Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.973
Cevap
125
Favori
674.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dört yıldır kullandığım Lenevo P2 telefonumun kartı yanınca geçen hafta ikici el M51 aldım. Ekran görüntüsü almak ve bildirim çubuğunda veri hızı olmaması dışında genelde memnunum.

    Bir de Sahibinden uygulamasından gelen bildirimlere tıklayınca boş sayfa açılıyor. Telefonun bu uygulamada kronik bir sorunu mu var?
    SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]
  • Arkadaşlar M51 telefonun wifi çekim gücünü beğeniyormusunuz bence wifi çekim gücü iyi değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 4 Eylül 2023; 0:42:29 >
  • riderman R kullanıcısına yanıt

    SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] Android 12 kullanın, herhangi bir performans veya batarya sorunu yok, üstüne güvenlik güncellemeleri var.

  • nevrans kullanıcısına yanıt
    2 neredeyse 3 senedir kullanıyorum hocam hiç böylesi bir şeyle karşılaşmadım. Bizim dükkanda alt komşumuzun internetini kullanıyoruz her yerinden çekiyor dükkanın. Gerçi bizim dükkan da öyle büyük değil ama arada bir kat var sonuçta.
  • sata90 S kullanıcısına yanıt
    Hocam harbiden bu aletin bataryası ayrı bir şey. Trafo gibi yeminle. 3 sene olacak nerdeyse bende de halen yoğun kullanımda (çok rahat 10 saat kullanıyorum) öbür güne çıkıyor %10-20'lerde falan.
  • 3. seneye gireceğiz ilk defa bir telefonu 1 seneden fazla kullandım, batarya hala daha %85 te, maşallah diyelim
  • TURKBULL T kullanıcısına yanıt

    Bu yuzdeligi nasıl görüyoruz

  • SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

    Dün itibariyle Google asistan bu hatayı veriyor

  • Anaconda_Kenan kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

    Bende çalışıyor. Ayarları kontrol et istersen sonra sil yükle ve güncelleleri kontrol et.

  • Aradaşlar aniden ekranın üst kısmı tepki vermiyor ekrana dokunuyorum ama algılamıyor. Teli düşürmedim niye böyle oldu anlamadım. Sıfırladım ama düzelmedi başına gelen varmı. Telefoncu orjinal ekran 2500 diyor servise versem nasıl bir işlem yapar, nekadar tutar acaba. Bu durumun bir çözümü varmıdır.

  • MoÇü kullanıcısına yanıt

    Bu telefona bu güncellemeyi vermemek büyük hata listedekilerin çoğunu öper atar

  • babapars B kullanıcısına yanıt

    O listedeki M51 dengi olanlar ( segmentasyon ) da almadı merak etme.

    M31 örneğin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: babapars

    Bu telefona bu güncellemeyi vermemek büyük hata listedekilerin çoğunu öper atar

    Yorumu yapalı uzun bi süre oldu. Güncelleme işini unutturdular zaten artık hangisi aldı almadı bilmiyorum. 6 aya bi güvenlik yaması geliyor artık sadece. Sanırım onun desteğini de seneye keserler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 22 Eylül 2023; 9:14:26 >
  • Arkadaşlar telefon ahızesınden karıs tarafın sesı. Az geliyor zorlanıyorum duyarlen. Napöam lazım
  • otosinan O kullanıcısına yanıt

    Aynı sorun bende de vardı telefonu düşürdüm sağ üst taraf çatladı ve zamanla ekranın üstü algılamamaya telefon donmaya başlamıştı power tuşuna basıp tekrar açtığımda belli bir süre düzeliyordu servise götürdüm önce yazılımsal olabilir dediler fornat attılar olmadı sonra ekran ve kasayı serviste 2700 tl gibi bir miktara değiştirdim ve problem düzeldi şuan sıfır oldu telefon resmen bir 3 sene daha devam.

  • sonpostacı S kullanıcısına yanıt

    Kardeş bilgilendirdiğin için sağol. Bende darbe olmadı çok fazla dezenfekte ettiğim için sanırım sıvı teması oldu. Belkide cebimde büküldüğü içinde olabilir. Anlattığın gibi benim tel.de kendine göre ekranda işlemler ve takılmalar oldu üst taraf tepki vermedi ancak sert basınca algılıyordu. Sıfırladım,rom attım bildirim çubuğunu açabildim ordaki simgeler geçte olsa tepki verdi fakat ana ekranın üst tarafı tam algılamıyordu biraz sertçe zorlayınca üst taraf hepten gitti. Servis 3230TL diyor, e güncelleme desteğide bitiyor dediğin gibi telefon güçlü iyi çalışıyor 2-3 sene götürür fakat güvenlik güncellemesi ve uygulama desteği olmadan kullanması zor olur. Şimdi bu fiyata yaptırmaktansa biraz daha idare edip yeni gelecek modellerden alayım diyorum. Anladığım bu donanımsal bir sorun ve düzelmeyecek.

  • otosinan O kullanıcısına yanıt

    Hocam eset mobile security 60 tl gibi bir ücrete yıllık antivirüs, güvenli bankacılık koruma hizmeti, telefonum nerede ve uygulama şifreleme hizmeti sunuyor o yüzden kullanmaya devam edeceğim bozulana kadar.

  • sonpostacı S kullanıcısına yanıt

    Üstadım öylede olur tabi uygulamalar güncellendiği ve çalışır olduğu sürece kullanılabilir. Ben banka işlemleri ve çeşitli önemli bilgiler muhafaza ettiğim için dışardan yüklenen hiç bir virüs programına güvenmem. Yalnız bu model ile android de tepe model alınabileceğine kanaat getirdim. İnşallah s24 ultra alma niyetindeyim. Bu model bu kadar performanslı ise s serisi bana hayli hayli 6 sene felan gider.

  • 
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.