Şimdi Ara

sahibinden de dolandırıldım (7700k ve 1080ti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
1
Favori
25.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu okuyanların çoğu benden büyüktür yaş 20 beni kimse dolandıramaz derken saçma bir şekilde dolandırıldım. Şuan çok komik geliyor gerçekten bu durum ama oldu. Herneyse 3gün önce sabahladım ve uykulu uykulu sahibindene girdim. Sabibindende ilan gördüm ekran kartı,işlemci ps4 vs.vs dedim hepsini almaya istanbuldan sinop'a gidicem diye kendime söyleniyorum..

    Alacaklı karşılığında ürünler temin edilmiştir gibi açıklama yazmış yani fiyatı az girerek üründen anlamıyorum gibisinden safa yatmış. Normalde 50lira yollarken bile herşeyini alırım adamın. Prensibimdir sabit telefon,isim tutarlılığı(hat ve iban'a),referans kesinlikle olucak bunlar olmadan para yollamam. Bi anlık dalgınlıgıma geldi aradım ettim yok dedi 1 ekran kartı kaldı 1 tane işlemci kaldı 1080ti ve 7700k ulan hangi akla hizmetle bu ürünlerin o fiyata satılmıcağını düşünemeyerek 2150TL parayı yatıdım... yatırmadan önce telefondan adama ürünleri teyit ettirdim bunları bunları yolluyosun evet dedi ses kaydına aldım sonrada parayı yatırırken 1080ti ve 7700k için diye açıkalamaya yazım. Sonra aradım dedim abi kargoyu ne zaman yollarsın derken ana bacı sövdü çocuğuna vsvs beni engelledi(şuandda telefonu açık başka telden çalıyor). Herneyse hemen bankayı aradım hesabı yok iade talep edebiliriz veya savcılığa gidiceksiniz gibisinden konustu tamam dedim kapattım.

    Hayatımda ilk kez dolandırıldım ve ilk defa adliyeye girdim. Hemen dilekçemi verdim bu senede dershaneye vericektim parayı üniversite hayalleri kuruyodum bu durum başıma geldi şimdi ders mers çalışamıyorum yani kafamdan çıkmıyor. Zaten lisede extra iş yapıyodum ufak ufak biriktirdim bu paranın yeri bende çok ayrıdır. 2150TL'yi 4 sene boyunca biriktirdim ve buraya yazamıcağım siz anlamışsınızdır o kişi tarafından 1dk içinde dolandırıldım...

    Kısacası tecrübeli abilerimden bana akıl vermesini rica ediyorum ne yapıcaz ne edicez sonuçta ilk kez savcının önüne çıktım heyecan ve dolandırılmanın verdiği şeyle kendimizide açıklayamadık bile tam herkeze iyi forumlar diliyorum...


    Edit: Veysel Sarı ve telefon numarası hala açık. Telefon süleyman diye birine ait. İlkten sabit numara istedim cart curt yaptı sonra dolandırıcı dedim. Sen git farklı numaradan nıye bidaha adamı arıyosun benim aptallığım oldu gerçekten o anki psikolojim çok kötüydü o günde uyuyamamamıştım özel durumdan dolayı ama oldu yapacağim bişey yok :S ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezer446 -- 19 Mayıs 2018; 10:20:42 >







  • hiç kimseden lafımı esirgemem.

    sen veya başkası yazdıkalrımdan ne anlıyorsa o keyfi bilir.

    20 yaşında adamsın biz sizin kafanızı kerpiç evlerde 10 yaşında yaşayıp dersimizi aldık.

    sabah akşan ergen fotoları layklayacağınıza günde 5 10 dk nızı forumalrda insanalr ne konuşuyor ne oluyor bitiyora harcayın..

    3k dan aşağıya suyu çıkmış ürün bulunmazken sıfır kutulu ürünü mal osla 1300tl ye satmaz.

    adam 2k ya ilan açsa evini yıkarlar.

    televizyon ve telefonla beyinleriniz öyle bir uyuşmuş ki

    arama kutusuna dolandırılma kelimesini yazmak sureti ile bu tarz konuların nereye açılacağını bile bulamamışsın.

    adam suriye sınırında sadece ilçe de eden satılık diye ilan açsa anında satılacak fiyata milyonlarca üyeli sitede bedava fiyata ilan açıyor itimat edip adama para yatırıyorsun.

    ve şunu tecrübemle söylüyorum.

    burda mağdur edilen adam mahallesindeki dolandırıcı esnafa eyvallahlar-reisler-abiler- çekip dürüst olana arkasından demediğini bırakmıyor.

    o açıdan öylelerine müstahaktır dedim tekrar da derim

    ve yine iddia ediyorum oı ürünü forumdan refli biri biraz daha yüksek fiyata satsa adamı soru ve nazlarla bıktırır ürünü kaçırırsınız.

    bunun nedeni kendinizin potansiyel dolandırıcı olduğunu bilmeiz ve dolayısıyla düsüst adamda çelişkiler bulabilirken

    dolandırıcıda bulamamanızdır

    adamın madem düsüt olduğuna kanaat getirdin uleyn zaten beleş fiyat söyle açsın getini al.

