Şimdi Ara

rephair kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
33.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.isakoc.com/rephair-sac-losyonu-sikayetleri.html

    Raphairin hikayelerinin fakeliğine güzel değinilmiş..Hala düşünüp de almayanlar incelesinler...
  • Rephair'i öncelikle internetten değil eczaneden satın alın. Çünkü bu tür ürünlerin internette dolandırıcısı çok fazla. Aslında eczaneden nanohair (belki gelmiştir diye) sorarken bulamayınca Rephair aldım. Yaklaşık 1 hafta oldu. Şaşırtıcı ama sadece şampuan kullanarak 2. kullanımda saç dökülmem durdu. Aylardır kullanmadığım ürün kalmadı. Yine de emin değilim. 3 ay boyunca kullanır tekrar yazarım. Umarım uzun süreçte de başarılı olur.
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    @dopac34 dediğim gibi mezoterapi için medikal parka gittim kan verdim testler yapıldı,teslerde sıkıntı çıkmadı
    doktor perfectil tablet prominoxil şampuan ve minoxil yazdı
    aldım ama kullanmaya başlamadım
    mezoterapi olayı için ise seans başı 150 lira dediler 6 seans yapılır sonra duruma gore planlarız dediler
    görüştüğüm bayan uzman bu tedavinin etkisinin herkeste aynı olmayacağını söyledi yani 100 de 100 söyle olur böyle olur diye sıkmadı yani
    hatta kadında bence yaptırmayın bi işe yaramaz ama isterseniz bu fiyattan yapıyorum gibi bir ifade vardı :)
    istanbulda birileriyle gorusecegim bu konu hakkında burda yaptırmak pek içime sinmiyor hatta kadının tutumundan dolayı yaptırmaktan vazgecebilirim bile
    saygılar
  • scarhead kullanıcısına yanıt
    Geri dönüş için çok teşekkürler. Sitede binlerce konu var, içlerinden bir kısmında "deneyince anlatırım" "alınca yazarım" vs vs vs gibi bir dolu yorum var ama nerede ise kimse dönmemiş. Sizin yazmanız hakikaten şaşırttı beni ..

    Saç mezoterapisini bundan 12-13 yıl önce duymuştum, o zamanlar bir mucize gibi anlatılıyordu. Tabi internet o zaman çok yaygın olmadığı için araştırma yapmak vede sonuçları hakkında bilgi toplamak pek mümkün olmasa da etrafımızdan duyduklarım ile pekte işe yarayan bir yol olmadığını kavramıştım diyebilirim. Aradan yıllar geçti söylemler hafiften bir değişikliğe uğradı: "kendi kanınızdan" "serum yapıyoruz" "faydalı mineralleri süzüp tekrar size veriyoruz" vs vs vs..Zaten benim vücudumda dolaşan kanı ve içeriğini alıp allayıp pullayıp tekrar benim vücuduma vermelerini çok anlamsız ve hatta saçma bulmuşumdur. Zaten bir işe yarayacağı var ise almaya gerek yok çünkü orada duruyor. Tabi yine kendi dolambaçlı sözleri "biz kanınızdaki mineralleri süzüp yoğunlaştırıyoruz"..Yoğunlaştırmayı ise yıllar öncesinden vitaminler konusunda merak edip araştırmıştım. Bir kaç ciddi, bilimsel tıp makalede okudum. Durum aynen şöyledir; vücudunuzda eksik bir mineral söz konusu ise vitaminler gerçekten çok işe yaramakta ancak bu multivitamin hapları için söz konusu olamıyor. Çünkü bu tür kombinasyonlu vitamin haplarında birden çok vitamin toplu bir halde kullanılıyor. Muhterem üretici bir başlıyor saymaya sanki sanırsınız ki alfabe sayıyor; a.a1,a2,a3,b,b1,b2,b5,b6,b8,b12,e,e1,e2, beta keratinleri vs vs diye döktürüyor. İnsan vücudu enteresan bir mimari. Bazı vitaminlerin fazlasını verseniz de alamıyor örneğin bunların en bilindiği C vitamini. Özellikle soğuk kış ayları için hapları, çaylara katılan kimyasal içerikleri vs vs bangır bangır meydanlara çıkar. Oysaki vücudun ihtiyacı ne kadar ise o kadarı alınıyor ve kullanılabiliyor yani misali olarak 1 KG C vitamini ihtiyacı söz konusu ise sizin 10 KG almış olmanızın hiç bir faydası yok. Hatta 10 KG aldığınızda zararı var, vitamin zehirlenmesine (tam ismini anımsayamadım ama böyle bir şeydi diye hatırlıyorum. Yanlışım var ise doğrusunu bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen) maruz bırakıyorsunuz, yarardan çok zarar getiriyorsunuz. Sonra bu kimyasal atıkları atmak için karaciğeriniz fazladan mesai yapıyor, atamazsa bu defada ödem, su toplama, böbrek yetmezliği gibi çok daha ciddi rahatsızlıklara zemin hazırlıyorsunuz demektir..

