Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.373
Cevap
397
Favori
3.430.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43904391439243934394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ---DaNGeR--- - kullanıcısına yanıt
    Evet rom bu. Ben bu romda pil ferformans bakımından en iyi olan moro kerneli kullanıyorum bahsettiğiniz ayarları romla gelen kernellerle yapabilirsiniz romun içinde 3 kernel var aromadan Yükleme sırasında istediğinizi seçersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gekren kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazınıza sonradan ımei atılmadıysa size tavsiyem istediğiniz yazılımı kendiniz odinden yukleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matea3535 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence geçme bende o sürümdeyim ben çok memnunum eğer sende memnunsan hiç uğraşma derim benden söylemesi sıkıntılar var hala yorumlara bakılırsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim kardeşim sağol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oreo'daki ikinci pil testim. Son ekran görüntüsünü almadan şarja taktim o yüzden son durumu gosteremiyorum ama durum yaklaşık olarak şöyleydi; son sarjdan bu yana geçen süre 2 gün 1 saate yakın, ekran kullanım süresi ise 6 saat 40 dakikaya yakın bir şeydi. Kalan pil yüzdesi %12 idi.

    Telefon seyrek kullanıldı. Geri planda veri senkronizasyonu sürekli açık, mesajlaşma, eposta, haber uygulamaları çalışıyor. Telefon görüşmesi çok az 10dk altında yapıldı. Telefon çoğunlukla stand-by durumunda kaldı, açıldığında da tarayıcı ile nette sörf yapıldı.

    Not: Pil yeni, pil sağlığı %98

    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

    Üçüncü pil testi hareket halinde yapıldı. Veri senkronizasyonu sürekli açık, telefon genelde stand-by durumda kaldı. Telefon görüşmesi hiç yapılmadı. Ekran açıkken nette sörf yapıldı ya da diğer uygulamalar kullanıldı. Kalan pil %80'ken ekran kullanım süresi 1 saat 10 dakikaydı. Son şarjdan bu yana geçen süre 4 saat 20 dakika. Bu da surekli hareket halinde yaklaşık 20-22 saat toplam sürede 5.5, 6 saat ekran süresi demektir.

    Oreo'nun pil performansı bence yeterince iyi, Nougat'a göre anlamlı bir karşılaştırma yapmak için Odin ile son firmware kurmak bence yerinde olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 23 Eylül 2018; 23:40:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kullandığım Samsung S7 nin ekranı kosesinden catladı, amoled bolumu halen saglam.

    Elinde ekran camını sokmek icin profesyonel sogutma tecizatı, laminasyon makinesi bulunan vb bulunan, ekranın üzerindeki camı sorunsuz biçimde değiştirebilecek tavsiye edebileceğiniz servis var mıdır?
  • Bir şey danışacağım. Ekran çözünürlüğünü ne kullanıyorsunuz arkadaşlar ? Genelde Full Hd kullaniyordum Qhd ye geceyim dedim yazılar filan dahada netleşti gibi ama batarya süresi biraz azaldı gibi. Siz ne tavsiye edersiniz ve ne kullanıyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • versino2 V kullanıcısına yanıt
    Oyun oynarken hd genel kullanımda fhd qhd arada kullandigim oluyor youtubede 2k video falan izlediğimde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mythief kullanıcısına yanıt
    Pil Sağlığına nereden baktınız ? Program ile sanırım
  • gekren kullanıcısına yanıt
    Arada modem dosyası flaşladınız mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mythief

    Yıllarca custom ROM kullanmış birisi olarak aslında bakılırsa çok da bir numarasını göremedim. Telefonun özellikleriyle oynamak, stock ROM'u Android 4, 5 olan bir telefona resmi güncelleme gelmediği için 6, 7 ve hatta 8 yüklemek güzel ancak kararlılık ve performans açısından soru işaretleri taşyor. Buradaki anahtar nokta sizin örnekten gideyim Android 9'un beta olmasından ziyade 9'u sizin telefona uygun hale getiren ekibin başarısında saklı. 9 betadan alfa sürüme geçse bile problemler geri planda devam edebilir çünkü 9'un beta olmasından kaynaklı problemler ile 9'un sizin telefona port edilmesi sırasında karşılaşılan problemlar aslında farklı şeyi ifade ediyor.

