Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
48
Favori
605.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2500’e yaptırmadığım sürme sistem 12500 tl olmuş,
    Bekledikçe daha da çok artacağı kesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahşap lamine pencereler ile pvc pencereleri kıyaslarsak ses izolasyonu açısından hangisi daha garantilidir? Fiyat durumları nasıl? Ahşaplar pvc den ne kadar pahalı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uc tane kapıyı sadece icerden açılır olarak yapmış Pimapen, şimdi dışarıdan açılır hale getirmek istedik fakat tanesine yaklaşık 900 TL dediler. Bu işin gerçek maliyeti bu mudur? Var mı yorumu olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 contalı pencere ile 3 contalı arasında ses izolasyonu acısından kac db fark olabilir acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIL2113 -- 9 Aralık 2021; 21:6:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fiyat performans pimapen markası nedir sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar winsa ile egepen arasında seçim yapacaz. Winsa fiyat farkı veremeye değer mi? yoksa egepen ile aynı mal mı?

  • yksln kullanıcısına yanıt

    Egepen güzel kardeşim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar evimdeki 2 pvc pencereyle ilgili yaşadığım sorundan dolayı değiştirmeye, yaptırmışken de panjurlu olsun istedim ve yaklaşık 1 haftadır süren araştırmalarımı sonuçlandırdım, sipariş verdim. Bir pencerede de tadilat ile ortadaki kanadı sola aldırıp kalan alanda yeni bir pencere kanadı yaptıracağım.


    Araştırdığım ve teklif aldığım markalar şu şekilde:


    A firması - pimapen 70 lik profil kullanılacak, konfor ısıcam 4x12x4, 2 pencere değişimi için 11500 ve 1500 pencere tadilatı nakit fiyat verdi. Bu firmanın hesaplamasında 2+1 panjur hesabı yapmış, 3+2 için fiyatın yükseleceğini söyledi.


    B firması - tecnopen 70 lik profil kullanılacak, konfor ısıcam 4x12x4, 2 pencere değişimi için 11200 ve pencere tadilatı için 1350 fiyat verdi. (kale mekanizma, 1,2 mm destek sacı kullanılacak)


    C firması - winsa 70 lik profil kullanılacak, konfor ısıcam 4x14x4, 2 pencere değişimi için 13500 ve pencere tadilatı için 1800 fiyat verdi. destek sacının 1,4 mm olduğunu söyledi.Pimapen profil olursa fiyat 500 tl daha düşük.


    D firması - (Sadece pimapen bayii) pimapen 70 lik profil kullanılacak, konfor ısıcam 4x12x4, 2 pencere değişimi için 13000 ve 1750 pencere tadilatı nakit fiyat verdi.Pimapen bayisi olduklarından firmanın gönderdiği aksesuar kullanılacağını söylediler.


    E firması - Erpen 65 lik profil kullanılacak, atölyeden teslim montaj hariç panjur dahil 6900 tl, 70 liğine 7200 tl fiyat verdi. Destek sacı 0,8 mm olduğunu, kendilerinin ekonomik ucuz pencere yaptıklarını, malzemelerin 1.sınıf olmadığını söyledi.Başka bir yerle görüşmemde bunların firmadan hatalı çıkmış profiller kullandıklarını vs bilgisi aldım.

    ------------------------------


    Sonuç: Diğer firmalar taksitlendirme için komisyon/fark alınacağını söylediklerinden tercihimi D firmasından yana kullandım. Toplam 14500 e anlaştık, 2500 peşinat kalanı kredi kartına vade farksız 6 taksit olacak. Yarın ölçü alınacak.


    Araştırma için çizimi kendim corelde yapmıştım...

    Panjurlar motorlu olmayacak, halatlı elle çalışan, panjur laminesi (her neyse adı) alüminyum içi köpüklü.


    PVC Pencereler [ANA KONU]




  • en iyisi Rehau Marka tavsiye ederim. ttpvcyapi.com

  • exchicco E kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba baya olmuş yazalı. Evinize bahsettiğiniz sistemi yaptınız mı ve memnun kaldınız mı ısı ve ses yalıtımı olarak. Aynısını bende düşünüyorum ve araştırıyorum. Düşünceleriniz çok önemli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar, uzun zamandır yazamıyordum pek iş yoğunluğumdan kaynaklı. Özelden epeyce mesaj gelmiş kusura bakmayın geç dönüşlerim için.