    2150tl nin getli maliyeti 2300tl

    20 yaşında adamsın çalışmış para biriktirmiş kansızın birine paranı kaptırmışsın.

    niyetin sonuca etki etmez ama eleştirilerin şekline etki eder.

    sen aksini iddia etsen ve küçücük orandaki istisnai sınıfta yer alsan bile bu adama para kaptıranların çok büyük kısmı cahil buldum deyip alır satarım kafasıyla atlayan adamlardır.

    bu iddialarımın kanıtları pm kutumda hala duruyor varsa isteyen şak diye yapıştırıveririm suratına

    eleştirilerim serttir ama yanlış diyen varsa beri gelsin..

    bunlar sadece sen için değil birilerine para kaptırdıktan sonra soru ve nbazlarıyla bizi bunaltan herkesedir.

    neyi hakediyorsanız onu buluyorsunuz.

    sen itin çakalı yurdu olmuş bu ülkede

    numunelik

    sen elbebek gülbebek nezih ailede yetişmişsen çok geçmiş olsun

    ailene de saygılaırımı ilet.

    buda son sözümdür

    illa uzatacaksın.

    1000tl lik ilana 800tl de teklif veririm..kibarca yazdığım sürece 500tl teklif veririm.

    cevap hakkı da son söz de ürün sahibinindir.

    madem mesaj atmışım devamını da paylaşta dişyalog kalitemizi arkadaşlar anlasın.


    kısa mantıkla 4000tlde 800tl yapar

    o kısa mantığınla 3200tl sadece kart yapar adam 3200tl den mi ilan açmıştı.

    hangi akla mantıkla adamın kartı o fiyata satacağını düşünüyorsun.

    hala daha fiyatla şunla bunla kendini pohpohlamaya çalışıyorsun.

    sen bu kafayla 10.kezde dolandırılırsın..

    ayrıca tekrar yazıyorum madem 2.elde ilan açmış ve benden mesaj almışsın ne diye orası dururken buraya konu açıyorsun

    senin o para kaptırdığın adama allah rızası peşimi bırak dedirtmiş şahısım dostum kime ne anlatıyorsun..


    başka yerde paylaştığımdan duranlardan

    ki o şahıs %1000 bu foruma üye ve mesajlarımı da okuduğuna soyadım gibi eminim.


    Ava giderken avlanmış. En ucuz 1080Ti ilanı şu anda 3550TL. Bir tane de 3600TL'lik ilan var, gerisi >3800TL. 7700K'ya bakıyoruz, 1150TL'den başlıyor, birkaç ilan var, sonra 1500TL'yi geçiyor. En düşükten hesaplayalım, 3550+1150=4700TL. Başlığı açan bunları 2150TL'ye almaya kalkmış. Bunların bu paraya olmayacağı belli. Çalıntı mal olsa o fiyata vermezler. Basbayağı bu anlamıyor lan herhalde deyip piyasanın yarısından aşağıya almayı hayal edip atlamış sazan gibi. Hiç kusura bakmasın. Gerçekten eline ürünler gelseydi de "ehehe kerizin birinden yarı fiyatından ucuza aldım bunları" diyecekti muhtemelen. Akıl var, mantık var, En ucuz ilanlara göre 4700TL tutacak iki parçayı 2150TL'ye kim satar? Satarsa parçalar düzgün müdür diye alan hiç mi sorgulamaz? Ya ben seni ya sen beni dolandıracaksın deyip atlamış resmen. Bunun başka oluru yok yani.Madem paran o kadar değerliydi, hiç mi araştırmadın?

    100.000 lira piyasası olan arabayı 45.000 liraya kim satar söylesenize? Görünce insan demez mi ulan bunda bir şey vardır, hayırdır bu fiyat neden böyle diye? Resmen ya ben seni dolandıracağım, yarı fiyatından ucuza alacağım ya da sen beni dolandıracaksın deyip bir risk alıp atlamış konu sahibi.
    kaptırdığın paranın stresiyle doğru düşünemiyorsun..

    bir süre sonra bu şahıs asla dolandırmaz deyip ihtiyacında mesaj atarsan

    sana dünyanın bide düsürt tarafını göstereyim.

    yanlız..

    sakın ola alış verişten beni bezdirenlerden olma.

    ne yaşına ne kar marjına nede başka şeyine bakmadan anında engeli çakarım..

    aptallıkta ısrar eden iyi niyetliye çakallıkta ısrar eden art niyetliye sabrım kısadır.

