Şimdi Ara

Samsung 55D6000 ile LG 55LW5500 arasında gidip gelmekten kilo verdim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deepthink

    Merhaba,
    LG LW570s tvnin Avatar filmini gösterirkenki takılma olayını sanırım yeterince açıklayamamışım yanlış anlaşılmaması için detaylı şekilde izah edeyim.

    öncelikle izlediğim 1080p avatar filmi idi filmi 3d olarak izlemedim full HD 2D olarak izledim bahsettiğim takılmalar ise şöyle sanırım filmin 69. dakikasında yani; Kahramanımızın uçan ejderha benzeri yaratıklardan birisini yakalayıp ilk kez uçmaya başladığı sahneden başlayarak birkaç dakika izlerseniz ve izlerken özellikle etraftaki dağların sarmaşıkların dev ağaçların hareketlerine dikkat ederseniz akışkan şekilde değilde takılarak sanki kare atlayarak hareket ettiklerini farkedersiniz.
    Eminimki LG yi tek başına izlerken bu olay insanın çok da dikkatini çekmeyecektir ancak yanındaki diğer tv lerde bahsettiğim bu nesnelerin takılmadan çok daha akışkan bir şekilde hareket ediyor olmaları farketmemi kolaylaştırdı.
    Daha öncede söylediğim gibi belkide LG de bu olayı gideren bir özellik o esnada kapalıydı bilemiyorum. eğer böyle bir özellik varsa ne olduğunu hangi ayarları yapmam gerektiğini öğrenebilirsem tekrar gidip yeni ayarlar ile testi tekrarlamak istiyorum.


    Selam,

    Sordugunuz sorulara hala net bir aciklik getirilmemis... Bende ayni konuya takilmis oldugum icin merakla bekliyorum :(
    Aklima gelen bir diger sey ise, TruMotion ozelligi aktifmiydi acaba o takilmalari fark ettiginiz panelde ? Belki o acik olsa daha akici olacaktir.




  • Şöyle bir açıklık getirebilir, teknomarket satış danışmanları ürünleri teşhire çıkarırken kutudan çıkarıp görüntü ayarlarını yapmadan açıyordur. Kutudan çıkışı LD ve TruMotion kapalı, kontrast vs. 50/100 çıkıyor çünkü. Yoksa bir sürü insan aldı Cinema 3D TV serisinden televizyon, bende de 42LW650S var ve Avatar filmini de izledim 3D olarak. Böyle bir sorun yok doğal olarak. Elinize kumandayı alıp ayarlarını yapıp izlemeniz gerekir.
  • Şimdi techraven bahsetmiş zaten PR meselesinin bu tip durumlarda ne kadar önemli olduğundan. Herhangi bir teknomarkete gidip baktığınız zaman Türkiye piyasasında Samsung ve Sony'nin ne kadar iyi PR çalışması gerçekleştirdiğini görebilirsiniz kolaylıkla. Özel standlar, bilgili satış danışmanları vs. LG, Panasonic gibi markalarda ise bu çalışmaya yeterince önem verilmediğinden mağazanın kendi satış danışmanları, kendi alakaları el verdiğince anlatırlar size ürünleri. Bu şekilde gidip baktığınız zaman orada görüntü kalitesi, fonksiyon ve performans adına çok yüksek farklılıklar olduğunu düşünürsünüz. O sebeple de mutlaka bir ürün satın almadan önce karşılaştırma yaparken her iki ürünün de teknik özellikleri ve ayarlarını aşağı yukarı bilebilmek ve kumandadan ayarlarını düzgün seçebilmek önemlidir.

    Samsung TV'ler tasarım olarak gerçekten çok çok başarılı. Bir kadın estetik gözü ve tasarım takıntısıyla söylüyorum ki gerçekten Samsung tasarımı gibisi yok. Çok iyi dizaynerlarla çalışıyor adamlar. Ancak onun dışında tamamen bir gamer gözüyle baktığım zaman Samsung benim için direkt sınıfta kalıyor aşılamayan lag sorunundan dolayı. Tabii burda yaklaşımımı tamamen LED TV'ler üzerinden yapıyorum ben. Plasma konusuna kesinlikle girmiyorum zira girersem Panasonic'ten başka bir şeye yönelmem.

