Şimdi Ara

Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
6
Favori
10.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN!



    Selamlar, önümüzde ki süreçte tanıtılması beklenen GTA VI'nın konu başlığında da belirttiğim üzere Türkçe Dil Desteği ile çıkış yapması için Rockstar Games'e toplu mail gönderiyoruz. Destek olursanız sevinirim.


    Arkadaşlar, bildiğiniz üzere 5 Aralık'ta Grand Theft Auto VI için ilk trailer paylaşılacak. Bende düşündüm ki hazır oyunun sesleri duyulmaya başlamışken bizde Türk oyuncular olarak Rockstar Games'e sesimizi duyuralım. Bu oyun çıkana kadar adamların maillerini Türkçe dil desteği verin diyerek bombalayalım.


    Yapılmaz ümidim yok demeyin.. Ne kaybederiz ki?.. Yapacağınız işlem 5 dakikanızı bile almayacak.. Bu oyunu kendi dilimizde oynamak bizimde hakkımız değil mi?.. Neden kendi dilimizde oynayamıyoruz..? Buna birilerinin tepki göstermesi lazım..


    Türkiye'deki oyun sektörü azımsanmayacak derecede büyük ve eğer Türkçe yayınlarlarsa orjinal oyun satışlarında daha yükselecekleri kesin..


    Bu yüzden olmaz olmaz demeyin, olması için çabalayalım.


    İşte İsteklerimizi yazacağımız adresler,


    Copyright@take2games.com


    Rockstar Games Desteğe nasıl ulaşabiliriz?


    Rockstar'ın ABD müşteri hizmetleri hattına 866-922-8694 numaralı telefondan, Kanada hattına 800-269-5721 numaralı telefondan ve İngiltere hattına 08701 200060 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


    Veya;


    support.rockstargames.com adresinden Rockstar desteğine mesajınızı iletin.


    Sorunuzun veya endişenizin mevcut bir makalede ele alınıp alınmadığını görmek için Rockstar'ın destek sayfasını kontrol edin.


    Rockstar ile Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlar aracılığıyla sosyal medyada bağlantı kurun.



    Atacağımız mailler,


    To whom it may concern,


    As gamers in Turkey, we have enjoyed the games made by your company and we appreciate your efforts to give us these excellent pieces of art. However, these games have dialogues that are complementary to understand the story and most of the gamers in Turkey, unfortunately, cannot understand English. This situation made us bring this topic to your attention. In order for us to enjoy your next awesome game, GTA VI, to the full extent, we kindly request you to add Turkish language support as in voice or at least subtitle format. In Turkey, the games made and published by Rockstar Games and Take-Two Interactive dominate the most played games lists all the time. To add Turkish language support will also increase the individual sales in both consoles and PC platforms. We would be so happy and hyped about the next GTA game with this support. As Rockstar Games is the biggest gaming company in the world, adding Turkish language support seems convenient and achievable. Thank you for your attention in advance.


    Herkes aynı maili gönderirse spam veya bot olarak algılanabilir. Herkes farklı şekilde mail gönderirse daha etkili olacaktır.


    Sonuna isminizi ekleyip yollayın.


    (Dileyen daha farklı üretebilir, içeriklerini okumadım hızla kopyala yapıştır paylaşıyorum)


    Subject: Unlock New Horizons: Turkish Language Support for GTA VI


    Dear Rockstar Games Team,


    I hope this message finds you well. We, the Turkish gaming community, are thrilled about the upcoming GTA VI release. As dedicated players, we believe that adding official Turkish language support would not only enhance our gaming experience but also attract a wider audience in Turkey.


    Your consideration of this request would mean the world to us.


    Best regards,


    Subject: Turkish Fans Request Official Language Support in GTA VI


    Dear Rockstar Games Team,


    As devoted Turkish fans eagerly awaiting GTA VI, we're excited about the upcoming release. To enhance our gaming experience, we kindly request official Turkish language support in the game. This addition would not only cater to the existing Turkish player base but also attract new players, fostering a stronger connection between the game and its audience.


    Thank you for your consideration.


