Şimdi Ara

Samsung 49MU8000 TV ekranda hasar var :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizlerden görüş ve tavsiye almak isterim.

    Hepsiburada kampanyasıyla aldığım Samsung 49MU8000 hafta içi çalıştığım için annemlerin evine sipariş verdim ve samsung servis elemanlarınında kurulumunuda orda gerçekleştirip tekrar kutusuna koymalarını istedim. Bugün babam TV yi evime getirdi ve kutusundan çıkarıp beraber kullanım klavuzunda gösterdiği şekilde dikkatlice kurulumunu gerçekleştirdik. TV fişe taktık ve bir baktık ki sağ tarafta kararma var. Dışarıdan panelde ve camında bir hasar çatlak gözükmemektedir. Kurarkende çok dikkatli nazik davrandık ama TV bu kadar ince yapıp, kolisinden çıkarmak içinde bir tutma yeri yapmamışlar illa ekranı tutup çıkarmanız gerekiyor. Hal böyle olunca tabikide ekranda istemsiz şekilde tutma basma hasar verme ihtimali yüksek.

    Muhtemelen samsung kullanıcı hatası diyerek tüketici madur edecek diye düşünüyorum, daha servisten beni aramadılar bir arasınlar bakalım umarım ücretsiz değişimini gerçekleştirirler.

    Ama Samsung'un yaptığı 2 hata var.

    1- Ulan madem bu kadar ince TV yapacaksınız koliden çıkarmak için bir kurdele, ip, tutmaç tarzı birşey yaparsın insanlar ekranı tutarak koliden çıkarmak zorunda kalmazlar. Ayrıca kullanım talimatları yüz üstü masaya yatırıp ayaklarını takmanızı filan istiyor. Bu kısımlarda da sürekli tv yi kaldır yatır gibi manevralar yapmanı gerekiyor.
    2- TV bu kadar ince olacaksa, yükü kaldırabilecek kalınlıkta bir cam, ön panel yapılmalıydı. Madem kullanıcıya ekrandan tut kaldır diyorsun o zaman ekranı sağlam yapılması gerekirdi.


    Sizlerin tahmin ve görüşleri nedir? Buna benzer bir olay yaşayanınız var mı?

    Sevgiler,
    Samsung 49MU8000 TV ekranda hasar var :/ Samsung 49MU8000 TV ekranda hasar var :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinal -- 10 Ekim 2018; 8:50:28 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.