Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.637
Cevap
186
Favori
840.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ahmetgox A kullanıcısına yanıt

    Benim telefonum kesinlikle böyle değil, böyle olsa anında ilana gider. aklıma lollipop sürümne geçirdiğim G3 geldi, aynı böyle lanet bişeydi =) şarj su gibi akar günde 3 kere takarsın, ekran açarsın ısınıverir, sürekli ekran kısar, sıcaklık yüksek uyarıları oho neler çektik.


    benim 120hz, yarı wifi-yarı 4g, kısa bir süre 4k video çekimi ve kamera kullanımı, hiç bir tasarruf önlemi vs yok yukarıdaki ekran görüntülerinden hesapla bakabilirsiniz tahmini %100den itibaren 3 saat şuan ekran sürem ve şarjım 39da.. ve sıcaklık falan yok telefonumda, Uhd 30 video çekerken bile ısınmadı. S20fe'den daha serin çalışıyor.


    ama şubat güncellemesini yaparken kavruldu cihaz. açılıp kapanırken, sistemsel bir iş yaparken çok ısınıyor.. şarjda ısınma var ama 25w ankerle biraz daha iyi gibi. bunlar harici ben vallahi memnunum.

  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

    Bu s22 lerin her birinde farklı karakter var galiba bende mesela şarj esnasında gram ısınma yok diğer kullanım esnasında da herhangi bir uyarı almadım cihaz ısındı diye ancak elde hissediliyor ısındığı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Benimki de öyle, 15W ile şarj ediyorum telefon buz gibi. Sadece güncellemelerde ısınıyor. Bir de PUBG'de 100 kişiyle oynarken 40-50 DK sonra ısınmaya başlıyor (70-80 derece) oluyor. Benim mobil veride bir günümü rahat kurtarıyor. Yetmediği yerde iPhone'umdan kalan Magsafe Powerbank'i kullanıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S23'te şu süreleri aldıktan sonra s22'yi değiştirdiğime hiç pişman olmuyorum. Aklımda hiç sarj yok. Maşallah nazar değmesin.

    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lordem kullanıcısına yanıt

    Maşallah iyi değerler, acaba 120 hz açık, always on display açık ve full mobil veride ne kadar veriyor süre deneyebilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    6 civarı verir hocam bu değerlerde. Always on display biraz götürür.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Küçük ve kompakt telefonları seviyorum. 1 yıl kadar s22 kullandım.Pil konusu dışında tam istediğim telefondu.Teknosa değişim kampanyasıyla z flip 5 aldım.Pil kapasiteleri hemen hemen aynı diye biliyorum ama sd gen 2 daha verimli gerçekten.Kesin ölçüm yapmadım ama s22 ile akşam üstü sarja takmak zorunda kalırken,artık bir günü rahatlıkla çıkarabiliyorum.Dediğim gibi pil konusunu takmazsanız fiyatına göre s22 harika bir cihaz...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme ve genel anlamda iphone her türlü daha iyi böyle olacağını bilsem iphone alırdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S20 FE kullanırken grupta birisi S20 FE'ine LineageOS (AOSP) kurmuştu ve oyunda aynı S22 gibi ısınan,genel anlamda ısınan S20 FE'ini LineageOS sayesinde 30-35 derecelere kadar indirmişti. Acaba diyorum S22'ye de AOSP kurulsa bu ısınma sorunu çözülür mü?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt

    samsung un olayı oneui zaten cihaza yazık edersiniz :)

  • Yorumları okuyorum. Xiaomi Mi6'dan geçerek S22 satın aldım. Malum Amazon 19500 TL olayını buraya ilk atanlardanım hortlattım konuyu, 5-6 gündür bir fiil kullanıyorum. Güncelleme vs de yaptım ancak denilen gibi telefon şarjda ısınmıyor, kullanım sırasında da ısınmıyor. Yani benim telefonum ısınmıyor. Şans mı nedir bilmem ama durum bu. Şunu atlamayayım şarj %20 ye indikten sonra bir tık daha hızlı ilerliyor 0'a yol alımı. Onu bu aşamada önleyebilmek imkansız zaten. Ben memnunum telefondan. Xiaomi Mi6 günde 2 kez şarja takıyordum bu telefonu 24 saati rahatlıkla dolduruyorum. Tabi oyun oynamaya kalkarsam ki bir kez onu da denedim 24 saat demeden şarjın sonunu görüyorsun. Genç kardeşlerimiz düşünüyor ise bu telefonu pas geçsin. Oyun ve gün boyu bluetooth ile müzik olayların da şarj yetmez, günü kurtarmaz. Rutin kullanımda kamera vs gayet amiral gemi. Dediğim gibi rutin kullananlar için gayet günü kurtarıyor. Isınma olayını henüz yaşamadım Aydın zaten sıcak memleket cep sobasına ihtiyacım falan da yok yani. :)