    özelden yazma deyip hala alıntılıyorsun..


    zoruma gidende her nedenle olursa olsun o 5 kuruşluk beyne sahip adamın 20 yaşındaki delikanlıyı kandırabilmiş olmasıdır..

    bende dolandırıldım lakin beni dolandıran o şahsı susuz peşinden götürürdü.

    seni çarpan lavukla tel konuşmalarımı bile hatırlıyorum.

    forumalrdan ezberlediği 1 2 terimle duruma göre de bilmiş kesilen çakalın biri..
    Geçmiş olsun. Üzüldüm ama ne yalan söyleyeyim çabuk geçti. Ürünler gelseydi 3 katına ilan açacaktınız forumda , lütfen yanlış anlamayın. Zamanın birinde Sülün Osman diye bir abimiz var idi. Bakın neler diyor ;

    Benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında. Yani bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı. On tane bilezikle geliyorum adamın önüne akşam vakti. Kuyumcunun kapısındayız. ve dükkan kapalı. Karımın hastalığını olduğunu söylüyorum, acilen bilezikleri bozdurmam gerektiğini, o an nöbetçi eczaneye gidip hastaneden istedikleri ilaçları almamın şart olduğunu söylüyorum. Hakiki olsalar bileziklerin fiyatı bin lira. Diyorum ki 300 liraya ihtiyacım var. Paranın gerisi umurumda değil, yeter ki karım ameliyat masasında kalmasın…

    Adam sabah kuyumcuya gidip bilezikleri bin liraya bozdurabileceğini ve birkaç saat içinde havadan 700 lira kazanacağını düşünüyor. O arada benim ayakçım da mevzuya ortak çıkıyor ve bilezikleri ucuzdan o almak istiyormuş gibi ayak yapıyor. Telaşlanıyor adam fahiş kazanç imkanı kaybolacak diye. Hemen 300 lirayı verip alıyor bilezikleri, ben de kayboluyorum ortalıktan. Adam ertesi sabah kuyumcuya gidip de bileziklerin sahte olduğunu öğrenince, dolandırıldım, diye karakola gidiyor. Ben aranıyorum… Demiyorlar ki ona, be adam 1000 liralık bileziği 300 liraya almayı düşünürken aklında ne vardı, diye. Gayet açık ki, beni dolandırmayı planlamıştı.Ben hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım…

    ----------------

    Bazı nedenlerden dolayı ,farklı bir memlekette yaşıyoruz bir süredir eşimle. Eski bilgisayarı bir arkadaşa verdim daha küçük bir kasa toplayayım dedim, bir hafta 2.el bölümünde zaman geçirdim. Elimden geldiğince de , adabınca yazı yazmaya yorum yapmaya çalıştım. 3-5 birşeyler aldım ama bir hafta ömrümden 1 ay götürdü belki , kazandırdığı sıfıra nazaran 500 liradır belki ama yanlış anlamayın 2.el bölümünde satıcılar ayrı bir gubuz alıcılar ayrı. Malını satacak adam ilana açık çık yazıyor , şu yasak bu yasak pazarlık yasak takas yasak vs vs kalbinizi kırarım canınızı yakarım , kim olduğunu sanıyorsun ? Gerçekten 2.el forumunda sürekli birşey alıp satan ticaret yapan bu işlerden gelir elde eden üyelerde de gördüm ben aynı tavrı belki kendileri bile farkında değildir. Herkes kendini kont,prens,başkan filan zannediyor.

    İnsanlığın gereği konuşmaktır, konuşmaktan söyleşmekten korkmayın. Yalan söylemekten korkun yeter.
    Ramazan da böyle. Yapması. Allah'ın adaleti. Elbet zamanı gelince yerini bulacak. .



    Siz bir anlık heves ile. Dolandirdi.



    Aynı ilanlar. Konsol tarafında da var adam a yazdım utan dolandırıcılık yapıyorsun. Cevap çok pişkin. Sana ne bizde keriz avindayiz dedi :)



    Xbox öne x de 1400 ilan var. Bildiğin dolandırıcı. Klasik alacak karşiği aldım yok çok acil borcum var kelimelere itham etmeyin



    Elden alın çok isterseniz
    Konuda oldukça faydasız yorumlar bulunuyor. Herkesin başına gelebilir, hiç umulmadık kişilerin bile başına gelebilir. Meblağ bayağı yüksek, ucuz bir miktar olsaydı dersi ucuz almış olurdun, bu sefer tecrübe pahalıya patladı.

