Şimdi Ara

Sacmalik!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugun oyundayken mine yapip kilometrelerce oteye ziplayan havada yuruyebilen bir char gordum. Belliki hack kullaniyordu. Hemen gm e ticket atip durumu bildirdim. Sonra ne oldu dersiniz? Dc oldum ve ban yedim. Birde uzun bir mail geldi pc imde virus oldugundan supheleniyorlarmis. Boyle sacmalik gormedim. Adamlara yardim etmeye calistigimada pisman oldu. Simdi benden hesabimin acilmasi icin bir ton sey istiyorlar. Zorla biraktiracaklar adam oyunu.



  • Senin raporunla alakalı bir durum değil bu. GM'ye söyledim böyle oldu demek saçma olur belliki daha önceden hacklenmişsin veya bilgisayarın temiz değil oyun clienti bunu blizzarda raporlayacak bir sistem kullanıyor. Öncelikli olarak bilgisayarını temizle sonra bilgisayarını sürekli temiz tutmayı öğren en son olarakta blizzardın 1 ton istediği şeyi onlara ileterek kullanıcını geri açtır.
  • Arkadasim bilgisayarimi temizlemedigimi veya temiz tutmayi bilmedigimi nerden biliyorsun? Daha bu sabah windows updatelerini yapip scan yaptim. Mailden sonra bir scan daha yaptim ve hic bir sorun yok. Bu kadar tesaduf olmasi garibime gitti sadece.
  • Bilgisayarı temiz tutmayı öğrenmek derken bunu tamamen sana özel olarak söylemedim zaten, yani genel olarak internet kullanıcıları risk altında, bu senin kadar bende olabilirim.

    Bilgisayarını hangi programlarla tarattın?
  • benim pcde belki tonlarca virüs vardır nod32 kullanıyorum ve her antivirüs her virüsü tanıyamicana göre her pcde en az 1 virüs vardır diye düşünüyorum ayrıca wowun oyuncuların bilgisayarını kontrol edicek bi sistemi olduğunu düşünmüyorum.bence gmler yanlış anlamış olabilirler bilmiyorum ben burda onları suçlu görüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 13 Haziran 2009; 22:42:17 >
  • bence sen GM ye yanlıs aktardın olayı , senin gorduğun oyuncuyu değil seni oalrak algılamış olaiblir. AMa insan kendini ihbar edermi orasıda ayrı.
  • muhaha doğru :D
  • quote:

    Bilgisayarı temiz tutmayı öğrenmek derken bunu tamamen sana özel olarak söylemedim zaten, yani genel olarak internet kullanıcıları risk altında, bu senin kadar bende olabilirim.

    Bilgisayarını hangi programlarla tarattın?


    McAfee kullaniyorum. Bilgisayarimda keylogger olsa bile sifremin calinma ihtimali yok cunku sifremi keyborddan degil her zaman copy paste ile girerim.

    quote:

    bence sen GM ye yanlıs aktardın olayı , senin gorduğun oyuncuyu değil seni oalrak algılamış olaiblir. AMa insan kendini ihbar edermi orasıda ayrı.


    Durumu anlasilacagi sekilde ve ayrintisiyla anlattigima eminim oyleki bir ingiliz firmasinda muhendis olarak calisiyorum yani anlatim konusunda suphen olmasin.GM in olayi dogru sekilde algiladigindan eminim.

    Hesabim 2 gunlugune gecici olarak banlanmis. Adamlara istedikleri herseyi gonderdim, henuz ses seda yok. Artik beklemekden baska yapicak birsey yok ancak merak ettigim bir suru sey var. Uzaklastirilmamin GM e attigim ticket ile alakasi varmidir? Artik farmi yapanin GM oldugunu bile dusunur oldum .




  • quote:

    Orjinalden alıntı: EvinRude

    Bugun oyundayken mine yapip kilometrelerce oteye ziplayan havada yuruyebilen bir char gordum. Belliki hack kullaniyordu. Hemen gm e ticket atip durumu bildirdim. Sonra ne oldu dersiniz? Dc oldum ve ban yedim. Birde uzun bir mail geldi pc imde virus oldugundan supheleniyorlarmis. Boyle sacmalik gormedim. Adamlara yardim etmeye calistigimada pisman oldu. Simdi benden hesabimin acilmasi icin bir ton sey istiyorlar. Zorla biraktiracaklar adam oyunu.