    Mevzu 3D olduğunda FPR teknolojisi Philips ve LG'de Samsung'un kat be kat önüne geçiyor. Gerçi Philips'i henüz deneyimleme fırsatım olmadı, okuduğum ve incelediğim kadarıyla biliyorum ama ambilight tekn olojisi hakikaten çok estetik. LG zaten Philips'in panellerini bizzat kendisi üretiyor ve f/p oranına baktığımda direkt öne çıkıyor.

    Tabii bir kez daha söylüyorum. İster oyun oynayın, ister film, video izleyin ama her ne amaçla olursa olsun o amaç doğrultusunda mutlaka test edin alacağınız ürünü.




  • Philips goruntu olarak daha akici ve canli geliyor benim gozume. Ancak 55" yada 60" yeni serisini bulamadim. LG de ise 55" mevcut.
  • ssg gözlüklerin baş ağrısı, bulantı vs yaptığı internet efsanesidir. 6 aydır çoluk çombalak vde ssg gözlük kullanıyoruz, çevremde de bir sürü arkadaşım var, daha bı tip sıkıntı yaşadığını kimseden duymadım. artı, bu gözlülker eski model filan değil, farklı model. eski model olsaydı, pazar payının % 60'ına sahip firma 2011 modelinde bu gözlüğü kullanmazdı. internet efsanelerine fazla inanmayın. pil değiştirme derdi yok deniyor sürekli. pil, vatanda 2TL. 50 saat gidiyor. şarjlılar 60 saat film oynatıyor. öyle 40-50 gr filan da değil, 22 gram. her okuduğunuza, her söylenene inanmayın
  • 2d to 3d tam olarak ne manaya geliyor?? samsung da 3d tuşu var diyorsunuz çünkü??

    Bir de DTS ne demek LG de olmadığı yazılmış??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    ssg gözlüklerin baş ağrısı, bulantı vs yaptığı internet efsanesidir. 6 aydır çoluk çombalak vde ssg gözlük kullanıyoruz, çevremde de bir sürü arkadaşım var, daha bı tip sıkıntı yaşadığını kimseden duymadım. artı, bu gözlülker eski model filan değil, farklı model. eski model olsaydı, pazar payının % 60'ına sahip firma 2011 modelinde bu gözlüğü kullanmazdı. internet efsanelerine fazla inanmayın. pil değiştirme derdi yok deniyor sürekli. pil, vatanda 2TL. 50 saat gidiyor. şarjlılar 60 saat film oynatıyor. öyle 40-50 gr filan da değil, 22 gram. her okuduğunuza, her söylenene inanmayın


    SG gözlüklerin baş ağrısı, bulantı vs yaptığı internet efsanesi mi? Hocam yapmayın allah aşkına, hiç izlememiş ve kullanmamış olsam inanacağım bu dediğinize. SG gözlük teknolojisi TV ile sinyal alışverişinde bulunan bir teknoloji, bu da direkt insan sağlığını etkileyen bir durum oluşmasına sebep oluyor. En basiti örneğime kendimden başlayacağım ben migren hastası bir insanım ve migrenimi en çok tetikleyen etkenlerden birisi bu SG gözlük teknolojisi. Sinemalarda 3D film izlemekten ne kadar keyif alsam da gidemiyorum sırf bu lanet sinyal alışverişi durumu yüzünden çünkü o filmi izledikten sonra aldığım keyif kat kat fazlası olarak geri dönüyor bana baş ağrısı konusunda. Evet, film sırasında şarjının bitmesi, pil ömrünün kısa olması vs. efsane olabilir belki ama sağlıkla ilgili konuların hepsi direkt doğru ve kanıtlanmış hadiseler.

    Pazar payının %60'ına sahip olan firma zaten kullanıcısı sabit olan bir firma. Kaldı ki aynı memleketten olan bir rakibinin yarattığı FPR teknolojisini o kadar kolay benimsemeyecektir takdir edersiniz ki.

    O SG gözlükleri gözünde 2 saatten fazla tutana helal olsun derim ben ama görmedim öyle birini şimdiye kadar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lynx1907

    2d to 3d tam olarak ne manaya geliyor?? samsung da 3d tuşu var diyorsunuz çünkü??

    Bir de DTS ne demek LG de olmadığı yazılmış??


    Her türlü 2D görüntüye derinlik vererek 3D yapabiliyor yeni nesil 3D TV lerin çoğu. DTS de bir ses uzantısı.

