Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
14
Favori
55.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    6-7 ay önce oynayıp bitirdim 2 ve 3'cü oyunu, fırsat olmamıştı zamanın da bitirmek, gayet iyi oyunlar 1-2-3 ve remake. özellikle 3'üncü oyun ve remake'in müzikleri çok hoş olduğundan itunes'um da yeralırlar. 1-2-3 gerçekçilik yaratıyordu render alınmış gerçekçi mekanlar da normal insanları oynuyordun. Umarım RE2 remake aynı sistemi geliştirerek kullanır, RE7'nin konsollar da 60fps olduğunu görünce remake gibi bir oyun için fotorealistik görseller bekliyorum, muhtemelen RE7'de kullanılan aynı REengine ile geliştiriliyor oyun.
  • Zamanına göre ''efsane'' oyunlardır. Ben hala açar emulator'den RE 1-2-3'ü oynarım. Hala da bu nesildeki ''kalite'' bakımından bazı oyunlardan fersah fersah iyidir. Dikkat çekmek için bari yazmayın abi ya. Resident Evil'ın eski oyunları survival horror türünü oyun dünyasına sunan başyapıtlardır. Sana göre onlar kötüyse allah bilir RE6 muazzamdır :D
  • Yalnız bu konu neden bu kadar boş arkadaş ya. 2012'den sonra ana seri olan Resident Evil 7 gibi bir oyun çıkıyor, ama hiç muhabbet bile dönmemiş. Umarız oyun çıktığında buralar biraz olsun kendine gelir.

    Bu arada oyunu DUR-MA play'den satın aldım, ayın 23'ünde keyleri yollayacaklarmış bakalım.
  • Şu an oynayanların görüşleri ve ortalıkta dolanan tüm söylentiler haberler oyunun inanılmaz görselliği yanında harika bir kurgusu olduğu yönünde. Resident Evil 1'e özenildiği, kalite açısından üzerinde olduğu söyleniyor. İnşallah havada kalmaz bunlar ki çıktığında çok daha iyi göreceğiz ne olduğunu. Ama benim düşüncem korku oyunu tarihini gerçekten sarsacak bir oyun geliyor. Bu hafta başlarız.
  • Tırsmayı heyecanla bekliyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde oyun çıktıktan sonra Resident Evil 2'nin demosunu yayınlayacaklarmış diye bir söylenti haberi paylaşmıştım bugün ise Resident Evil 3,5 Code : Madman adında yani 2008 yılında tanıtılan ama daha sonra iptal olan ve herkesin gerçekte RE4'ün bu şekilde geleceğine inandığı oyun 13 Ocak itibari ile demosu yayınlanmış ama sadece PC için sanırım oynamak isteyenler aşağıdaki linkten indirebilir



    http://stevivor.com/2017/01/resident-evil-3-5-fan-made-demo-release-coincides-resident-evil-4s-12th-anniversary/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 16 Ocak 2017; 22:26:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RE3.5 videosunu yıllar önce izlemiştim, o zaman da aynı şeyi düşünüyordum bugün de aynı, bir RE yapılacaksa klasik tarzından uzaklaşmaması gerekiyor. Modernize edeceğiz diye serinin içine ettiler. Vaktinde Dead Aim diye bir RE yapmışlardı, TPS kameranın ilk kullanıldığı oyundu ve atmosferi de şahaneydi ama ateş ederken eski arcade shooter makinelerindeki görünüme geçiş yapıyordu, yerden yere vurulmuştu. Buna rağmen devamında gittiler RE4-5-6'yı yaptılar bana göre hepsi al birini vur ötekine oyunlardı. Şimdi de son yılların korku oyunu modasına ayak uydurup yine kaba etlerinden bir RE çıkarıyorlar, bir gram heyecanım yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tfn123

    Yalnız bu konu neden bu kadar boş arkadaş ya. 2012'den sonra ana seri olan Resident Evil 7 gibi bir oyun çıkıyor, ama hiç muhabbet bile dönmemiş. Umarız oyun çıktığında buralar biraz olsun kendine gelir.

    Bu arada oyunu DUR-MA play'den satın aldım, ayın 23'ünde keyleri yollayacaklarmış bakalım.

    Çok basit hocam oyunda resident evil oyuncusunu heyecanlandıracak bir şey yok. Mesela benim açımdan kamera açısı ve silahlar resident evil'ın kanı canıdır. Tabiki korku ve bulmacalar da olacak ama böyle silahsız sürekli bir adam var o peşinde bayık yani. Tabi öyle 300 mermi olmayacak cebinde. 10 shotgun mermisi olacak sen onu kafanda hesaplayacaksın bunu şimdi kullanmayayım sıkışınca kullanırım handgunla burayı geçerim vs vs sonra o sınırlı shotgun mermilerini kullanmak sana haz verecek yani bilmiyorum beni heyecanlandırmadı ama zaten şu an ortada olan pek yok ya merakla bekleyen ya da heyecanlanmayan kesim var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Herkes gibi Resident Evil 2'yi bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil 2 remake demo olayı yalan oldu gibi ya. Oyun içinden çıkacak zannettim ben. Ama Capcom ayın 24'ünde bir şeyler yaparsa bilemem. Çok sürpriz olur vallah
  • Re serisi ile büyüdüm. Game Cube maceraları falan filan neler çektik Re yüzünden:)). Bu oyuna bulunacak bahane yok. Capcom en sonunda seriyi oynanış olarak değiştirmiş olsa bile çok iyi toparlamışlar kesinlikle ilk üç oyundan bile daha çok gerecek bir oyun geliyor.



    Birde senaryoyu toparladılarsa harika olur. Senaryo devam mı ediyor yoksa sil baştan mı onu çok merak ediyorum aslında şu yeni Re'de Wesker'ı görmek muazzam olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun normal zorlukta 10 saatte bittiği söyleniyor, ilgili bir resim paylaşılmış.

    https://gamerant.com/resident-evil-7-how-long-beat/
  • 2 gün önce oyununun yayınını yapan bir Arap vardı. Yarım saat civarı yaşattılar yayını sonra kapatıldı. Fps kamera açısı bir garip geldi açıkçası. Elemanın oynadığı bölümde dar koridorlarda birden fazla düşmanın kendisine saldırdığı, mermi sıkıntısı çektiği için bıçakla cebelleştiği yerlerdi. Serinin son oyunlarindaki gidişata bakınca bunları görmek güzel tabi ancak evin aydınlık durumunu bu tarz bir oyuna pek yakıştıramadım açıkçası.

    Umarım eski oyuncu kitlesini de mutlu edebilecek bir oyun gelir bu sefer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun tamamen evdemi geçecek arkadaş?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

    Bu oyun tamamen evdemi geçecek arkadaş?


    Hayır.
    Mağara, Orman, hangar, gemi
    bölümleri de var. Tadı kaçmasın diye tanıtımlarında Baker House kullanılıyor.
  • Naviqator kullanıcısına yanıt
    Hocam coop olacakmı peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Online mod olmayacak.
  • Naviqator kullanıcısına yanıt
    Tamam almanın bir anlamı kalmadı o zaman ne yazıkki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 10 saatte bitiyormuş fakat bu oynanışa bağlı benim gibi sürekli bu tarz korku oyunlarında pısırık pısırık oynayan varsa bu 15-20 saatti bulur
  • Fps kamera acisi yapmisken call of duty gibi 5vs5 team death match ta ekleselermis. P.T ozentisi. Yap iste re 4 gibi bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 17 Ocak 2017; 14:54:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.