Şimdi Ara

sahte facebook kapatma!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • adıma facebook hesabı acılmıs aynı resim ve bilgilerde bazı terbiyesizlikler yapılıyo bu adresi kapatmam lazım. şikayet ettim defalarca ama bi sonuc cıkmadı. facook yetkililierinin mail adresini bilen varmı? mail atmam lazım ... cok sikayete ettim ama bişi olmadı facebook yetkillilerinin mail adresi lazım acil !!!



  • http://www.facebook.com/help/?page=1020


    I need to report an impostor profile.
    If someone has created an account to impersonate or imitate you, pleas...
    If someone has created an account to impersonate or imitate you, please go to the impostor profile and click "Report/block this person" at the bottom of the left column. Check the "Report this Person" box, choose "Fake Profile" as the reason, and add "Impersonating me or someone else" as the report type. Be sure to add a valid web address (URL) leading to the real profile so that we can review the information.


     sahte facebook kapatma!!!




  • TOKAT ve civarı kendine güvenen ve hijyene önem veren kişilerin aramasını bekliyorum.TEL : 0543 961 81 86http://www.facebook.com/#!/halim.han.10?fref=ts bu hesabı kapatın.. bir arkadasın resimlerini çalııyor yapmadıgı şeyleri yapıyormuş gibi gösteriyor lütfen yardımcı olun bu hesap kapansın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elohab222

    TOKAT ve civarı kendine güvenen ve hijyene önem veren kişilerin aramasını bekliyorum.TEL : 0543 961 81 86http://www.facebook.com/#!/halim.han.10?fref=ts bu hesabı kapatın.. bir arkadasın resimlerini çalııyor yapmadıgı şeyleri yapıyormuş gibi gösteriyor lütfen yardımcı olun bu hesap kapansın..

    Asıl kişinin ismini istiyor, ne yazam?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşların yardım iste onlar da şikayet etsin 30-40 kişi aynı anda şikayet ederse işlem hızlanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.