    Screenshot var mı?
  • Ben almadim ama asagidaki linkde olayin baska bir ornegi var screen shotli

    http://forum.wow-turk.com/wow-genel/36182-bu-bir-kus-hayir-ucak-yo-yo-hunter.html
  • Senin report ettigin gercektende hack gibi biseydir, Daglara cıkabilmek yada kacaiblmek icin kullanılan bir programdır.Yasaktır.Mesela Ben 1 tane gördüm wintergraspta lvl 64 rogue.Daglara cıkıp hızlı oldugu icin ölmüyor.We bütün minelerı calıyodu.Fraps war bende full version.Herifi kaydettim we blizzarda durumu belirttim , video gerek kalmadı.Adamın hack programı oldugunu soyleyip gerekeni yapıcagını soyledi sonrada tsk edip cıktı.

    Senin accountu bosuna blocklamıslar , benimde basımdan boyle bi olay gecmisti.Bikeresinde account infodan emailı degistirmek istemistim.Iste sunu yapın eskisi hacklendi dedim.Herifler hesap hacklendi sanıp 14 gün block yemek zorunda kaldım.Blizzard lamer bir sirket.Hele türkiyedeki internetle birlesince cogu insan net kopmaları we lag yüzünden sikayet ediyor.

    Ama hala oynamaya devam ediyor benim gibi...
  • benzer bir hacker bende gördüm salak adam %1000 hızında mountsuz havada ucarak mine topluyordu.. madem %1000 hıza cıkabilecek hacki yazdınız az daha kasın mine'ı direk cantaya koyun.. böyle amatörce yakalanmayın değilmi.. durumu bende hemen ilettim.. teşekkür edip, gerekeni yapacagı dediler..
  • Olmaz böyle şey ya iki gündür böyle konular var ben size demiştim bu oyunda ırkçılık var diye

    Kahrolsun ırkçı anlayış

    yani şey bakımından hack kullananı şikayet eden türk ise hemen ban atılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 17 Haziran 2009; 13:05:54 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kertemeyenkele

    Olmaz böyle şey ya iki gündür böyle konular var ben size demiştim bu oyunda ırkçılık var diye

    Kahrolsun ırkçı anlayış

    yani şey bakımından hack kullananı şikayet eden türk ise hemen ban atılıyor



    Öyle bişey olcağını zannetmiyorum. Blizzard yapmaz yani...
  • Sıktın ama sen kertemeyenkele sempatik falan değilsin dozunda bırak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mareşal_T®

    Senin raporunla alakalı bir durum değil bu. GM'ye söyledim böyle oldu demek saçma olur belliki daha önceden hacklenmişsin veya bilgisayarın temiz değil oyun clienti bunu blizzarda raporlayacak bir sistem kullanıyor. Öncelikli olarak bilgisayarını temizle sonra bilgisayarını sürekli temiz tutmayı öğren en son olarakta blizzardın 1 ton istediği şeyi onlara ileterek kullanıcını geri açtır.

    Gm e rapor etmiş ve ardından dc olup ban yemiş bunların ard arda olduktan sonra raporla ilgili oldugunu söylemesi saçma mı geliyor sana ? Ne kadar büyük bir tesadüf ki rapor etmiş ve blizzard özel güvenlik sistemi tam o sırada arkadaşın başka nedenlerden hacklendigini anlamış,asıl böyle bişey olabildigini düşünmek saçmalık.

    @EvinRude

    İngilizcem de var diyorsun demekki bu GM in yaptıgı bir aptallık.Sen üzerine düşeni yapman gerekeni yapmışsın yanlışmı anladı ne yaptıysa seni ne alaka banlıyor anlamadım yani saçma sapan işleri olmuyor degil gmlerin.Umarım açtırırsın en kısa zamanda.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.