Şimdi Ara

RNG ve Roll Olayı Oyundan Bıktırdı Artik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar


    Cataclysm paketinden beri oynarım. Çok vaktim olmamasına ve hiç bir pakette sonunu getiremeyen biri olmama rağmen özellikle bu oyunun lore hayranı olduğumdan Her paketi alırım 3 5 ay oynar arada 1 2 ay alır hikaye kısmını bitirir yeni pakete kadar oyunu salardım.


    Son 2 aydır biraz vakit bulabiliyorum. 10.2 ile beraber dedim bir defa da olsun bir karakterimi şöyle en üst seviyeye çıkarayım. RİO puanımı söyle 2500 3000 arasına çıkarayım. Vakit te bulabiliyorum. Oh mis Hayat bana güzel diyerek yeniden 6 aylık game time aldım ama nerdeeee wow bana işkence oldu resmen.


    DG olsun raid olsun item gelmiyor. Daha doğrusu esas lazım olan gelmiyor. Setin 3 parçasını da haftalık chestten 1 tanesini de dönüştürerek aldım. Bir tane bile raid yaparken gelmedi. Kaç hafta oldu? RF si normali ve son iki haftadır hc si ile ben raidlerde komple neredeyse sıfır çekiyorum. İşin daha da sinir bozucu tarafı ben kaç haftadır sıfır çekerken bir raidde 3 4 tane itemini alıp çıkan insanları görmek. Geçen hafta pug dan normal yaparken denk geldi. Adam 2 set itemi 1 de işine yarayacak itemi aldı çıktı. Yahu diyorum adamın tek raid te aldigini ben 10.2 çıktı çıkalı alamaf.daha. Yahu diyorum şansım artsın. Pass geçiyorum çoğu şeyi. Roll atmıyorum.belki diyorum böylece şans artar. Nerdee. Hatta sanki daha da kötü roll atıyorum. Ozelikle trinket yüzük ve silah lazım ya o hiç gelmiyor yada roll de 10 20 atıp duruyorum.


    Dönüyorum bu sefer diyorum bari DG lerden işimi gorecek itemler dusureyim. Orası da daha beter. Sacma sapan itemler geliyor. Hani arkadaş olsa 4 5 kişi girersin sana çıkmaz onlara çıkarsa sana verirler. O da yok.


    Açıkçası çok sıkıldım. İlk defa bu oyuna bu kadar yoğun vakit harcıyorum..izlemedigim kadar rehber videosu izleyip ogrenmeye ve gelişmeye çalışıyorum ama bu sefer de oyun resmen beni oynama diyor. En son dün yine sırf trinket için lfr girdim. Sonra normal girdim. Lfr hadi trinket harici gerisi zaten lazım değil ama normalde yine direk sıfır çektim. Yahu dedim en azından şu bow düşsün. Sansima da partideki tek Hunter bendim. Ama yine ve yeniden sonuç sıfır.


    Ben anlamıyorum. Bu loot sisteminde eşya nasıl kasilacak. Oyun resmen beni oynama diyor şu an bana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtiyar.gamer -- 21 Aralık 2023; 12:38:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhabalar pvp puanları toplayarak ,istediğinmiz itemi seçerek alabiliyoruz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan oyunun gearing raconuna uymak zorundasınız. Raidden sıfır set düşürerek 4 set yapabilmemiz bile büyük kolaylık.


    Şuan ki racon düşük kalan, bir türlü düşmeyen slotlara item craftlamak, embellished item craftlamak.


    Yüzük mü düşmüyor basacaksın 486 ilvl'lık yüzüğü geçeceksin. Droplar gerçekten leş gibi, sadece dungeon ve raid spamlayarak gearlanmak zor, buna katkı yapmak gerekiyor item crafting ile  

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Açıkçası o craft işine hiç bakmadim. Guildde konuşuluyordu ama çok pahalıdır diye umursamadım. 90k Gold var. Ne yapılır ki bu Gold ile? Olan zamanımı Gold farm (ki şu an nasıl Gold kasılır zerre bilmiyorum) için harcamak ta istemiyorum. . Ama yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bir arastiracagim o isi.


    ( tamamen konudan bağımsız. Şu emojiyi ilk ekledim sonra vazgeçtim. Ama ne denediysem silinmedi. Öylece alakasız yazının içinde kaldı ya. Açıklama yazmak zorunda bıraktı beni. DH de gariplesti. )


    Ama yine de bu sistem saçmalık. Daha önceki gün priestla raid yapıyordum. Silah düştü aynısından 2 tane. 2 si de tek adama düştü. Birine direk 100 attı diğerini daha düşük bir roll ile aldı. Hani saçmalığı burda zaten. Bari birinde alınca diğeri ona gitmemeli. Bunu ayarlamak zor mu ki?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtiyar.gamer -- 25 Aralık 2023; 8:35:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkes şikayet ediyor hocam. Mythic+ girebiliyorsanız onu kasın, yarım saat falan sürüyor 2-3 zindanda bir item düşüyor genelde. Haftalık quest ve Timewalking questleri kaçırmayın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt

    Genelde en yüksek seviyesini craftlamak için 10-20k gold civarı bir para gidiyor demek mümkün. Yüzük ve kolyeler daha ucuz tutuyor. Kendiniz meslek kasmakla uğraşmayın o uzun iş ve çok zaman + gold ister, parasını vererek başkasına rank 5 şekilde craftlattırın.


    Gearların bir kısmını dungeonlardan, bir kısmını raidden, bir kısmını craftla, bir kısmı da haftalık vaulttan yapıcaksınız ve item level bu şekilde yükselecek üstüne crest'lerle + basacaksınız tabii özellikle statı size uygun olanlarla.


    Yani demek istediğim alışık olmayan için zor gelebilir ben de dragonflight 1. sezonda duvara toslamıştım, onlarca dungeon'a giriyorsun işe yarayan bir şey düşmüyor nasıl gearlanacağız diye oynadıkça öğrendik tabii.


    Şuan gearingin raconu bu. Bunları yapmalısınız.


    Size kendi karakterimi göstereyim:

    https://raider.io/characters/eu/silvermoon/Zarisheal


    4 parça set, 3 parça craft, silah raid'den düştü, geri kalan da dungeon raid karışık. Bence en başta bis embellished dediğimiz iki parçanızı craftlatarak başlayın bu işe.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 26 Aralık 2023; 16:11:21 >




  • ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt

    Aynı iteme 2 kere yüksek atmış ve rollde kazanmış olarak görünse bile aynı itemi alamıyor tek kişi muhtemelen ya hiç kimse ana speci olup roll atmamış diğerleri greed tramsmog yada off spec olarak zar atmıştır 2sinede yüksek roll attığım bir itemden sadece 1 tane gelmişti bana diğeri daha az atan kişiye gitmişti tüm roll işlemi bitip itemler dağıtışana kadar 2sinede yüksek atmış olmak kazandığın anlamına gelmiyor yani ekstra bir durum vardır orada...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.