    - Öncelikle, alışveriş yaptığın, iletişime geçtiğin web sitesi üzerinde şahsın tüm bilgilerini ve tüm yazışmaları not et, ekran görüntülerini al.
    - Şahsın eğer biliyorsan ad-soyad, telefon numarası gibi kişisel bilgilerini öğrenip, kaydet.
    - Şahısla olan elektronik alışverişin ve banka hareketlerinin dökümünü al.
    - Sahibinden sitesinin yönetimi ile iletişime geç, şahsın bilgilerini talep et, savcılık dışında vermezler sana bilgileri ama sana yardımcı olabilirler. Onlarla irtibatta ol.
    - Şahıs ile irtibata geçmeye çalış, aramaya devam et, farklı bir numaradan ara, mesaj at. Bir şekilde iletişime geçip, gerekli delillerin elinde olduğunu, bir süre zarfında dolandırılma intibası uyandırdığı için savcılığa başvuracağını aktar.
    - Keşke, önce irtibat kurup şahsın dolandırıcı olduğuna kesin hüküm verseydin ve uyarını dikkate almadığını kanıtlayan bir girişimde bulunsaydın. Bu gibi durumlarda, karşı dava yöneltilebilir.
    - Site içinde kullanıcının IP adresi ve telefon kayıtlarını savcılıktan talep edeceğini, bu süre zarfında karşı taraftan lehine bir hareket olmadığı kanısına varır ve iletişimin belirtilen süre esnasında gerçekleşmeyip, karşı tartaftan beklenilen yanıtı almamama durumu kesinleşirse harekete geçeceğini ifade et.
    - Gerçi, harekete geçmişsin, büyük ihtimalle dolandırıcılık olabilir, şahsın eğer sana karşı böyle bir tavrı olduysa buna işaret ediyor.
    - Bu süreçte, karşı taraf bir firma ise, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsin aynı zamanda.
    - Karşı tarafla irtibatta kal, paranı alabiliyorsan al. Alamıyor ya da güç bela alıyorsan, yani suçunu hafifletmek için parayı sana geri ödüyorsa şikayetini geri çekme.
    - Savcılığın, telefon kayıtları ve IP adreslerini talep etmesi yönünde harekete geç. Şahsın kişisel bilgilerini de aldıktan sonra davanı açabilirsin.
    - Unutma, şahısla iletişim halinde ol, ki paranı alabilesin. Senin harekete geçmeyeceğini ve tehlikeye düşmeyeceğini sanacağı için rahat bir tavır takınabilir.

    Geçmiş olsun.
    GeT sadece alıcıyı korur. Kimi alıcılar elindeki bozuk ürünün aynısını GeT üzerinden satın alıyor, ürün eline ulaştıktan sonra Sahibinden'e satıcı bana bozuk mal sattı diyerek bozuk olan ürünü satıcıya yolluyor ve parasını iade alıyor. Bu durumda satıcı hiçbir hak iddia edemiyor.
    İkinci el alım satım için en güvenilir yer açık ara Donanım Haber'dir. Bir mal eski ve referanslı üyelerden ederinde satın alınırsa dolandırıcılık olayı yaşanma ihtimali çok düşük olur. Bir malı ederinin çok daha altına almak için çabalayanların yolları sıklıkla dolandırıcılarla kesişecektir. Sonra buraya gelip her yer dolandırıcı dolmuş gibi mesnetsiz bir genelleme ile ağlar durursunuz. Ava gidenlerin avlanması dileğiyle...
  • konu yanlış yerde.

    an itibari ile senin ki.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-kapali-kutulu-3-yil-tr-garantili-faturali-sinirli-sayida-568637896/detay


    ben beni dolandırmaya kalkmayan kimseyi dolandırmadım.
    anonim

    ister inan ister inanma

    biri çıkıp zor durumdayım deyip 2150tl istese 2 ürüne çıkarıp 3k sayar sadece kartı 3.5k satar işlemciyi de elimi öpene 1k ya satardım..


    bi daha ayzalım da belki bi faydası olur..

    ben beni dolandırmaya kalkmayan kimseyi dolandırmadım.
    anonim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 19 Mayıs 2018; 5:54:6 >




  • Ramazan da böyle. Yapması. Allah'ın adaleti. Elbet zamanı gelince yerini bulacak. .



    Siz bir anlık heves ile. Dolandirdi.



    Aynı ilanlar. Konsol tarafında da var adam a yazdım utan dolandırıcılık yapıyorsun. Cevap çok pişkin. Sana ne bizde keriz avindayiz dedi :)



    Xbox öne x de 1400 ilan var. Bildiğin dolandırıcı. Klasik alacak karşiği aldım yok çok acil borcum var kelimelere itham etmeyin



    Elden alın çok isterseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

    Ramazan da böyle. Yapması. Allah'ın adaleti. Elbet zamanı gelince yerini bulacak. .



    Siz bir anlık heves ile. Dolandirdi.



    Aynı ilanlar. Konsol tarafında da var adam a yazdım utan dolandırıcılık yapıyorsun. Cevap çok pişkin. Sana ne bizde keriz avindayiz dedi :)



    Xbox öne x de 1400 ilan var. Bildiğin dolandırıcı. Klasik alacak karşiği aldım yok çok acil borcum var kelimelere itham etmeyin



    Elden alın çok isterseniz
    mesele elden - kargo meselesi değil.
    şahıs elden bu fiyata zor durumdayım deyip ürün sunsa bu fiyata alır mısınız.

    alırım diyen varsa vicdansızdır ve dolandırlmayı hakediyordur..




