Şimdi Ara

***Samsung LCD Kulübü*** (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
11
Favori
288.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar...

    40R81 için orta yollu bir ses sistemi tavsiye edebilir misiniz?

    voxline dvd'im var.lcd'ye compenent bağladım.dvd'siz bir sistem olursa iyi olur... iyi günler..
  • merhabalar,

    Samsung 40R81B LCD TV ve Next 2000 cis super plus uydu alıcı satın aldım. LCD TV de olabilecek en iyi görüntüyü yakalayabilmek için kabloları da en iyilerinden almak istiyorum.

    (Bilgi için: Uydunun kutusundan çıkan scart kablo var şu an uydu alıcı ile televizyon arasında)

    Philips SWV3565/10 Component Video Cable (altın uçlu) buldum bimeks'te 39 ytl'ye. Bunu alayım mı? Ya da bu fiyata alabileceğim daha iyi kablolar var mıdır?

    kabloyu görmeniz için link veriyorum:

    http://www.teknolojimagazasi.com/ind...7125&k_id=1543

    linkteki fiyatı dikkate almayınız. 39 ytl kdv dahil buldum..

    bu arada yeni kabloyu takmadan önceki resimleri göndermek istemedim foruma, çünkü şu an takılı olan özelliksiz kablo ile televizyondan beklediğim mükemmel görüntüyü aldığımı söyleyemeceğim.

    Görüntüyü mükemmele yaklaştırmak amaçlı önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim..




  • merhaba;

    sonunda 40S81 ime kavuştum. daha önce lg32LC2R kullanıyordum. tv yi takar takmaz şunu hissediyorsunuz tv ben burdayım diyor.uygu görüntüleri bu boyut bir tv için bence güzel ki 32" den daha iyiydi. Fakat şimdi konuya geliyorum pc performansı çok kötü. tv yi alırken dikkat etmediğimden dolayı tv nin desteklediği çözünürlüğün sadece 1024/768 olduğunu gördüm. Laptopum 1280*800 çözünürlükte ve çözünürlüğü değiştirdiğimizde görüntüden memnun kalmıyorsunuz. İndirmiş olduğum HdRip filmlerde görüntünün çok bozulduğu neredeyse normal dvd kalitesine düştüğünü gördüm. Hatta eşim bile daha önce Lg de seyrettiğimiz transformers filmi için " bu bizim seyrettiğimiz film değilmi acaba " diye sordu. laptopu vga -> vga bağlıyorum. Size sorum şu vga to hdmi kablosuyla görüntüyü iyileştirme şansım varmı yani çözünürlüğü arttırabilirmiyim? Valla devamlı Hdrip film seyredip lcd keyfi yapıyordum kursağımızda kaldı. üstüne bu kadar para verip daha kaliteli görüntü beklerken bomba oldu tam.




  • şimdi konuyu baştan okumaya başlıycam; bende samsung lcd kullanıcısı oldum

    32s81 aldım odama, hafta ortası getirip kuracaklar...

    Sadece Hd-Rip filmleri izlemek için kullanıcam, umarım memnun kalırım..
  • Arkadaşlar selamlar;
    philips almayı düşünürken bu forum vesilesiyle bende bugün samsung aldım. açıkçası dünden beri 37r81b ile 40s81b arasında gidip geldim. her ikisi de aynı fiyattı.. r serisinin cazibesi çok çekmişti beni ama son bi karar değişiklikle az performans nüyük erkran seçeneğini seçtim.. umarım bi önceki msjdaki arkadaşın yaşadığı sorunu yaşamam.. cihaz yarın geliyor.. bakalım nasıl olacak benim gibi odasında 37 ekranda tv izleyen biri için... :)
    bu arada izmir de olup ta bu tv almak isteyen arkadaş var ise aldığım fiyat çok cazip.. hiç bi yerde böyle fiyat bulamadım. 40" s81 = 2430YTL 37" s81b=2130YTL 37" r81b=2430 hepsi her karta 12 taksit fiyatlar kdv dahil. adamlar bi kaç günlüğüne fiyat kırdıklarını belirttiler. izmir egemen elektronik.. almayı düşünen arkadaşlara tavsiye olunur..
  • arkadaşlar ben 32r81b modelinin lamayı düşünüyorum konya da oturuyorum burada fiyatlar 200 ytl kadar pahalı nedense burada her yerde belirttiğim modeliln fiyatı peşin 1970ytl 12 taksitli ise 2199ytl bunların tam tersi ise istanbul bilişimde ürünün fiyatı 1986 ytl ve 12 taksit imkanı da var sizce istanbul bilişimden mi almalıym internetten daha önce hiç alışveriş yapmadım üvenilir bir firma mıdır? garanti durumunu falan hiç bilmiyorum bazı arkadaşlar ii demiş bazıları kötü demiş cok kararsız kaldım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kamikaze482222

    arkadaşlar ben 32r81b modelinin lamayı düşünüyorum konya da oturuyorum burada fiyatlar 200 ytl kadar pahalı nedense burada her yerde belirttiğim modeliln fiyatı peşin 1970ytl 12 taksitli ise 2199ytl bunların tam tersi ise istanbul bilişimde ürünün fiyatı 1986 ytl ve 12 taksit imkanı da var sizce istanbul bilişimden mi almalıym internetten daha önce hiç alışveriş yapmadım üvenilir bir firma mıdır? garanti durumunu falan hiç bilmiyorum bazı arkadaşlar ii demiş bazıları kötü demiş cok kararsız kaldım


    ben izmirde Egemen isimli bir firmadan 32S81 aldım, onlarda istanbul bilişimden getirtiyorlarmış..

