Şimdi Ara

RTE'den Fatih Erbakan'ın Kürecik iddialarına sert tepki: 'Bu yalanın hesabını ahirette vereceksiniz'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • RTE'den Fatih Erbakan'ın Kürecik iddialarına sert tepki: "Bu yalanın hesabını ahirette vereceksiniz"




    Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Kudüs Platformu Konferansı'nda Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Kürecik Radar Üssü hakkındaki ifadelerine tepki gösterdi. Erdoğan, yalan söylemenin, çarpıtmanın ve manipülasyonun siyaset yapmanın doğru olmadığını belirtti ve belge veya delil olmadan iftira atmanın müfteri damgası yemekten kurtulamayacağını söyledi.


    ERDOĞAN: BU YALANIN HESABINI EBEDİ ALEMDE VERECEKSİNİZ


    Her şeyden önce yalanın, Allah'ın ve Resulünün en çok nefret ettiği şey olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erbakan'ın Kürecik iddialarıyla ilgili şunları söyledi:"Şu utanmazlığa bakın. Kürecik'teki radar üssü ile ilgili benzer yalanlara sarıldıklarını görüyoruz. Kürecik'teki radar merkezinin ülkemizin güvenliği dışında hiçbir devletle herhangi bir ilişkisi bağı irtibatı yoktur ve olamaz. Böyle yalan söylemeyin kurtulamazsınız. Bunun hesabını da ebedi alemde vereceksiniz. Yalan, çarpıtma ve manipülasyon üzerinden siyaset yapılmaz."


    "KENDİ DEVLETİNE İFTİRA ATARAK SİYASETÇİLİK OYNANMAZ"


    "Kendi devletine ve milletine iftira atarak da siyasetçilik oynanmaz. Varsa bir belgeniz, deliliniz çıkarırsınız ispat edersiniz. Bunu yapmıyorsanız kusura bakmayın ama müfteri damgası yemekten kurtulamazsınız. Gündeme gelmek uğruna hiç kimsenin Türkiye'nin Filistin davasındaki örnek duruşuna gölge düşürme lüksü yoktur." ifadelerini kullandı.



    RTE'den Fatih Erbakan'ın Kürecik iddialarına sert tepki: "Bu yalanın hesabını ahirette vereceksiniz"


    FATİH ERBAKAN'IN KÜRECİK RADAR ÜSSÜ AÇIKLAMALARI


    Yeniden Refah Partisi İran'dan fırlatılan balistik füzelerin yüzde 90'ının İsrail tarafından tespit edilerek imha edilmesi, Malatya'daki Kürecik Radar Üssü sayesinde olduğunu iddia etmişti.


    Erbakan, seçim öncesi yaptığı bir konuşmasında, "İsrail'i, İran'ın füzelerine karşı korumak üzere Malatya'da Kürecik'te kurulmuş radar üssü var. Bu katil, siyonist İsrail rejimini korumak bize mi kaldı Allah aşkına, kapatalım şu Kürecik Radar Üssü'nü" ifadelerini kullanmıştı.


    SonDakika.com








  • Reis sanirim 22 yillik iktidarinda boyle muhalefete maruz kalmadi. Onumuzdeki secim isi cidden zor, tek muhtemel sansi Ozgur Ozel gibi. Artik AB, ABD de kurtaramaz.

    Oralara salvo yapip, yok Hollanda'yla Israil'le kameralar onunde sov yapiliyordu, simdi yrp tillahini yapiyor. Elitistlerle, boluculerle korkutuyorlardi, simdi chp eski mhplilerin, Trabzonlu muteahhitlerin elinde. Isi zor Reis'in.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoo reis 22 yıldır böyle bir muhalefete maruz çünkü 22 yıldır 10 tane söylediklerinden 9 u yalan ve iftira.


    Fatih Erbakan'da sokak bilgisi ile Kürecikteki radar ile ilgili sıkmış.


    Kaç kere yazıldı çizildi. Bir kere daha yazayım.


    Kürecikteki radarın İsraille bir alakası yoktur zaten bu radarların aynısından bir tane de İsrailde vardır bir tane de Katarda konuşludur.


    Türkiye de konuşlu An-Tpy 2 radar NATO ağına bağlıdır.


    Nato ülkelerinde ki bütün uzun menzilli radarlar birbirleri ile entegrelidir.


    Bu radarın amacı Natonun güneydoğu hava sahasını izlemektir.


    NATO nun radnet projesi ile natoya üye herhangi bir ülke başka bir ülkenin hava sahasını izleyebilir.


    Türkiye de çeşitli yerlerde konuşlu TRS-22XX ve RAT-31DL radarları ile bu ağa entegredir.


    Bu radarlarımız yabancı üretimdir. Aselsan üretimi daha gelişmiş ERALP hava izleme radarı peyderpey bu radarların yerini almaktadır.





  • Fatih Erbakan'ın söylemleri çoğu zaman boş ve siyasi. Ama burada haklılık payı var. Kürecikteki radar nato şemsiyesi altına saklansada en önemli görevlerinden biri de irandan gelebilecek bir hava saldırısına karşı erken istihbarat sağlamaktır. Herkes hava sahasını görebiliyorsa abd de görüyordur ,abd görüyorsa israile de gösteriyordur. Tabiki Erbakanın derdi oy koparmak ama yine de söylediğini yalanlamaz bu. Geçmişte muhalifler vardı ama çoğu siyasal islamcı değildi. YRP bu çizgi de haliyle akp ile seçmenleri kesişiyor. Özellikle daha muhfazakar olanlar YRP ye kaymaya meyilli. Erbakan da onlara oynuyor.

  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

    zor değil, yrp ile ittifak yapmadığı sürece akp bitti diyebiliriz. daha önce de yazmıştım. bir mümin müslüman birine en çok zararı ancak yine kendisinden yani aynı saftan biri ancak verebilir. hep akp doğru, başkaları mı eğri? kulakları çınlasın bir imam hocamızın dediği aklıma geldi yine. böyle gelmiş böyle geçecek galiba biz toprağa girene kadar. çöp, çamur, çukur dediklerine çay iç, erbakan'a gelince çay daveti gönderme. fi tarihindeki fotoğraf için tarih tekerrür etti şeklinde yrp'nin tweet'i var. erbakan yalnız, diğerleri bir arada. ne ekersen onu biçersin. akp de ektiğini biçiyor. vatandaşı ikna edemedi. şimdi yasak getiriyor ama zaten göndermiyorduk deniyor. o zaman niye yasak getiriyorsun?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.