Şimdi Ara

Samsung C24FG73 ya da C24FG70 modelini kullanan var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
12.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • samsungun 27 in bu modeli ile şunu kıyaslayabilir misiniz?

    https://www.hepsiburada.com/msi-optix-mag271c-27-144hz-1ms-hdmi-display-full-hd-curved-oyuncu-monitor-p-HBV00000F3L9L

    va panelmiş benzer fiyatlar hangisi dersiniz?
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Samsung
    SVA QLED(Qunatum dot) panel

    Msi
    Standart Va Panel

    tek fark bu
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba konuyu hortlatıyorum tekrar. Bende dün bu modelin 27" olanını aldım.. İlk izlenimim Mükemmel Gtx 1080 Ekran Kartı ile kullanmayı düşünüyorum. Suan için sadece G-SYNC kısmında tam istediğim performansı alamadım. Ama dediğim gibi belkide G-SYNC kullanmaya hiç gerek bile kalmayacak. 1 2 güne detaylıizlenimlerimi paylaşacağım. Ama Son derece SAMSUNG KALİTESİ her şekilde belli oluyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jimmy_Conway

    Merhaba konuyu hortlatıyorum tekrar. Bende dün bu modelin 27" olanını aldım.. İlk izlenimim Mükemmel Gtx 1080 Ekran Kartı ile kullanmayı düşünüyorum. Suan için sadece G-SYNC kısmında tam istediğim performansı alamadım. Ama dediğim gibi belkide G-SYNC kullanmaya hiç gerek bile kalmayacak. 1 2 güne detaylıizlenimlerimi paylaşacağım. Ama Son derece SAMSUNG KALİTESİ her şekilde belli oluyor :)
    kusura bakmayın ama kalite görmemişsiniz
  • elinde ikinci el veya sıfır sorunsuz Samsung C24FG73 monitör olup satmak isteyen varsa benle iletişime geçebilir.
  • Arkadaslar merhaba bu monitorü 4 aydır kullanıyorum nerdeyse fakat hala bir problemini çözemedim. Bilgisayar gayet normal açılıyor fakat görüntü monitöre windows başlamadan gelmiyor. Geçen bılgısayar açıldı fakat ekrana görüntü gelmedi o kadar uğraştım getiremedim. Birde tvye bağladım görüntü geldi. Meğersem bilgisayar bios hatası vermiş o yüzden açılmıyormuş. Sorunu düzeltip tekrar monitore bağladım windows açılınca görüntü geldi. Bundan sonra bios ayarına girmeye çalıştım ve ekrana hiçbir görüntü gelmedi. Aynı işlemi tvde yapınca biosa girebildim. Biraz daha açıklamak gerekirse windows açılmadan hiçbir görüntü gelmiyor.Bunun bir ayarı mı var bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  • eraslan.omer E kullanıcısına yanıt
    Hangi bağlantıyı kullanıyorsunuz?
  • cato16 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hallettim sorunu. Display portta bios`a girebildim. Ama hdmi'da neden giremediğimi hala anlamadım.
  • Monitörü tuşa uzun basarak kapatıyoruz dimi ışık sabit yanıyor kapalı haldeyken sanırım çözemedim böyle mi kapalı oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imfatalty

    Cihaz elime bugün ulaştı, Amazon ile 1 hafta dolmadan ulaştı. gece sisteme takıp yorumlarımı yazarım.
    İlk izlenim olarak kalitesi çok iyi parçalar sağlam ve oturaklı, şekil olarak bartıdan kaçarak gaming monitör yapmış adamlar. Masa üstünde çok şık duru bu meret :) Montajı ise gayet basit altı üstü 6 vida sıkıyorsunuz.

    Hocam monitörü hala kullanmakta mısınız ?




  • WRRKRR kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Bu monitörü bir kaç ay kullanıp elden çıkarmıştım. Monitör farkedilebilecek düzeyde bulanık arkadaşlar. Özellikle web'de gezinirken metinlerde ve resimlerde net bir keskinlik problemi göze batıyordu. Dayanamayıp sattım ve yerine IPS panel AOC 24G2U aldım. Çok memnunum.

    CFG73 hakkında yorumum:
    https://www.amazon.com.tr/gp/customer-reviews/R2FXVILC6ORSWI/

    Samsung C24FG73 ya da C24FG70 modelini kullanan var mı?




  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Ürün zaten Gaming segmentinde, gaming olarak beğendiğinizi söylemişsiniz yorumunuzda. İşini yapmış yorumunuzdan anladığım kadarıyla. Yazı ve bulanıklık olayını keşke biraz araştırsaydınız. Özellikle web sitelerinde yazı karakterleri önerilen ayarlarda bende de çok kötüydü. Birkaç monitör ve windows clear type ayarı ile o sorun ortadan kalktı. İps ekranlar pahalı tn panellerin renkleri kötü. Bana kalırsa hala alınabilecek en iyi seçim. Tn panel kadar hızlı MS süresi, İps panel kadar güzel renkleri var. Fiyat olarak aralarında.
  • imfatalty kullanıcısına yanıt
    Oyunlarda da metinsel kısımlarda ve durağan ekranlarda bulanıklık daha doğrusu net olmama durumu göze çarpıyordu. Gaming olarak kişiye göre katlanılabilir ama web ve ofis odaklı kesinlikle alınmamalı. Cleartype dahil bir çok şeyi denedim fakat doğal bir düzelme olmuyor. Netlik ayarını 64-68+ seviyesine çekince ise yapay zorlama bir keskinlik oluşuyordu. 1080P VA panellerin genel sıkıntısı ama Samsung’un bu seri modellerinde bir tık daha ileri seviyede. 999 TL’ye aldığım IPS panel AOC 24G2U ile yanyana kullanınca bulanık paneli daha bi göze batar oldu. Yanına doğru düzgün başka monitör koyulunca olay daha net anlaşılıyor. Fırsat olduğunda uygun fiyata IPS paneller denk getirilebiliyor.

    Mesela bahsi geçen AOC monitör 1370 TL şu an:
    https://forum.donanimhaber.com/aoc-24g2u-1376-tl-hepsiburada--142914878




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.