    SG gözlük açıkçası bende de bir algı garipliği yaratıyor açıkçası. Açılıp kapanmayı hissedebiliyorum ben resmen. Kısa sürede izlenebiliyor tabii ki ama özellikle oyun oynayacaklar için büyük sorun bana göre. Yine 2D -> 3D çevirisi konusunda FPR gözlüğü sürekli kullanabiliyorsunuz. Tamam çok çok iyi bir 3D deneyimi yaşatmıyor ama güzel bir derinlik hissi veriyor ve FPR gözlük rahat kullanılabildiği için bu çeviri özelliği ile uzun süreli izleme şansınız var.




  • biz, 6 aydır ssg kullanıyoruz, kimse sorun yaşamadı. ne baş ağrısı, ne bulantı, ne de başka bir şey. ben fpr kötü demiyorum zaten ve tüm tv ler bir gün ona geçecek, ya da benzer bir teknolojiye. ama sürekli söylenen başağrısı vs olayı biraz abartılıyor. sinemalarda film 24 fps ile oynuyor. bu gözlükler ise saniyede 50 kez açılıp kapanıyor. ben karanlıkta açılıp kapandığını göremiyorum, görenler varsa bilemem tabi. gündüz görünüyor, ama kimse sinemaya gittiğinde ışıklar açık film seyretmiyor.
  • Zaten o kişiye bağlı bir durum. Aynı araba tutması ya da gemi tutması gibi bir olay. Altlarındaki mantık da aynı zaten, vucudun algısının farklılaşması. Nasıl araba herkesi tutmuyorsa ya da belli oranlarda tutuyorsa bu da herkesi rahatsız etmiyor veya farklı şekillerde rahatsız ediyor. Ayrıca migreni olan bir insanı da çok etkiler SG gözlük eminim. Açılıp kapandığını görülmüyor zaten çok hızlı ama göz onu farkediyor aslında. Görüntü de titreşime meyilli olunca özellikle kronik rahatsızlıkları olan insanları etkilemesi çok doğal aktif gözlüklerin.
  • Merhaba arkadaşlar
    daha önceki mesajımda LG LW5500 tvnin samsung d6000 ile kıyaslandığında 1080p full hd bir filmde hareketli görüntülerde yeterince akışkanlık sağlayamadığından hareketlerin pürüzsüz değilde daha kare atlayarak hareket ettiğini farkettiğimi yazmıştım.

    Ustalardan aldığım ayar tavsiyeleri doğrultusunda yeniden mağazaya gittim ve bu yeni ayarları uygulayarak testimi tekrarladım.

    karşılaştırdığım tvler LG LW5500 , LG LW650s , SAMSUNG D6000
    Karşılaştırma konuları
    1) TV lerin 1080p full HD 2D MKV formatındaki bir filmde hareketli görüntülerin ne derece akışkan pürüzsüz olduğunun karşılaştırılması
    2) TV lerin 3D performanslarının kıyaslanması

    1) TV lerin mağazaya gittiğimdeki mevcut ayarları ile 1080p full HD 2 boyutlu MKV formatındaki bir filmde hareketli görüntüleri kıyasladığımda kare atlamadan akışkan bir şekilde gösterilebilmesi anlamında en başarılı tv samsung D6000 di diğer iki lg de de takılmalar mevcuttu

    Ustalardan aldığım ayar tavsiyeleri doğrultusunda LG lerin ayarlarının ne durumda olduğunu kontrol ettim gerçektende Techraven üstadın belirttiği gibi LGlerin ayarları yapılmamıştı true motion ları düşük seviyede idi true motion ayarının yüksek seviyesine ( 7 ) getirdim. local dimming i açık duruma getirdim tekrar incelemeye başladım.

    her iki LG de de bir miktar düzelme olmuştu ama sorun tam düzelmedi bende bu kez true motion ayarını en yüksek seviye olan (10) seviyesine getirdim.
    sonuç true motion son seviyesinde iken biraz daha akışkanlık sağlandı ama yinede bu konuda ne LG LW5500 nede LG LW650s samsung D6000 kadar iyi sonuç veremediler samsung a en çok yaklaşan LW650s oldu ama yinede arada bariz bir fark var malesef.

    Olaya objektif bakabildiğimden emin olabilmek için yanımdaki kuzenimin de fikrini aldığımda aynı fikirde olduğumuzu anladım.