    Best,


    Subject: Unlock the Turkish Experience in GTA VI


    Dear Rockstar Games Team,


    Excitement is building for GTA VI, and Turkish fans are ready for an even more immersive experience. We kindly urge you to consider adding official Turkish language support to the game. It's not just a language; it's a connection that will resonate with a vibrant gaming community in Turkey, enhancing the overall appeal of GTA VI.


    Thank you for your attention.


    Best,


    Subject: Request for Official Turkish Language Support in GTA VI


    Dear Rockstar Games Team,


    I hope this message finds you well. As avid fans of the Grand Theft Auto series in Turkey, we have been eagerly anticipating the release of GTA VI. We appreciate the immersive and captivating gaming experiences your team consistently delivers.


    However, one aspect that has been a recurring topic of discussion among the Turkish gaming community is the lack of official Turkish language support in previous GTA titles. As a significant and dedicated player base, we believe that incorporating Turkish language support in GTA VI would greatly enhance the gaming experience for Turkish players.


    Turkey has a vibrant gaming community, and there is a growing interest in your games. We feel that providing an official Turkish language option would not only cater to the existing player base but also attract new players who value playing games in their native language.


    Therefore, we kindly request that Rockstar Games considers adding official Turkish language support to GTA VI. This addition would undoubtedly strengthen the connection between the game and its Turkish audience.


    Thank you for your time and consideration. We look forward to experiencing the next

    installment of the Grand Theft Auto series with the inclusion of Turkish language support.


    Best regards,


    Eğer herkes yazarsa anlarlar ne kadar istekli ve geniş bir kitle olduğumuzu.. Lütfen ümidim yok demeyin.. Birşey kaybetmeyiz.. Türkçe oynamak istiyorsak çabalamalıyız..


    Rockstar Games ile nasıl iletişim kurulur?


    Rockstar Games Contact Us bölümüne tıklıyoruz. 👇


    https://support.rockstargames.com/categories/200013306?step=e3a7d1fd


    Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN!


    Tıkladıktan sonra karşımıza bu şekilde bir ekran gelecek.👇


    Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN!



    Ondan sonra ilk olarak hesabımıza giriş yapıyoruz. PlayStation, Xbox veya Social Club üyelikleriniz ile giriş yapabilirsiniz.👇


    Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN!


    Ondan sonra konu ile alâkalı bölümleri seçip aşağıdaki açıklama kısmına mesajınızı yazıp Rockstar Games'e iletiyoruz.



    Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN!


    Bu kadar basit.🙂👍




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 4 Aralık 2023; 22:13:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Zamanında bu meseleyle alakalı toplu bir şekilde sesimizi duyuralım diye forumda konu açmıştım ama insanlar destekten çok köstek oldular. Konunu öne çıkarıp mail'de gönderdim bu arada. Buna istinaden birde imza kampanyası başlatsak daha da iyi olur gibi. Hazır şuan insanlar trailer duyurusu ile oyuna yükselmişken imza kampanyası da epey bir destek görür gibi.

    Hadi diyelim ki yüzde 90 korsan kullanıyor. Peki bu ülkede Baldurs gate 3 mü daha çok orjinsl olarak satın alınmıştır yoksa GTA 5 mi?


    Yada Diablo 4 mü daha çok orijinal olarak satın alınmıştır yoksa GTA 5 mi?


    Crysis mi ? The Last of us mı? God of War mı? Uncharted mi? Daha bu liste uzar gider.


    Bu firmalar oyunlarında Türkçe dil desteği veriyorsa gerisi fasa fiso bana masal anlatmayın kardeşim.. Korsan oyun devri eskide kaldı. Emin ol bu ülkenin yüzde 90'ı artık orijinal oyun satın alıyor. Korsan kullananlarda çoluk çocuk ve öğrenciler.. Eğer bu ülkeye Türkçe dil desteği verilmiyorsa bunda art niyet vardır bu kadar açık ve net!.