    Ancak yine üzerine basmak gerek, bazı kişilerde yanlış beslenme alışkanlığı nedeni ile bazı vitaminlerde ve minerallerde eksiklikler oluşuyor. İşte bu amaçla eksik olanların tamamlanması için muhakkak kullanılması şart ancak bu iş için öncesinden kan tahlilleri yapılıp hangi mineral ve vitaminlerde sıkıntı olduğu tespit edilip sadece o eksikliklere yönelik bir takviye uygulanmalı, öyle MULTİ VİTAMİN gibi alfabenin tüm harflerini ve rakamları içeren saçmalıklar değil... Varsa doğal yoldan alınması her zaman daha makbulmüş, bu yapılamıyor ise tabi ki tablet,solisyon vs gibi çözüm yolları ile alınması da uygun olacaktır diye düşünüyorum. Tabi ben düşünüyorum yalnızca bu işin en doğrusunu size bir doktor çizecektir. En doğru bilgiyi de doktorunuz verecektir diyeceğim ama hiç bir doktorun oturup da karşısında ki hastasına böyle vaaz verdiğini ne gördüm ne de duydum, o neden ile bu konuda ki takdiri size havale ediyorum.

    Bütün bu olumsuzlukların yanında saç mezoterapisinin bir başka kötü yönünden kimse bahsetmiyor. Yine yazmıştım ama kısaca belirteyim. Her şeyin doğal bir dengesi var. Bir bitki normal büyüme sürecinde mevcut yapısına kavuşur, insan vücudu da buna çok uzak değildir. Zaten yaradılmışların hepsi aynı temel mantık ile kodlanmış ve tasarlanmıştır. Bir bitkiyi normalinden daha hızlı ve etli yapmanın tek yolu onu kimyasal olarak zehirlemekten geçer. Zehirlemek derken aslında ortada bilindik manada bir zehir yoktur, kullanılan tüm kimyasallar zaten doğada var olanlardır ancak yukarıda da belirttiğim üzere fazlası zehirleyici olur. Saçımıza geri dönelim. Başımızda takribi 80 Bin ila 120 Bin arasında bir saç var ancak bunların tamamı faal değil. Sağlıklı bir saçta aynaya baktığımızda gördüğümüz saç adeti 70 Bin ila 90 hatta 100 Bin dolaylarında. Peki nerede bu 120 Bin olması gereken saç derseniz onlar dinleniyorlar. Saç mezoterapisi ile işte bu dinlenen saçlara resmen sizin poponuza iğne batırır gibi kimyasalı saplayıp "UYAN" "KALK AYAОA" "SAKIN DİNLENME" "DİNLENMEK YOK SANA" gibi sözler kullanıp normalde uyuması, güç toplaması gereken zamanda onu uyanmaya ve büyümeye sevk ediyoruz. Hatta onu daha etli göstermek için "KENDİ KANINIZ" dedikleri sıvının içerisine hacim genişletici kimyasallar koyuyoruz, böylece hacmi 0,8 mikron olan saç telimizi 1-1,2 mikron gibi seviyelere çıkartıyoruz ki 3 saç telinin var olduğu kafamızda sanki 4 saç teli varmış izlenimi oluşturup saç problemi yaşayan hastamıza sanki "BAKIN YENİ SAÇLARINIZ ÇIKTI" gibi bir izlenim verip, bir mucize yaratılmış havası verilmeye çalışılmakta.. Tabi yaratmanın yalnızca Allah'a mahsus olduğunu unutmuş olmalılar..

