Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mastraxe Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
12.614
Cevap
187
Favori
838.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • güncelleme gelmiş SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt

    Pek xiaomi'yi takip etmiyorum bu ara bakayım dedim 13'e, fiyat 45bin?


    45 bin tl? S22 19.500? bu nasıl tavsiye hocam anlayamıyorum ben bu forumu ya :) S22'ye kıyasla uçak indirmesi lazım o telefonun. fiyat/performans denen konu pek umrunda değil herhalde kimsenin.


    hayırlı olsun, güle güle kullanın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 20 Mart 2024; 23:25:36 >
  • J.R.R Numenor kullanıcısına yanıt

    yanlış hatırlamıyorsam şubatı komple boş geçtiler, martta 2 güncelleme birden verdiler. kafayı yedi bunlar da iyice.

  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Direnç kayıtlı aldım hocam sakin ol.

    Çift SIM aktif. Piyasası 18-19K. Tam f/p canavar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lordem kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, S23'te güzel tercih. Bütçeyi biraz daha çıkarabilseydim S23'te alabilirdim. Her ne kadar 10/10 cihaz olsa da 3900mAh tedirgin etti. Başka baharlara diyelim S23 için. Ya da direkt S24'e update ederim.

    Xiaomi 13'ü seçme nedenim o fiyatta alınabilecek en iyi cihaz. 6.1 kadar küçük, 6.4-6.5 kadar dev değil ekranı da karınca kararınca tam ortası. Batarya 4500mAh bitmiyor S22'den geçtikten sonra onu farkettim.

    Rahatlıkla 6 saati çıkarıyor. Wifiyle 9-10 saati görebiliyor. UFS 4.0 da varmış. Kamera zaten güzel LEICA ile üretim yapıldı. Gcam kullanıyorum dehşet resimler çıkıyor. Yanlız 8 gen2'de yük altında adeta 8 gen1'e dönüşüyor. Cihazı ilk aldığımda kurduğumda 65-70 dereceleri gördü. Şu an en babası 45-50 derece o da ılık hissettiriyor. Soğutma sistemi çok iyi çalışıyor.

    İki tane fail var, biri MIUI yani HyperOS diğeri de böylesi amiral cihaza ön kamerada 1080@30fps koymaları. Ön kamerayı bugüne kadar hiç kullanmadım ama insan bari 60fps koyar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Özetle bazı AI özellikleri s22 serisine gelebilir demişler samsung üzerinde çalışıyormuş

    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]android authority
    Samsung could bring Galaxy AI support to Galaxy S22 series
    https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-ai-galaxy-s22-series-3427208/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt
    Zamanında Xiaomi 11 lite 5g kullanıyordum. Çok severek aldım. Huawei'den geçmiştim, bir heyecanla ancak zamanla onun üzerine hiç bir şey katmadığını fark ettim. Twitter, Instagram buralardan bildirim zaman zaman geliyor veya hiç gelmiyordu. Sonra ekranın biraz bulanık olduğunu fark ettim. Araştırdım Xiaomi 400+ ppı olduğunu söylerken aslında 276 ppı olduğunu uyduruk bir ekran kullandığını ve çözünürlüğün çok düşük olduğunu redddit tartışmalarından çözdüm. İlk işim telefonu satıp Samsung 'a geçmek oldu. Yazılım baya ilerledi böylelikle. Belki şimdi biraz toparlamışlardır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt

    Hocam o iş sıkıntı değil mi ya, bilmediğimden soruyorum. güncelleme olsun, sıfırlama olsun. direnç atılıyor su geçirmezlik ne oluyor, şebeke durumları falan. yoksa fiyat şahane tabi.

  • Evde giriş kapısı yanında modemim 2 oda yanında da sinyal tekrarlayıcı var ev büyük olduğu için her odaya yetmiyor modem önceden A52s kullanırken hangi odaya gidersem internet hızı otomatik olarak algılanıyor ve ona göre wifi bağlantısı değişiyordu bu telefona geçtim geçeli ne yaptıysam bir türlü olmuyor ana modemin yanına gidiyorum 1000 mbps hızlı ağ varken gidiyor sinyal tekrarlayıcı ağa bağlı kalıp duruyor tek çözüm wifi'yi kapatıp tekrar açmak bu durumu yaşayıp çözüme kavuşturan oldu mu acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraktpky B kullanıcısına yanıt

    Merhaba, 1 aylıkta olsa 1 günlükte olsa sıfır olmadığı için 19.000 veren 1 daha verir sıfır alır. Ederi 15 cihazımızın.

