Şimdi Ara

SAĞLIK YÖNETİMİ TM-1 ÖNERİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
50.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brnefe2015

    şu ''bacanağım okudu işsiz kaldı kaynım okudu sürünüyor.'' tipinde yorum yapanlar da nerde okumuş nasıl okumuş onun da bilgisini verirse biz tercih etmeyi düşünenler için daha kapsamlı bir bilgi olmuş olur.
    yüzde yüz iş garantisi beklemiyor kimse tabii.

    hem forumlarda sözlüklerde genelde yorumların içeriği bunlardan oluşuyor. memnun olan örneğin telefonunu kullanır durur, memnun olmayan gelir buralarda şikayet yazar çözüm arar. Ondan dolayı olumsuz yorumlar daha ağır basıyormuş gibi görünür. Üniversite bölümlerinde de böyle olduğunu düşünüyorum. Fakat kafalar karışık hala netcez biz?

    Ya hocam sen en yüksek derecelerden biriyle mezun ol çoğu bölümde sıkıntı olmaz.Yeterki sevdiğin şeylerden birini yap.Ama ben lisedeyken fizik hocam bu bölümle ilgili artık üniversitenin yönetiminde bu bölüm mezunları olacak demişti doktorlar falan yerine ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 25 Temmuz 2016; 18:18:52 >




  • Bende aslında bu bölümle ilgileniyorum fakat ileriye dönük cevaplayamadığım sorular var mesela iş bulma konusu ve maaş konusu maaşı ile ilgilihttp://personelmemur.com/2018-saglik-yonetimi-maaslari-ne-kadar/ baktığım yerler var fakat doğruluğu hakkında sizlerden bilgi almak istedim saygılar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.