Şimdi Ara

Samsung 51D550 3D plazma Kullanıcıları (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.736
Cevap
29
Favori
183.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba muhtemel sizin tv'lerdede elektrik kesilip geri gelince tv direk açılıyordur. Ben bunu tv nin servis menusune girerek iptal ettim. Servis menusu için tv kapalı iken {INFO} {MENU} {MUTE} {POWER} tuşlarına sırasıyla basıyoruz. ve servis menusunde açılıyor tv miz. control - sub option -auto power - Always off durumuna getirip onaylayın {ok}. sonra power tuşuna basarak menuden çıkınız. menuler arasında kanal ,ses ve return tuşları ile gezebilirsiniz.
  • Servis menüsünde başka hangi seçenekler var acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sergeant28

    Merhaba muhtemel sizin tv'lerdede elektrik kesilip geri gelince tv direk açılıyordur. Ben bunu tv nin servis menusune girerek iptal ettim. Servis menusu için tv kapalı iken {INFO} {MENU} {MUTE} {POWER} tuşlarına sırasıyla basıyoruz. ve servis menusunde açılıyor tv miz. control - sub option -auto power - Always off durumuna getirip onaylayın {ok}. sonra power tuşuna basarak menuden çıkınız. menuler arasında kanal ,ses ve return tuşları ile gezebilirsiniz.

    Faydalı bir bilgi olmuş teşekkürler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşalar benim tv geçen gece kendi kendine kapandı ve çıt çıt sesler çıkarmaya başladı ve bir daha açılmadı. kabloları söktüm taktım falan ama bi türlü açılmıyor.. elektrik kablosunu takıyorum 4 defa çıt-çıt ses veriyor daha sonra ses çıkarmıyor ama stand by ışığı sürekli yanıp sönmeye devam ediyor.. ancak tv açılmıyor.. başına böyle bişey gelen varmı .. yardımcı olabilecek olan varmı... garantisi doldu tv nin servise götürsem çok maliyetli mi olur..
  • @acelik307 hocam aşağıdaki konuya bir göz atın isterseniz.
    http://bmert.net/2011/05/29/samsung-lcd-tvlerdeki-acilma-sorunu-ve-tamiri/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

    @acelik307 hocam aşağıdaki konuya bir göz atın isterseniz.
    http://bmert.net/2011/05/29/samsung-lcd-tvlerdeki-acilma-sorunu-ve-tamiri/




    baktım dostum o konuya.. tv yi açtım ancak benim güç kartındaki kapasitörler sağlam gibi duruyordu nitekim kartı söküp bir elektronikçiye gidip geldim az önce.. elektronikçi arkadaş ta baktı ölçtü bir ikisi zayıf gibi ama çalışması lazım falan dedi .. yinede onları değiştirdi.. genel olarak kartta bi sorun görünmüyor dedi.. bakalım akşama bi kartı takıp tekrar dene olmazsa panelin soketini söküp dene bak uyarı sesi falan bi değişiklik olursa paneldendir dedi .. olmazsa servise götüreceğim...
  • Firmware güncellemesi nasıl yapılıyor arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Archelot

    Firmware güncellemesi nasıl yapılıyor arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

    Bende hiç yapmadım,acaba bir katkısı olurmu tv.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acelik307 A kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    bu sabah aynı problemle karşı karşıya kaldım.. Garanti dolduktan 5 ay sonra maalesef..kısmetin böylesi işte..
    bende bu kapasitör meselesine takıldım. Ancak koca tv yi açmak pek akıl karı gelmedi kendi adıma.Servise de dünya para bayılmak istemiyorum açıkçası.
    Acaba bu sorunun çözüldümü?
    Çok teşekkürler @acelik307
  • Rack1976 R kullanıcısına yanıt
    benimkininde garantisi dolalı 5 ay falan olmuştu bu olay başıma geldi .. sanırım parçaların ömürlerini bu şekilde ayarlıyor firmalar...

    tv yi sökmek zor değil.. içini açıp bakmanı tavsiye ederim en azından gözle bi kontrl et eğer şişmiş kapasitör görürsen üzerinde bulunduğu kartı söküp elektronikçide değiştirtebilirsin.. çoğu para bile almaz bundan.. (tv nin içinde 4-5 tane bilgisayar ana kartı gibi kart var birbirine soketli kablolarla bağlı sökmesi zor değil)

    benimkinde şişmiş kapasitör yoktu bende elektrik fişinin takıldığı güç kartını söktüm elektronikçiye götürdüm baktı bi sorun görünmüyor dedi biriki kapasitörü değiştirdik bu arada bu şekilde bi tak dedi olmazsa benim yapabileceğim birşey yok dedi.. tv ye taktım yine çalışmadı sonra mecburen servise götürdüm (eve gelip servis alırsa 50 tl ücret alıyorlar.) daha sonra telefonla bana main board arızalı olup değişmesi gerektiğini ve peşin 400 tl taksit yada kredi kartıyla olursa artı kdv şeklinde bimasrafı olduğunu söylediler.. mecburen kabul ettik bir günde yaptılar.. şimdi izliyorum bisıkıntı yok ama 400ü bayıldık tabi..

