Şimdi Ara

Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: captain_07 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
16
Favori
58.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    Sen yanlis geldin herhalde burasi
    doktor magdurlarinin actigi bir sayfa birader. .. escinsellerin degil!!!
  • Evet hocam bence de hemeroid iğne batması yapmaz. Krem kullanırken azalmıştı batmam ama geçen hafta kabız oldum dışkılamam çok sertti ve tekrar başladı. Yarın gideceğim tekrar doktora. 1 aydaha kullanacağım fissür kremini. Günde 3 kere sıcak suya oturma banyosu yapabilirsiniz. Su makatı yakmasın ama. Hangi şehirdesiniz?
  • Devlette ilgili doktorlarla karşılaştım hocam. Kocaeli Umuttepe Üniversitesinde Doktor öğretim üyesi Ahmet Oktay Hoca bakıyor fissür hemoroid fistül ve bağırsak ameliyatlarına, kendisi aynı zamanda Türk Rektum Cerrahisi derneği üyesi. Çok ilgili bir hoca bana kendisini algoloji profesörü tavsiye etti. Hasta yorumları da iyi. Kocaeli'ne yakınsanız muayene olmanızı öneririm.Durumunuzla alakalı detaylı da bilgi verecektir zaten.
  • Çatlak yok demek çatlağınız yok demek değil hocam. 2 genel cerrah yok dedi sonra öğrendim varmış.
  • Rica ederim hocam evet eskiden insanlar ne yapıyormuş yazık. Eminim 100 150 sene sonra bu hastalıkların tedavisi çok basit olacak bizim gibi çekmeyecek insanlar. Evet çoğu kiside var başa gelmeden anlamıyor insanlar.
  • Benimki küçük olduğu için göremediler. Oktay Hoca baya detaylı bakmıştı gördü ama. Demekki gözden kaçabiliyor hocam. 5 ayda o noktaya geldim ilk semptom 2023 mayısta başladı yürürken acı oluyordu bir genel cerraha gittim baktı hemoroid dedi. Sonra krem daflon kullandım hemoroid küçüldü acı geçmedi başka bir doktora gittim hemoroid tedavisi uyguladı acı geçmedi diyince. Sonra gene geçmedi yürürken batma hissi bir algoloji profu Oktay Hocayı önerdi kendisine gittim fissür var dedi. Şu an fissür için krem kullanıyorum oturma banyosu yapıyorum fark etti. Sıcak su yumuşatıyor makatı. Tualette zorlandım geçen hafta yırtık acımaya başladı daha çok. Her sabah 3 yemek kaşığı zeytin yağı içiyorum 1 kuru incir ve kayısı yiyorum. Akşam yemeğinde doğal ev yoğurdu yiyorum öğlende elma. Bağırsağım düzene girdi biraz.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.