  • Geçmiş olsun ancak ennnn ölü fiyattan alsanız ikisinin fiyatı 3500 TL olur (800 TL 7700K+2700 TL 1080Ti). Hurdacıya götürseniz internetten bakıp bu parayı verir o ürünlere en düşük. O bağlamda bile bile lades olmuş. Aynı ilanı çok kez gördüm ama bir kez bakma ihtiyacı dahi hissetmedim. Geçmiş olsun. Ancak ava giderken avlanmışsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sething

    mesele elden - kargo meselesi değil.
    şahıs elden bu fiyata zor durumdayım deyip ürün sunsa bu fiyata alır mısınız.

    alırım diyen varsa vicdansızdır ve dolandırlmayı hakediyordur..

    Alıntıları Göster
    Bu konuda size ikiye ayrılıyoruz tamam. Bu fiyata alırsa haklısınız



    Ama ben mesela piyasadan 3 -5 aşağı aldığım ürün çoktur ama bu çok çok. %20 aşağidadir



    Ps vita aldim 300 tl iden 250 aldım mesela

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • get dışı satın almıyorum
    get sistemi de dahı aldıgım sahte urunleri iade etim.
    ha yakınındadır ararsın alırsın. ondada gizli kusur vardır yine get diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozgen -- 19 Mayıs 2018; 4:32:47 >
  • bazıları gibi işiniize gelmeyen tarafını anlamamkta ısrar ediyorsunuz.

    adam vardır para lol gibidir.yedirmeye adam arıyordur.

    verdiğim kopyaya kalkıp sonraki gün hayalını kurup paylaştığım ayakkabıyı koraydan alıp getiren arkadaşımda oldu.

    adamın biri yok acil yok alacak karşılığı hikayesiyle ürün satıyor

    çoğuda alıp satma düşüncesiyle ava giderken avlanıyor olay bu kadar basit

    biri ister st ister bind eyip deyip mercedes verse biner vurur kırbacı keyfime bakarım ama biri çıkıp ihtiyacım var acil deyip şahin verse satacaksam da ederini vermeye çalışırım ki.

    biz burda elle tutup gözle görme senaryosunu kıyaslıyoruz.

    buna dolandırıların %99 ebayden alınan resimlerle bu şahısa dolandırılıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 19 Mayıs 2018; 6:33:14 >
  • denk gelirse o kendini biliyor.

    geçen biri ram için 250tlden dolandırlmıştı.
    insaniyetlik yapalım deyip kimseye vermediğim fiyata vereyim diye mesaj atım
    uzatmyim ki şahsı öyle bir bunalttki ki dolandırıcı olup derv veresi geliyor insanın..

    daha demin şahs abu topluma senin gibiler müstahak diye mesaj attım...

    bu gidişle atma ya devam ederim..

    hatta şahsa sempati duymaya başladım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sething

    mesele elden - kargo meselesi değil.
    şahıs elden bu fiyata zor durumdayım deyip ürün sunsa bu fiyata alır mısınız.

    alırım diyen varsa vicdansızdır ve dolandırlmayı hakediyordur..

    Alıntıları Göster
    Abi senınle ufak bi konusmamız oldu temiz bi insansın fakat sen beni farkli insanlarla karıştırıyosun tabikide fiyat çok düşük şimdi baktıgımda. Yanlız ben ürünleri kendim için alıcaktım hatta odayı bile kendi kafamda kurdum onun hayalini kuruyodum. İnanki zayıf yönüme geldi o anda fiyat dengesi aklının ucundan geçmiyor belki yaşından dolayı olgun düşünerek yazdın ama benım yerimde olsan hiçde öyle degil...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sething

    konu yanlış yerde.

    an itibari ile senin ki.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-kapali-kutulu-3-yil-tr-garantili-faturali-sinirli-sayida-568637896/detay


    ben beni dolandırmaya kalkmayan kimseyi dolandırmadım.
    anonim

    ister inan ister inanma

    biri çıkıp zor durumdayım deyip 2150tl istese 2 ürüne çıkarıp 3k sayar sadece kartı 3.5k satar işlemciyi de elimi öpene 1k ya satardım..


    bi daha ayzalım da belki bi faydası olur..

    ben beni dolandırmaya kalkmayan kimseyi dolandırmadım.
    anonim
    Selahattin abi bu nasıl yorumdur? sen peki benim 1000tl lik ilana 800tl verirken hangi vicdanla yazdın bunuda açıklarmısın? kısa mantıkla 4000tlde 800tl yapar bide bi çerçeveden düşün ve benım konuma bir daha yazı yazma!! zaten ilk kez böyle bi durumla özeldende sana anam babam yok dedik bak çok sinirlendim nasıl yazarsın bu yorumu? Sen kalmışsın bana hakettin tarzında konuşuyosun. Ben bunları alırken kendim için odama hayalini kurduğum şeyi yapmak için verdim parayı. Zaten ben her gün farklı üzüntülerdeyim kendime farkılı eğlence arıyorum o anda hayalle kaç para vermişssin onun terazisinde değildim sen beni anlayamassın...




