Şimdi Ara

RENAULT'TAN 2016 ZAMMI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim başından beri demek istediğim style donanımın yeteri kadar donanımlı olduğu.Senin style a kıytırık demene itirazım var.Bir sürü sensör ıvır zıvırı,hız sabitlemesi ve bir çok özelliğin yeterli olduğu.Ben clio ile leonu donanım yönünden kıyasladım.Yoksa segment farklılığı var.Bu forumda çoğu kişi style donanımı beğenmiyor.Ben bu kişilerin araçlarını ve donanımlarını merak ediyorum.

    Arabanın değerini neler değiştirdiğini çok iyi bilirim.Motorunu donanım seviyesini her şeyini.Ama lastik konusunda aynı şeyi düşünmüyorum. Seatta bile her markadan lastik takıyorlar.Benimkinde pirelli p7 vardı.İlk geldiğinde pirelliyi istememiştim.222 45 r17 testlerine baktığımda ikinci sıradaydı. Bazı leonlarda Conti premium contact 5 var.Şans meselesi.Bence çok ta önemli değil.

    Ayrıca araç eleştiri konularında görürsün aracımı ne kadar eleştirdiğimi.Fanatikliği sevmem sonuçta bu marka babamın değil.Ben clioya 50 binden fazla vermem.Hatta hiç bir b segmetine vermem.75 bine clioyu görünce el insaf diyorum sadece.Sizinde hoşunuza gitmemiştir herhalde bu rakamlar.Ama verecek olan varsa tercih onundur.Sonuçta herkesin hayatı kendine.Benim vereceğim miktar belli zaten.




  • UÇUŞA DEVAM
  • bu fiyatı yazanda değil suç bu fiyattan alanda.Alma arkadaşım teneke symbol e 60 lira verme akıl tutulması yaşama.
  • Renault Adam mı?

    pardon Opel Adam mı sizce?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

    burada atıp tutanların hepsi reno alacak,tıpkı voswagene atıp tutup sıraya girenler gibi.

    Yapma etme hocam Kim 80-90 Liraya fluance alır.Symbol zaten kağıt aile için kullanılmaz.Latitude'de fazla gelir.Passat fiyatına satıyorlar.Bir alınacak İcon 1.5 Dci Fıstık gibi fluance vardı.Onuda fiyattan yediler.Renoult daha satamaz.
  • anl_clk A kullanıcısına yanıt
    Şu bir gerçekki fransızlar araba işinden gram çakmıyorlar. Bunlara bu kadar para verilmez gidin ford alın clio nedir ya??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaykac -- 31 Aralık 2015; 15:27:04 >
  • Full laguna 2 al keyfine bak.Pahalı parça ve biraz fazla yakıyor.Onun dışında bu fiyata daha iyisi yok.Kaza bile yaptım ama beklediğimden çok iyiydi Maşallah.Ayrıca manuel golfde çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca bu insanlar ne kadar boş konuşuyorlar anlamıyorum.En yakın çevresindekiler bile "İphone abi yeaaa" diyip 3 bin tl telefona para veriyorlar.Yahu bende paralel ithalat g3 var.Bunun yapamadığı onun yaptığı şeyler neler çok merak ediyorum.Varsın yarım saniye geç açılsın varsın az stabil olsun.Ben 1.300 tl'ye o 3 bine alıyor.Ayrıca nedir bu tüketim çılgınlığı ben g10 çıkana kırılmazsa telefonumu kullanma taraftariyim.Ama biz ülkemizi düşünürken yaptığımız üç kuruş karı millet tiç ediyor.Bizde yoldan çıksak ülke batar anasini satayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter olun fakirler yaşasın hükümet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu biraz reno zamlarından seat-reno karşılaştırmasına kaymış... :)

    Hem megane 3 privilege 1.6 otm, hem de 2015 ibiza dsg sahibi olan biri olarak fikir belirteyim dedim...
    Ayrıca leon tdi dsg yi de kullanma ve detaylı inceleme şansımız oldu...

    Seat iç mekan malzeme kalitesi olarak, renodan önde...
    Megane yerden yüksek olduğundan, kötü yol koşullarında ve tümseklerde seat modelleri gibi altı yere sürtme ihtimali daha az...
    Süspansiyonlar meganda serte dönük, leonda aynı düzeyde ve bi tık daha sert sayılır... İbizada yumuşağa dönük gibi hissettim...
    Megane da ses sistemi kalitesi çok düşük, öyle ki dışardan multimedya sistemi taktıranlar çok fark oldugunu söylüyorlar...
    Renonun anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi çok büyük rahatlık, seatda bunu opsiyon olarak bile alamadık...
    Seatın motorları bence daha verimli, tabi reno 1.5 dci denemedim, o motoru çok beğeniliyor renonun... Ancak benzinli renoların bence yakışı yüksek... Bendeki İbizanın 1.0 ecotsi motoru ataklığı ve az yakışıyla beğenimi kazandı...

    Sonuç olarak yeni meganı incelemedim, ona bakmak lazım ama, yeni meganı saymazsak ben leon alırdım...




