Şimdi Ara

rephair kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
33.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ekşi sözlükte gördümde nette bi arayayım dedim kullanıcı yorumları felan işe yarar bi bilgi yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?






  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel The Difference -- 19 Temmuz 2014; 16:50:09 >
  • yeni bir ürün sayılır, beklemek lazım. ne için kullanmayı planlıyorsun?
  • bu ürün hakkında bilginiz varsa kullanan arkadaşlar varsa lütfen yorumlarını esirgemesinler , tümer metin reklamlarında oynuyor ve ciddi bir şekilde internette dolanmaya başladı gerçekten dedikleri gibi şaç dökülmelerine çare olabilecek mi acaba en azından kalan saçı kurtaralım bari
  • ben biraz araştırdım da bu ürününde diğerleri gibi işe yaramayacağı kanısına vardım, sitesindeki ''sözde'' kullanıpta saçları çıkan şahıs aslında yabancı siteden alınmış saç transplantasyonu yapılmış bir kişinin fotoğrafını koyup altına Birol mu ne yazmış adamlar
    son derece sahtekarca yaptıkları bu durum.
    ekşiye bile girdiğinizde göreceksiniz ki girilen entryler deli gibi reklam kokuyor.
  • yani bende ekşiye bakarak araştırdım genel bir bilgi yok sözlüklerde alet edilmiş olaya
  • ben kullanmaya basladim günde bir yikiyom sampuani dedikleri gibi etkisi var 90 gün sonunda nasil olcak bakalim saclarim canlandi bakalim ise yariyo en azindan doktorun verdigi şampuandan iyi ben begendim kafada bekletiyosun 2 dk duruluyon basit hem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cass12

    ben kullanmaya basladim günde bir yikiyom sampuani dedikleri gibi etkisi var 90 gün sonunda nasil olcak bakalim saclarim canlandi bakalim ise yariyo en azindan doktorun verdigi şampuandan iyi ben begendim kafada bekletiyosun 2 dk duruluyon basit hem

    Saç bakım ürünleri camiasından öğrendiklerimi sıralayayım belki birilerinin işine yarayabilir.

    1. Hiç bir zaman, işe yarayan ürünün reklamı yapılmaz. Reklam ile satış yapmaz. Ürünü kullanan ve işe yaradığını gören kişi zaten reklamını bedavaya yapar. ve Ürün kendini satar, reklam ile gerçek ürün satılmaz, zaten gerçek ürünün reklama ihtiyacı olmaz.

    Özellikle alıntı mesajda dikkatiniz çekti ise bazı .... firmalar işin iyice ..... çıkartıp parası ile adam tutup sağda solda insanların gözlerini boyamaya çalışmaktalar. Böyle durumlardan kaçınmanız sağlığınızı ve cüzdanınızı kötü durumlardan koruyacaktır. Gözünüzü açıp dikkatli olun ve her şeye kanmayın.

    2. Ürünün temel mantığı erkeklik hormonları içerisinde bulunan bazı etken maddeleri baskılamak. Buradan da şu sonuç çıkar:

    * Giden saçlar geri gelmez, kalanlarının ise kafanızda kalacak olan süresini uzatırlar. Sonsuza kadar değil tabiki. 2 Senede döküleceğine 3 sene sonra dökülür ancak eninde sonunda dökülürler.

    * Baskılanan erkeklik hormonunuz size sorun çıkartabilir. Bu herkes için geçerli değildir ancak binde, on binde, yüz binde, milyonda bir kişi siz olursanız sıkıntınızı atlatmak için bu defada başka doktorların kapısını çalarsınız bunu aklınızdan çıkartmayın.

    Yanılmıyorsam içeriğindeki etken maddelerden biride finasteride. Ekşi sözlükte minik bir sayfasıda var vaktiniz olursa bakarsınız.

    Yine farklı bir forum sitesinde durum için yazılmış başka yorumlarda mevcut.

