Şimdi Ara

rx 5600 xt hdmi veya displayport kablo için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam millet. Bilgisayarımı komple yenilemeden önce ekran kartıyla başlangıç yapıp xfx rx 5600 xt thicc 2 siparişi verdim. Monitörümün modeli samsung p2370 dvi bağlantı girişine sahip. displayport veya hdmi kablo ve bu kabloya uygun dvi çevirici tavsiyesinde bulunabilirseniz çok makbule geçer. Aşağıya monitör ile ekran kartının linklerini bırakıyorum. Ordan bakabilirsiniz elimdeki monitöre.

    monitör:https://www.incehesap.com/samsung-p2370-23-lcd-monitor-fiyati-8666/
    ekran kartı:https://www.incehesap.com/xfx-amd-radeon-rx-5600-xt-thicc-ii-pro-6gb-gaming-ekran-karti-fiyati-45233/

    monitörün arkasındaki dvi girişi
    rx 5600 xt hdmi veya displayport kablo için tavsiye


    Şuan kullandığım dvi kablosu
    rx 5600 xt hdmi veya displayport kablo için tavsiye


    Birde şöyle bir fotoğraf buldum bağlantı girişleriyle ilgili buna göre ben Dual link dvı-ı girişine single link dvı-d kablomu bağlamış oluyorum ?
    rx 5600 xt hdmi veya displayport kablo için tavsiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4shroom -- 19 Mayıs 2020; 4:14:3 >







  • Paugge V1.2 "Vesa sertifikalı" Displayport kablosudur. Oldukça kalitelidir. Ancak çevirici kablo konusunda bir bilgim yok.




  • 2. linkteki çeviriciyi aldım. Görüntü geliyor ama bilgisayarı başlattığım zaman siyah rengi biraz açık başlıyor.Ekran hz değeri ile oynama yaptığım zaman siyah renk normale dönüyor. Yanlız bunu sadece 1080p çözünürlükte yapıyor daha aşağı bir çözünürlük seçtiğim zaman bilgisayarı açtığımda olması gerektiği gibi gözüküyor siyah renkler. Sanırım çeviricinin kalitesiyle alakalı.Ayrıca 60 hz yukarısını desteklemiyor monitörüm 60 hz olduğu için sadece araştırdıklarımdan öğrendiğim bir bilgi bu. Alıcıların bazıları ürünün bir anda görüntü vermeyi kestiğini söylemiş ilerleyen günlere böyle birşey olursa buraya yazarım gene.Şahsen ben memnun kaldım fiyatına göre iş görür eğer hemen bozulmaz ise.
  • Monitörü nuz 2.0 destekliyorsa Hdmı 2.0 kablo 144hz ve fresync kullanilabiliyo birde kaliteli display port kabloda alabilirsiniz monitör destekliyorsa display port alın dvi çevirici alırsanız 144 hz 75 Hz alamazsınız .
  • xcaka28 kullanıcısına yanıt
    Monitörüm güncel bir model değil. Sadece dvi girişi var. Yakın bir zamanda güzel bir kampanya yakalarsam monitör almayı düşünebilirim. Kablo olarak yukarıda arkadaşın önerdiği Paugge V1.2 "Vesa sertifikalı" kabloyu almayı düşünüyorum. Kablo hakkında kötü yoruma denk gelmedim desem yeridir. Cevap için teşekkür ederim.




  • Tüh keşke bunları görmüş olsaydım :( Artık almış bulundum gene 30 lira veremem. Bu çevirici yeni monitör alana kadar idare etse yeterli benim için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.