Şimdi Ara

Realme GT 2 problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Qr kodu çalışmıyor. Üzerine tıklıyorum ancak açılmıyor.


    Bir de oyun esnasında dokunmatik çerçeve yakın yerlerde algılamıyor. örneğin sağ üst köşede ayarlar kısmına girmeye çalışıyorum, o kısmı algılamıyor. sadece 1 oyunda değil çoğunda aynı sorun var.


    çözümü bilen aydınlatsın lütfen.


    Son güncellemeler yüklüdür.




  • Telefonda dokunma önleyici var herhalde. Hani şu kavisli ekranlı telefonlarda olan. Bu yazılımsal bir şey. Sanırım çözümü de yok.


    Oyun motoru, booster gibi bir program varsa onun ayarlarından bakabilirsin belki vardır.


    Xaomi telefonumda bu ayar game booster olarak geçiyor.

  • ekranın o kısımlarına farklı şekilde dokunmak gerekiyor sistemde gezinme kısmında el hareketlerini kullanıyorsan yanlış dokunmayı önlemeyi açabilirsin oyunlardaki sıkıntın böyle çözülebilir

  • Selamlar,


    dün 1.46 gb update geldi ama sizde de aynı sorun mu var bir bakmanızı istiyorum. Uygulama Gizleme özelliğini veya Uygulama açılınca şifre koyma özelliğini aktif eder misiniz? ettikten sonra her telefon kilidini açınca "Gizli Uygulama Yok" yazıyor Ana Ekranda. Telefonun burada arayüz hatası var. Gizli uygulama varsa direkt Ana Ekranda gözünüze sokuyor bunu "bende gizli uygulama var al bak diye". Şaka gibi.

  • doganmert94 kullanıcısına yanıt

    hocam, o özellikte sanırım 2 ayrı şifre belirliyordunuz.


    1 . şifre çocuk, arkadaş vs başkalarının kullanabileceği herkese açık uygulamaları gösterirken 2. şifre ile ekranı açtığınızda gizli uygulamaları da aktifleştiriyordu. Muhtemelen siz 2. şifreyle açıyorsunuz ve gizli bir uygulamanız olmadığından size belirtiyor.

  • GT2 Pro kullanıcısıyım. Qr kodda bazı kodlarda sorun yaşıyorum. Sonra site adresini normal tarayıcıya yazıp bakıyoruz meğer site bağlantısında sıkıntı varmış  



    Dokunma konusunda da eliniz telefonun üst ahizesinin yanında yakınlık sensörü var. Eğer o kısmı elinizle kapatırsanız dokunmatikte sıkıntı yaşayabilirsiniz.

    Bir de ayarlarda "yanlış dokunma önleme" gibi bir seçenek vardı sanırım, onu kontrol eder misiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.