Şimdi Ara

RF Kablo ile Uydu Yayını Alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Öncelikle uydu yayını konusunda çok acemi olduğumu belirteyim.

    Yeni taşındığım evde Kablo TV altyapısı olmadığı için Teledünya aboneliğimi iptal ettirdim ve Teledünya'nın pozitek marka cihazındaki kartı teslim ettim. Cihaz şu an bana ait ancak evde Teledünya yayını olmadığı için uydu yayını kullanmak istiyorum. Binanın merkezi uydu yayını var. Ama sadece salon için uydu kablosu girişini duvara monte etmişler. Oturma odasında kullanacağım TV için oturma odasında sadece bildiğimiz basit RF kablo girişi duvara monte edilmiş. Bina yönetimine ve tesisatçılara sorduğumda, diğer odalarda uydu kablo girişi olmamasına rağmen RF kablo girişinden de uydu alıcısına kablo bağlanarak uydu yayınlarının alınabileceğini söylediler.

    Kısacası;
    Ben duvardaki RF kablo girişinden Teledünya'nın vermiş olduğu pozitek marka cihazın arkasına RF kablo bağlayarak (cihazın arkasında RF girişi mevcut) uydu yayını alabilir miyim? Yoksa aldığım yayın sadece karasal mı olur?







  • Pozitek kutu ile uydu yayınlarını seyredemessin...Yeni bir uydu receiver alıp çatıdan gelen çanak kablosunu bağlıyarak seyredebilirsin ancak..Duvardaki RF çıkışları ancak karasal yayını dağıtabilir...
  • Cevap için teşekkürler.
    O zaman duvardaki RF çıkışlı prizi değiştirip uydu çıkışı da olan bir priz takmam gerekecek sanırım.

    Bu arada Pozitek HD kutuyu da satmayı düşünüyorum. İlgilenenlere duyurulur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.