Şimdi Ara

ruhsatlar paramparça oldu napmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ruhsat araçtaydı araç yıkamada su almış ve haftalarca suda nemde kalan ruhsat paramparça olmuş.. fön makinasıyla kuruttuk ama nafile yazılar bandroller yok olmuş .. yani 2 ruhsat kağıdı muayene sigorta tüm evraklar gitti.. napmam gerekiyor cezası ücreti varmı ?



  • Trafikten tekrar çıkartırsınız, bir nüsha 90, diğer 70TL gibi birşeydi en son, yanılmıyorsam. Sigorta poliçenizi de şirketten tekrar bastırırsınız.
  • Belge Yenileme
    YIPRANMA
    Yıpranan Tescil ve Trafik Belgelerinin yenisi alınacak (Trf.Tescil Şube veya Bürosundan)
    Bir adet Araç Trafik Tescil ve Müracaat İşlem Formu (Ek-1) EK-1) Belgesinin satışını İstanbul Şoförler Odası plaka satışı konusunda yetkili, İstanbul Taksiciler Odası ise evrak satışı konusunda yetkilidir.
    Dilekçe
    Muayene süresi dolmuş ise muayenesi yaptırılacaktır.
    Yıpranan belge ve plakaların yenisinin çıkartılabilmesi için, aracın kayıtlı olduğu tescil kuruluşuna müracaat edilebileceği gibi, herhangi bir tescil kuruluşuna da müracaat edilebilir.
    Ancak 5216 sayılı Kanun uyarınca İl'imizdeki tüm ilçeler merkez ilçe statüsünde olduğu için, İl'imize kayıtlı araçların belge ve plaka yenileme işleminin aracın kayıtlı olduğu yer tescil kuruluşunda yapılması, aynı büyükşehir belediyesi sınırları içerisinde başka bir tescil kuruluşunda yapılmaması gerekmektedir.

    http://trftescil.iem.gov.tr/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: powermoon

    Trafikten tekrar çıkartırsınız, bir nüsha 90, diğer 70TL gibi birşeydi en son, yanılmıyorsam. Sigorta poliçenizi de şirketten tekrar bastırırsınız.

    gene pahalıymış ya ama yapcak bişey yok artık :(
  • çok paraymış öğrenmiş olduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.