Şimdi Ara

***Samsung LCD Kulübü*** (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
11
Favori
288.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sony 40w2000 full hd carrefourda 3,5 milyara düşmüş. LCD almadan önce haberiniz olsun.
  • buda benım tesisat buyuk resim koyamadım ama bununla idare artık nasıl cevap yazarsanız sevinirim.

     ***Samsung LCD Kulübü***
  • dostum tesisat fena dgl yok yok sende pekı yayınlar nasıl memnunmusun 40" mi lcd bende aynısı varda 32" ama bendekı 1800 aldım ıyımı haa tek eksıgın ps3
  • bende ki sistem samsung 40s81b anfi pıoneer tecnıcs cd player vestel dvd player hdmı çıkışlı şimdilik yakında yani 2008 haziran ayında ablam amerikadan temelli dönerkes playstation3 getirecek allah naip edrse ve onuda bağladımıı sadece olay uydu yayınlarının hd ye geçmesine bakıyo zaten ps3 geldimi yanında hd dvd de getirecekmiş ablam ondan sonra ver elini hdli görüntüler şu an için next 2000 cı plus kullanıyorum ama zaten oldum olası sevmem turksat yayınlarını güzel görüntü vermez ya orjinal dvd yada vcd seyrederim görüntü ve ses açısından ama b aralar internetteki hddvd movielere takıldım kaldım pc ye indiriyorum ama dvd playere oturma odasına götüremiyorum dowload ettiklerimi çünkü pc kalıyor sordum su an piyasada turkıyede hd dvd yokmuş eee internetteki görüntüleride illa kasayı sokup systemin yanınamı götüriyim gözüm kesmiyor valla yani ablam amerikadan dönene kadar normal dvdlere talim sistemimden çok memnunum veriyorum volumeyi+ camlar sallanıyor 3 eksik kaldı arkadaşlar
    1-playstation 3 yakında geliyo
    2-next nextstar yada crea marka hdmı çıkışlı uydu reciver yada digitürk
    3-BEKO MİNİBİG
    SAYGILAR




  • Bende samsung 32S81B aldım cihaz henüz elime ulaşmadı. Cihazı kullananlar varsa görüşlerini bildirebiler mi ?Fotoğraflar var ise onlarıda forumda yayınlarsanız çok iyi olur.Cihazı uyduya bağlı olarak kullanmayı düşünüyorum.Bu cihazla uydudan gelen Dolby sesleri ev sineması sistemine bağlamadan alabilirmiyiz.

    Teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar....3 Kasım itibarıyla ben de forumlardaki görüş ve düşüncelerinize dayanarak , uzun fiyat araştırmalarım sonucu Samsung 40R81B almış bulunmaktayım.izleme mesafem 4 mt..Oda 26m2...Tv yi kendim getirip kurdum..tv'yle beraber bir tane uyduya bağlamak için altın uçlu skart kablosu hediye ettiler.dvd'yi bağlamak içinse yine altın uçlu compenent kablo aldım.Kabloların ikisi de philips marka..yalnız compenenti 30 ytl'ye aldım..
    uyduyu skarttan ,dvd'yi compenent bağladım..ilk izlenimim uydu görüntüsü güzel..açıkçası bu kadarını beklemiyordum..ayarlarını tam bilmiyorum.onun için çok kurcalamadım..eve gelen herkes görüntüye hayran kaldı..
    yalnız kopya dvd görüntüsünde bazen bazı sahnelerde kumlanma dediğimiz olayı yapabiliyor..dvd'yi önce benim eski dandik scartla bağlamıştım.o zaman yoktu gibi..compenent bağlayınca ortaya çıktı..bu durum için düşünceleriniz nelerdir,ne yapmalıyım?

    bir de pip olayı uyduda olmuyor değil mi?
    Tüm kulübe saygılar sunarım....




  • Bugün samsung bayisinden Eskişehir 40R81B modeli için 2800 fiyat aldım peşin. 40M içinde 4300 peşindir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Shorin

    Bugün samsung bayisinden Eskişehir 40R81B modeli için 2800 fiyat aldım peşin. 40M içinde 4300 peşindir.

    eger samsun 40M87 ise istanbul bilisimde 3880'e bulabilirsin.
  • Selam arkadaşlar..
    40 R 81 de bilgisayar çözünürlük desdeği nedir?
    İstanbul Bilişimde 1024 * 768 diyor.
    Gerçekten PC çözünürlüğü bu kadar düşükmü bu LCD nin..Eğer doğruysa çok kötü gerçekten...
  • arkadaşlar bende samsung 40n87bd aldım çok memnunum.