    Ya hocam benden söylemesi direk bloklayın geçin.Bu vatandaş her Türkçe Oyun altına aynı şeyleri yazıp yazıp duruyor.Hiç dikkate almayın derim ben kendisini blokladım.En son Diablo 4 de neden Türkçe geldi die konuşuyodu dikkat edin het Türkçe konunun altında aynı kişiler var.Takıntılı insanlar bunlar sanki onları zorlayan var gitsin İngilizce oynasınlar bize ne biz kendi dilimizle oynamak istiyoruz.Bunu istiyoruz die bize demediklerini bırakmıyorlar.Bu insanları bloklayın.
  • Gonderdik insAllah ise yarar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelmeyeceğini bilsem de gönderdim


    konuyu upladım bu arada

  • Konuya destek verenlere teşekkür ediyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderdim Dostum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gönderdim. Umarım işe yarar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderdim. Mail konu başlığını ise GTA VI Turkish Subtitle or Turkish Language olarak gönderdim.

  • Her mail gönderdim diyen kişi benim için bir umut oluyor.. Bence Rockstar Games bu sefer bizi görecek insaAllah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Yazının diliyle ilgili problemler var. Dikkate alınması için düzgün ve uygun bir dille yazılması gerekir. Bir örnek de ben atayım gerekirse yeniden düzenlenir. Telefondan yazdığım için umarım imla hatası olmamıştır.

    quote:

    To whom it may concern,


    As gamers in Turkey, we have enjoyed the games made by your company and we appreciate your efforts to give us these excellent pieces of art. However, these games have dialogues that are complementary to understand the story and most of the gamers in Turkey, unfortunately, cannot understand English. This situation made us bring this topic to your attention. In order for us to enjoy your next awesome game, GTA VI, to the full extent, we kindly request you to add Turkish language support as in voice or at least subtitle format. In Turkey, the games made and published by Rockstar Games and Take-Two Interactive dominate the most played games lists all the time. To add Turkish language support will also increase the individual sales in both consoles and PC platforms. We would be so happy and hyped about the next GTA game with this support. As Rockstar Games is the biggest gaming company in the world, adding Turkish language support seems convenient and achievable. Thank you for your attention in advance.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • +++


    Bence maili herkes kendi belirlediği şekilde atsın. İçinden nasıl geliyorsa öyle yazsın Türkçe dil desteğini. Diğer türlü sanki bot basmış gibi bir şey oluyor herkes aynı maili atıyor... :) İngilizceniz yetersiz ise eğer Deepl veya Ai uygulamalarını kullanabilirsiniz. Doğal ve içten bir şeyler yazarsak belki gerçekten gelir. (Umut fakirin ekmeği Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN! )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 2 Aralık 2023; 21:57:18 >
  • JrGrendel kullanıcısına yanıt

    Bilgilendirme için teşekkürler hocam.. Konudaki mesajı düzenledim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 2 Aralık 2023; 22:14:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rockstar Games'in atacağımız başka mail adresi veya iletişim adresi varsa onuda yoruma yazarsanız konu mesajına onuda ekleyeyim.. Ne kadar çok mail adresine ulaşırsak o kadar iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gönderdim Allah kabul etsin 😁😁😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~mustafa~ kullanıcısına yanıt

    😁😁👏👏


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım benimle atınca mı olacak demeyelim harekete geçelim. Öncü olduğun için teşekkürler yakışıklı :)

  • ben de gönderdim.

  • chakal131 kullanıcısına yanıt

    Bende desteklediğiniz için teşekkür ederim🙂 inşaAllah emeklerimiz boşa gitmez bir sonuca ulaşırız..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • loresamersa L kullanıcısına yanıt

    🙂👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun fiyatı 110 dolar haberleri çıkıyor, zate Türkçe gelmezse bu sefer satın almam. Rockstar Türkiye’ ye karşı bir tutumu var gibi geliyor. Benim gözümde çok iyi bir oyun firması olsada karakterleri olmadığını düşünüyorum. Gta5 Türkçe çalışmasında o kadar maile bir cevap bile verilmedi. Yine de mail attım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderdik. Başaramazsak da sesimizi duyurmuş oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 3 Aralık 2023; 0:50:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.