    * Böyle akımlar gelir geçer. Vakit zamanında biokcin vardır herkes aldı kullandı ve pek fazla bir işe yaramadığını gördü ilk çıktığı zamanlardaki gibi bir satışı söz konusu değil, ardından minoksil çıktı fırtına gibi esti, gürledi ama o günlerde geride kaldı. Bu işleri iyi bilen firmaların reklam tuzağı, ismi değiştir, kutuyu değiştir sonra satmaya hep devam et.

    * Dünyada saç problemi yaşayan ve milyarlarca doları bulunan kişiler var. Bu insanların pek çoğu sizden de ya daha akıllı yada sizden daha akıllı yardımcılara, danışmanlara ve sağlık hizmeti sunan personele sahipler. Oysa bunlar böyle işlerle hiç uğraşmayıp bilinen mevcut tek çözüm yolu olan saç ekimine başvurmaktalar(coşkun sabah,mustafa sandal, murat boz, arnold, biliy bob thormton,selami şahin, mel gibson vs. vs. vs.). Buruce Wills gibi donör saçı olmadığı için ektiremeyen kişilerde maalesef sentetik saç teli veya peruk veya saldım çayıra mevlam kayıradan başka bu soruna bir çözüm bulamamaktadırlar.

    *Saç tranplantasyonu yaptırmaya uygunsanız üç beş yıl bu ürünlere harcayacağınız paranızı biriktirip toplu bir şekilde bu probleminizden kurtulmayı düşünmek çok daha mantıklı olur. Ancak bu iştede problem çok o yüzden iyice araştırıp hüsrana uğramayacağınız bir yere gitmeye gayret gösterin. Her iş gibi burada da asalaklar çoğalmış, paranızı alıp karşılığını vermedikleri gibi mevcut durumunuzu da berbat edebilmekteler. Allah yar ve yardımcınız olsun.

    * İleride gerçektende bu saç problemini çözdüğünü iddia edip %100 bu sıkıntıyı gideren bir ürün çıkarsa emin olun sizde %100 bu üründen haberdar olursunuz. O yüzden her çıkan yeni ürüne atlamayıp bir süre bekleyin ve görün, bunca zaman saç probleminiz ile yaşadınız üç beş ay daha yaşasanız ölmezsiniz.

    Saçsız yaşam çok zor, çok aşırı derecede sıkıntı çekiyorsanız bir doktora görünmeniz yararınıza olacaktır. Tabi doktorda mucize yaratamayacağı için çok fazla bir beklenti içerisinde de olmamanızı öneririm. Sorun daha ciddi ise psikolojik destek bu ürünlerden çok daha fazla yarar getirecektir kanısındayım. Allah tüm saç problemi, hastalık ve sıkıntı çekenlerin yar ve yardımcısı olsun, gözü para hırsı bürümüş alaverecilerden muhafaza eylesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 25 Eylül 2014; 12:40:24 >




  • Selamlar
    Vichy Dercos neogenic kullandım(inceleyebilirsiniz sitesinden) şampuanıyla beraber/HİÇ AKSATMADIM 3 ay her gece uyguladım
    Başlarken eczandeki eleman foto çekmemi istedi ama ben çekmedim bu yüzden sonuçtan yüzde yüz emin değilim
    Ancak benim düşüncem herhangi bir etkisi olmadığı yönünde
    Tepe bölgemde baya fazla,ön taraflada da hafif seyreklik var. saçı uzun kullanıyorum pek farkedilmiyor yaş 26
    Sonuç olarak şunu söyleyeyim,bu tarz ürünlerin bir etkisi olduğunu düşünmüyorum
    Saçları gürleştirmek,dökülmesini engellemek,dipteki saçları harekete geçirmek için mezoterapi+prp uygulamasını deneyeceğim
    Baya bi araştırdım bu olayı
    Ekim dışında bir yöntem varsa bu olay için bu tedavi diye düşünüyorum
  • scarhead kullanıcısına yanıt
    Mezoterapi tedavisine bende çok uzun süre kafa yordum. Burada şu nokta gözden kaçırılmamalıdır. Dökülen saçlar genetik olarak kodlanmış olan saçlardır, eninde sonunda dökülmeye mahkumdurlar.

