Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
14
Favori
55.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snakefatih

    Keşke 3 ü oynasaydın nemesis peşinde iyi heyecan oluyordu bazukayla az gömmedim onu. Bir de oyunu bitirince zamana karşı yarıştığın minik bir rehine oyunu çıkıyordu mercenaires mi neydi adı. 4 te biraz değişti re ondan sonra bildiğin aksiyon oyunu oldu bozdu seriyi

    Başlamış ama sonunu getirememiştim hocam diğerlerindede öyle oldu sonrasında o eski tadı bulamadım.
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    3 ten sonrası tırt zaten 4 te ispanyolca konuşan herşeye bigadidyu diyen zombi vari insanları görmek değişik bir deneyimdi. Ama 4. Oyun daldan dala çok farklı mekanlarda geçiyor. Uncharted 2 gibi
  • Re4 harika oyundu, 5 de güzeldi özellikle coop olarak. 20 sene aynı oyunu çıkarsalar hep aynı şey diye şikayet ederdi herkes. Adamlar değişik şeyler deniyor işte fena mı!
  • Daymare 1998 i re2 remake i tps kamerayla yapan yapımcılar yapıyor. Capcom ellerinden aldı oyunu bunların bu arkadaslarda daymare 1998 i yapıyorlar. Benım merakla bekledıgım bır oyun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam birşeyler çıkabilir yani. Re7 konusunda fazlaca o oyunu konuşmak ayıp olur. Daymare anakonusu açarsanız orda toplanabiliriz bekleyenler olarak :)
  • Resident Evil 7 Ön Sipariş verin, Resident Evil Movies dahil olsun
    Daha fazla bilgi içinhttp://www.playstationlifestyle.net/2017/01/10/resident-evil-7-pre-order-now-includes-bonus-for-resident-evil-movies/#oJpZBSm0g9SZPMhT.99 adresini ziyaret edin.
  • Kim ne derse desin serinin en görkemli oyunu Resident Evil 2dir arkadaş. Kapak tasarımından bile korkardık öyle bir oyundu. Claire A B Leon AB senaryoları oyunun gidişatına çok net bir şekilde etkiliyordu ve içerik olarka çok duyurucuydu. Onun dışında RE 1 ve 3'te iyiydi ama RE oyunu olarak 4. oyun kötü bir oyundu. Ama aksiyon olarak tüm zamanların en iyisi. 5-6 çöplerinden bahsetmiyorum. Hele o 6.
  • Ön sipariş verildi merakla bekliyorum
  • Almak için acele etmeyin derim hele bi çıksın iyi kötü yorumlar gelsin ondan sonrasında bakılır fiyatida çabuk düşer gibime geliyor.
  • Çoğu kişi atlamış sanırım. Resident Evil Code Veronica da müthiş oyundur.
  • bana göre RE sıralaması iyiden kötüye

    RE2>RE4>RE1>RE3>RE ZERO>CODE VERONICA>REVELATIONS>OUTBREAK FILE1-2>RE5>RE6 diye gider

    bakalım RE7 hangi sıramada olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 12 Ocak 2017; 11:52:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamer-x

    bana göre RE sıralaması iyiden kötüye

    RE2>RE4>RE1>RE3>RE ZERO>CODE VERONICA>REVELATIONS>OUTBREAK FILE1-2>RE5>RE6 diye gider

    bakalım RE7 hangi sıramada olacak

    Bence RE5, Code veronica ile revelations arasına alınmalı onun dışında güzel olmuş niye dersen shinji mikami resident evil 4 ile öyle bir oynanış yarattı ki(omuzdan bakış) resident evil 5 sadece aynı motoru daha iyi grafiklerle getirip sıfır hikaye ile sunsa bile müthiş bir deneyim yarattı. Bence resident evil 5deki oynanış gelmiş geçmiş en iyi oynanış şekliydi ve bu şekilde devam etmeliydi.
  • RE5 de güzeldi hatta 6 dan kat ve kat iyiydi söylediklerine katılıyorum ama RE4 deki etkiyi bende yaratmadı tercih meselesi tabiki mikami usta nerelerdesin
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Yok Resident Evil 5'i beğendiğimden değil, ama öyle bir oynanış sunuyordu ki hala açıp oynarım sırf o oyunu oynamak için. Nişan alırken hareket edememe, hareket ederken normal yürüme, tuşa basılı tutarak koşabilme vs. Vs. hepsi resident evil'a has şeylerdi ve müthiş grafikle sunmuştu adam. Keşke yine 4 ve 5 gibi oynanış sunan bir resident evil yapsalar. Halbuki serinin en çok satan oyunları da onlar. Bu japonları anlamak çok zor :)
  • Kesinlikle Residet Evil 4 yada 5 gibi sağlam mekanikleri olan TPS lazım ama zor gibi; oyun artık farklı bir yola girdi beklentilerde yüksek bakalım nasıl olacak RE7; gerçi demo sağlam duruyor ama işte FPS ve RE dünyasından olmayan karakter vs. gibi handikapları var beklemedeyiz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamer-x

    Kesinlikle Residet Evil 4 yada 5 gibi sağlam mekanikleri olan TPS lazım ama zor gibi; oyun artık farklı bir yola girdi beklentilerde yüksek bakalım nasıl olacak RE7; gerçi demo sağlam duruyor ama işte FPS ve RE dünyasından olmayan karakter vs. gibi handikapları var beklemedeyiz .



    İndirimle trilogy aldım. Tekrar oynuyorum. Yediden hayır yok.
  • Resident Evil 1-2-3-4 serinin bana göre en kötü oyunları, nişan alırken karakteri ilerletememek gibi hayatımda gördüğüm en ilkel ve sinir bozucu oynanış sistemi o oyunlarda vardı sonra baktılar böyle saçmalık olmaz 4. oyundan sonra düzettiler tabii o zamana göre iyi oyunlardı ama şimdi bu zamanda oynarsanız benim gibi oyuna 10dk dayanamayıp silersiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Resident Evil 1-2-3-4 serinin bana göre en kötü oyunları, nişan alırken karakteri ilerletememek gibi hayatımda gördüğüm en ilkel ve sinir bozucu oynanış sistemi o oyunlarda vardı sonra baktılar böyle saçmalık olmaz 4. oyundan sonra düzettiler tabii o zamana göre iyi oyunlardı ama şimdi bu zamanda oynarsanız benim gibi oyuna 10dk dayanamayıp silersiniz.

    Resident Evil 1-2-3 mü? Kardeş sen tamamen yeni nesil oyuncuymuşsun. Bu oyunlara kötü diyebilmek için cidden oyundan anlamıyor olmak gerekli.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    25 yıllık oyuncuyum fikrim beni bağlar ve tartışmaya açık değildir dediğim gibi o zamana göre iyi oyunlardı şimdi değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident evil 1,2,3,code veronica serinin en iyileridir.Biz eski oyuncular bu oyunlar yüzünden sevdik,resident evil ı.Hala oynarım ve zevki bamba?kadır,geçmi?e dönerim adeta.Resident evil 7 nin demosunu oynadım,oyun harbiden pt`ye benzemi? gibi.Oynarken gerçekten korkuyu hissediyorsunuz.Güzel olacak gibi,ha bana sorarsanız re ile alakası yok bu oyunun,ba?ka bi isimle çıkabilrdi.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.