Şimdi Ara

Samsung A34 Amazon Gümüş 9499TL Devlet Genç indirimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
19
Favori
48.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    Ne zaman aldınız?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt

    kargoyla ilgili bir durum yok. faturada ad soyad, tckn ve imei bilgileri yazmalı.

  • Ben amazon müşteri hizmetlerine yazdım faturaya İMEİ yazma durumunuz var mı diye onlarda şöyle cevap verdi :

    "Beklediğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle henüz bu uygulama e-ticaret sitelerine bildirilmedi, şu an için teknoloji mağazalarından destek alınmaktadır.


    Konu ile alakalı akiyon alındı incelemeler yapılıyor sizlerden beklemenizi rica ediyoruz.


    Gençlik ve Spor Bakanlığından konu ile alaklı detaylı bilgi alabilirsiniz.


    Şu an için ne yazık ki sizlere aldığınız ürün ile ilgili iade sunabilmekteyim bu durum BTK gereğince verilen bir karar olduğu için faturalarınıza İMEİ ekleyemiyoruz İMEİ numaranızı sadece cihazdan görüntüleyebilirsiniz."

  • ekin34216 E kullanıcısına yanıt
    • benim arkadaşım almış onun kinde gözüküyor faturasında imei si . Ben konuştum elime ulaştıktan 3 gün sonra imei li fatura gelicekmiş öyle söyledi ve şöyle bir şey var. Amazon - hesabım - Vergi mükellefi ve fatura bilgileri kısmında tc numaram yazıyorbir sıkıntı olmaz diye umuyorum




  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Amazondan mı almış

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekin34216 E kullanıcısına yanıt

    Evet ve bende amazondan aldım fakat o 13 kasımda almış ben dün aldım. Benim şu an fatura görüntüle çıkmıyor onun kinde farklı bir seçenek daha çıkıyor. Şimdi ben vergi indiriminden nasıl yararlanıcam off uğraş dur

  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Bende yazmıyor arkadaşımda bir ay önce aldı ondada yazmıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekin34216 E kullanıcısına yanıt

    ekletemiyor musunuz? Çok mu zor bu faturaya imei ekletmek ? Satın aldıktan ve ürün elimize geçtikten 3 gün içerisinde bana müşteri temsilcisi imei li fatura gelicek dedi.

  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Bu müşteri hizmetlerinin hepsi farklı bir şey söylüyor bana bunu yazdılar istersen iade et gibi
    Beklediğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle henüz bu uygulama e-ticaret sitelerine bildirilmedi, şu an için teknoloji mağazalarından destek alınmaktadır.

    Konu ile alakalı akiyon alındı incelemeler yapılıyor sizlerden beklemenizi rica ediyoruz.

    Gençlik ve Spor Bakanlığından konu ile alaklı detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Şu an için ne yazık ki sizlere aldığınız ürün ile ilgili iade sunabilmekteyim bu durum BTK gereğince verilen bir karar olduğu için faturalarınıza İMEİ ekleyemiyoruz İMEİ numaranızı sadece cihazdan görüntüleyebilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ürünü ben de aldım ama 2 kere özellikle mh ye sordum, sonradan ekletiriz diyor.Bana hiç inandirici gelmiyor. Böyle belirsizlik olunca baş ağrısı başlıyor ben de. Ürün kargoya verilmeden cozsem şu olayı yoksa iptal verecegim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekin34216 E kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada da daha önce telefon aldıysanız faturaniza bakın IMEI yazıyor. Bu uygulama çıkmadan önce bile vardı. Amazon niye yazmıyor anlamıyorum
    Edit: n11 üzerinden aldığım telefonda bile IMEI yazıyor. Temmuz ayında almıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 15 Kasım 2023; 17:13:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mal kargoya çıkmadan amazon faturayı yazmıyor kargoya verilsin herhalde teslime yakın çıkıyor bakalım kargoya çıksın ben de ararım imeli fatura yollayın deyip açarız cihazı yoksa bir manası yok

  • Hocam bence de öyle. GSB yi ararız onlarda yardımcı olurlar. Arkadaşım aramış kutusunda imei yazıyor o yeterli demiş ben de anlamadım ama başvururken faturada imei yazmalı diyor 24 tane madde var ya 11. madde faturada imei yazmalı diyor. Bence amazon da biliyor herkes vergi indirimli olduğu için aldı yoksa 9500 den 1 tl eksik koymaz. Amazon da bence faturalarda yardımcı olur yoksa zaten ürünü açmayız iade ederiz.