    Mezoterepi olayını anlamak için saç döngüsü olayını iyi anlamak gerekir. Saçlarda insanlar gibidir, dinlenmeye ihtiyaç duyarlar. Saç çıkar bir kaç ay başımızda kalır sonra dökülür ve hemen çıkmaz, dinlenme safhasına girer. Bir süre dinlenir (70 -100 gün kadar diye anımsıyorum yanlış değilse) sonra yeniden çıkmaya başlar. Ortalama 100.000 - 140.000 saçımız vardır ancak kafamızda sürekli olarak sabit olan 70.000 - 100.000 kadar saç teli mevcuttur. Kalan artık miktar ise döngüde kullanılan saç miktarıdır. Yani tüm saç adediniz 100.000 ise saçınızı sayarsanız 100000 sayısını bulamazsınız, muhtemelen 70- 80 bin civarında bir rakam çıkar karşınıza. Kalan 20-30 bin kadar saç teliniz ise o anda dinlenmektedir.

    Mezoterapiye gelince. İşte bu dinlenen saçlarınız gerekli kimyasal uyaranlar (bunlar besleyici kimyasallar ve uyaran kimyasallar karışımıdır) kullanılarak dinlenme safhası kısa tutulmaya çalışılır. Mümkün olduğunca saçlar dinlendirilmez. Hal böyle olunca siz 70-80 bin saçınızı 100-120 bin görünce durumun düzeldiğini sanırsınız ancak durum gerçekte böyle değildir. Ayrıca bu uyarıcı kimyasallar içerisinde saç teline hacim vermek için kullanılan maddelerde kullanılır. Saç teli normal hacminin 3-4 katına kadar genişletilir. Bunu şöyle görebilirsiniz; evinizde bir paket spagetti makarnanın yarısını alıp deste şeklinde tutun, sonra kalan kısmınıda ilave edip durumu gözlemleyin. Durum buna çok benzer, tek fark siz spagetti miktarını arttırarak mevcudu çoğaltırken mezoterepide ise kimyasallar ile bir tel saçın hacmi 3- 4 saçın hacmine eriştirilerek sayı sabit kalırken kaplanılan hacim çoğaltılır. Buda bir süreliğine mümkündür. Ortalama 4 - 5 ay kadar süren bu durum için mezoterepistler 6 ay sonra yine gelin derler.

    Bence paranız ve ektirebilecek saçınız mevcut ise şampuan, gizli formül ve de mezoterepi gibi uygulamalar yerine hiç eksilmeyecek saç ekimine yönelmeniz maddi ve manevi kayıplarınız için en iyi çözüm olacaktır. Burada tek sıkıntı, gözünü para hırsı bürümüş doktor görünümü altında piyasada dolanan üç kağıtçılar ve merdiven altı tabir edilen saç ekim merkezlerinin tuzaklarına düşmemek. Eğer saç ekimi yaptıracaksanız faturanızı alınız, öncesinde muhakkak operasyona dair yazılı bir belge alınız. Kaç tane greft ekilecek, sizden kaç tane alındı, bunların ne kadarı ekimden sonra kafanızda kalacak vs vs gibi konuları yazılı imzalı kaşeli bir şekilde operasyon öncesi alınız. Zaten kendinden emin olan işletmeler size bu belgeleri sıkıntı çıkartmadan vereceklerdir, vermeyenler ile ilişkinizi kesmeniz sizin yararınıza olur diye düşünüyorum. Bunun haricinde unuttuğum veya bilmediğim noktalar var ise bunlar içinde gerekli araştırmaları muhakkak yapın. Unutmayın su testisi su yolunda kırılmadan önleminizi alın ki sonra testi kırılınca ahlayıp vahlamayın. Geçmiş olsun.