    ancak başaka bir şehirdeki servisten fiyat sordum telefonla 270 + 50 tl işçilik dediler.. ancak oraya götür getir aynı olacaktı.. yani servisten servise de ücretler değişebiliyot..

    aslında arızalı kartı tespit edilebilse internetten yada yine servisten parçayı alıp takabilirsin.. internette fiyatlar 50-100 euro civarında sanırım.. tanıdığın iyi bi elektronikçi varsa götürebilirsin daha ucuza çözebilirsin bel ki..
    bunun dışında servise mecburuz gibi görünüyor...

    kolay gelsin...
  • acelik307 A kullanıcısına yanıt
    kardeş çok teşekkür ederim..anlasam elektirk iişinde ama bilmem pek işte..servise bayılıcaz anlıyacağın..tekrar sağol
  • Televizyonu aldığım ilk günden bu yana hiç güncellemedim, Şuan için güncellesem ne gibi bir değişiklik olur bilen bir Arkadaş varmı?
  • yyusa Y kullanıcısına yanıt
    ben sürekli güncelleme yapmaya çalışıyorum yok diyor çıkıyor. samsunga eposta da attım fakat standart bir cevap geldi
  • Arkadaşlar televizyona wi-fi bağlantısı için hangi adaptoru kullanıyorsunuz? WIS12ABGNX modeli var ama fiyatları hala çok uçuk. Alternatif bir ürün yok mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi durumunu bende çok merak ediyor varsa alternatif tercihler rica ediyorum. Zira bana çok gerekli...
  • Access Point/Router/Client özellikli cihazlar var. Bu cihazlar ne mi yapar;

    Kablosuz bağlantıyı kabloluya çevirir. Yani herhangi bir yere koyarsanız kablo ile bağlantı kuran her cihaza bağlayabilirsiniz. TP-LINK WR702N bir alternatif olabilir. Eski wireless modeminiz varsa, client özelliği varsa onu da kullanabilirsiniz. Ama TV'de wireless ile açılan bi özellik yok. Ben kabloyla bağladım ama pek bi kullanım alanı bulamayınca söktüm...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sinerfru

    Access Point/Router/Client özellikli cihazlar var. Bu cihazlar ne mi yapar;

    Kablosuz bağlantıyı kabloluya çevirir. Yani herhangi bir yere koyarsanız kablo ile bağlantı kuran her cihaza bağlayabilirsiniz. TP-LINK WR702N bir alternatif olabilir. Eski wireless modeminiz varsa, client özelliği varsa onu da kullanabilirsiniz. Ama TV'de wireless ile açılan bi özellik yok. Ben kabloyla bağladım ama pek bi kullanım alanı bulamayınca söktüm...






    Biraz daha açabilirmisin ? yani cihazı nereye takıyor ve nasıl kullanıyoruz ?
    Ben laptopda'ki resimleri yada videoları direk tv'ye yansıtmak istiyorum, kablosuz.
  • Cihazı anten veya çevirici gibi düşünebilirsiniz. Modeminizden gelen kablosuz sinyali alıyor, kablolu şekle çeviriyor. Cihazdan çıkış Ethernet kablosu şeklinde. TV'nizi ethernet kablosuyla bu cihaza bağlayınca, modeme ethernet kablosu ile bağlamış gibi oluyorsunuz.
  • Bende LiLaLo gibi tabletteki goruntulerı tvye aktarmak istiyorum. Şu anda Samsung Note 2 ve Samsung Tab s tablet arasında Samsung Link ile bağlantı kurdum ve birbirleri arasında dosyaları görebiliyorum. Bu gruba tvyi de ekleyip, tek bir depodan her cihaz ile görüntü almak istiyorum. Yoksa tvde internetlik bir durum yok. O nedenle kablolu bağlantı bana uymaz, wi-fi lazım. Ama orijinal ürün çok pahalı ona alternatif bir wifi adaptor lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bende yaklaşık 3 yıldır 51D550 plazma kullanıcısıyım. Teledünya bağlatmak istiyorum, sanırım bizim plazmalarda DVB-C tuner var ve kutuya gerek olmadan conax modül alarak yayınları seyredebiliyoruz değilmi?
    Conax modül olarak bu TV için ne marka tavsiye edersiniz birde, yayınları seyredebilmek için Ülke seçimi yapılması gerekiyormuş gibi bişeyler duydum.
    Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşların yardımını rica ediyorum.
    Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.