Şimdi Ara

Renault clıo III dızel 2011 ekımıne kadar nekadarlık bır ındırıme gıder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ekım 2011 ılk haftası gıbı clıo III dizel h.b. bır arac dusunuyorum cok hosuma gıttı maıste gezerken aılemınde 2010 fluence sı var zaten aıle boyu renaultcu oldugumuzdan aılemde clıo III e sıcak bakıyor fakat su ara clıo III un pıyasası 37 bınlerde ekım ayına kadar sıfır araclarda nekadarlık bır dusus olur tahmınınız varmı 28 bın cıvarına kadar cıkılabılır bırazdaha sıkarsam 30 olur ama 30.001 veremem. bu fıyatın altına dusermı expressıon lar



  • Arkadaşım sanırım yanlış yazmışsın. Expression donanım artık üretilmiyor. Sıfır olarak Authentique(Otantik) Baz, Extereme(Orta), Executive(Full) seviyeleri bulunmaktadır. 37Bin dediğine göre dizel Executive donanım düşünüyorsun? En fazla indirim olarak 3-4 bin daha iner diye tahmin ediyorum o da olursa, yani 7 bin gibi bir indirim imkansız gözüküyor. Bir ihtimal extreme donanım 65hp olan vers. 30 gibi bir rakama nakit belki alabilirsiniz. Kolay gelsin.
  • teşekkur ederım extreme versıyon dusunuyorum zaten. yanlıslıklarım olmus olabılır malum ılk arabam olacak herkes ıcın oldugu gıbı ılk arac benım ıcınde cok onemlı unutmayacagım bır araba olmasını ısterım. fikir verdıgın ıcın tesekkur ederım:)
  • İlkler hiç bir zaman unutulmaz özellikle ilk arabaya sahip olmak. Ben ilk aldığım megane 1'i hala unutmadım. Yerinizde olsam 2011 model 1000-5000 km aralığında bir dizel alırdım. Sıfırdan en az 4-5 bin uygun fiyatlı olur. Buradan ettiğiniz kâr ile aracınıza extra işlemler yaptırabilirsiniz, mesela boya koruma cam filmi mercekli far uygulaması vs. gibi. Tabiki sıfır'ın tadı bir başka ama fiyatı da bambaşka. Ayrıca rica ederim forumun amacı fikirleri paylaşmaktır.
  • bugun aldım sıfır arac ama skoda fabıa aldım hem 12 yıl kaporta garantılı hemde baabmın ılk arabası galıba cocuklarıda babalarının kaderını yasıyor skodayla basladık renault la bıtırmek nasıp olur ınsallah tesekkur ederım fıkırlerınız ıcın lpg sı ıle beraber 29.5 a 2009 full sıstem fabıa aldım :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.