Şimdi Ara

Sabahlar Olmasin Kampanyasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kampanya kapsamında Uyku Yok Servisi ücreti 12 Ay taahhütle 7,90 TL/Ay, 24 Ay taahhütle 5,90 TL/Ay olarak uygulanacaktır.

    quote:

    • Kampanya kapsamında müşteriler; Uyku Yok Servisi Hizmetine abone olacaklardır.
    • 12 Ay/24 Ay taahhüt istenecektir.
    • Kampanya kapsamında Uyku Yok Servisi ücreti 12 Ay taahhütle 7,90 TL/Ay, 24 Ay taahhütle 5,90 TL/Ay olarak uygulanacaktır.
    • Taahhüt süresi boyunca Uyku Yok Servisi her ay kendini otomatik olarak yenileyecektir.



    quote:

    • Kampanya 01.12.2015 – 30.06.2016 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

    • Kampanya kapsamında müşteriler; kullandıkları Eko Sınırsız Uydunet tarifeleriyle Uyku Yok Servisi Hizmetine abone olabileceklerdir.

    • Kampanya kapsamında 12/24 ay taahhüt istenecektir.

    • Kampanyadan otel motel müşterileri dışında, bireysel tarifede olan müşteriler ve resmi kurum ve kuruluşlar faydalanabilir.

    • Kampanyadan taahhütlü / taahhütsüz tüm Ekosınırsız Uydunet Aboneleri faydalanabilecektir.

    • Kampanya kapsamında müşteriler; Uyku Yok Servisi Hizmetine abone olacaklardır.

    • Kampanya kapsamında Uyku Yok Servisi Hizmet ücreti 12 Ay taahhütle 7,90 TL/Ay, 24 Ay taahhütle 5,90 TL/Ay olarak uygulanacaktır.

    • Taahhüt süresi boyunca Uyku Yok Servisi Hizmeti her ay kendini otomatik olarak yenileyecektir.







  • 24 ay boyunca taahhüt verdim, Teşekkürler turksat
  • ben de başvurdum bu kampanyaya 2 gündür ses seda yok bakalım umarım ararlar bugün, gerçekten güzel bir kampanya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: confuest

    ben de başvurdum bu kampanyaya 2 gündür ses seda yok bakalım umarım ararlar bugün, gerçekten güzel bir kampanya

    Her ay aldığım paketti. Çokta iyi oldu açıkçası
  • müşteri hizmetlerini aradıgımda birisi kotayı geçtiginizde sabah hızınız 3mb ama aksam eskı hızınızdan devam edersınız dıyor, birkaç gün sonra aradıgımda başka bir müşteri temsilcisi ise kotayı geçince de gece aynen 3mb ile devam edeceğimi söylüyor, burada da farklı fikirler var, tam olarak kesin sonuç nedir? alıp deneyip görelim mi napalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hock Hover

    müşteri hizmetlerini aradıgımda birisi kotayı geçtiginizde sabah hızınız 3mb ama aksam eskı hızınızdan devam edersınız dıyor, birkaç gün sonra aradıgımda başka bir müşteri temsilcisi ise kotayı geçince de gece aynen 3mb ile devam edeceğimi söylüyor, burada da farklı fikirler var, tam olarak kesin sonuç nedir? alıp deneyip görelim mi napalım

    Kampanya gayet açık kotadan bağımsız yanı hız düşmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hock Hover

    müşteri hizmetlerini aradıgımda birisi kotayı geçtiginizde sabah hızınız 3mb ama aksam eskı hızınızdan devam edersınız dıyor, birkaç gün sonra aradıgımda başka bir müşteri temsilcisi ise kotayı geçince de gece aynen 3mb ile devam edeceğimi söylüyor, burada da farklı fikirler var, tam olarak kesin sonuç nedir? alıp deneyip görelim mi napalım

    Henüz uydunetli değilim araştırıyorum.Öğrendiğim kadarıyla eğer uyku yok plus üyesi olursan kotanı aşsan bile geceleri normal hızında indirebiliyorsun.
    Diğer türlü yani sadece uyku yok paketinde kotan 25gb yada 50gb ise kotayı aşmadığın sürece gece kota işlemiyor aştığında ise maalesef uyku yok işe yaramıyor.
    Aksini idda eden varsa buyursun.




