Şimdi Ara

Retri palalara yeni talent ağacı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Blizzard is currently working on the retribution tree from paladin class, to make it more viable dps wise in raid:

    Hello again, I just wanted to let you know that the developers have taken part of your suggestions, and are looking into improving the retribution paladin spec. You can probably expect something along the line of more sustained DPS in a raid and more raid utility, but we are not ready to reveal any details. This is still work in progress, so please be patient.

    link

    Raid dps i ektilicek bir ağaç gelsin gelmesin pvp yide etkilicektir hayırlısı. gerçi bizim forum paladinleri hallerinden pek bi memnundu ben ağlayan tayfa kısmında yerimi koruyodum.







  • Canım @santanio'cum senin yukarıda yazdığın sözünden sonra sana olan fikirlerim değişti.

    Ya benim demek istediğim Yediremiyorum kendime Pala güçsüz diye afbuyur.

    Bir Pala neler yapar neler yapmaz 3.5 Senedir uğraşıyorum üzerinde direk ezik diye kenara atınca sinirlerime dokunuyor o zaman diyorum ben boşuna kasmışım ama inan Paladin ile öyle itemlere sahip oldum ki O Damage'leri gördük'den sonra fikirlerim değişti.

    O yüzden hep savunuyorum.
    Bu arada daha önceki konularda Sürç-i lisan eylediysem affola.

    Sana karşı hiç bir garesizim yok bunu biliyorsun biraz ego tatmini benimki kafa yapımdan kaynaklanıyor ne yapayım ben böyleyim.

    Verdiğin bu haber beni çok sevindirdi.
    Senden bir isteğim var DPS ne olarak gelecek yani ek bir Spell vs ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 29 Haziran 2007; 10:09:46 >




  • spell olarak bilgi vermemişler ama forumda 41. talentin cdsini 6 sn ye düşürün diye bayağ bi bastırmışlar. dps için 2 main vuruştan biri bu ve 10 sn gerçekten çok yüksek. ek bişiler de olcak kesin 2 tuş hiç çekilmiyodu retri pala...
  • Paladin'e dps konusunda a$ırı haksızlık yapılıyor...Hemen hemen tüm class'ların Pala'nın 10snye'lik CS'ından daha iyi koyan instant skill'leri var...$u an Arms Warrior'la dağlar kadar fark var Pala'nın dps'sinde...TBC gelince her$ey deği$ti Pala'nın DPS'si yerinde saydı...Mage'in Pyro+Pom Pyro kombosu imba sayılmıyorda Pala'nın DS içinde 2 tane crusader strike çakması imba sayılıyor nasıl bir$ey anlamadım....CS 10 snyeye yükseldiğinde fitil olmu$tum sonra alı$tım gerçi ama Shaman instat 6snye Earth Shock ile benim Cs ile verdiğim damage'i verdiğinde fitil olmamak elde değil...Üstüne 2 snye silence ve Magical attack...

    Blizz Pala oyuncularına dps istiyorsanız Tier 5 alın diyor a$ağısı kurtarmaz...Böyle bir yenileme $art...Ben CS gibi ba$ka bir melee attack bekliyorum...Hatta Hamstring gibi bir skill Pala'yada verilmesi lazım...
  • Yaptığımız tek şey SOC + CS + Judgement Bunlardan ileriye gidemiyorsun çok sinir bozucu bir olay.

    İnşallah eklerler peki ne zamana belli olur dersin.?
  • CS nin cd si düşürülebilir ama ben bir başka instant olmasada kontrol edebileceğimiz dmg veren bir spell bekliyorum.SOC açık pvp yaparken piyango oynuyormuşum hissi veriyor.Ama çokta büyük bir şey beklemiyorum sonuçta paladin her zaman savunma ağırlıklı bir sınıf olarak anılır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Killer of bodom

    CS nin cd si düşürülebilir ama ben bir başka instant olmasada kontrol edebileceğimiz dmg veren bir spell bekliyorum.SOC açık pvp yaparken piyango oynuyormuşum hissi veriyor.Ama çokta büyük bir şey beklemiyorum sonuçta paladin her zaman savunma ağırlıklı bir sınıf olarak anılır.