    Süreç bu şekilde bir döngü halini aldığı için uyuması gereken saçların poposuna iğneyi batırıp onları uyandırmak için bu işlemin 6 ayda bir yapılması gerekir ki uyuyan saç havuzu da uyansın ve saç miktarı artışı sağlansın.

    Diyeceksiniz ki bunun ne kötülüğü olabilir, bende size söyleyeyim...

    1 saç teli ömründe ortalama (bu ortalamadır fazla yada eksik olabilir) 20 defa kökünden dökülüp yeniden çıkabiliyor. Döküldüğünde yine genelde 4 ay ile 1 yıl kadar uyuyup sonrada uyanıyor. Siz mezoterapi ile 1 yıl kadar uyuyup 1 yıl sonra başınızda bulunması gereken saçınızın döngüsünü hızlandırdığınız için onun 20 defa dökülme hakkını da hızlandırıyorsunuz. Tamam saç problemi yaşayan kardeşimin başında 100 bin saç teli yok ama kalan kıymetli saç tellerinin de başında kalma süresini azaltmış oluyorsunuz. Mezoterapi sonu gelmeyecek bir tuzak diye düşünüyorum, yaptırdığınız sürece mutlusunuz ancak 10 yıl içerisinde döngü yaşaması ve sizi terk etmesi gereken saçlarınızı da zorla faaliyete geçirip belki 3 belki 5 yıl sonra sizi terk etmesini sağlıyorsunuz. Tabi bunun zarar mı yoksa yarar mı olduğunu yaptıracak arkadaşım düşünüp karar vermeli. Şimdi saç miktarı ve hacminde artış mı yoksa 10 yıl sonra tamamen kellik yerine 5 yıl sonra tamamen kellik mi sorusunu cevaplayabildiğinde..

    Ha bu arada "ben yaptırdım 10 yıl oldu kel kalmadım" diyenlerde olacaklardır. Bu kişiler bazen etrafımda da oluyor "kel kaldım" "saçlarım dökülüyor" "baksana iyice açıldı" vs vs vs diye. Bunlar; sivrisinek poposunu görmüş ne büyük yaram var demiş misali etrafta dolanan ne idüğü belli olmayanlar. Kel kaldım dedikleri Murat bey (şu meşhur şarkıcı canım) gibi eskiden günde 10 tel saçı dökülmüyormuş da strese girince 12 tel dökülmeye başlamış olanlar, yok saç sayımı yaptırmış da başında 120 bin değilde 100 bin saç teli varmış diyen zevzekler.. Saçım dökülüyor diyen adam Bruce Wills'e benzer, senin gibi günde 11-12 tane saç teli kaybetmez...

    Saç konusu tüm dünyada 18-25 yaş arası erkeklerin %40 etkiliyor, 25-40 yaş arası %60, 40 yaşdan sonra ise %98 saç dökülmesinden az yada çok etkileniyor. Dünyada ki erkek nüfusunun %55'i 40 yaşına geldiğinde en az 2. evre saç dökülmesine maruz kalıyor, bu %55 in %86 sı ise 4. tip dökülme evresinde. Yani dünyada "BEN SAÇI TEKRAR ÇIKARTMAYI BULDUM" DERSENİZ DÜNYANIN EN ZENGİN İNSANI SİZ OLURSUNUZ..7 MİLYAR İNSAN %50 ERKEK 7 MİLYAR/2= 3.5 MİLYAR ERKEK BUNLARIN %55 İ SAÇI DÖKÜLEN 40 YAŞINA KADAR BİLE ALINSA 1.75 MİLYAR MÜŞTERİ DEMEKTİR. SATTIĞIMIZ ÜRÜNÜN TANESİNİ 1 $ BİLE DESEK YARIN 1.75 MİLYAR DOLARIMIZ OLUR. O neden ile böyle saçmalıklara fazlaca kafa takmamak yerinde olur diye düşünüyorum..

    Öğrendiğim, saç problemini kesin ve kalıcı olarak çözmesi en olası öneri saç ekimi. Ama bununda üç kağıtçılığı almış başını yürümüş. İyi bir yerde deneyimli bir ekip tarafından yapılmıyor ise buda çözüm değil maalesef..