    2) öncelikle şunu söylemeliyim ki LG cinema 3D teknolojisi ile gerçekten başarılı bir iş çıkarmış izlediğim bir belgeselde suyun altında ekrana doğru yüzen yılanlar ekrandan yaklaşık 2 metre dışarıya çıktılar, samsung da ise bu durum yaklaşık 50 cm ile sınırlı kaldı. LG de 3d izlerken baş ağrısı vs. sorunlar ile karşılaşmayacağınız kesin gibi ancak samsung için emin değilim çünkü yaklaşık 5 dakika kadar gözlük gözümde kaldı başım ağrımadı ama gözlüğün titreştiğini özellikle tvnin yanındaki herhangi aydınlık bir yere baktığınızda rahatca farkedebiliyorsunuz be bu durum uzun süre kullanıldığında baş ağrısı yapabileceği izlenimi verdi bana.
    Lgnin 3D konusundaki tek eksisi çözünürlüğün düşmesi yani dikkatli bir izleyici iseniz görüntü çözünürlüğünün 1920*1080 den 1920*540 a düştüğünü farketmemeniz imkansız ve buda elbette samsung a kıyasla görüntü keskinliğini azaltıyor .

    sonuç olarak anladım ki; LG lw5500 yada Samsung D6000 almak konusunda karar vermenizi sağlayacak soru şudur, Bu tv yi daha çok 3D izlemek içinmi yoksa çoğunlukla 2D ara sırada 3D izlemek içinmi alacaksınız. Eğer çoğunlukla 3boyut lu yayınlar izlemek niyetindeyseniz LG LW5500 ü tercih etmelisiniz yok eğer çoğunlukla sd yada HD 2 boyutlu yayınları izleyecek, ara sıra da 3D film izlerim diye düşünüyorsanız Samsung D6000 tercih etmelisiniz.
    Elbette tüm bu sonuçlar benim gözlemlerimden çıkardığım sonuçlardır size göre yanlış olabilirler, bence imkanı olan arkadaşlar gidip kendileri de test edip formda yazarlarsa daha net sonuçlar ortaya çıkacaktır.




  • 1080p olayı firmware update ile giderildi, öyle bir olay yok artık. Zaten 1080p sertifikası da aldılar.

    LG Cinema 3DTV Models Get Certified For Full HD 3D & Carbon Reduction
    LG Cinema 3D TV gets full HD certification from VDE
    Resmi Link




  • Merhaba;

    Hafta sonu 55D6000 Aldım;Darty'den...
    4 pilli ya da 2 şarjlı ya da 1 şarjlı 2 pilli gözlük secenekleri ile..( Pilli gözlük yerine şarjlı gözlük tavsiye ederim,görüntü farkediyor )
    fiyat son derece uygundu...


    55 '' bir tv icin bu fiyat bence uygun, üstelik hediye gözlükleri cabası..

    Sadece aklıma bir konu takıldı söylemeden geçemeyecegim arkadaslar;
    Haftasonu uydu için kuruluma gelen teknisyen arkadasımız 70 tl fark ile altın uclu kablo ve tv ayarlarını yapabilirim dedi...hani kabloyu anladıkda tv ayarları nedir dedim, tv üzerinden bizim bilmediğimiz fabrika menulerinden kablonun üzerindeki seri numarasıyla bir işlem yapacagını ve hd yayınları daha net izleyebilecegimi söyledi.. cok fazla mantıklı gelmedi,ama merak etmedimde degil dogrusu;

    böyle bir sey duymusmuydunuz?
  • ya bu ayar meselesini merak ettim.arkadaşım servise şayet yaptırırsan ayarları birbak ne yapacakmış.bizimle de paylaşırsan çokj sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufukisler

    Merhaba;

    Hafta sonu 55D6000 Aldım;Darty'den...
    4 pilli ya da 2 şarjlı ya da 1 şarjlı 2 pilli gözlük secenekleri ile..( Pilli gözlük yerine şarjlı gözlük tavsiye ederim,görüntü farkediyor )
    fiyat son derece uygundu...


    55 '' bir tv icin bu fiyat bence uygun, üstelik hediye gözlükleri cabası..

    Sadece aklıma bir konu takıldı söylemeden geçemeyecegim arkadaslar;
    Haftasonu uydu için kuruluma gelen teknisyen arkadasımız 70 tl fark ile altın uclu kablo ve tv ayarlarını yapabilirim dedi...hani kabloyu anladıkda tv ayarları nedir dedim, tv üzerinden bizim bilmediğimiz fabrika menulerinden kablonun üzerindeki seri numarasıyla bir işlem yapacagını ve hd yayınları daha net izleyebilecegimi söyledi.. cok fazla mantıklı gelmedi,ama merak etmedimde degil dogrusu;

    böyle bir sey duymusmuydunuz?