    bodrum samsung plazadan aldım 12 ay taksitli 4000 YTL. peşin 3800 veriyodu ama taksitlr almak zrunda kaldık
  • 52M87 lcd kullanan varmı acaba.varsa yorumunu görmek isterim.
    saygılarımla,
  • Öncelikle teşekkürler ama ben o tarz yerlere pek güvenmiyorum sonuçta yetkili servis gelecek takacak sorun oldugunda da çağıracagım bakacaklar istanbul bilişimden kim gelcek?


    quote:

    Orjinalden alıntı: doktor x


    quote:

    Orjinalden alıntı: Shorin

    Bugün samsung bayisinden Eskişehir 40R81B modeli için 2800 fiyat aldım peşin. 40M içinde 4300 peşindir.

    eger samsun 40M87 ise istanbul bilisimde 3880'e bulabilirsin.
  • arkadaşlar bende 37r81b modelinden aldım. hdmi versiyonu 1.2 diyor. 1.3 mü almalıydım. aradaki fark ne? bu versiyon olayı çok önemli mi? bilen varsa lütfen yanıtlasın.
  • merhaba forum sakinleri
    32 inch bir LCD tv almayı düşünüyorum ve seçenekler arasında Samsung 32R81B en çok dikkatimi çeken oldu. Bir mağazada Samsung THX35 ev sinema sistemiyle beraber kampanya fiyatı 2.800 YTl. Bu modeli kullanan var mı, görüşleriniz nelerdir?
    şimdiden teşekkürler
  • ses sistemini 950 ytlye sayıyor haberin olsun peşinse
  • merhaba;

    bugün arkadaşa 37S81B aldık.yarın bende 40S81B alacağım. özellikle xbox360 için alıyor arkadaş ama benim ayrıca sd yayınlar ve pc bağlantısı var. şu anda lg32lc2r kullanmaktayım ve gayet memnunum. Bir arkadaşımda da 40S71B var ve dün cihazda fazlasıyla backlight bleeding olduğunu gördüm. Özellikle s81 serisi kullananlara soruyorum sizin cihazlarınızda backlight olayı nasıl.Ayrıca bir arkadaşımda da samsung 32R32 gibi bir seri vardı ama backlight hiç yoktu ve siyah oranı inanılmazdı. evet yardımcı olursanız sevinirim.37S81 ve 40S81 hakkındaki yorumlarınız nasıl?
  • toplam güç 800 watt. 2x133 ön, 2x133 arka, 1x133 merkez ve 135 SW. 15 kanal radyo hafızası var. Radyoda RDS yok. Son derece güzel ve bir apartman dairesi için yeterli. ben aradıklarımı buldum.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Lupus_in_fabula

    merhaba forum sakinleri
    32 inch bir LCD tv almayı düşünüyorum ve seçenekler arasında Samsung 32R81B en çok dikkatimi çeken oldu. Bir mağazada Samsung THX35 ev sinema sistemiyle beraber kampanya fiyatı 2.800 YTl. Bu modeli kullanan var mı, görüşleriniz nelerdir?
    şimdiden teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar bende sonoma serisi LE40S71B model lcd tv var.2 aydır sorunsuz kullanıyordum fakat 2gündür bir sorunla karşılaşıyorum.tam oyun oynarken yada tv izlerken birbenbire ekran kapanıyo fakat arkadan ses geliyo yani tv açık.kanalı flan deiştirincede kanal değişiyo sesten anlıyorum fakat ekran kapalı yani görüntü yok.tv yi kapatıp açınca düzeliyo fakat 5-10 dak sonra yeniden aynı şey oluyo.bu neden oluyodur?ne yapmalıyım?bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.teşekkürler...
  • hhosafci kardeş, teşekkürler..
    Memnun kalmana da sevindim. Ne Samsung'un kendi sitesinde ne de teknosa.com'da bu THX35'e ait ürün bilgisi var.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bugün itibarıyla Ankara İtfaiye meydanındaki Samsung bayisinden tek çekim 1900 ytl ye Samsung 32R81B aldım. Samsung hiç aklımda yoktu ama foruma bi girdim Samsungla çıkıverdim.Birazda referanslı gittiğim için indirim yaptılar.Şimdi sizlere bişey sormak istiyorum dijitürke ve Geforce go 7600 256MB TV-OUT harici grafik kartlı laptobuma en sağlıklı bağlantıyı nasıl yapabilirim kabloları da alıp eve öyle gitmek istiyorum.
    Yani HDMI kablo ile Dijitürk receiverı bağlanır mı yoksa laptop mu bağlanır.Açıkçası ne kablo alacağımı bilmiyorum VGA mı HDMI mi altın uçlu skart mı Bana orta seviyede kablo tavsiye ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi migren -- 10 Kasım 2007; 13:34:45 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.