  • burada rephar'in sitelerinde yaptığı hilelerle ilgili bir yazı var.

    rephair şikayetleri

    bence almadan önce bir daha düşünün. sitesinde bu tür hilelere başvuran bir firmanın ürününe ne kadar güvenebiliriz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dopac34

    Mezoterapi tedavisine bende çok uzun süre kafa yordum. Burada şu nokta gözden kaçırılmamalıdır. Dökülen saçlar genetik olarak kodlanmış olan saçlardır, eninde sonunda dökülmeye mahkumdurlar.

    Mezoterepi olayını anlamak için saç döngüsü olayını iyi anlamak gerekir. Saçlarda insanlar gibidir, dinlenmeye ihtiyaç duyarlar. Saç çıkar bir kaç ay başımızda kalır sonra dökülür ve hemen çıkmaz, dinlenme safhasına girer. Bir süre dinlenir (70 -100 gün kadar diye anımsıyorum yanlış değilse) sonra yeniden çıkmaya başlar. Ortalama 100.000 - 140.000 saçımız vardır ancak kafamızda sürekli olarak sabit olan 70.000 - 100.000 kadar saç teli mevcuttur. Kalan artık miktar ise döngüde kullanılan saç miktarıdır. Yani tüm saç adediniz 100.000 ise saçınızı sayarsanız 100000 sayısını bulamazsınız, muhtemelen 70- 80 bin civarında bir rakam çıkar karşınıza. Kalan 20-30 bin kadar saç teliniz ise o anda dinlenmektedir.

    Mezoterapiye gelince. İşte bu dinlenen saçlarınız gerekli kimyasal uyaranlar (bunlar besleyici kimyasallar ve uyaran kimyasallar karışımıdır) kullanılarak dinlenme safhası kısa tutulmaya çalışılır. Mümkün olduğunca saçlar dinlendirilmez. Hal böyle olunca siz 70-80 bin saçınızı 100-120 bin görünce durumun düzeldiğini sanırsınız ancak durum gerçekte böyle değildir. Ayrıca bu uyarıcı kimyasallar içerisinde saç teline hacim vermek için kullanılan maddelerde kullanılır. Saç teli normal hacminin 3-4 katına kadar genişletilir. Bunu şöyle görebilirsiniz; evinizde bir paket spagetti makarnanın yarısını alıp deste şeklinde tutun, sonra kalan kısmınıda ilave edip durumu gözlemleyin. Durum buna çok benzer, tek fark siz spagetti miktarını arttırarak mevcudu çoğaltırken mezoterepide ise kimyasallar ile bir tel saçın hacmi 3- 4 saçın hacmine eriştirilerek sayı sabit kalırken kaplanılan hacim çoğaltılır. Buda bir süreliğine mümkündür. Ortalama 4 - 5 ay kadar süren bu durum için mezoterepistler 6 ay sonra yine gelin derler.

    Bence paranız ve ektirebilecek saçınız mevcut ise şampuan, gizli formül ve de mezoterepi gibi uygulamalar yerine hiç eksilmeyecek saç ekimine yönelmeniz maddi ve manevi kayıplarınız için en iyi çözüm olacaktır. Burada tek sıkıntı, gözünü para hırsı bürümüş doktor görünümü altında piyasada dolanan üç kağıtçılar ve merdiven altı tabir edilen saç ekim merkezlerinin tuzaklarına düşmemek. Eğer saç ekimi yaptıracaksanız faturanızı alınız, öncesinde muhakkak operasyona dair yazılı bir belge alınız. Kaç tane greft ekilecek, sizden kaç tane alındı, bunların ne kadarı ekimden sonra kafanızda kalacak vs vs gibi konuları yazılı imzalı kaşeli bir şekilde operasyon öncesi alınız. Zaten kendinden emin olan işletmeler size bu belgeleri sıkıntı çıkartmadan vereceklerdir, vermeyenler ile ilişkinizi kesmeniz sizin yararınıza olur diye düşünüyorum. Bunun haricinde unuttuğum veya bilmediğim noktalar var ise bunlar içinde gerekli araştırmaları muhakkak yapın. Unutmayın su testisi su yolunda kırılmadan önleminizi alın ki sonra testi kırılınca ahlayıp vahlamayın. Geçmiş olsun.