    Piyango olayına bende katılıyorum o yüzden işi şansa bırakmamak için devamlı Judlıyorum...
  • Tüm paladin arkadaşlar olayı yanlış yorumlamış sanki ( aslında tam öyle sayılmaz, daha çok gönüllerinden geçeni söylemişler ) bu düzenleme içersinde CS nin cd'sini hiç bir şekilde düşürmezler, çünkü bu direk PvPyide ilgilendirir, hatta daha çok PvPyi ilgilendirir. Ama adamlar paladinin raid performansını yükseltmekten ama PvP kapasitesinde bir değişiklik olmamasından bahsediyolar ilgili topiklerde.

    Bence daha çok stucklanabilir özellikler getireceklerdir. Tıpkı vangeancenin yeni hali ile PvPde daha güçsüz hale gelirken PvE de daha güçlü hale gelmesi gibi, yada retro ağacının en diplerine yanındaki 4 dpsi baya bir bufflayacak bir aura koymaları muhtemel. Yada özel bir bless daha ekliyebilirler talentlere.

    Yani yeni bir instant vuruş yada cd azalması beklemeyin bence. Çünkü radi performansı arttırıyoruz diye ortaya çıkıp PvP buff yapmazlar.




  • Ya yaparlarsa?
  • yaparlar bisiler umarim ama hala daha ben raidde dps paladin kullancaklarini sanmiyorum guildlerin. dps warrior bile en fazla 2 aliniyor o da cok nadir. Bakalim bekleyip gorecez durumu
  • Pom Pyro cd si 3 dk paladının cd si 10 sn ve bunumu kıyaslıyorsunuz?bir alıp veremedigim yok ama arada 170 sn lık bir farkla paladinda instant bırseyler atıyorsa imba olan paladın oluyor bana gore.(hangı talent yada spellden bahsedildigini bilmiyorum yorumum daha cok soru amaclıdır)
  • ozaman size paladinlerin olayı hakkında kısaca şöyle bir açıklama yapayım. paladinde seal denilen bi olay var onu cast eder ve bir buff gelir kendisine bu vuruşdeğildir... seal of crusader a basıp 8sn cd si olan judgement spellimize basarız. bu spell karşı rakibin üstüne bu buffı geçirir ve bizim holy vuruşlarımızın biraz daha yükselmesini sağlar by190 yazar ne kadar arttırır allah bilir. sonra arkasından seal of crusader ı açarız bu bizim dps yaparken açık tuttuğumuz main spelldir sürekli açık tutarız ve bunun matematiğide aşağıdaki gibidir ve tamamen şans işi olduğu için karşıdaki adama sadece beyaz silah vuruşunuzu yapıp durabilirsiniz mesela ben şuan 800 civarı beyaz vuruyorum critlerse 1500 e yaklaşıyor... 3.5 SN DE BİR

    So a 2.0 speed weapon would proc 23.33% of the time [ 7 / (60 / 2) ]. A 3.0 speed weapon would proc 35% of the time [ 7 / (60 / 3) ]. The nice slow 3.8 speeds have a ~44% chance to proc [ 7 / (60 / 3.8) ]. 2.0 patch i geldikten sonra seal of command'ın proclama değerleride bu şekildedir.

    ve bu buff ıda karşı tarafa yine judge spellinin cd si dolması sureti ile yine karşı tarafa atarız aklınıza büyük dmgler de gelmesin inanın komik vuruyoruz.

    10 sn de bir kullandığımız crusader strike var ki sizin pomlar gibi 4k-5k lara çıkmıyor. 1.5k vurursan öpte başına koy.

    son olarak aoe dmg var sık sık görmüşsünüzdür 100/100 dmg çok büyük bi rakam değilmi ve komik oğlu komik karşıdaki target %20 nin altına inmeden atamadığımız bi zımbırtı var komedi zaten bide cdsi var.

    bizim rakibe yaklaşma gibi bir derdimiz var ve trinketlerde bunu artık kırıyor iice sıçtışar geçen haftaki patch ile ...

    quote:

    Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

    Yaptığımız tek şey SOC + CS + Judgement Bunlardan ileriye gidemiyorsun çok sinir bozucu bir olay.

    İnşallah eklerler peki ne zamana belli olur dersin.?



    İşin özü devil in dediğidir 3 tuş oynuyoruz bu boku ve bişi vurduğuda yok shaman ın wf si raid bufflar olmadan sokakta sıfır oğlu sıfır bi karakter ilk ben saldırmadıysam şansım %0 larda. sakın balon demeyin eğer retri giyiliysem balon açıp kendi healtimi fulllemem için 2 holy heal atmam gerekiyo zaten vuramadan balon bitiyo ve manam kalmıyo ii vuran retri palalarda int item yoktur full warrior giyiniyor sebebide t5 set in olmadığı mekanlara gidemediği veya arena itemları alamadığı içindir....