    Son okuduğum bir kaç yazıda kök hücreden saç yapma konusunda olumlu gelişmeleri okumuştum. Sanıyorum bu günden yarına çıkmayacaktır ancak 8-10 yıl sonra bu tür sıkıntı yaşayanların bir alternatifi daha olabilir denilse yanlış olmaz diye bende düşünüyorum. Saçsızlık çeken arkadaşlara Allah'tan şifalar, sabır ve kolaylıklar dilerim..


    EDIT: Yazıyı okudum sonradan gözüme fena çarptı düzelteyim istedim, sanki saç mezoterapisi öcüymüş gibi ifade oluvermiş istemeden. Muhakkak ki saç mezoterapisinin faydalı yanları da var ve doğru kişiye doğru şekilde uygulanırsa (burada dikkat edilmesi gereken nokta saç mezoterapisinin sadece saçların hacmini arttırıp kalınlaştırmaya ve uyuyan saçları uyandırmaya yönelik olmaması olmalıdır. Unutulmamalıdır ki kan yolu ile verilen kimyasallar çok daha etkisi yüksek ve kalıcı oluyor. Burada kendi kanınız alınıp çeşitli kimyasal işlemlerden sonra sizde eksik olduğu daha önceden gerekli tıbbı prosedürle ile tespit edilmiş vitamin ve mineral yönünden zenginleştirilip uygun tıbbi şekilde size veriliyor ise muhakkak ki yararları da söz konusu olacaktır) güzel sonuçlar alınabilmektedir. Yine burada unutulmaması gereken saç mezoterapisinin geçici bir çözüm olduğu olmalıdır. Sürekli olarak saç mezoterapisi yaparak (diğerleri hakkında tam bir bilgim yok o yüzden onları zikretmesem de muhtemelen onlarda geçerli olacaktır) erkek tipi saç dökülmesini önlemek ve tüm saçlarınızı başınızda tutmanız mümkün değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 5 Şubat 2015; 17:17:27 >




  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Ben saç ektirdim. Kimseden o tip bir yazı alabileceğinizi sanmıyorum. Zaten operasyon öncesinde bir evrak imzalatiyorlar. Bu evrakta operasyonun bir fayda saglamama ihtimali ve hatta daha da kötü olma olasılığının farkında olduğunuza dair bir bildirim. Bir doktor arkadasa danistim. Tüm tıbbi operasyonlar öncesi bu evrak hastaya imzalatiliyormus. Ama Fatura verirler elbette.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blased25 B kullanıcısına yanıt
    Zannedersem fatura da zaten yapılan işlem yazmaktadır (sanıyorum saç tranplantasyonu olarak geçiyordur). Ayrıca her kurum veya doktor hasta sağlık dosyası tutmak zorundadır (bkz sağlık bakanlığı genel mevzuatı), genel itibari ile bu dosya da yapılan işlemler zaten belirtilmiştir. Belge derken bunlar yeterli olacaktır, ayrıca; her ne kadar sağlık dosyası kısmı ayrılsa bile yapılan iş bir ticarettir, yapılmış bir hizmet karşılığı alınmış bir bedel ve faturalandırma söz konusudur. Yani işlem bir bakıma da ticaret kabul edilir ve Danıştay'ında daha önce onadığı mahkeme kararlarında olduğu gibi "lehtarın aleyhine öngörülmüş bulunan hükümler imza altına dahi alınmış olsa geçersizdir" hükmü bakımından imzalanan kağıt boş - geçersizdir. Yani belge imzaladım ah artık hakkımı arayamam gibi sıkıntılara kapılmak yersiz olacaktır.