    hocam öncelikle teşekkür ediyorum bilgilendirici yazı için.
    şöyle bişey var benim saçlarda açık biyer yok seyrelme var
    benim bildiğim saç ekilmesi için o bölgenin boşalması gerekiyor
    ayrıca seyrek olan yerlerde diplerde elime batan birsürü saç kökü var
    mezoterapi prp buyüzden işe yarayabileceğini düşünüyorum
    evet belli bir seanstan sonra mevsimlik gidiliyormuş
    memnun kalırsam devam ederim problem değil
    saç ekim işi için çok erken olduğunu düşünüyorum
    ilerde ecbur kalırsam yaptıracağım
    peki ben size bişey sorim
    buluduğum şehirde medikal parkta yaptırmayı düşünüyorum
    sizce yeterince güvenli midir medikal park?mezoterapi işinde gittiğimiz merkez çok mu önemli?




  • Güzel paylaşım teşekkürler @Çok Asi.


    @scarheadBenimde bir miktar araştırmam olmuştu, saç ekiminin yapılacağı alanın boş olma zorunluluğu var demek biraz zor. Durum şöyle dersek sanıyorum anlaşılır olacaktır: malum yeni saç ekilebilmesi için bir kanal açılması gerekiyor. Şimdilerde çok başarılıymışlar eskiden 0.7 mm kanal açılırken şimdiler de 0.3 mm kanal açlabiliyormuş. Kanal dediğimizde bildiğimiz 0.3 mm kalınlığındaki iğne kafa derisine batırılarak ekilecek saç için alan açılması. Durum böyle olunca hali hazırda canlı olan saçların kökleride zarar görebiliyormuş. Bu durumda ekim için bir sıkıntı çıkıyor. Ancak iyi bir dikkat, özen ve itina ile söz edilmeyecek kadar düşürülebilen bu işlem maalesef biz avam tabakasına mensup kişiler için uygun görülmemekte. Ancak bakınız "Mel Gibson", "Tamer Karadağlı" "Brendan Fraser" ve daha sayabileceğim bir çok ünlü tamamı ile saçları dökülmüş iken değil tam aksine sizin bahsettiğiniz gibi seyrelme ve azalma varken bu işlemi yaptırabilmiştir. Tabi bu durumda işlemin maliyeti artmaktadır. Klasik "paran varsa insan sayılırsın ve öyle muamele görürsün" felsefesi yine burada karşımıza çıkıyor. Okan Bayülgen'in bir programına katılan plastik bir cerrah vardı, şimdi ismi hafızamda değil, anımsar isem gönderirim size. Kendileri tamamı ile saçsız olmayan, hatta seyrelmiş bölgelere dahi ekim yaptığından söz etmişti. Tabi ücret durumu da buna göre artış göstermekteymiş. Klinik ismi olarak bir yer öneremeyeceğim çünkü mezoterapi için hiç bir kilinik araştırması yapmadım. Yine dh forumda saç ekimi ile ilgili bir sayfa var. Sanıyorum 2002 yılından bu yana açık ve takribi 300 sayfa ve binlerce yorum, deneyim, soru, araştırma içeriyor. Boş bir vaktimde bende 40-50 sayfasını okuyabilmiştim. O sayfanın vaktiniz varsa sizin için çok daha bilgilendirici olacağını düşünüyorum, zira orada mezoterapiden tutunda saç ekiminden vede aklımıza gelmeyecek bin bir türlü tedaviye varıncaya kadar uygulayıcısını ve sonuçlarını öğrenmek mümkün. Umuyorum mezoterapi size beklediğiniz çözümü verebilir. Geçmiş olsun.


