Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.970
Cevap
124
Favori
674.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar işyerinde çalışan bir arkadaşımızın samsung m51 telefonunda enteresan bir sorun var , Telefon çalışırken bazen şebeke gelmiyor wifi bağladığında şebeke geliyor (wifi araması) uçak modu donuk gözüküyor, bazende wifi kapatıldığında yeniden başlat yapınca düzeliyor fakat bu seferde şarj %50 iken şarja takınca 26saat kaldı şarj cihazını kontrol edin yazıyor ama şarj cihazı sağlam (s20 de test edildi) bu arada orta main sub ve alt bordu ben değiştirdim sorun çözülmedi


    not : güç düğmeside arızalı.


    Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayati54 kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Simkart yeni nesil mi ypksa kesmemi yapılmış. Eğer simkartta sorun yoksa rom atmayı deneyin. Sorun çözülmez ise donanaımsal bir sorun var demektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosinan -- 16 Ekim 2023; 12:11:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sim kart yeni nesil eski bordları geri taktım ama toplamadan önce kullanmadığım fırını 200dereceye ayarlayıp 5dk ısı verdim şimdi yavaş şarj oluyor ama şarj oluyor kısmen çözüme ulaştım tahminim soğuk lehim var bordda.

  • Telefonumun şarj soketine şarj aleti girmiyor. Her gün şarja takarım. Durup dururken oldu. Herhangi bir darbe vs.almadı. Neden olmuş olabilir? Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Garantisi bitti acaba servise mi götüreyim yoksa tamirciye götürsem olur mu?

  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

    Hocam şarj aleti telefonun şarj soketine girmiyor. Durup dururken oldu. Böyle bir kronik sorun olduğunu bilmiyordum. Ne yapmalıyım tamirciye mi götüreyim yoksa yetkili servise mi? Garanti bitti.

  • Gsemjw kullanıcısına yanıt

    Şarj soketine girmemeyi duymamıştım. İçten kırılma olmuş olabilir. Genelde soketin olduğu bordun anakarta giden flex bağlantı lehimleri atıyor ve şarj soket bordu değişiyor. Sizin de değişecek belli ki. Garanti yoksa işini iyi yapan bir tamirciye verilebilir veya hintlilerin videoları izlenerek parçayı alıp kendiniz de değiştirebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkürler. Dün servise gittim. Garantisi bittiği için 150 TL karşılığında incelemeye alıp 2 gün sonra tamir için fiyat belirleyeceklerini ve kabul edersem tamir edeceklerini söylediler. Ben de vazgeçip mahalledeki telefoncuya götürdüm. Soketin içini iğne ile temizledi ve düzeldi. İçine bir şey girdiği için girmiyormuş. Sorun çözüldü yani.

  • Gsemjw kullanıcısına yanıt

    Sevindim. Geçmiş olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba sorunsuz kullanımlar benim cihazımda tek bir sorun yoktu bugüne kadar ta ki coklu uygulamaları kullanmaya ve bazı uygulamaları kurana kadar ve cihazimda üzerindeki orijinal yazılımı var yükseltme yapmadım
    Samsung USB Bağlayıcı Takıldı Çıkarıldı Hatasını sanırım her modelde görüyoruz yazılımsal mi oluyor ben cihazı coklu uygulama kullandığımdan mi cash bellek temizleme ve repair ugulama yapınca açılışta imei (slot1) (slot2) olarak göstermeye başladı cihazın sistemi mi karıştığı için suan orijinal sarj aleti ile normal ve hızlı şarj olmuyor sarj soketi veya sarj aleti veya telefonda sıkıntı yok sorun yazılımsal da ben de fabrika ayari veya yazılım yükseltme yapmak istemiyorum Android10 fabrika çıkışı var yükseltmede daha cok sorun yaşanmıyor mu? Buna nasil çözüm buldunuz fabrika ayari ve yazılım yükseltme yapmadan varsa deneyimlerinizi almak isterim yardımcı olun lütfen 😏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum fabrika ayarlarına dönmen ve en son güncellemeri yüklemen lazım, 3 sene olacak neredeyse her güncellemeyi yaptım hiç bir sorun yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TURKBULL T kullanıcısına yanıt
    Tskler cvp için de benim telefon uygulama dolu foto vs silesim yok hic o yuzden sordum usb hatası ile karşılaştın mi hic? Sadece güncelleme yapsak yetmez mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

    "sanırım her modelde görüyoruz"


    Bu çıkarımı nasıl yaptınız bilmiyorum ama yaygın/bilinen bir sorun değil. Hiç duymadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Es31es E kullanıcısına yanıt

    Ulaşabilir misin hocam bana


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle bir sorun yaşamadım 2.5 senedir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,Önceden Always displey güzel çalışıyordu direkt ana ekranda açıktı.sonradan galiba son güncellemeden sonra artık yok.Ekran görüntüsü bile alamaz oldum.

  • Gerlovo G kullanıcısına yanıt

    Çalışıyor bende.


    Hem göstermek için dokun olan hem de kilit ekranı olan, şimdi denedim.

    SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba m51 telefonumun şarj olma süresi uzadı sarj kablosunu taktığım da hızlı şarj yazıyor fakat mesela yüzde 10 kaldığında şarja taktığım da süre olarak 1 saat 50 dk filan gösteriyor tam şarj olma süresini adaptör telefonla birlikte gelen adaptör kablo yan sanayi fakat farklı olarak yine orijinal adaptör ve orijinal kablo ile de yaptığım da sonuç hep aynı telefonu ilk aldığım zamanlar da şarja taktığımda telefon da ısınır di şarj aletine ısınır ve daha kısa sürede gerçekten hızlı şarj eder di ama şimdi ne telefon ısınıyor nede adaptör ısınıyor şarjdayken ve çok yavaş şarj ediyor süper hızlı şarj yazıyor olmasına rağmen bu problem nedir daha önce başına gelen oldumj ve çözümü nelerdir engin bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum saygılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren13091 E kullanıcısına yanıt

    Normal söylediğiniz süre.



    SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]www.gsmarena.com
    Samsung Galaxy M51 - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_m51-10148.php

    "Charging 25W wired, 100% in 115 min (advertised)"


    Samsung'un söylediği süre de o civarda zaten.

  • Gösterilen oda mesela 5 dk yüzde 1 sarj ediyor adaptör ısınmıyor tel ısınmıyor normalde ısınır di


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.