    Tıbbi operasyonlar öncesi imzalatılan kağıtlarda ki fayda veya zarar getirileri Sağlık Bakanlığı tarafından kabul edilenler ile sınırlıdır. Örneğin deneğimiz Batlamyus basit bir kaza geçirdi ve bir hastanenin acil servisine gitti ve yaralanan eline dikiş atılması gerektiğine karar verdiler. Pansuman ve dikiş işleri bitti ve Batlamyus evine gönderildi. Batlamyus bu operasyon sonrası hepatit c gibi ölümcül bir virüs kaptı veya et yiyen bakteriye maruz kaldı ve elini kaybetti. Bu durum da operasyon için Sağlık Bakanlığınca öngürülen risk değerlendirilmesine bakılır. Batlamyus bu sıkıntı sonrası açacağı davada maddi ve manevi tazminat kazanır, ayrıca ödediği hastahane masraflarını da geri alır.. Muhtemelen doktorlar hakkında da dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeni ile dava ayrıca kurum hakkın da yine dikkatsizlik ve tedbirsizlik ve gerekli kriterleri yerine getirmediği için ayrıca kamu davası açılır. Saç ekimi içinde durum çok farklı olmaz, yapılan işin bir kriteri elbet vardır (ben sağlık bakanlığı mevzuatını inceleyip bilmediğim için risk içeriklerinden haberdar değilim ancak hangi doktora giderseniz gidin saç tranplantasyonu sonrası hastanın daha kötü veya hiç yarar görmeme olasılığını mevcut risk değerlendirmesi içerisine sokmayacağı aşikardır. Ayrıca bu işler için bilirkişi olarak genelde adli tıb kurumu personeli tayin edilir ki bu kişilerde zaten pek çok dış baskından uzak ve doğru kararlar alacak kişilerdir).

    Demek istediğim odur ki Allah kimseye vermesin, göstermesin ama yapılan işlem sonrası bir sıkıntı yaşarsanız mahkemeler veya tüketici hakem heyetleri vasıtası ile hakkınızı arayabilirsiniz. Aleyhinize imzalanan belgeler hiç bir anlam ifade etmez, elinizde faturanız ve sağlık dosyanız olsun kafidir. İyi bir avukat ile saçlarınızı geri getiremezseniz de en azından ödediğiniz ücreti ve uğradığınız zararın maddi karşılığını tazmin edebilirsiniz.. Sağlıklı günler, geçmiş olsun..

    NOT: Sıkıntının sizden kaynaklanmadığı durumlar için geçerlidir. Örneğin belirtilen gün ve saatte alınmayan ilaçlar, uygun hijyen kuralları dışında hastanın kendi kusuru ile oluşan zararlardan pek tabi ki doktor ve kurum sorumlu tutulamaz. Örneğin bir hasta şikayeti dinlemiştim; saç ekimi sonrası bir kaplıcaya gidip sodalı sıcak suyu ile güzelce bir banyo yapmışlar kendileri. Bir yakını tarafından o kaplıcanın suyunun saç dökülmesine çok iyi geldiği söylenmiş kendilerine. Tabi ekilen saçlarında tamamı kaplıca banyosu sonrası yok olup gitmiş. Bu durumda nereye giderse gitsin hiç bir hak talep edilemez.

    EDIT 1: Yazı derken fatura vs algısı dışına çıkmışım. Söylediğiniz noktada çok haklısınız, belirttiğiniz için ve verdiğiniz kıymetli bilgiler için teşekkür ederim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 13 Şubat 2015; 0:12:44 >




  • giden saç geri gelmez bunların hepsi para tuzağı
  • anlamadığım bu yalancıların neden koskoca haber sitelerine reklam verdiği ben bunu sağlık bakanlığına bildirdim sonuçlar gelirse yazarım,benim saçlarım diyet dolayısıyla beyazladı altta kalan saçlar çıkıyor ama güçlü değil dökülme sıfır ama yeni saç istiyorum olmuyorsa saç ektireyim diyorum ama bazıları saçlar baya kel olunca uygulanabilir diyor,ayrıca konuya yorum atanların mesaj sayısını inceleyin 1 mesaj atanlar süper derken 200 mesaj üstü kişiler kötü diyor yani firma baya çalışıyor ama bu millet uyandı diyorum umarım uyanmıştır şirket gbi çalışıyorlar maşallah
  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Bu işlerde hile, düzenbazlık başını alıp yürümüş. Para ile adam tutup bütün sitelere de kendi reklamlarını yaptırma boyutuna gelmişler. Dikkat edin, foruma yeni kayıt yaptırmış,3-5 mesaj atıp bir daha hiç ortalarda görünmeyen kişiler var ve bu kişilerin her ne hikmet ise tüm yorumları mükemmel. Bu konulara dikkat etmek gerekiyor.

