Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİ???Bİ BAKIN SORUM VAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR SAÇLARIM UZUN ZAMANDIR(5-6 SENEDİR) DÖKÜLÜYOR..2 AY ÖNCE FORUMDA HANGİ DOKTORA HANGİ HASTANEYE GİDEYİM DİYE SORMUŞTUM..ALMAN HASTANESİNDE KARAR KILDIM..AMA PİYANGODAN DANDİK Bİ BAYAN DOKTOR ÇIKTI..SAÇIMA IŞIKLA BAKTI TUTTU ÇEKTİ ERKEK TİPİ DÖKÜLME VAR DEDİ VE PROPECİA DİYE Bİ İLAÇ ÖNERDİ...HİÇ Bİ UYGULAMA YAPMADAN DÖKÜLMENİN SEBEBİNİ ANLAMADAN BİLMEDEN SADECE İLAÇ ÖNERDİ HEMEN..BANA ADAM GİBİ Bİ DOKTOR LAZIM...VARMI ŞÖLE CİDDİ CİDDİ İŞTEN ANLAYAN İYİ Bİ DOKTOR İSTANBUL İÇİN KONUŞUYORUM..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem152 -- 1 Ağustos 2006; 23:10:57 >



  • Kafa derini yüzüp olayı anlayacak halleri yok.Bu işin kitabını okumuş insanlara biraz güvenmek lazım.bayan yada erkek sonuçta aynı okulu okuyorlar.Dediğini uygulayın düzelme olmazsa yeni doktor ararsınız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: REM1903

    Kafa derini yüzüp olayı anlayacak halleri yok.Bu işin kitabını okumuş insanlara biraz güvenmek lazım.bayan yada erkek sonuçta aynı okulu okuyorlar.Dediğini uygulayın düzelme olmazsa yeni doktor ararsınız.


    YA SAÇMALAMA ALLAHINI SEVERSEN..KARI NE Bİ TEST YAPTI NEDE BAŞKA BİŞEY DİREK İLACI VERDİ..EZBERE İŞ YAPIYOLAR.....AYRICA KADIN ERKEK FARKETMEZ ZATEN..AYRIM YAPTIĞIMIDA NERDEN ÇIKARDIN ANLAMADIM..ZATEN KAFAM BOZUK SAÇLAR GİDİYOR İYİCE TAVSİYESİ OLAN YAZSIN LÜTFEN.SİNİR BOZUCULAR YORUM YAPMASIN....AZ ÖNCE KAFAMI YIKADIM VE HEMEN BU TOPİĞİ AÇTIM ZATEN...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem152 -- 1 Ağustos 2006; 23:23:59 >
  • Valla benimde 3 aydır feci şekilde dökülüyordu, şampuanımı değiştirdim olmadı sonrasında doktora gittim saçlarım çok dökülüyor neden olabilir diye sordum şöyle kalemle bir baktı ( ışıklada değil :) bumu dökülmüş hali senin saçlar çok gür demekki yerine yenileri çıkıyordur dedi bir tane çinko hapı bir tanede kafama sürmem için losyon verdi , aklıma yatmadı dediklerini kullanmadım.

    Saçlar hala hızla dökülmeye devam ediyordu jöle kullanmayıda 1 aydır kesmiştim ama nafile bir kere alışmıştı dökülmeye durmuyordu, sonrasında internette araştırma yaparken saç dökülmesine karşı etkili olduğu söylenen lacinia losyon ürününün reklamını gördüm yorumlar hep olumluydu sipariş verdim kullanıyorum dökülme %50 oranında durdu diyebilirim.
  • Valla benim de hızlı dökülüyordu.. berberin biri bi kocakarı ilacı tavsiye etti. kullandıyorum hala.. 2 ay oldu.. sözde bu ilaç saç dökülmesini engelliyor.. ama saç çıkartıyor olacak ki, arkadaşlarım bana hep ''vaayy,, lan saçların gürleşmiş '' diyolar.. ama ben farkedemiyorum nedense.. bunu en az 4-5 arkadaşımdan duydum. e insan biraz mutlu da olmuyor diil..
  • Sen Bu kafayla Gidersen hiç bir yardım alamazsın dicektim de.o kafa 1-2 haftaya kalmaz kel olur iyice.o yüzdende benim dediğim geçerliliğini kaybeder o kafa o kafa olmaktan çıkar.

    kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.