  • salas09 kullanıcısına yanıt

    Ekran sürenizi paylaşır mısınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk telefon dolumunda güncelleme yapmamıştım. Telefonu full doldurdum. 2. dolumda eski telefondaki programları falan kurdum bayağı ekran açık kaldı yani 4 saat 50 dakika gibi bir süre yazdı 2. dolumda ve %25 gibi şarj kalmıştı.. Sonrasında güncelleme yaptım ve güncelleme yaptıktan sonra pil kullanımını vs günlük veriyor, çok kötü hal aldı böyle olunca süre de bakamıyorum. Ama şu var evde pek telefon ellemediğimden hafta sonu 2 gün dayandı batarya. Yoğun kullanımda bence alacağı 3-3,5 saat yeterli mi bence değil. Ama Mi6 küçük ebattaydı bu da aynı ölçüde biraz da boyutu çekti telefona. +10 bin verip S23 alacak maddi potansiyelim de yokken beni üzmüyor şu ana kadar diyebilirim. Yukarıda da yazdım Mi6'yı günde iki kez şarj ediyordum. Isınma olmadıktan sonra gerisi problem arz etmiyor ki ısınma şükür olmadı daha.

    Mesela iş yerindeyim ve telefonu şarja taktım şu an şarjda battery %34,7 , pa %37 , cpu kısımları ile %38,9 bu tarafı mutlu etti. Korkmuştum çok ısınma olur diye olmadı aman olmasın. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salas09 -- 11 Mart 2024; 15:25:45 >




  • Sayın konu takipçileri, bilgim olmadığı için soruyorum. Samsung kullanan bazı arkadaşlarda ekrana yandan başka biri baktığında ekran karanlık oluyor göremiyorsun. Ne dediğimi anlamışsınızdır. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

  • salas09 kullanıcısına yanıt
    Hayalet Ekran Koruyucu, otobüsteki yaşlı amca-teyzeler için tam antileyici bir şey. Ama çok çiziliyor sanırım normal koruyucuya göre.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt

    Hayalet ekran koruyucu muhabbeti oymuş yani teşekkürler bilgilendirme için benim koruyucu şeffaf. :)

  • Güncelleme gelmiş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gece tam 00:10'da çektim 100şarjdan ekran süresi görmek için,


    4:00'e sahura kadar youtube, yarım saat oyun biraz nette gezme hep wifi,


    sabah 8'den sonra telefon görüşmesi, nette gezinme (4g ile), iş mailleri vs.. öğlen 12'den akşam 9'a kadar wifi çeşitli kullanım ile %100-20 arası 6 saat 4dk ekran süresi aldım.


    hepsi 120hz, gece karanlık mod açık, gece 1 sabah 7 arası pil tasarrufu rutini açık,


    %5'e veya 1'e kadar kullansam 6.5-7 saate yaklaşacak gibi.


    genelde 85'e kadar şarj ediyorum süreyi görmek için 100 yaptım. açıkcası bir problemim yok benim pil ile.




    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 14 Mart 2024; 21:19:59 >




  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

    Aldığınız gün de aynı mıydı bu değerler? Vay arkadaş s23 gibi bir performans almışsınız.. Sizin telefonu gördükçe benim s23 e ekmek veresim gelmiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Telefonun wifi ile ilgili bir problemi yok, s23 ile bu kullanım koşullarıyla rahatlıkla 9-10 saat ekran süresi alıyorsunuz. S22 en çok hücresel dışarıda yüksek parlaklık, konum açık, işlem yükü ağır şeyleri yapınca batarya 3-4 saatte kalıyor. Ya da sürekli ekranı açıp bir şey bak kapat vs. Wifi ile 7 saatleri geçtiğimi biliyorum s22'de. Zaten ofiste falan çalışıyorsanız seyahat halinde değilseniz s22 beklentileri karşılar yani.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.