  • Sezer446 kullanıcısına yanıt
    hiç kimseden lafımı esirgemem.

    sen veya başkası yazdıkalrımdan ne anlıyorsa o keyfi bilir.

    20 yaşında adamsın biz sizin kafanızı kerpiç evlerde 10 yaşında yaşayıp dersimizi aldık.

    sabah akşan ergen fotoları layklayacağınıza günde 5 10 dk nızı forumalrda insanalr ne konuşuyor ne oluyor bitiyora harcayın..

    3k dan aşağıya suyu çıkmış ürün bulunmazken sıfır kutulu ürünü mal osla 1300tl ye satmaz.

    adam 2k ya ilan açsa evini yıkarlar.

    televizyon ve telefonla beyinleriniz öyle bir uyuşmuş ki

    arama kutusuna dolandırılma kelimesini yazmak sureti ile bu tarz konuların nereye açılacağını bile bulamamışsın.

    adam suriye sınırında sadece ilçe de eden satılık diye ilan açsa anında satılacak fiyata milyonlarca üyeli sitede bedava fiyata ilan açıyor itimat edip adama para yatırıyorsun.

    ve şunu tecrübemle söylüyorum.

    burda mağdur edilen adam mahallesindeki dolandırıcı esnafa eyvallahlar-reisler-abiler- çekip dürüst olana arkasından demediğini bırakmıyor.

    o açıdan öylelerine müstahaktır dedim tekrar da derim

    ve yine iddia ediyorum oı ürünü forumdan refli biri biraz daha yüksek fiyata satsa adamı soru ve nazlarla bıktırır ürünü kaçırırsınız.

    bunun nedeni kendinizin potansiyel dolandırıcı olduğunu bilmeiz ve dolayısıyla düsüst adamda çelişkiler bulabilirken

    dolandırıcıda bulamamanızdır

    adamın madem düsüt olduğuna kanaat getirdin uleyn zaten beleş fiyat söyle açsın getini al.

    2150tl nin getli maliyeti 2300tl

    20 yaşında adamsın çalışmış para biriktirmiş kansızın birine paranı kaptırmışsın.

    niyetin sonuca etki etmez ama eleştirilerin şekline etki eder.

    sen aksini iddia etsen ve küçücük orandaki istisnai sınıfta yer alsan bile bu adama para kaptıranların çok büyük kısmı cahil buldum deyip alır satarım kafasıyla atlayan adamlardır.

    bu iddialarımın kanıtları pm kutumda hala duruyor varsa isteyen şak diye yapıştırıveririm suratına

    eleştirilerim serttir ama yanlış diyen varsa beri gelsin..

    bunlar sadece sen için değil birilerine para kaptırdıktan sonra soru ve nbazlarıyla bizi bunaltan herkesedir.

    neyi hakediyorsanız onu buluyorsunuz.

    sen itin çakalı yurdu olmuş bu ülkede

    numunelik

    sen elbebek gülbebek nezih ailede yetişmişsen çok geçmiş olsun

    ailene de saygılaırımı ilet.

    buda son sözümdür

    illa uzatacaksın.

    1000tl lik ilana 800tl de teklif veririm..kibarca yazdığım sürece 500tl teklif veririm.

    cevap hakkı da son söz de ürün sahibinindir.

    madem mesaj atmışım devamını da paylaşta dişyalog kalitemizi arkadaşlar anlasın.


    kısa mantıkla 4000tlde 800tl yapar

    o kısa mantığınla 3200tl sadece kart yapar adam 3200tl den mi ilan açmıştı.

    hangi akla mantıkla adamın kartı o fiyata satacağını düşünüyorsun.

    hala daha fiyatla şunla bunla kendini pohpohlamaya çalışıyorsun.

    sen bu kafayla 10.kezde dolandırılırsın..

    ayrıca tekrar yazıyorum madem 2.elde ilan açmış ve benden mesaj almışsın ne diye orası dururken buraya konu açıyorsun

    senin o para kaptırdığın adama allah rızası peşimi bırak dedirtmiş şahısım dostum kime ne anlatıyorsun..


    başka yerde paylaştığımdan duranlardan

    ki o şahıs %1000 bu foruma üye ve mesajlarımı da okuduğuna soyadım gibi eminim.


    sahibinden de dolandırıldım (7700k ve 1080ti)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 19 Mayıs 2018; 8:38:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sething

    hiç kimseden lafımı esirgemem.

    sen veya başkası yazdıkalrımdan ne anlıyorsa o keyfi bilir.