    Bildiğim kadarıyla sistem menüsüyle oynanınca panel garanti kapsamından çıkıyor ama dikkatli olun.




  • Ayar konusunda Samsung servisi yardımcı olmuyor,HDMI kablonu takınca zaten" tak ve calıstır" herhangi bir ayarı yok dedi,bende tv üzerinden inceledim gercekten resim modundan baska müdahale edebileceginiz bir menu yok... bir kac ufak ayar daha var, ama yine onlarda resim menusu altında..

    Bana bunu söyleyen canak anten kurulumuna gelen xxx firmasından teknisyen..
    sırf bu ayarı nasıl yapabilecegini merak ettiğimden sıkıstırdım, hatta dediğiniz gibi bu ayar yapılırsa samsung garanti kapsamına sokmaz diye de söyledim, ancak fabrika ayarları sonra sıfırlarsınız falan dedi...

    ama 20'liralık bir kabloyu 70 tl'ye itelemeye calısan personelin uyanık gözüken davranısı yüzünden yaptırmadım..zaten aldıgım kablolar kaliteliydi,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufukisler

    Ayar konusunda Samsung servisi yardımcı olmuyor,HDMI kablonu takınca zaten" tak ve calıstır" herhangi bir ayarı yok dedi,bende tv üzerinden inceledim gercekten resim modundan baska müdahale edebileceginiz bir menu yok... bir kac ufak ayar daha var, ama yine onlarda resim menusu altında..

    Bana bunu söyleyen canak anten kurulumuna gelen xxx firmasından teknisyen..
    sırf bu ayarı nasıl yapabilecegini merak ettiğimden sıkıstırdım, hatta dediğiniz gibi bu ayar yapılırsa samsung garanti kapsamına sokmaz diye de söyledim, ancak fabrika ayarları sonra sıfırlarsınız falan dedi...

    ama 20'liralık bir kabloyu 70 tl'ye itelemeye calısan personelin uyanık gözüken davranısı yüzünden yaptırmadım..zaten aldıgım kablolar kaliteliydi,

    altın uçlu kablo falan filan hıkaye. normal kablo ile hiç bir görüntü farkı yok sadece kablonun dış görünümü müşteriyi cezbettirdigi için kaliteliymiş gibi geliyor. bende tokatta elektronıkçide çalışmaktayım ve gittigimiz çanak vs montajlarında müşteriye böyle bir şey teklif etsek kablo ve ayar 70tl olur diye müşteri bizi evden kovar iyikide yaptırmamışsın kardeş paranı kaptırmış olacaktın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sefa091124011

    quote:

    Orijinalden alıntı: ufukisler

    Ayar konusunda Samsung servisi yardımcı olmuyor,HDMI kablonu takınca zaten" tak ve calıstır" herhangi bir ayarı yok dedi,bende tv üzerinden inceledim gercekten resim modundan baska müdahale edebileceginiz bir menu yok... bir kac ufak ayar daha var, ama yine onlarda resim menusu altında..

    Bana bunu söyleyen canak anten kurulumuna gelen xxx firmasından teknisyen..
    sırf bu ayarı nasıl yapabilecegini merak ettiğimden sıkıstırdım, hatta dediğiniz gibi bu ayar yapılırsa samsung garanti kapsamına sokmaz diye de söyledim, ancak fabrika ayarları sonra sıfırlarsınız falan dedi...

    ama 20'liralık bir kabloyu 70 tl'ye itelemeye calısan personelin uyanık gözüken davranısı yüzünden yaptırmadım..zaten aldıgım kablolar kaliteliydi,

    altın uçlu kablo falan filan hıkaye. normal kablo ile hiç bir görüntü farkı yok sadece kablonun dış görünümü müşteriyi cezbettirdigi için kaliteliymiş gibi geliyor. bende tokatta elektronıkçide çalışmaktayım ve gittigimiz çanak vs montajlarında müşteriye böyle bir şey teklif etsek kablo ve ayar 70tl olur diye müşteri bizi evden kovar iyikide yaptırmamışsın kardeş paranı kaptırmış olacaktın


    Bazı konularda haklısın hocam ama piyasada 120 tl'ye de kablolar var; 20 tl'ye de kablolar var; belki standart uydu görüntüsü için bahsettiğin farkı anlamayabiliriz ama bir 3D ya da ps3 oyunu ve HD film'lerde farkın hissedilecegi düşüncesindeyim, belki çok olmaz ama atlamalı,zıplamalı hareketli sahnelerde de sanırım performans önemli..