    Ne yalan söyleyeyim custom ROM'ları ben de seviyorum ama bazı şeyler sanırım biraz plasebo etkisi gibi geliyor. Örneğin saf Android'e daha yakın olması sebebiyle ve Samsung'a ait hiçbir yazılım olmayacağından dolayı uçmasını, hafiflemesini beklediğim Lineage ROM (kursaydım muhtemelen bu beklentilerle kuracaktım) görüldüğü üzere videoda daha kötü bir performans sergilemiş.

    O zaman ortaya defacto çıkan bir soru oluyor hangi ROM daha iyi? Bu sefer onlarca ROM'u kurup kaldırmaya başladığımız ve referans alacağımız stock ROM kurulu ikinci bir telefon olmamasından dolayı hissayata dayalı test süreci başlıyor. Yetmiyor custom ROM'a bir de custom kernel kurma ve kernel ayarlarını değiştirme süreci başlıyor. Bu sefer de performans alayım derken kararsızlıklar ortaya çıkıyor. Sonra bir bakıyorsunuz telefonu tam istediğiniz noktaya getiremeden telefon eskimiş ve yenisini almışınız. Bu süreç de size geride tatlı bir anı olarak kalıyor.
    Size aynen katılıyorum hemde her cümlenize.Bir önceki telefonum galaxy s2 idi.İnanın bende sizin gibi yüklemediğim custom rom kalmadı.Kerneller modem değişiklikleri.Sonunda ne oldu mükemmeli mi bulduk hayır.Tam tersine telefon daha kötü oldu.Telefonu ilk elimize aldığımız o hız tarihe karıştı yeni romlarda.Şu an s7 ime root yapmak istemiyorum.Çünkü yaparsam 3-5 değişiklik için custom rom yüklemeye kalkıcam ve zaman kaybı olacak benim için.Ki eskiden şimdiye göre çok daha fazla özellikler ekleniyordu şimdi bakıyorum çok da bişey yok.Neyse uzun yazdım ama aynı fikirde birini bulmak hoşuma gitti size iyi günler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

    2 gündür onarıma başlandı yazıyor telefon için hayırlısı bakalım ne olacak.

    Alıntıları Göster
    1550 tl masraf çıkardılar cihazı alıp başka bir servise vereceğim. Ordanda aynı sonuç çıkacak büyük ihtimalle. Ardından dilekçe ile ghost screenın düşürme ile olmıcağını kasa değişimi istemediğimi sadece ekranın değişmesi gerektiğini ekranın kasa ile bitişik olması benim suçum olmadığını içeren bi dilekçe vereceğim bakalım sonuç ne olacak peşini bırakmaya niyetim yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek suçu kopya çekmek -- 24 Eylül 2018; 16:52:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kozgel K kullanıcısına yanıt
    Yanıtlarınız için çok teşekkürler. Pil performansınız nasıl?ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Mtweaks de özel olarak yaptığınız fark yaratan bir ayar var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler.
    Benim telefonumda (S7 düz) şöyle bir sıkıntım var: Telefonumun dahili hafızasında 30gb dolu görünüyor ancak ben bu kadar dolu olabileceği bir durum göremiyorum. Smart Switch programıyla yedek aldığımda ise ancak 7gb kadar bir alan tutuyor yedek dosyası. Geride kalan ne olabilir? İşletim sistemi bir yer tutuyordur muhakkak ama acaba programların göremediğim dosyaları mı var zamanla biriken? Var ise bunları nasıl silebilirim? Smart Switch sadece belli dosyaları mı yedekliyor? Telefonu sıfırlayıp yedekten geri yükle dersem dosyalarım mı kaybolacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanyilmaz -- 25 Eylül 2018; 9:36:1 >
  • kaanyilmaz K kullanıcısına yanıt
    hocam sen bilgilerini tekrar smart swicth ile yedekle. Yedeklediğine emin olduktan sonra telefonunuzu kapatın. Kapattıktan sonra telefonun ses açma tuşu güç tuşu ve home tuşuna aynı anda basılı tut. Sırasıyla wipe data/factory reset işlemini yapın. Daha sonra wipe cache partition seceneğini de tıklayın işlemi bitirin. menüde gezmek için ses açma kapama tuşlarını kullanın ve güç tuşuyla onaylayın. Bu işlemleri yaptıktan sonra reboot now deyip sistemi tekrar başlatın. Telefonunuz ilk gün satın aldığınız haline dönecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzokman -- 25 Eylül 2018; 11:34:24 >
  • Teşekkür ederim, yapacağım. Ancak bu doluluğu merak ediyorum hala. 3. yılı bu telefonu kullanışımın. Zamanla biriken data dosyaları var ise bilen biri anlatır ve herkes faydalanır diye düşünüyorum. Hafıza alanı hepimiz için değerli malum.
    Bunun yanısıra Smart Switch programının yedeklenecek öğrelerin seçildiği bölümde fotoğraf ve videoların yanında ünlem işaretine rastladım. Üzerine gelince çıkan uyarıda, bazı fotoğraf dosyalarının başka bir galeri vb. uygulamaca kilitlenmesinden ötürü yedeklenemeyeceği yazıyor. Bende bunu yapan bir program yok. Bu şifreleme konusunda da yardım rica ediyorum. Nette arasam da bulamadım.

