Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
48
Favori
605.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tabi ki. Öncelikle Winsa en iyisi demek bahsettiğiniz konular(işçilik ve yan malzemeler) da işiniçinde olunca çok doğru ve kesin bir tespit diyemeyiz. Egepen, Winsa, Pimapen ve Maesto markaları aynı şirketin yani Ege Profil AŞ'nin ürünleridir. Aynı titizlik ve hassasiyetle yapılmaktadır. Egepen ve Pimapen de Winsa kadar kalitelidir. Ancak insan hatasının gözardı edildiği durumlarda tabi, işçilik gibi. Makine parkuru, özellikle CNC köşe temizleme makinası son ürünün estetik olarak daha düzgün olmasına olanak sağamaktır. Günümüz rekabet koşulları göz önünde bulundurulduğunda malesef Winsa, Egepen ve Pimapen üreticileri de destek saclarını ince kullanabiliyorlar. Adopenlerin tamamında 0,7 sac vardır demek te bu yüzden doğru bir ifade değil. İşi vermek istediğiniz atölye veya fabrikanın imalatına girmek isteyin. Destek saclarına yerinde bakın ve kumpasla yanınızda ölçtürün. Sactan çalan esnaf sizi oraya sokmak istemeyecektir zaten. Akseuar olarak da aynı markanın aksesuarını talep edin.





  • haslim H kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkürler. İmalatta orada bulunabilecek fırsatım olur mu bilmiyorum ama montaj öncesi birkaç doğramayı tartmayı düşünüyorum açıkçası. Bu şekilde de belli olacaktır sanırım kullandıkları destek sacının ne olduğu.
    Yani bayilerin böyle katakullilere cesaret edemiyor olması lazım diye düşünüyorum. 3-5 zaman sonra doğramada bir sorun çıkar ve malzemenin uygun olmadığı anlaşılırsa bir yaptırımı olmuyor mu bu işin?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tartmanız da faydalı olur tabi ama ne olması gerektiğini bilmeniz lazım tabi. montaja geldiklerinde rastgele bir ortakayıdı söktürüp sacına bakabilirsiniz. malesef hemen hemen bütün markalar pvc satmaya odaklı oldukları için montaj sonrası sorumluluğun büyük kısmını (tamamını demiyorum) üretici ve montajcı bayilerine yüklüyorlar. pvc satmaya odaklılar. bu işin yaptırımı ancak sözleşmeye bir cezai şart ekletirseniz mümkün. aksi takdirde çok mümkün değil.

  • haslim H kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar selamlar. Adopen’in imalatçısı ile görüştüm burada. Sıcaklık nedeniyle eğilme sorunu yaşadıklarını bu yüzden de 2mm sac kullandıklarını söyledi. Hatta kullandıkları sacları gösterdi. Aksesuar olarak da Adopen’in kendi aksesuarını ya da Kale kullandıklarını söyledi. Fiyat olarak da ciddi avantajlı pimapen’e ve özellikle winsa’ya kıyasla. Üstelik renk tercihine göre fiyat da değişmiyor. Mantıklı geldi. Sizce uygun bir sözleşme ile Adopen iyi olur mu bu şartlarda?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt

    2mm destek sacını kullanacaksa iyi. accado ve kale markaları da fena sayılmaz. piyasa ortalaması markalar. ödeme şartı ve fiyat uyuyorsa yaptırın bence. montaj sırasında çıta birleşim yerlerinde ve kayıt bağlantı yerlerinde açıklık olmamasına dikkat edin. montajda muhakkak pencere ve duvar arasında 5mm 8mm gibi bir boşluk olmalı ve bu boşluk poliüretan köpük ile doldurulup üzerine silikonize mastik çekilmeli. mermerle birleşen alt tarafa silikon olmalı(silikonize mastik değil). hayırlı olsun

  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.