Şimdi Ara

RENAULT'TAN 2016 ZAMMI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • troller dolmuş gene bu konuyada adam akıllı bir şey okunmuyor cidden şu forumda son 2 senedir.

    onun dışındaki fiyat konusunda fikir belirten arkadaşlar çok haklı bunu bugün renault yaptıysa yarında doğuş grubu yapacak. nedir yani başka aracı kötülemek? kendi aracınızın değeri düşmesin diye mi saldırıyorsunuz sağa sola?

    47 binede clio var 74 binede işine hangisi geliyorsa onu alırsın... biri en boşu biri en dolusu. en dolusu ama gereksiz en dolusu bence o fiyata alınmaz bir araç tabikide. sonrada kıyıtırık donanıma sahip leonla clio gt line ı karşılaştırıyor???

    heleki clio ile passat ı karşılaştıranlar neyin kafasında onuda çözebilmiş değilim soğuk havadan dolayı kan yukarılara çıkmıyor herhalde.

    özet geçecek olursak renault un satış politikası bu 2016 da zamalanacak hadi 15 lere hucum edelim hissiyatı oluşturuyor insanlarda 25 ocaktan sonra 2 bin tl düşer bu liste fiyatları.




  • fatal error..
  • Alirmiyim tabiki hayir...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedir ya? Bana gelip ülke ekonomisi iyiye gidiyor tezini savunanlar var bir de. Kürekle vuracaksın kafalarına. Genç arabası bu, çocuğuna alacağın, şehir içinde kullanacağın vs vs. Asgari ücretle çalışanın 5 yıllık maaşı. Siyaset tartışmak amaçlı değil söylediğim. At gözlüklerini çıkarıp bakalım. Ortada bir ülke var ama ekonomi denen bir şey yok. Sömürülüyoruz, kölelik yapıyoruz. Farkına varalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 1.2 edc icon liste fiyatı 58.500 iken arayıp fiyat alayım, 55 bin falan derlerse bayiye gidip görüşelim diye verdikleri fiyat 61bin tl idi. Desene şimdi sorsam 65 66 derler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onumuzdeki aylarda ikinci el piyasasi firlak oldugu yerden birdaha.firlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F57B183FE -- 31 Aralık 2015; 5:01:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault zaten saçmalamıştı.

    Şu anda bu konuda doktorasını verdi. Kimse kusura bakmasında tenekeden başlayıp, her yerinden çıtırdayan kadjar'a kadar felaket bir marka!

    tenekede 10.000tl, en pahalı aracında da 30.000tl indirim yap sonra konuşuruz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amma tepki verdiniz yahu sanki ilk kez zam yapılıyor. 3 gün sonra unutucaz işte ne kasıyonuz
  • burada atıp tutanların hepsi reno alacak,tıpkı voswagene atıp tutup sıraya girenler gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talep var demek ki koyuyorlar zamı.

    Uçan teneke.

    Bizim belediyenin latitude aracı 20 km hız ile giderken abs devreye girmediğinden q7'ye dokunuyor. 4000 lira masraf çıktı.

    Q7'nin tamponu kımıldamamış.

    Arz talep olayı. Bu tenekelere para veren dünya kadar insan var.

    Az yakıyor. İnsan hayatının değeri yok demek ki.
  • Bu fiyatlara alışmak lazım. Körler sağırlar birbirini ağırlar, diğer markalar da zam yapacaklar. Türk parası değer kaybediyor.
  • Diger markalar indirim yapacak sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin kıytırık donanıma sahip dediğin leonun bir donanım seviyesini incele istersen.Daha style da hangi donanımlar olduğunu bilmiyorsun bari sallama.Farklarını bir araştır. Renaultu savunacam diye fanatik olmanın anlamı yok.
  • Sanki diğer markalar çok ucuza veriyor gibi yorum yapıyorsunuz, ederinde araba kalmadı artık. Seneye bu zamanlarda bu fiyatları görürseniz iyidir, zam senesi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anca çene yorarız. millet veriyor bu fiyatı bu araçlara abicim. yapacak bişey yok. arz-talep.
  • Geçen sene de aralık sonu aynı şeyi yaptılar. 1.6 fluence 66 bin lira ,yeni yılda 70bin.Corolla ve Astra 50-52 bine satarken Renault neyin kafasını yaşıyor acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault alan hemen hemen kalmadı artık.

    Doğru düzgün araçları da pek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_Devils_ kullanıcısına yanıt
    biz sizin gibi fan boy değiliz aslanım

    inceledik ödevimize çalıştık öyle geldik

    http://www.seat.com.tr/modeller/yeni-leon/donanimlar.aspx

    bilmiyorsan kendi aracındaki donanımı şuradan bakabilirsin. fakat

    orada göremeyeceğin bazı özelliklerde var en basit örneği. senin o kıyaslama yaptığın 2 aracın fabrika çıkışlı lastik markaları nedir? renault donanıma göre lastik takıyor araba clio dersin ama 3 farklı donanımda 3 farklı marka lastik gördüm




  • Benim fan boy olduğumu kanıtla önce.İkinci olarak benim kullandığım aracı bana mı öğretiyorsun.Verdiğin linkteki donanımlara bak bakalım kıytırık mı.İyi çalışmamışsın ödevine.Aradaki farklar belli oluyor.Leonda olup clioda olmayan,clioda olup leonda olmayan özellikler var.Kaldı ki c segmenti ile b segmentini karşılaştırıyorum senin için.Aslında ibizayla karşılaştırmak lazım.Kaldı ki leon tdi 71 bin clio dci edc gt line 75 bin.Sana mantıklı geliyorsa gidip clio alabilirsin tercih meselesi.

    Renault donanıma göre lastik takıyormuş.Yeni öğrendim.Seatta continantal,michelin,pirelli p7 ve bir çok markadan lastik takıyorlar.Hem style hem fr için geçerli.Donanıma göre lastik takınca ne oluyor merak ettim.Arabanın değeri mi artıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Devils_ -- 31 Aralık 2015; 10:55:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_Devils_

    Donanıma göre lastik takınca ne oluyor merak ettim.Arabanın değeri mi artıyor?

    arabanın değerini ne belirler? özellikleri.
    özellikleri nedir? motoru aksesuarı donanımı lastiği vs.

    bu detayların aracın fiyatını arttırdığını bilmiyorsun demekki. sen allah bilir fiyat sadece motora göre değişir sanıyorsundur...

    şu soru bile aslında bir şey bilmeden körü körüne bir markayı savunduğunun işareti aslında clio marka aracın olsaydı ölümüne clio yu savunurdun zaten.

    benim uyarmak istediğim nokta seat ın en düşük aracını style paketini alıyorsun x lira diyorsun clionun en yüksek paketi gt line ile kıyaslayıp y lira verilmez buna bizde x lira diyorsun... demek istediğim bu. (Yeni yazdığın mesaj hariç yukardaki mesajların için söylüyorum.)

    yeni mesajında doğru kıyaslamayı yaptın tebrik ederim. arada 2-3 bin tl fark var. isteyen onu alır isteyen bunu alır. ama o fiyat verilmez dediğin araç övdüğün araçtan 3 bin tl fazla sadece buda bir ironi oluşturuyor komik olan durum bu.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.