    Hukuki boyutları konusunda bir fikrim yok ancak pek çok haberden duyuyorum ki ya bu kuruluşlar yurt dışı merkezli açılıyorlar ki bu durumda sağlık bakanlığı hukuki anlamda hiç bir girişimde bulunamıyor yada kaçak, sahte vs gibi yollar altında kuruldukları için akşam birini kapatınca sabah bir başkasını açıp yollarına devam ediyorlar. Sanıyorum biraz uyanık olmanın dışında fazlaca yapabilecek bir çözüm yok.

    Saç ekiminde bende yeni saç kökleri için kanallar açılırken hali hazırda henüz dökülmemiş saçlar varsa özensiz kanal açımı esnasında bu saçların kökleri de zarar görebiliyor muş. Bu nedenle saçlı bölgeye saç ekimi yapmak dikkat, özen ve bilgi-tecrübe gerektiren bir konuymuş. 1000 -2000 TL verip saç ektirilen merdiven altına benzer yerlerde bu özen, itina ve bilgi-tecrübe ne kadar bulunabilirse işte o kadar sağlıklı bir ekim ortaya çıkar ve henüz sağlıklı olan saçlarda korunmuş olabilir. Bunun haricinde neden saçlı bölgeye uygulanmasında sakınca olduğu konusunda bir bilgim yok.

    Saçları artık tamamı ile dökülen arkadaşlara bitkisel tedavilerin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Zaten dökülme son safhaya ulaştığı ve daha fazla kaybedilebilecek bir şey kalmadığı için uygulama yönünden bir sakıncası olmayacaktır diye düşünüyorum, ayrıca bitkilerin yan etkileri farmakolojik olarak hazırlanmış ilaçlara nazaran nerede ise hiç olmayacaktır. Bu nedenle güvenle kullanılabilir diyorum. Hem ucuzdurlar hemde bir yan etkisi olacak ise en fazla deri reaksiyonu (alerji vb.) gibi basit, kullanım sona erdiğinde geçen yan etkileri nedeni ile zararsız olacaklardır. Tabi benimkisi bir öneri, bilimsel bir kanıtlanmışlığı yoktur. Ama pisikolojik olarak rahatlatıcı olacağını düşünüyorum. Amana dikkat bitkiler/bitki özleri/yağları bozulmamış, kalitesi ve güvenirliliği uygun kuruluşlarca garanti altına alınmış olsun. Bilmediğiniz, zararlı bitkilerden de uzak durmakta fayda var.

    Sağlık bakanlığı nezdinde ki girişiminizin sonucu hakkında bizi de bilgilendirirseniz sevinirim. Hürmetler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 29 Mart 2015; 23:48:53 >




  • 3 aydır kullanıyorum,sampuani ve losyonu,sac dokulmesi icin cok iyi ama gurlesme icin bisey diyemem sac analizi yaptırmak gerek. Tuylenme seklinde çıkış mevcut ama bu görüntüyü kapatacak derecede degil.sadece sampuana kefil olabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evazd kullanıcısına yanıt
    evazd
    Katılım zamanı: 15 Mayıs 2015
    Mesaj sayısı: 0
    2. el mesaj sayısı: 0
    Son mesaj tarihi: 20 sa. önce
    Son giriş tarihi: 20 sa. önce
    Aktiflik: Şu anda forumda değil

    Sırf şu garibanlara yardım için mi kayıt olup yorum yaptınız merak ettim şimdi?
  • Bende bir tek Hairman etkili oldu ama birtek bende işe yaramış gibi olumsuz yorumlarda okudum ne var ki üretimi bitti geçenlerde dedim keramet şampuanda değil benim saçlarım artık dökülmüyor 1 hafta o marketlerde satılan headandshoulders vs kullandım her taraf saç oldu tekrar döndüm hairman'e şimdi iyi çok şükür ama ürünün satışı bitmiş iyi ki vaktin de 3 kutu almıştım 2 kutu ile idare etmem lazım