    20 yaşında adamsın biz sizin kafanızı kerpiç evlerde 10 yaşında yaşayıp dersimizi aldık.

    sabah akşan ergen fotoları layklayacağınıza günde 5 10 dk nızı forumalrda insanalr ne konuşuyor ne oluyor bitiyora harcayın..

    3k dan aşağıya suyu çıkmış ürün bulunmazken sıfır kutulu ürünü mal osla 1300tl ye satmaz.

    adam 2k ya ilan açsa evini yıkarlar.

    televizyon ve telefonla beyinleriniz öyle bir uyuşmuş ki

    arama kutusuna dolandırılma kelimesini yazmak sureti ile bu tarz konuların nereye açılacağını bile bulamamışsın.

    adam suriye sınırında sadece ilçe de eden satılık diye ilan açsa anında satılacak fiyata milyonlarca üyeli sitede bedava fiyata ilan açıyor itimat edip adama para yatırıyorsun.

    ve şunu tecrübemle söylüyorum.

    burda mağdur edilen adam mahallesindeki dolandırıcı esnafa eyvallahlar-reisler-abiler- çekip dürüst olana arkasından demediğini bırakmıyor.

    o açıdan öylelerine müstahaktır dedim tekrar da derim

    ve yine iddia ediyorum oı ürünü forumdan refli biri biraz daha yüksek fiyata satsa adamı soru ve nazlarla bıktırır ürünü kaçırırsınız.

    bunun nedeni kendinizin potansiyel dolandırıcı olduğunu bilmeiz ve dolayısıyla düsüst adamda çelişkiler bulabilirken

    dolandırıcıda bulamamanızdır

    adamın madem düsüt olduğuna kanaat getirdin uleyn zaten beleş fiyat söyle açsın getini al.

    2150tl nin getli maliyeti 2300tl

    20 yaşında adamsın çalışmış para biriktirmiş kansızın birine paranı kaptırmışsın.

    niyetin sonuca etki etmez ama eleştirilerin şekline etki eder.

    sen aksini iddia etsen ve küçücük orandaki istisnai sınıfta yer alsan bile bu adama para kaptıranların çok büyük kısmı cahil buldum deyip alır satarım kafasıyla atlayan adamlardır.

    bu iddialarımın kanıtları pm kutumda hala duruyor varsa isteyen şak diye yapıştırıveririm suratına

    eleştirilerim serttir ama yanlış diyen varsa beri gelsin..

    bunlar sadece sen için değil birilerine para kaptırdıktan sonra soru ve nbazlarıyla bizi bunaltan herkesedir.

    neyi hakediyorsanız onu buluyorsunuz.

    sen itin çakalı yurdu olmuş bu ülkede

    numunelik

    sen elbebek gülbebek nezih ailede yetişmişsen çok geçmiş olsun

    ailene de saygılaırımı ilet.

    buda son sözümdür

    illa uzatacaksın.

    1000tl lik ilana 800tl de teklif veririm..kibarca yazdığım sürece 500tl teklif veririm.

    cevap hakkı da son söz de ürün sahibinindir.

    madem mesaj atmışım devamını da paylaşta dişyalog kalitemizi arkadaşlar anlasın.


    kısa mantıkla 4000tlde 800tl yapar

    o kısa mantığınla 3200tl sadece kart yapar adam 3200tl den mi ilan açmıştı.

    hangi akla mantıkla adamın kartı o fiyata satacağını düşünüyorsun.

    hala daha fiyatla şunla bunla kendini pohpohlamaya çalışıyorsun.

    sen bu kafayla 10.kezde dolandırılırsın..

    ayrıca tekrar yazıyorum madem 2.elde ilan açmış ve benden mesaj almışsın ne diye orası dururken buraya konu açıyorsun

    senin o para kaptırdığın adama allah rızası peşimi bırak dedirtmiş şahısım dostum kime ne anlatıyorsun..


    başka yerde paylaştığımdan duranlardan

    ki o şahıs %1000 bu foruma üye ve mesajlarımı da okuduğuna soyadım gibi eminim.


    Okadar yazı yazmışsın ney zoruna gitti anlayamadım doğrusu ama sen benım yazıları okumadan yazarken bi daha düşün istersen..

    Dalga geçer gibi ailene saygılarımı iletiyorum ailem yok benim bu bir.

    Senelerce evsiz kaldım kendi başıma büyüdüm bu iki

    "zira herşeyi görür denlen tanrısı 4 4 lük yaşantısına rağmen onu aç sefil ve bir hiç olarak yaşatıyordur." yorumunla

    "Neyi hakediyosanız onu yaşıyosunuz" yorumunun çeliştiği gibi,

    "1000tllik ilana 500tl yarı fiyatını veririm" diyerek ilk cümlen olan "4000liralık ürüne 2150tl hangi vicdanla verilir" cümleside senin çelişiyorsun anlamına gelmektedir. Saygılar.....