    1vs1 lerde şuan için holy spell giyinmiş paladinler daha tehlikelidir kendini tek heal ile fulleyebilir ayrıca aurası sayesinde castini kısaltamazsınız talent verdiyse %30 daha kısa cc ve silince olur... yavaş yavaşda olsa sizi kesme şansı çoktur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santanio -- 29 Haziran 2007; 19:22:19 >




  • 1-) Retribution ağacı yeniden dizilmiyor sadece ufak birkaç iyileştirme yapılacak. Baştan aşşağı bir değişim beklemeyin.

    2-) Crusader strike'ın cooldown'u büyük ihtimalle 8snye düşecek çünkü bu şekilde judgement sistemi gavurların dediği gibi "broken" olmaktan kurtulacak. Crusader strike sadece ekstra bir swing, ne mortal strike gibi vuruyor, ne debuff'ı var, ne de stormstrike gibi aktif sealı/weapon buff-proc'u tetiklemiyor.
  • 6 sn ye düşürünce bir warlock un halini düşünün ...
    crusader strike , hammer of justice 1 2 melee dmg ve tkerar crusader strike ... (nooldu ? warlock mefta)
    aynı şey blinki cd de olan mage ve priest icinde gecerli ...
    ama ne yapılır 1 2 dps ability daha eklenir o 10 saniyenın nasıl gectigini anlamazsınız , dps derken crusader strike kadar diil ... yada napılır ; crusader strike nerf yer ve ondan biraz daha az vuran 2 3 dps ability daha eklenir ... 6 sn lik cooldown casterları yer bitirir , bide repatance atıp crusader cakarsan o adam aglamazda naapar ?

    cos eklendi rogue caster yiyo demeyin bana palalar zaten tüm meleeleri alıo , casterlarıda alırsa nerf nerf diye bagırır millet ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 30 Haziran 2007; 3:32:48 >
  • Kral devil_bozzo paladinin kitabını yazmıştı bi ara /bow Kralım iznindeyiz
  • @santanio

    Uzun uzun yazmıyacam, çünkü zaten aslında şeylerden bahsediyoruz. Tek farkla siz paladinler hala yapılacak buffı PvP ile özdeşleştiriyor, sürekli PvP örnekleri veriyorsunuz. Ama yapılacak buff raidlerdeki dps performansınızla ilgili yapılacak. Yani senin söylediğin sorunlar PvP sorunu olduğuna göre aynen kalacaklar muhtemelen.

    Bir fikriniz yada öneriniz varsa bu PvP'yi hiç bufflamayan ,hatta belki nerfleyen (örnek vengeance) ama PvE yi bufflayan bir öneri olmalı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Xolid Gunner

    Kral devil_bozzo paladinin kitabını yazmıştı bi ara /bow Kralım iznindeyiz




    Vay Vay vay edem sen neredesin yaw ben oyuna geri döndüm kimse kalmamış edelerimden hayırdır?

    quote:

    @santanio

    Uzun uzun yazmıyacam, çünkü zaten aslında şeylerden bahsediyoruz. Tek farkla siz paladinler hala yapılacak buffı PvP ile özdeşleştiriyor, sürekli PvP örnekleri veriyorsunuz. Ama yapılacak buff raidlerdeki dps performansınızla ilgili yapılacak. Yani senin söylediğin sorunlar PvP sorunu olduğuna göre aynen kalacaklar muhtemelen.

    Bir fikriniz yada öneriniz varsa bu PvP'yi hiç bufflamayan ,hatta belki nerfleyen (örnek vengeance) ama PvE yi bufflayan bir öneri olmalı.


    PvP de DPS Paladin ne yapıyorsa Dungeon'larda DPS olarak alınan Paladin aynı görevi yapar tek farklı özelliği Wisdom ve Light atması olur onlarıda birkereye mahsuz atsa zaten yeterlidir.

    Adamın zaten 2 3 tuşu aktif olarak kullanılıyor biz daha ne yapalım bir Melee Olarak çok yavaş vurmamdan dolayı kendimden utanıyorum. Seal Patlayacak CS cd'si dolacak'da bizim Tokmak'çı bir tane indirecek ölme eşşeğim ölme.