    Not:Saç çıkarmıyor dökülmeyi engelliyor
  • ahnksqualt kullanıcısına yanıt
    Kepek için kullanmadığım şampuan ve türevi kalmadı. Senelerdir çektim şu illeti, kâh olur olmaz yerde kafam kaşındı kâh neden siyah giydim diye beynim hoplayıp durdu. Senelerce siyah tişört, gömlek, kazak giyemedim ta ki headandshoulders ile tanışıncaya kadar. Pek çok tarafsız ilim insanından bu tür şampuanlardaki zararlı maddelere dair yorumlar, yazılar, tv programları izledim. Açıkçası bende alternatifini bulsam bırakıp gitmek istiyorum ama headandshoulders gibi kepeği %100 önleyen bir ürün henüz bulamadım. Bu sizin ürüne baktım birazcık ama diğerlerinden hiç bir farkını göremedim açıkçası. Yazılarımda sıkça bahsettiğim gibi saç dökülmesini durduran veya yeniden saç çıkartan bir icat peydah olduğunda sağır sultan bile bunu duyup bilecektir diye hep düşünüyorum. Kepek konusunda ki durumunu merak ediyorum yalnızca. Bu konuda bir bilginiz var mı?

    NOT: Küçük araştırmam sonucunda Hairman'in hala satıldığı pek çok site, kozmetik işletme ve eczane görülüyor. Acaba bunlar taklit ürün müdür ki artık piyasada kalmadı demişsiniz merak ettim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dopac34

    Kepek için kullanmadığım şampuan ve türevi kalmadı. Senelerdir çektim şu illeti, kâh olur olmaz yerde kafam kaşındı kâh neden siyah giydim diye beynim hoplayıp durdu. Senelerce siyah tişört, gömlek, kazak giyemedim ta ki headandshoulders ile tanışıncaya kadar. Pek çok tarafsız ilim insanından bu tür şampuanlardaki zararlı maddelere dair yorumlar, yazılar, tv programları izledim. Açıkçası bende alternatifini bulsam bırakıp gitmek istiyorum ama headandshoulders gibi kepeği %100 önleyen bir ürün henüz bulamadım. Bu sizin ürüne baktım birazcık ama diğerlerinden hiç bir farkını göremedim açıkçası. Yazılarımda sıkça bahsettiğim gibi saç dökülmesini durduran veya yeniden saç çıkartan bir icat peydah olduğunda sağır sultan bile bunu duyup bilecektir diye hep düşünüyorum. Kepek konusunda ki durumunu merak ediyorum yalnızca. Bu konuda bir bilginiz var mı?

    NOT: Küçük araştırmam sonucunda Hairman'in hala satıldığı pek çok site, kozmetik işletme ve eczane görülüyor. Acaba bunlar taklit ürün müdür ki artık piyasada kalmadı demişsiniz merak ettim.

    http://www.schwarzkopf-professional.com.tr/skp/tr/tr/home/urunler/erkek/3dmen/bakim.html buraya bak derim




  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, inceledim ancak gönderdiğiniz üründe kepeğe karşı çözüm olduğuna dair bir bilgi bulamadım. Ben mi göremedim yoksa farklı bir çözüm önerisi için mi önermiştiniz Schwarzkopf'un bu ürününü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dopac34

    Teşekkür ederim, inceledim ancak gönderdiğiniz üründe kepeğe karşı çözüm olduğuna dair bir bilgi bulamadım. Ben mi göremedim yoksa farklı bir çözüm önerisi için mi önermiştiniz Schwarzkopf'un bu ürününü.

    http://www.kozmoya.com/schwarzkopf/3DMENSION/SCHWARZKOPF-3DMENSION-Erkeklere-%C3%96zel-Kepek-%C3%96nleyici-%C5%9Eampuan-250ml




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dopac34

    Kepek için kullanmadığım şampuan ve türevi kalmadı. Senelerdir çektim şu illeti, kâh olur olmaz yerde kafam kaşındı kâh neden siyah giydim diye beynim hoplayıp durdu. Senelerce siyah tişört, gömlek, kazak giyemedim ta ki headandshoulders ile tanışıncaya kadar. Pek çok tarafsız ilim insanından bu tür şampuanlardaki zararlı maddelere dair yorumlar, yazılar, tv programları izledim. Açıkçası bende alternatifini bulsam bırakıp gitmek istiyorum ama headandshoulders gibi kepeği %100 önleyen bir ürün henüz bulamadım. Bu sizin ürüne baktım birazcık ama diğerlerinden hiç bir farkını göremedim açıkçası. Yazılarımda sıkça bahsettiğim gibi saç dökülmesini durduran veya yeniden saç çıkartan bir icat peydah olduğunda sağır sultan bile bunu duyup bilecektir diye hep düşünüyorum. Kepek konusunda ki durumunu merak ediyorum yalnızca. Bu konuda bir bilginiz var mı?