    BİLGİ: Okan Bayülgen'in programına katılan kişi anlatım olarak çok hoşuma gitmişti. Paraya doymuş bir doktor edası ile piyasada yapılan alavere dalavere işlerini de anlatmıştı. İşte bu bahsettiğim saçlı bölgeye sa ekilmez safsatasını da ondan duymuştum. İlgilenirsen, özen gösterirsen, işini adam yaparsan her yere her şekilde saç ekimi yapılır ve bende ekerim demişti. Ayrıca kendisi etik olarak cm kareye 6-7 saç telinden az olan kişilere ekim önermiyorlarmış (etik açıdan bunları saçsız hasta olarak algılamak yanlış diyorlar, yoksa parasını bastırırlarsa herkese ekiyorlar efendim). Ayrıca insanda cm kareye ortalama 100-120 saç kılı düşmekte imiş, yine piyasada cm kareye maksimum 50 saç ekildiğinden kendisinin ise (parasını almak şartı ile) cm kareye 80 saç adetine kadar ekim yaptığını da belirtmişti. Saç ektirecek arkadaşlar lütfen bu konuyu irdelesinler, saç ektirecekler ise işlemi yapacak kişiden cm kareye kaç adet ekileceği bilgisini alsınlar. Bunu yazılı olarak teyit ettirsinler. Dh forumdaki belirttiğim sayfada tv lere çıkıp hava caka satan pek çok doktorun ne yalan dolanlara başvurduğunu okuduğum için bu gibi konulardan söz ediyorum. Belki ilk bakışta çok komik ve saçma geliyor olabilir ancak yüzlerce kişinin canının yandığınız sizde (linki bulbilirsem göndereceğim) bu forum sayfasını okuyunca göreceksiniz. Saç işi şakaya gelecek bir konu değil. Tanıdığım pek çok kişi sırf bu nedenle hayata küstü, psikolojisi bozuldu onlarca kutu ve yıllarca ilaç kullanmak durumunda kaldı, bir kısmı yıllarca sokağa çıkamadı, bir kısmı yıllarca şapka ile dolaşmak zorunda kaldı. Allah tüm hastalara ve dertlilere şifa ve dermanlar nasip etsin, herkese sağlıklı günler dilerim.




  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Bakacam konuya hocam
    Saç ekim olayı dediğim gibi en son çare onu da yaptırırsam eğer en iyi nere ise oraya yaptırırım
    bu işe harcanan paraya acımam çünkü saç çok önemli bir aksesuar
    mezoterapi olayını deneyeceğim bir kaç ay içerisinde
    size de gelişmeleri yazarım
    teşekkür ederim verdiğinz bilgiler için
  • scarhead kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. Lütfen bilgileri yazmayı unutmayın. Hemen hemen herkes yazarım dedikten sonra hiç bir şey yazmadan ortalardan kaybolup gitmiş. Bazen yeri geliyor 4 sene önceki bazı konulardaki cevaplara bakarak işimi gördüğüm oluyor o nedenle belki birilerinin hemen değil ama günün birinde işine yarayabilir diye tarihe not düşülmesini olumlu buluyorum ben. Selametle.
  • bir ara yılan yağı vardı sürdüm kafamada kaşıntı ardındanda ishal olduk
  • Para tuzagindan başka bir şey degil. Rephair 3 ay kullandım. Yazık oldu verdiğim paraya. Umut tacirligi...
     rephair kullanan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten para tuzağımı var mı kullanan arkadaşlar olumlu diyen
  • rephair gerçekten etkili mi arkadaşlar?kullanan var mı bu ürünü
  • bunlara kanmayın zira aramızda kalsın adlı programdaki saç dökülmesi konusuna montaj yapıp altyazı ile rephair öneriyor demişler ben bile almaya niyetlendim,normalde bunlara şaklaban derim ama umut bitince çareler ne olursa insanlar koşuyor,size tavsiyem yemek vitamin temiz saç
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.