    Herkes fiyatlardan şikayetçi son derece haklı olarak. Ama maalesef genel ekonomik durumdan kaynaklıdır. Örneğin tüm firmaların giderlerindeki personel maaşları, elektrik fatura giderleri, ulaşım v.b. giderlerindeki astronomik artışlar mutlaka fiyatlara yansıyor maalesef. Bizde aynı durumdayız. Şöylede örnekleyim kabaca, cam ve alüminyum grubu mal alış fiyatlarımız son 12 ayda net şekilde 4 katına, Pvc ve diğer yan kalemlerde ise 2-3 katına çıkmış vaziyette maalesef. Ve de düşecek gibi görünmüyor.


    Fiyatların bu kadar yüksek olduğu bir ortamda, bu ürün ve hizmet kalitesine de yansıyor. Maliyetleri düşürmek için saçma sapan malzemelerle imalat/uygulama yapılıyor. Bu anlamda elbette fiyat önemlidir. Ancak pvc pencere/panjur gibi niteliğine kalitesine çok bakılmadan ilk başta uyguna mal edilen işler 6 ay-2 yıl içerisinde kesinlikle ama kesinlikle size çok daha büyük mali külfetlere sebep olabilir.


    Piyasadaki ucuz malzeme bolluğu büyük problem maalesef. Biz bile örneğin uygulama sarf malzemelerimiz olan pencere menteşesi, izolasyon malzemesi, montaj vidalarımız gibi kalemleri artık hassas terazide tartıp deneyerek alım yapıyorum. Maalesef bunu her alımda yapmamız gerekiyor. Zira Gramajlar ve kalite düşüyor fiyatı ucuz tutmak adına. Buda kaliteli sağlam iş yapmayı imkansız hale getirebiliyor.





  • Pimapen başlığı ama bilgisi olan arkadaşlar burada vardır diye bide buraya yazayım dedim .



    alüminyum panjur mu ? Yoksa plastik panjur mu ?


    elektriksiz eski sistem öne doğru açılan panjur yaptırmak istiyoruz . 25 sene önce yaptırmıştık. Sökülüp kaybolana kadar memnunduk hep


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar salondaki köşe balkonu pvc ile camsız şekilde tamamen pvc kaplama yaptırmayı düşünüyorum , amacım orayı kiler olarak kullanmak. Cephe güney ve batı sizce nasıl olur ? Teşekkür ediyorum şimdiden

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bir şey sormak istiyorum. Eski pvc pencereleri söktürüyorum köydeki evimde. Çıkan parçaları da mermerler, camlar dahil hurdacıya vereceğim. Söken usta dedi ki; abi bunların içinde destek sacları var onları da çıkar ayrı ayrı sat. Ben yurtdışında olduğum için işi takip edemiyorum.


    Bu destek sacları alüminyum malzeme mi yoksa normal demir sac mı? 90lı yılların pvc pencereleri bu arada. Hurdacıya da ona göre vereceğim.

  • Adopen kotu mudur?

    firatpen kullandim kulp anlamsiz sekilde bozulmustu


    ortalama olarak,kisin magdur etmeyecek marka hangsi sizce, egepen yazmis bikac kisi ama..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egepen 75lik 16bin
    Adopen 70lik 8bin

    Adopen nasildir


    PVC Pencereler [ANA KONU]

    1.45 yukseklik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,bursada pimapen pencere kapı ihtiyacımız var,3 metreye 2.5 yukseklik 3 bparca olacak ve ortası sürgülü kapı istiyoruz.


    sormak istediğim sürgülü kapı ve açılır kapı arasında ses ve ısı yalıtımı olarak çok fark olur mu?


    birde Bursadan yardımcı olabilecek varmıdır.?

    PVC Pencereler [ANA KONU]
  • İstanbulda Fıratpen Üretici bayi olarak çalışmakta olan PMK Plastik, Türkiyenin her noktasına günlük servisleriyle gönderim sağlamaktadır. Daha çok büyük projelerde adından söz ettiren PMK Plastik üretici firma olması hasebiyle uygun fiyatlı hizmet vermektedir.


    https://www.pmkplastik.com




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grpcoolingtower -- 3 Temmuz 2022; 13:26:16 >
  • REHAU üretici bayisinde çalışmak üzere pvc doğrama ustası arıyoruz. İstanbul Beylikdüzünde firmamız bulunmaktadır. 10 bin lira maaş verilecektir.


    Burak Şen


    0555 809 56 07

  • Sitedeki evimizde pvc yaptırmak yasal demi arkadaşlar? Yasalara göre nedir son durumu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.