  • evet.. raidde dps yapmayan bir paladin kalmıştı zaten.

    sen hem oyunun en iyi healerı ol, en iyi bufferı ol. sonra bide raid dpsi yapmalılar diye ortaya atla :)

    neyse gidip "let mages use 2h axe" diye bi topic açıp blue bekleyeyim bende...
  • Başka bir derdin varmı acaba? Neyliyle kaldıracak o Axe'yi?

    Hayatınız Pamuk ipliğine bağlı farkında değilsiniz mazallah kendinizi kesersiniz sonra birde şamaroğlana dönmiyesiniz.

    Şimdi aslında konuşmak için çok erken diye düşünüyorum şu değişiklik bir gelsinde o zaman iyi yönleri kötü yönlerini tartışmak daha mantıklı geliyor bana.


    Ama o Axe yi kafandan sil.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: santanio

    ozaman size paladinlerin olayı hakkında kısaca şöyle bir açıklama yapayım. paladinde seal denilen bi olay var onu cast eder ve bir buff gelir kendisine bu vuruşdeğildir... seal of crusader a basıp 8sn cd si olan judgement spellimize basarız. bu spell karşı rakibin üstüne bu buffı geçirir ve bizim holy vuruşlarımızın biraz daha yükselmesini sağlar by190 yazar ne kadar arttırır allah bilir. sonra arkasından seal of crusader ı açarız bu bizim dps yaparken açık tuttuğumuz main spelldir sürekli açık tutarız ve bunun matematiğide aşağıdaki gibidir ve tamamen şans işi olduğu için karşıdaki adama sadece beyaz silah vuruşunuzu yapıp durabilirsiniz mesela ben şuan 800 civarı beyaz vuruyorum critlerse 1500 e yaklaşıyor... 3.5 SN DE BİR

    So a 2.0 speed weapon would proc 23.33% of the time [ 7 / (60 / 2) ]. A 3.0 speed weapon would proc 35% of the time [ 7 / (60 / 3) ]. The nice slow 3.8 speeds have a ~44% chance to proc [ 7 / (60 / 3.8) ]. 2.0 patch i geldikten sonra seal of command'ın proclama değerleride bu şekildedir.

    ve bu buff ıda karşı tarafa yine judge spellinin cd si dolması sureti ile yine karşı tarafa atarız aklınıza büyük dmgler de gelmesin inanın komik vuruyoruz.

    10 sn de bir kullandığımız crusader strike var ki sizin pomlar gibi 4k-5k lara çıkmıyor. 1.5k vurursan öpte başına koy.

    son olarak aoe dmg var sık sık görmüşsünüzdür 100/100 dmg çok büyük bi rakam değilmi ve komik oğlu komik karşıdaki target %20 nin altına inmeden atamadığımız bi zımbırtı var komedi zaten bide cdsi var.

    bizim rakibe yaklaşma gibi bir derdimiz var ve trinketlerde bunu artık kırıyor iice sıçtışar geçen haftaki patch ile ...

    quote:

    Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

    Yaptığımız tek şey SOC + CS + Judgement Bunlardan ileriye gidemiyorsun çok sinir bozucu bir olay.

    İnşallah eklerler peki ne zamana belli olur dersin.?



    İşin özü devil in dediğidir 3 tuş oynuyoruz bu boku ve bişi vurduğuda yok shaman ın wf si raid bufflar olmadan sokakta sıfır oğlu sıfır bi karakter ilk ben saldırmadıysam şansım %0 larda. sakın balon demeyin eğer retri giyiliysem balon açıp kendi healtimi fulllemem için 2 holy heal atmam gerekiyo zaten vuramadan balon bitiyo ve manam kalmıyo ii vuran retri palalarda int item yoktur full warrior giyiniyor sebebide t5 set in olmadığı mekanlara gidemediği veya arena itemları alamadığı içindir....

    1vs1 lerde şuan için holy spell giyinmiş paladinler daha tehlikelidir kendini tek heal ile fulleyebilir ayrıca aurası sayesinde castini kısaltamazsınız talent verdiyse %30 daha kısa cc ve silince olur... yavaş yavaşda olsa sizi kesme şansı çoktur...



    ah be abi. biz bunları söyleyince paladin düşmanı suçlu oluyorduk. raide dps diye paladin alınmaz mage lock shaman varken deyince bazı arkadaşlar mage'lerin üstünden ezip geçtiklerini iddia ediyorlardı.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.