  • Amazonda 19500'e satıldığını görüp konuyu takibe almıştım. Sonrasında siyah rengin Amazon fiyatı 20.300 oldu ama yanında Samsung Galaxy watch 4 classic hediyesi de vardı. Sonrasında sepet ilginç şekilde 19800 lira oldu. Akıllı saat kullanmayı bir süredir düşünüyordum, bu kampanya benim açımdan makul olduğu için siparişi verdim.


    s23 ve s24 serilerinin forumunu da takip ettim bu sırada, Plus telefonlar da benim için opsiyondu ancak o kadar bütçe ayırmak mantıklı gelmedi. ip 12'nin bu cihazın gerisinde olduğu aşikar, muadili olarak ip 13 düşünürsek benzer sepeti apple'dan oluşturmak (ip 13+watch) 40 bin liranın üzerinde olacaktı rahatlıkla.


    Saat de düşünenler için bence muazzam fiyat 20 bin lira. s23 için belki 10 bin lira daha verilebilirdi, ama onun da üstüne 10 bin daha koyulsa s24 plus alınıyor vsvs uzayıp gidiyor öyle. giriş seviye telefonların 10 bin olduğu yerde 20 bine saat hediyesiyle s22 almak şöyle bir düşününce Samsungun türkiyeye kıyağı..





  • ktfark K kullanıcısına yanıt

    Tekrar sipariş verdim bende eşime aldım saat hediyesi ile.. şahane bir fiyat hediye saat ile bu şartlarda.. şarjı az gidiyormuş falan hiçbir anlamı kalmıyor.


    watch 4 classic'de pil açısından kötü modeldir ama onu ekleyeyim, samsung pili iyi olmayan cihazları bundle yapmaya niyetlenmiş :)

  • ktfark K kullanıcısına yanıt

    Hocam şansa senin mesajını görmesem saat olmadan siparişi veriyodum. Normal fiyatı 20300, saat ile beraber 19700 e geldi. Saatsiz halina daha fazla veriyordum SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] Saol gerçekten

  • rica ederim arkadaşlar, iyi günlerde kullanın.


    Watch 4 classic'in de 1 günü zor çıkardığını duymuştum :) şimdi s22'ye bir de saati bağlayacağız derken ciddi manada şarj bizim için gündem olacak. Ama benim ofisimde şarj edebileceğim opsiyonlar mevcut ve dahası gün içinde telefonla pek vakit geçirmiyorum. 5-5:30 saat ekran süresi beni öldürmez.


    hep s10e almak istemiştim zamanında. Şimdi s22'den o açığı doldurmasını bekleyeceğim.

  • ktfark K kullanıcısına yanıt

    Daha önce neden yapmadı bu amazon kampanyayı acaba tüh kaçırdık gül gibi promosyonu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetgox A kullanıcısına yanıt

    Bilemiyorum hocam, zaten şu an kontrol ettiğimde fiyatı tekrar 20800'e çekmiş ve saatte yaptığı ek indirimi kaldırmış amazon. Saatte zaten 'anlık indirim' gibi bir ifade gördüğümü hatırlıyorum. Bence şu haliyle de halen değerlendirilebilir durumda.


    Sanırım ellerinde tüketmeleri gereken bir s22 stoğu mevcut. Farklı kampanyalar ya da daha uygun fiyatlar yine denk gelebilir.

  • ktfark K kullanıcısına yanıt

    Telefonu iade hakkım var amazona yazdım iade edip tekrar almayayım siz direk hediyeyi gönderin diye kabul etmediler :) bakalım sizin dediğiniz fiyata gelirse indirimden vs iade edip tekrar sipariş geçeceğim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt

    Direnç kayıtlı ne demek hocam ilk defa duydum. Güle güle kullanın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Sıfırlamayı TWRP üzerinden yapıyorum sıkıntı olmuyor. Direnç Kaydını da Xiaomi Tools'ta tecrübeli yıllardır bu işi yapan bir ustadan yaptırdım. İnan ki su geçirmezlik olsun, olmasın bana önemli değil. 7/24 su altında değilim, havuza bile girsem telefonla girmiyorum. Su olan yere koymuyorum telefonu. Şebeke durumunda da bir problem yok. IMEI atılı şekilde kullanıyorum, Türkiye iPhone takasları geliyor ama o da 11.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.