  • Egea çok pahalı, fiyatı 30000 TL olmalı diyenlere gelsin.
  • Dinimi yaşayabildikten sonra başka hiç birşeyin önemi yok. Ülke gayet iyiye gidiyor. Neo-Osmanlı'yı kurma yolunda büyük adımlar attık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anl_clk

    Arkadaşlar clio full olmus 74.000 valla ne küfürler etsek az ne denir ki!Bu millet aldikca acimadan zam yapacaklar.


    https://www.renault.com.tr/fiyat-listesi.html

    Geçen gün 2008 'den kalma gazeteler buldum ev de ve Sembol 'ün fiyatı 24.000 tl imiş ve 51.000 tl 'ye Wv gördüm golf tür dedim bir baktım scirocco imiş sonra başka fiyatlar da vardı baktım golf 'ün fiyatı 36.700 tl bugün bakıyorum bir golf ortalama 65.000 tl 'ler de şimdi anlamadığım tamam fiyatlar dikkat çekiyor yüksekte gelebilir ama niye anlamıyoruz yıl da her şeye ortalama yüzde 5-10 ve daha fazla zamlar geliyor ve işin garibi bu zamlar bu araç fiyatlarına da gelmemesi mi lazım etrafımda konuşuyorum araç sahipleri ile araç fiyatları çok diye yakınıyorlar bir araç 30.000 tl olmalı imiş jetta sınıfındaki araçlar 45.000 tl 'ler de olmalı imiş ben anlamıyorum gerçekten her şeye zam geldiği gibi bu araçlara da zam gelecek mantıken ve 2003 yılında 14.000 tl 'ye ev aldık deprem 1999 'da olduğundan dolayı değerleri düşmüştü evlerin ve o yüzden fiyatlar aşağı da idi aradan 11 yıl geçti bugün evin değeri 70-75.000 tl 'ye gittiği bölgemizde görülüyor satış yapanlardan o yüzden artık şunu anlamalıyız eğer bu insanlar bu fiyatları verip araçları alabiliyorsa veya evleri alabiliyorsa arz talep sonucu bu durum ortaya çıkıyor demektir.. O yüzden asgari ücret 1000 tl asgari ücret 1300 tl oraya buraya yazmamızın anlamı yok.. O yüzden ne kadar küfür etsek diyoruz ya haklı olarak küfür ediyorsanız ileniyorsanız iyi güzel de ya haksızsanız ha bana şimdi niye bunları savunuyorsan dersen(iz) ne bir araç bayiim var ne bir araç firmaları olan holdingim var ne de aracım var ne de araç alacak 30.000 tl 'em var fakat araç almak istersem araç alabilecek duruma da gelebilirim o durum sadece bana ait ama anlamadığım dediğim gibi etrafımda sohbet ettiğim insanlar da çok yakınıyorlar o yüzden artık şunu anlayalım eğer birileri çıkıp 56.000 tl leon 'a para veriyorsa demek ki alabiliyor alınabiliyorsa da fiyatı artmaya devam eder bu sirkülasyon devam etsin ki insanlarımız da bu araçları alabilsin insanlarımız bu fiyatlara bu arabaları alabiliyorsa ceplerinde bu paralara sahip olabiliyorlar demektir.. Seni veya başkalarını eleştirmek için yazmadım sadece bu şekilde etrafımda anlatan insanları inceliyorum piyasaya geçmiş yıllara bakıyorum sonuçlar çok normal geliyor..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

    Egea çok pahalı, fiyatı 30000 TL olmalı diyenlere gelsin.

    Evet Egea 'nın fiyatı 30.000 tl olmalı demek nedir ya sıfır araç çıkmış piyasaya sıfır araçlar aynı bantta 45.000 ve üstü ise bu aracın da 47-49.900 'tl den satılması çok normal ve çoğu araçların fiyatlarına bakmadım ama burada bilen arkadaşlar vardır aynı sınıfta şuan satılan araçlar içerisinde 49.900 tl 'ye satılan başka araç var mı çok merak ediyorum ibiza, i10 'u önüme koymayın aynı sınıf değiller..
  • Komedi cevaplar görüyorum

    polonun clio kadar donanımlısı 76260... Neyin kafasısınız siz ?
  • Polo ve ibizanın full u zaten Clio 4 kadar neyin kafasını yaşıyorsunuz ? Tek yüksek fiyat Renodamı sadece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

    Egea çok pahalı, fiyatı 30000 TL olmalı diyenlere gelsin.

    Aracı o fiyattan satamazlar. Şirketin satış danışmanı gibi düşünün. Bunun sadece ve sadece direk satışı yok. ÖTVde alınıyor,KDV'de. 30 bine satarsa kar yapamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak ayında araba almaya kalkarsan sadece Renault değil bütün markalar tavuk gibi yolar adamı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ampülcülere buradan el sallıyorum. Renault a laf atacagınıza ötvlere bakın ondan sonra konusun...
  • Clio en boşu mu 74 bin ? Yok artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.