    ama dediğin gibi bu arkadas biraz uyanık davranarak türk milletinin ++ultra ultra görüntü kalitesi++ arama duygusunu sömürmeye çalısıyor :):)




  • Merhabalar
    Bende iki model arasında kalanlardanim.
    3d yi önemsemiyorum fakat lg yi başarılı buluyorum ama görüntülerin HD olmadıgı çok bariz. Update edilmiş modelde de seyrettim fark göremedim pek. Zaten her iki gözün sürekli olarak baktığı bir durumda teknik olarak full HD görüntü nasıl oluşturulur biri bana izah ederse sevinirim. Yılda 1 veya 2 3d film bulup seyretmek için bukadar para verilir mi bilemiyorum. Ben özellik olarak smarttv ve görüntü kalitesini one aldım. Dolayısı ile modeller lg 570s ile d6000 oldular. 5500 demedim zira fiyat faRki 60 tl. Ayrıca 570 de 5500 de olmayan Micro pixel control var. İki tv yi de yan yana inceledim teknosada . Lg resmen öksüz kalmış. Samsung da ayrıca bı smsung tr den bir görevli vardı hatta Ogün internet arizasi varmış adam evden modemini getirmişti . Lg yi mevlam kayira. Teknik olarak kağıt üstünde lg uçuyor fakat ben gözüme mi inaniyim kağıtta yazanami . D6000 de renkler çok canlı ve parlak ekran mutis. Ayrıca smarttv Tv'si daha smart. Fakat Browser yok. Lg de program destegi az ama Browser var. Fakat Flash 8 destekli. Nasılsa vimeo yü açıp oynatabildi fakat. Kalibrasyonlari yapılı miydi bilemiyorum ama samsung da renkler ve görüntüler iki fersah ileride bence.
    biraz oynayinca sunu anladim ki tv ile internette browse etmek deveye hendek atlatmak gibi bisey, d6500 de kahroldum, lg de kumandayi ekrana firlatasim geldi. iphone android veya magic motion oile biraz daha iyi olabilir ama sonuc basarilisiz. 6500 de full flash destegi var ama html5 var mi bilemiyorum. genede sayfalar da gezmek cin iskencesi gibi. cok asiri kullanissiz birsey. kumanda da lag var yazi yazmak mucize gibi birsey.
    dolayisiyla browserdan da gectim yani.
    Oyle olunca samsung app store acayip one cikiyor. lg de vimeo uygulamasi yok mesela. ve youtube uygulamasi cok kotu, acar acmaz bir video basliyor oynamaya en cok izelenenlerden, bunlarda acayip seyler olabiliyor, coluk cocuk sok olabilirsiniz bir anda. log in olunamiyor. listenize ulasamiyorsunuz vs. Samsungda uygulamalar cok klas, vimeoya hasta oldum.
    Spektrumda lg lw5400 ile samsung d5000 ustuste idi oradada samsungun ekrandaki karelenmeleri daha az gosterdigini farkettim, ayrica izlenme acilari daha iyiydi. lg cok cabuk ekrani karartiyor. samsung da ise renkler gidiyor parlaklik daha az azaliyor.

    Birde ekran ayarlarini yapmayi deneyecegim lg yi almak istiyorum fakat gozum izin vermiyor.
    42lv570s 1720TL
    40d6000 1820 TL (3d gozluksuz)

    izlenimlerimi payla;mak istedim
    saygilar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinox -- 5 Şubat 2012; 23:04:04 >




  • LG Cinema 3D modellerinde Full HD görüntü şöyle oluşuyor; http://www.displaymate.com/3D_TV_ShootOut_1.htm

    Ayrıca farkedememişsin sanırım Samsung D6xxx serisi 3D de Full HD vermiyor; http://wiki.samygo.tv/index.php5/D6x00_TVs_FULL_HD_3D_Defect

    Smart TV konusunda haklısın ama smatphone remote app ler iyi bence. Özellikle QWERTY klavye gayet iyi. LG Magic Motion kumanda yine fena değil. Benim elimin altında sürekli bilgisayar / telefon olduğu için gerek duymuyorum uzun süre kullanmadım tabii.

    Sen video görüntü ayarlarını yapıp kendin bir daha dene, yanında gözlük verilmeyen D6500 LW570S den 100TL pahalı olacak bir cihaz değil.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.