  • IMEI yazmak zorundalar çünkü kendileri sitelerinde belirtmişler.Yazmazsa MH den darlayin arkadaşlar.Buyrun yazdığını okuyun

    3 Aralık 2020 tarihinden sonra oluşturulan faturalarda IMEI numaranız satın aldığınız cihaza ait faturanın “Mal/Hizmet Cins” bölümünde yer alır. Bu sadece Amazon.com.tr tarafından satılan ve gönderilen ürünler için geçerlidir. IMEI numarası ayrıca, seri numarasıyla birlikte cihazın orijinal kutusunda da bulunur.

    Siparişinizin sevkiyatı gerçekleştirildiğinde ürünleri listeleyen elektronik faturaya ve sipariş özetine Siparişlerim sayfasından ulaşabilirsiniz. Faturanızın Siparişlerim sayfasında görünmesi 72 saat kadar sürebilir.

    Fatura nüshasını veya sipariş özetini masaüstü tarayıcısını kullanarak yazdırmak için:

    Siparişlerim’e gidin.

    Faturasını veya sipariş özetini yazdırmak veya indirmek istediğiniz siparişi bulun ve Fatura’yı seçin.

    Tip: Siparişi bulamıyorsanız Tarih seçeneğinden farklı bir zaman aralığı seçin.

    Açılır menüde sipariş türünüze bağlı olarak görüntülenen seçeneklerden birini belirleyin:

    Siparişinizin faturası halihazırda oluşturulmuşsa Fatura 1 ve Fatura 2 seçeneklerini görürsünüz. Fatura 2 yazdırılabilir faturanızdır. Daima teslimat başına fatura oluşturulduğu için siparişinizin birden fazla faturası olabilir. Faturanızın yanı sıra sipariş özetinizi yazdırmak için Yazdırılabilir Sipariş Özeti’ni seçebilirsiniz. Siparişinizin faturası henüz oluşturulmamışsa Yazdırılabilir Sipariş Özeti seçeneği ile sadece sipariş özetini yazdırabilirsiniz.

    Ürünü bir Amazon Pazaryeri satıcısından satın aldıysanız Satıcıya Sor sayfasına gidin ve siparişinizi seçin. Ardından faturanızı indirmek için Faturayı al'ı seçin. İndirmeye uygun bir fatura yoksa satıcıya mesaj gönderin, 2 iş günü içinde faturanızı gönderecektir.

    Not: Amazon, Pazaryeri satıcılarından yapılan alışverişlere doğrudan dahil değildir. Pazaryeri satıcılarından yapılan alışverişlerin faturalarını hesabınızda göremezsiniz.

    Fatura ve/veya sipariş özetinizi yazdırabilir veya PDF formatında bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

    Not: Faturalar herhangi bir akıllı telefon veya uygulama üzerinden görünmez. Faturalarınızı görüntülemek isterseniz, bunları “yalnızca” bilgisayar üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

    IMEI numaramı nerede bulabilirim?

    3 Aralık 2020 tarihinden sonra oluşturulan faturalarda IMEI numaranız satın aldığınız cihaza ait faturanın “Mal/Hizmet Cins” bölümünde yer alır. Bu sadece Amazon.com.tr tarafından satılan ve gönderilen ürünler için geçerlidir.

    IMEI numarası ayrıca, seri numarasıyla birlikte cihazın orijinal kutusunda da bulunur. Telefonunuzun IMEI numarasını telefonunuzun arama ekranına * # 06 # yazıp arama düğmesine basarak öğrenebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 15 Kasım 2023; 17:56:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ekin34216 E kullanıcısına yanıt

    Amazondan 10 Ağustosta almış olduğum telefonda imei no yazılmış

  • iphone x vs a34 hangisi sizce? a34 gece çekiminde kötü. Iphone nasıl bilmiyorum

  • az önce faturam çıktı, imei bilgisi yok, tckn yazılmış. mal/hizmet tutarı+vergi ile 9499TL yazıyor. nihai satış fiyatı mevzusundan bir sorun olmuyor yani. sadece imei işini halletmem lazım.

  • öğrenci üzerine alınan telefonu onun dışında birisi kullanamıyor mu arkadaşlar bunun tespiti nasıl yapılıyor, çocuğun hattı bizim üzerimize illa devir mi etmek gerekiyor, birde aynı şekilde pc/tablet alınabiliyor ama onu nasıl ayırt edecekler kimin kullandığını ortada doğru düzgün bir bilgi yok çevremde bu indirimden iadeden faydalanan şartları bilen biriside yok siz daha iyisini bilirsiniz diye hazır konusu açılmışken sorayım dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon hattı öğrenci üzerine olmalı, btk üzerinden kontrol edecekler. pc ve tabletin takibini yapamazlar da telefonu takip ederler.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.