  • kaptırdığın paranın stresiyle doğru düşünemiyorsun..

    bir süre sonra bu şahıs asla dolandırmaz deyip ihtiyacında mesaj atarsan

    sana dünyanın bide düsürt tarafını göstereyim.

    yanlız..

    sakın ola alış verişten beni bezdirenlerden olma.

    ne yaşına ne kar marjına nede başka şeyine bakmadan anında engeli çakarım..

    aptallıkta ısrar eden iyi niyetliye çakallıkta ısrar eden art niyetliye sabrım kısadır.

    özelden yazma deyip hala alıntılıyorsun..


    zoruma gidende her nedenle olursa olsun o 5 kuruşluk beyne sahip adamın 20 yaşındaki delikanlıyı kandırabilmiş olmasıdır..

    bende dolandırıldım lakin beni dolandıran o şahsı susuz peşinden götürürdü.

    seni çarpan lavukla tel konuşmalarımı bile hatırlıyorum.

    forumalrdan ezberlediği 1 2 terimle duruma göre de bilmiş kesilen çakalın biri..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 19 Mayıs 2018; 9:3:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sething

    kaptırdığın paranın stresiyle doğru düşünemiyorsun..

    bir süre sonra bu şahıs asla dolandırmaz deyip ihtiyacında mesaj atarsan

    sana dünyanın bide düsürt tarafını göstereyim.

    yanlız..

    sakın ola alış verişten beni bezdirenlerden olma.

    ne yaşına ne kar marjına nede başka şeyine bakmadan anında engeli çakarım..

    aptallıkta ısrar eden iyi niyetliye çakallıkta ısrar eden art niyetliye sabrım kısadır.

    özelden yazma deyip hala alıntılıyorsun..


    zoruma gidende her nedenle olursa olsun o 5 kuruşluk beyne sahip adamın 20 yaşındaki delikanlıyı kandırabilmiş olmasıdır..

    bende dolandırıldım lakin beni dolandıran o şahsı susuz peşinden götürürdü.

    seni çarpan lavukla tel konuşmalarımı bile hatırlıyorum.

    forumalrdan ezberlediği 1 2 terimle duruma göre de bilmiş kesilen çakalın biri..
    Böyle yaz canımı ye ama sen hakkettin tarzında yazarsan yangına körükle gitmiş olursun. Senin bize ön ayak olman lazımken konuyu farklı yönlere çektin benım sana pmden yazmamın sebebi budur. Yaptık bi aptallık ama bu aptallığı çakallık yapacak şekilde yapanlardan olmadık..




  • sana yazmış olsam inkar etmezdim.

    genel bir yorumda bulundum.

    kim neresi ne kadarını istiyorsa alabilir.


    namuslular da namussuzlar kadar cesur olmalıysa

    dürüstte dolandırıcıdan daha bilgili olmak zorundadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sething

    sana yazmış olsam inkar etmezdim.

    genel bir yorumda bulundum.

    kim neresi ne kadarını istiyorsa alabilir.


    namuslular da namussuzlar kadar cesur olmalıysa

    dürüstte dolandırıcıdan daha bilgili olmak zorundadır.
    dürüst dolandırıcıdan daha bilgili olduğu garanti olsa bile tek maçlık seride iyi takım kendinden kötü takıma yenildiği an gibi daha akıllısıda bazen akılsıza yenilebilir...
  • selahattin neden boş boş zırvalıyorsun hocam? geçmiş olsun dostum savcılıktan suç duyurusunda bulunabilirsin, 1.5 2 yıl içerisinde sonuçlanır paranı tazminatı ile alırsın. eğitim için harcayacaksan neden ekran kartı ve işlemci alıyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava peynir fare kapanında olur. Geçmiş olsun. Davanı aç ama çok bişey bekleme, bu tip davalar da mağdur haklılığını ispatta güçlük çekiyor, hakime durumu ispat etmen zor. Herhangi birşey için para yolladığını farzecektir mahkeme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakarikikiri -- 19 Mayıs 2018; 8:26:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de sormak istediğim soruyu aslında @vartolu Saadettin sormuş.



    Madem dershane, kurs vb parasıydı bu, bu kadar önemli bir duyum için yıllarca biriktirdiğin paranı nasıl olur da harcayabikşrsin?



    Yani kendim için alacaktım bunları, odamı bile hayal ettim diyorsun, ki saygı duyarım ama bunun karşılığında dershane için biriktirdiğin, tüm hayallerine ulaşmanı sağlayacak dershaneye karşı oyun donanımı planlıyorsunuz.



    Sen bu ekipmanı alsaydın, Para yine bunlara gidecek, senin dershane için, umutların için biriktirdiklerin oyuna gidecekti. Ben mi yanlış anladım acaba?

    Asıl üzüldüğün dershane değil, işin duygu kısmı sanki o?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.