  • ok sımdı netleşti yanı uku yok plus farkı olunca hız dusmuyo, teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hock Hover -- 10 Aralık 2015; 12:24:52 >
  • Uydunet güzel kampanya yapmış. Bende burdan öğrendim. Bi araştırıp bende üye olayım. Geceleri download için süper bi kampanya.
  • byrd kullanıcısına yanıt
    Hocam Plus'ın özelliği ekstra olarak yüksek hızda Upload hizmeti de sunması. 10 lira farkın sebebi o. Diğer türlü bu uygulamanın mantığı aynı. AKK'yi dolurmuş olsanız bile geceleri tarife hızınızdan faydalanırsınız.
  • Maalesef çoğu internet servis sağlayıcının sunmuş olduğu AKK uygulamasından neredeyse hepimiz muzdaripiz. ''Uyku yok'' hizmeti en azından 9 saat gibi bir süre için hem AKK'yi bize yok sayıyor hem de AKK durumumuz ne olursa olsun mevcut internet hızımızdan kullanmamıza olanak sağlıyor.
    ________

    Uzun yıllardır Türksat / Uydunet kullanıcısıyım. Bugüne kadar gayet kaliteli hizmet aldığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Bulunduğunuz çevrede altyapı olduktan sonra bulunmaz bir ayrıcalık denebilir (diğer internet servis sağlayıcılarına göre). 2 yıldır mevcut modemimden kaynaklı 10 mbps hızını 50GB AKK ile kullanmaktaydım. Tabii ki bu hızda yerine göre gayet yeterli oluyordu. Fakat iş download'a gelince bir süre sonra yine 3 mbps bağlantıyla baş başa kalıyordunuz. DOCSIS 3.0 destekli modem değişimi ile;

    Teledünya Temel Paket + Kablo TV + 25 Mbps’ye kadar 50 GB Ekosınırsız tarifesine geçiş yaptım (Çifte fırsat kampanyası) (40 TL) / 24 Ay Taahhüt
    Uyku Yok Hizmeti (Sabahlar olmasın kampanyası) (5.90TL - Aylık) / 24 Ay Taahhüt
    2 mpbs upload hızının da standart olduğunu (kota vs.'den etkilenmediğini) belirtelim

    Bugün kısmetse ilk denemeyi yapacağım. Hızım saat 00.00'dan sonra 3 mbps'den 25 mbps'e yükseldi bunu da belirteyim. Yani ''plus'' gibi ekstra tarife yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi 2 mpbs'den 10 mbps'e upload hızını 9 saatliğine yükseltmek içindir (download'ın yanında).

    Sonuç olarak; 45.90 TL'ye üstteki hizmetleri alıyorsunuz ve 9 saat boyunca AKK'den etkilenmeden özgürce download yapabiliyorsunuz. Gönül ister ki hiç AKK ile uğraşmayalım, fakat durumlar ortada. Diğer internet servis sağlayıcılarına göre gayet uygun bir fiyata kaliteli internet kullanmış oluyorsunuz.

    25 mpbs veya üzeri hızlar ile 9 saat boyunca yapılabilecek download işlemleri de ortadadır. Oyun olsun, bluray film olsun vs. birçok işlemi gece halledebilirsiniz.
    _________

    Bu fiyatlar 25GB gibi AKK'ler veya başka bilumum kombinasyonlar ile dahada düşürülebilir. Ben kendi mevcut aboneliğimden örnek verdim.

    Bir ayrıntı daha; DOCSIS 3.0 destekli modemi bulunmayan kişiler için 24 ay / 6 TL (veya kaça böldürürseniz) lik bir modem ücreti olacağını da belirtelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 28 Aralık 2015; 1:12:53 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.