Şimdi Ara

SAĞLIK YÖNETİMİ TM-1 ÖNERİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
50.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Acıbadem Üniversitesi sağlık yönetimi bölümü öğrencisiyim. Öncelikle her bölümde olduğu gibi bu bölümde de ilerlemek sizin elinizde. Bu bölüm için en önemli şeylerden biri hastanesi olan bir okulu yazmak ve devlet üniversiteleri ne yazık ki iş güvenceniz için yeterli değil. Bizim 2. Sınıfta acıbadem Atakent hastanesinde stajımız başlıyor ve eğer istersek part ya da tam zamanlı çalışabiliyoruz. Eşinizden geleni yapıp tam burslu kazanmanızı öneririm disiplin suçu işlemedikçe büte de kalsanız bursunuz yanmıyor ya da ayrıca para ödemiyorsunuz. Mezun olur olmaz kimse size gel benim hastanemi yönet demeyecek bunu unutun yeni mezun birine siz olsanız hastanenizi emanet eder misiniz? İnsan kaynakları ya da uzman yardımcısı gibi pozisyonlarda başlayacaksınız tabi bu da size kalmış bir şey ben yüksek lisansımı insan kaynaklarından yapıp o bölümden başlamak istiyorum. Derslerde yönetimle ilgili şeyler görüyorsunuz bunu in haricinde ekonomi muhasebe de göreceksiniz ama siz istedikten sonra her şey çok zevkli ilerliyor. Bu bolumu yazarken ismi hastane alanında marka olmuş bir üniversiteyi yazmanız sizin için iyi olacaktır ��




  • konuyu hortlatma zamanı gelmiş :D ben bu bölümü düşünüyorum ama araştırdığım başlıklar 2012 - 2013 gbi açılmış başlıklar. İşte başhekimler 1 sene okuyup sizin yerinize yönetici oluyor veya atama yok işsiz kalırsın git işletme oku bundan daha iyi vs tarzı yorumlar gördüm. Ama şu bilgiyide aldım yanlış mı doğru mu bilmiyorum artık hekimler hastanelerde yönetici koltuğuna gelemiyecek bu bölmü okuyanlar profesyönel yöneticiler yöneticek diye. Yasa filan mı çıkmış ne. Bu bölmün önü açıkmış gelecek vaat eden bir bölümmüş ve sadece hastanelerde sınırlı bir bölüm değilmiş. Abilerim ablalarım arkadaşlarım lütfen tercih zamanına az kaldı eğer bir bilginiz varsa veya yakınızda okuyan biri lütfen tecrübelerinizi paylaşın. Diğer düşündüğüm bölümler halkla ilişkiler ve reklamcılık , uluslararası ticeret ve lojistik. Pişman olmak istemiyorum iyi karar vermek lazım hayatımın krirtik noktasındayım boş yere 4 sene okumanın bir anlamı yok.




  • Bu bölümü okursam 4 senem boşa gidecek ve işsiz kalacakmış gibi geliyor..
  • benim seçen arkadaslarım var hatta benimde tavsiye ettiğim oldu . iyi bölüm herhalde , millet çaktırmamaya tercih yapılmasın diye ses çıkarmamaya çalısıyor sanırsam yetkili bir abi yok mu bu iş içinde olan ?
  • atama verilmiyor, özelde iş yok ee napcak bu mezunlar
  • Aynen her bölümde bilgi buldum ama bu bölüm hakkında bilgi bulamadım bulsam dahi eski bilgiler 2012'de açılmış gönderiler bir bilgili abimiz gelsede tavsiyede bulunsa herkes psikoloji sosyoloji pdr ile kafayı bozmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2310 -- 4 Temmuz 2015; 17:10:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok iş yok kimden duyduysam atanamıyorum kontenjan açılmıyor diye ağlıyolar.okuyanlar çok güzel önü açık diyor işte mezun olunca ağlıyolar
  • Aynen bende sizin dediklerinizi çok duydum ondan zaten kafam çok karışık. Net bir görüş yok bu bölüm hakkında biri iyi diğeri kötü söylüyor. Biri yanlış bilgi veriyor ama kim onu çözemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sakın yazmayın yazan arkadaşlarım bin pişman zamanında 40 binle girenler şuan neden bu bölümü yazdık diye ağlıyor.size sosyal hizmeti öneririm yazacaksanız o bölümü yazın doğudaki üniversiteler gelir.
  • Acıbadem,medipol gibi hastanesi olan yerlerde okuyun iş şansınız artar
  • yine her zamanki gibi aklım karıştı. Son iki yorum yapan arkadaştan biri yaz diyor diğeri buyuk hata yaparsın diyor ortak bir görüş bir türlü bu bölüm hakkında belirlenemiyor nedense git geller yaşıyorum devamlı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2310 -- 6 Temmuz 2015; 20:34:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi maaşlarının ve atamalarının olduğu söyleniyor. Ama burada tam zıttı şeyler söyleniyor. Kesin bilgisi olan yok mu??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ilk defa 21 kişi atanmış
  • Aynen youtube'da bir surü olumlu video var burda ise tam tersi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kuzenim de yazmak istiyor da ben de abi tavsiyesi olarak yazma dedim.Devlette ataması yok.haziran ayında sağlık bakanlığı hastanelere 10bine yakın personel aldı.Şu linke bakın ve acı gerçeği görün.

    http://kpss.memurlar.net/tercihrobotu/2015/1/default.aspx?SelectedItem=Kadro+Arama&BranchType=4&BranchCode=6298.0&Organization=&JobTitle=&CityCode=

    Çıkan kadrolar,her bölümden mezun olanların tercih edebileceği kadrolar oluyor.Yani Bu bölümle ilgili 1 kişi bile kontenjan yok.Önceki atamalara da bakabilirsiniz.Kariyer sitelerinde bile malesef bununla ilgili iş ilanı yok.İyi düşünün.Benim fikrim,sırf lisans okumak için de bu bölüm okunmaz.Açıktan işletme okusanız daha iyi.




  • Hacettepe Sağlık İdaresi bölümü öneriyorlar. Bir taraftan da olumsuz birçok yorum görüyorum ne yapacağımı şaşırdım kafam karıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük hastanesi olan ünileri yazın bence.Tam bilgim yok ama
  • smelly cat kullanıcısına yanıt
    Ben Hacettepe düşünüyorum da ne etkisi olur sizce hastane anlamında?
  • şu ''bacanağım okudu işsiz kaldı kaynım okudu sürünüyor.'' tipinde yorum yapanlar da nerde okumuş nasıl okumuş onun da bilgisini verirse biz tercih etmeyi düşünenler için daha kapsamlı bir bilgi olmuş olur.
    yüzde yüz iş garantisi beklemiyor kimse tabii.

    hem forumlarda sözlüklerde genelde yorumların içeriği bunlardan oluşuyor. memnun olan örneğin telefonunu kullanır durur, memnun olmayan gelir buralarda şikayet yazar çözüm arar. Ondan dolayı olumsuz yorumlar daha ağır basıyormuş gibi görünür. Üniversite bölümlerinde de böyle olduğunu düşünüyorum. Fakat kafalar karışık hala netcez biz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnefe2015 -- 26 Temmuz 2017; 21:50:3 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.