Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
25
Favori
83.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konu nick uyumu, helal hocam

    benim içinde efsane oyundur
  • Dostum valla o kadar güzel anlatmışsın ki bu oyunu oynarken arkadaşlarla bulmacaları beraber çözüp sabaha kadar oynardık..o zamanki oyunların tadı şimdiki oyunlarda yok mermi ara deli gibi otları topla anahtar Elmas bul amblem bul kapıya tak oradan oraya koştur.mazi canlanacak bu oyunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ethan Winters

    E3 2018 de görmeyi bekliyordum ama gelmesi gecikmişti.Ofiste çalışırken ne var ne yok diye bakarken traileri gördüm.Kulaklığı takıp son ses izledim,dedimki işte bu..

    Geldi benim gönlümün efendisi ilk göz ağrım,beni oyun oynamaya alıştıran Resident Evil evrenine bağlayan oyun.Sonra düşündüm tam 20 sene beklemişim böyle bir hissi tekrar yaşamak için.

    Armut dibine düşer,direkt oğlumu aradım sana bir video atıyorum onu izle,sonrasında beni geri ara, Aradı,baba gelmiş dedi.Dedim oğlum ara amcanları PS4 ü onlara ver biz bu akşam pro almaya gidiyoruz seninle.Bu oyun ancak Pro ve 4k tv ye yakışır.

    Ve akşam pro almak için yola çıktığımızda oğlumla hep Resident Evil evrenini çocukluğumu oyunları konuştuk,o sıcak güzel heyacanlarla.

    Teşekkürler, Capcom...


    İyi Forumlar.
    X al geç. Pro alana kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunda sanırım timsah kaldırılmıştı öyle okumuştum zamanında bakalım ne kadar doğru ya da yanlış bilemem bekleyip görelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zack06

    Oyunda sanırım timsah kaldırılmıştı öyle okumuştum zamanında bakalım ne kadar doğru ya da yanlış bilemem bekleyip görelim
    Olmasa olmaz bir sahne değildi.


    Daha evvel alttaki bilgiler sızmıştı.

    RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU)




    Şu haliyle birde RE3 Nemesis gelirse daha da gözlerimiz açık gitmez gibi geliyor.
  • Nesnelerin yerlerini işaretle göstermesi üzdü beni.ayrıca haritada bazı gideceğin yerleri gösteriyor

    Allahtan nişan almayı kolay yapmamışlar,oda olsaydı durum vahimdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurruya

    Dostum valla o kadar güzel anlatmışsın ki bu oyunu oynarken arkadaşlarla bulmacaları beraber çözüp sabaha kadar oynardık..o zamanki oyunların tadı şimdiki oyunlarda yok mermi ara deli gibi otları topla anahtar Elmas bul amblem bul kapıya tak oradan oraya koştur.mazi canlanacak bu oyunda
    Hatta engilizcemiz yetmediği için elimizde o meşhur sarı sözlük ile ne demek istiyor, ne yapmalıyızları çözmeye çalışmanın zevkini anlatamam yahu. İth gibi özlüyorum o günleri.
  • E3'ün bombası, re4 ve code veronica yıda isterik ayrıca dino crisis 1 ve 2yi unutma kapkom
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

    X al geç. Pro alana kadar

    Alıntıları Göster
    Merhaba;

    Oda vardı,deneyim ettiğim bir konsol.Lakin geçenlerde sattım.

    SATILDI.
  • Bu oyunu o zaman ps1 cafeler vardı orada görmüştüm ondan almıştım ucuza vermıstı eve gidip takınca İngilizce de yoktu bu oyunu Japoncada bitirmiştim leon trende godbye edia demesi oyun efsane sonra silent Hill 1 o zamanlar nette yok ara ara bul o serefsiz piyona bölümü arkadaşlar bende kalırdı 3 kişi birden oynardık bulmacaları cöZmeye calisirdik birde ps1 parasite eve 2 vardı oda süperdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurruya

    Bu oyunu o zaman ps1 cafeler vardı orada görmüştüm ondan almıştım ucuza vermıstı eve gidip takınca İngilizce de yoktu bu oyunu Japoncada bitirmiştim leon trende godbye edia demesi oyun efsane sonra silent Hill 1 o zamanlar nette yok ara ara bul o serefsiz piyona bölümü arkadaşlar bende kalırdı 3 kişi birden oynardık bulmacaları cöZmeye calisirdik birde ps1 parasite eve 2 vardı oda süperdi
    ben bu resident evil'lı bitirememiştim 1999 senesinde :)

    arkadaşlar arasında oynayan yoktu,tek başıma mucadele ederdim bu tarz oyunlarda bulmacaları çözmek için.parasite eve de çok kazık bir oyundu.sonra bir cocukla tanıştım bilardo salonunda.o parasite eve yi bitirmiş.üstüne not tutmuş şifreler bulmacalar ne diyetakıldığım yerde ondan kopya çektmiştim bende :)

    işte bu oyunlarda boyle güzel anılarımız var gençler




  • Sırada 3 ve daha sonra belkide 4 var. Heyecanla bekliyoruz bu efsaneleride.


  • RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU)
  • Adamlar oyunu resmen sıfırdan tekrar yapmışlar. RE7 pek sarmadı. Bu ilaç gibi gelecektir. İndirime girdiğinde kapıp, arşive eklemek gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodion Raskolnikov

    Adamlar oyunu resmen sıfırdan tekrar yapmışlar. RE7 pek sarmadı. Bu ilaç gibi gelecektir. İndirime girdiğinde kapıp, arşive eklemek gerek.
    Normalde kutulu oyun uzun zamandır almıyorum ama spotçudan gelir gelmez alırım tam bir arşivlik. Çoçukluğumun oyununu tekrardan oynamak duygularımı yeşermek, gelişmiş teknoloji ile oynamak of dicek söz bulamıyorum darısı silent hill ve mgs gibi efsane olmuş serilere. Atmosfer harika görünüyor. RE TPS'dir. FPS olmamalı. :)
  • Yıllar öncesine götürdü beni !! aynı heyacan ve istekle tekrar oynarım ben bunu nasipse..Güzel duruyor adamlar epey çalışmış üstünde,biraz daha erken gelseydi keşke .
  • SH2 ve MGS3 remake güzel olur
  • save için ink ribbon ararız inşallah otomatik save yapmak oyunu baltalar ;

    birde oyun bitirince tofu modu olacakmı acaba merak içindeyim ,
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.