Şimdi Ara

Ram Belleğini Ekran Kartına Aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar sistem imzamda işletim sistemim vista 32 bit ekran 22 inch 1680*1050 çözünürlükte. İşletim sistemi 32 bit olduğu için sistem 4 gb ramin tamamını kullanammıyor. Bunun için bu kullanılamıyan kısmı ekran kartı için kullanabilrmiyim.Öyle olmuyosa bile normal olarak ram belleğini ekran kartına nasıl aktarıyorum sistem otomatik olarak mı aktarıyor nasıl oluyor?



  • Bahsettiğiniz hadise yalnızca hypermemory ve turbocache özelliklerine sahip olan kartlarda mevcut. Vista bazı kartlarda belleği büyük gösterse de kullanılan bellek aynı kalıyor. Eğer imzanızda yazan kartı kullanıyorsanız, bu dediğinizi yapamazsınız.

    Ayrıca sistem belleği, ekran kartının belleğine göre çok yavaştır. Bu özelliğe sahip olan kartlar da yavaş belleğe sahip, giriş seviyesi kartlardır. Bu nedenle bu özellik onların performansına çok etki etmez. Sizin kullandığınız kart ise günümüz sistemlerinde kullanılan belleklerden daha hızlı belleklere sahiptir ve belleği dolupta sistem belleğinden çalmaya başladığında performansındaki düşüş net şekilde görülür.
  • Sağolasın bilgiler için öğrenmiş olduk sayende teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.