Şimdi Ara

Renault'dan Türkiye'de 'fabrika çıkışlı 2. el araç' hamlesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AB sınırları içerisinde araç tamir masrafları yüksek olduğu için insanlar tamir ettirmek yerine yenisini alıyor eskiyenide hurdaya veriyor. O yüzden 2. El araçlar ucuz. Fabrikasyon yenileme bu sebeple uygun.

    Bizde ilk alımda vergiler sebebiyle yenisini almak zor olduğu için halihazırda zaten otosanayi ve özel servisler bildiğin fabrika gibi çalışıyor. En ucuz arabaya bile en az 25 sene tüm parçalarını 3-5 kere değiştire değiştire elden ele biniliyor. Adamların bakım tutum tamir vb masraftan kaçmak için çöpe attığı arabalar bizde ufak çaplı servet.

    Yıllardır bu konuda mecburen pek bir çevreciyiz ülkecek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Herşey Erdoğan ve tayfasının gitmesinde başlıyor zaten. 2023 seçimleri bundan sonra benim için sırat köprüsü oldu. Ya cennet, ya cehennem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt

    sıfır fiyatına satmazlarsa ben de bir şey bilmiyorum. Fabrikaya girmesi, çıkması, işçilik maliyeti, parça maliyetleri, son kontroller derken fiyat arşa çıkacak. Ülkemizde sıfır araçlar bile eksik montajlanıyor. Geçen sene fiat egealarda kapı fitilleri yoktu. Cliolarda torpido aydınlatma yerleri kesilmiş biçilmiş tesisat bile çekilmiş ama lambası konulmamıştı. Vites topuzundaki minik detayları bile maliyet düşürmek için plastiğe dönüştürmüşlerdi. Neyse yine de bekleyelim görelim. Ben çok iyimser değilim bu konuda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    resmi gören devlet: TÖTV yolda

  • Hiçbiri çözüm değil,ülkede güven ortamı yok,seçimde eğer iktidar değişirse o zaman belki insanların satın alım gücü yeniden yükselir ve araçlar ulaşılabilir hale gelir.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.