    NOT: Küçük araştırmam sonucunda Hairman'in hala satıldığı pek çok site, kozmetik işletme ve eczane görülüyor. Acaba bunlar taklit ürün müdür ki artık piyasada kalmadı demişsiniz merak ettim.

    Hocam genel kepek sorunum yok ama saç dökülmesinden ötürü farklı ürünler denedim ve bu denediğim ürünler kepek oluşumuna sebep oldu saçımda bioxin gibi (ilk aklıma gelen)

    headandshoulders ise saçımın dökülmesine hiç engel olamadı kepek konusunda dikkat etmedim.

    Hairman diğerlerinden farkını öğrenmek için kullanım şart kepek sorunu için nasıl bir etkisi olur bilemem ama dökülme için çok faydasını gördüm.

    Bazı ürünlerin hemen sahtesi yapılabildiği için şuan sizin çok satıcı var cümlesi bende karşılığını bulmuyor. :) Şöyle bir olay anlatayım da şok olun: Bundan bir 3 yıl önce vs hepsiburadadan lancini miydi neydi böyle bir saç seti aldım kullandım ve çok memnun kaldım o sırada aynı ürünü 3 lü setini 99 liraya satan adamlar vardı ben hepsiburadadan(1 set 60-90 lira gibi bedele almıştım) her neyse ürünü kullandım güzel bir üründü sonra radyoda da duyorum 3 lü set 99 vs alayım mı almayayım derken güvenemedim ve almadım tekrar hepsiburada.comdan sipariş geçtim gelime ulaştı ürün kullanmaya başladım bir farklılık vardı sonra elimdeki bir önceki ürünle karşılaştırdım set içindeki tüm ürünlerin kokusu-kıvamı-rengi farklı ve saç dökülmesine neden oldu. Yani 2 inci set sahte çıktı şimdi bu olay hepsiburada gibi bir sitede oluyorsa benim bir çok siteye güvenmemem çok normal karşılanmalı diye düşünüyorum. (Hepsiburada müşteri hizmetlerine durumu belirttim fotoğraflamıştım farklılıkları vs )

    ''NOT: Küçük araştırmam sonucunda Hairman'in hala satıldığı pek çok site, kozmetik işletme ve eczane görülüyor. Acaba bunlar taklit ürün müdür ki artık piyasada kalmadı demişsiniz merak ettim''

    yukarıdaki cümleyi yazmışsınız o yüzden bende emin olamıyorum gerçek olup olmadığından geçenlerde bir arkadaşa söylemiştim kullandı sonra dedi bende etkisi olmadı sonra bu bayram dedim ki bendeki ürünü kullan belki sana sahte ürün düşmüştür neyse verdim kullanıyor 2 haftadır dökülme biraz olsun azaldı devam edeceğim teşekkür ederim dedi :)




  • Rephair Saç Serumu - Analiz sonucuna göre güvensizlik tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme ve idari para cezası) uygulanmıştır.

    Rephair Saç Losyonu - Analiz sonucuna göre güvensizlik tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme ve idari para cezası) uygulanmıştır.

    Rephair Şampuan - Analiz sonucuna göre güvensizlik tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme ve idari para cezası) uygulanmıştır.

    Kaynak:http://ekonomi.haber7.com/gundem-veriler/haber/1510927-bakanlik-tehlikeli-kozmetik-urunleri-acikladi




  • Anlaşılan rakip firmanın elamanı daha hızlı çalışıyormuş. Ürünlerin güvensiz çıktıkları ve toplatma kararı aldırıldığı ise tamamı ile doğrudur. İlgili Sağlık Bakanlığı linkine buradan erişebilirsiniz. Elinizde rephair ürünlerinden hali hazırda mevcutsa firma ile iletişime geçip iade edebilir, verdiğiniz para/paralarınızı geri alabilirsiniz. Geçmiş olsun, kolay gelsin. Allah herkese sağlık, sıhhat ve afiyetler nasip etsin...
  • shawn25 kullanıcısına yanıt
    Rephair,Sağlık Bakanlığı tarafından zararlı olarak tespit edilmiş ve ürünlerinin yok edilmesi kararına varılmış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.