    Ekleme: Evet telefonu sıfırlayıp geri yüklemesini yaptım. Hala kayıtta şuanda. Sistem ve kullanıcı verileri telefon sıfır açıldığında bile 9gb tutuyormuş! Yani 32gb telefonumdan aslında kalan 23gb kadar bir kullanım alanı. Eminim 3. senesinde sıfırlamak telefonu rahatlatmıştır, bilemiyorum şimdi. Smart Switch programında bahsettiğim başka programlarca şifrelenmiş fotoğraf ve video dosyalarını da çözdüm: Bunlar montaj programı, efekt programı vb. programlarda ürettiğiniz içeriklerin yine bu programların oluşturdukları klasörlerde durması sebepliymiş sanırım. Bunca zamandır üşenip yapmadığım ve nihayetinde bugün giriştiğim bu işlerden sadece tek bir sonuç çıktı tabi: 32gb yerine daha büyük bir hafıza kartı almalıyım!
    İyi günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanyilmaz -- 25 Eylül 2018; 14:24:1 >




  • ---DaNGeR--- - kullanıcısına yanıt
    Pil fena değil mttweaks üzerinden herhangi bir ayar yapmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Experience 10 Launcher sizdirildi . Kullanim icin Android 8.0 da olunmasi sarti ile ...


    Normal sekilde .apk dosyasini indirip kurulmasi kafidir .

    https://androidfilehost.com/?fid=1322778262904013658



    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]



    Haberin kaynagi :

    https://www.xda-developers.com/download-samsung-experience-10-launcher/


    Daha once de S9 Plus ta sizdirilan gorsellerdeki gibi bircok arayuz yenilikleri bu uygulama ile aktiflenmiyor. Sanirim baska bilesen uygulamalar vs de gerekli. Simdilik merak edenler icin . Denedim birkac saattir de kullaniyorum bir sorunla karsilasmadim .

    Merak edenlere




  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    peki o dosyaya nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Samsung Experience 10 Launcher sizdirildi . Kullanim icin Android 8.0 da olunmasi sarti ile ...


    Normal sekilde .apk dosyasini indirip kurulmasi kafidir .

    https://androidfilehost.com/?fid=1322778262904013658










    Haberin kaynagi :

    https://www.xda-developers.com/download-samsung-experience-10-launcher/


    Daha once de S9 Plus ta sizdirilan gorsellerdeki gibi bircok arayuz yenilikleri bu uygulama ile aktiflenmiyor. Sanirim baska bilesen uygulamalar vs de gerekli. Simdilik merak edenler icin . Denedim birkac saattir de kullaniyorum bir sorunla karsilasmadim .

    Merak edenlere
    Üstad merhaba. crached hatası veriyor ama yaptığın başka bir işlem var mı? şu andan iki başlatıcı da mevcut




  • 
Sayfa: önceki 43904391439243934394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.