    şu anki fiyatlarını bilmiyorum ama geçen hafta inanılmaz bir kampanyaları vardı

    32R81 - 1895 YTL 12 Taksit

    32S81 - 1550 YTL 12 Taksit




  • arkadaşlar uzun araştırmalar sonra 40M87BD'yi aldım. bilvarch ve pegasusxx1975 adlı arkadaşıma çok ama çok teşekkür ederim. sd yayın beklediğimden çok çok iyi çıktı ama kafama taklan birşey var. sesi şöyle çeyrek açtıktan sonra böyle uğultulu birazd tiz bir ses çıkıyor ve sesi açtıkça bu ses artıyor. bunun ndenei ne olabilir acaba? ayrıca arkadaşlar aranızda bu lcd yi kullananlar filleri ne ile seyrediyor acaba?hdcp sistem kurmayı düşünüyorum ama ekran kartına karar veremedim.evet arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • 32s81 aldım h.o.
  • İstanbul bilişimden alıp satıyorlarsa nasıl Anadolu Elektronik garantili oluyor.Bence Anadolu elektronik garantili değildir.
  • merhaba;
    benim soru araya kaynadı galiba
  • arkadaşlar öncelikle merhaba.
    bu aralar samsung lcd tv almayı düşünüyorum sadece tv olarak kullanıcam birde samsung dvd bağlıcam.fakat uydum yok.evdeki yayın telekomun kablolu tv yayını.kablolu tv ile görüntü kalitesi olarak nasıl bi performans verir?ve bana 3000 ytl ye kadar tavsiye edebileceğiniz bir model varmı?
  • Arkadaşlar 37'' samsung lcd düşünüyorum fakat henüz ne alacağımı karar veremedim.şimdilik full düşünmüyorum çünkü oturma odamdaki tv mi değiştirmek istiyorum.yardımcı olabilirmisiniz.düşündüğüm fiyat max. 2000 ytl. paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: acemi_

    merhabalar,

    Samsung 40R81B LCD TV ve Next 2000 cis super plus uydu alıcı satın aldım. LCD TV de olabilecek en iyi görüntüyü yakalayabilmek için kabloları da en iyilerinden almak istiyorum.

    (Bilgi için: Uydunun kutusundan çıkan scart kablo var şu an uydu alıcı ile televizyon arasında)

    Philips SWV3565/10 Component Video Cable (altın uçlu) buldum bimeks'te 39 ytl'ye. Bunu alayım mı? Ya da bu fiyata alabileceğim daha iyi kablolar var mıdır?

    kabloyu görmeniz için link veriyorum:

    http://www.teknolojimagazasi.com/ind...7125&k_id=1543

    linkteki fiyatı dikkate almayınız. 39 ytl kdv dahil buldum..

    bu arada yeni kabloyu takmadan önceki resimleri göndermek istemedim foruma, çünkü şu an takılı olan özelliksiz kablo ile televizyondan beklediğim mükemmel görüntüyü aldığımı söyleyemeceğim.

    Görüntüyü mükemmele yaklaştırmak amaçlı önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim..


    bu da arada kaynadı sanıyorum :) cevaplarsanız sevinirim :)




  • arkadaşlar bu gün artık şu karar vardım. samsung 40S81 malesef sadece 1024*768 çözünürlük destekliyor. ama anlamadığım 1366*768 bir tv nin neden daha düşük bir pc çözünürlüğü desteklediği. pc bağlantısı kuracaklara kesinlikle bu tv yi almamanızı öneriyorum.
  • biraz önce ben de izmir egemenden 2540 ytl ye 40r 81b aldım.anadolu elektronikten 3 yıl garantili dediler.istanbul bilişimle ilgisi yok diye biliyorum.sağolsun pavi yönlendirdi.ama bana scart hediye etmediler.daha doğrusu sormadım.tv yi getirirlerken isteyeyim.bu arada tv araştırmaktan ses sistemi için hiç araştırma yapmadım.yine tv yi aldığım yerde galiba bu hafta sonuna kadar ses sistemlerinde de kampanya yapıyorlar.bana ses sistemleri(samsumg ve 5.1 tercih) hakkında bilgi veren olursa sevinirim.
  • arkadaşlar samsung 40r81b aldım.ev sinema sistemi almayı düşünüyorum.onun da samsung olması lazım diye geçiyor içimden(uyumlu olsun diye.) gerçi çok fazla bilgim yok bu konuda.ayrıca evde kablo kalabalığı istemiyorum.ama çok da fazla para veremem. thx 25 için, arka kolonlar kablosuz çalışabilir dediler.yani mutlaka ön kolonlara,merkez ile sub a kablo mu gidecek? ayrıca incelediğim kadarıyla thx 25 ile txq ve tx 250 arasında aman aman çok detaylı fark yok.ama para ve dizayn farkı var.yanılıyor muyum acaba? bi de forumlardan okuduğum kadarıyla, bazı arkadaşlar harici hard diski ses sistemine bağlıyorlarmış.acaba sadece müzik dinlemek için mi yapıyorlar bunu? yoksa film mi izliyorlar.yani harici hard diski bir nevi cd ya da dvd niyetine mi kullanıyorlar?(bu konuyu hiç anlamadım.çok cahilce oldu biliyorum.)hani film izliyorlarsa, harici hard diski bi şekilde tv ye bağlayıp, tv+ses sistemiyle filmi izlemek gerekmez mi? valla ben çok cahilim.bana yardım lütfen... lütfen acele cevap.samsung ses sistemlerinde de hafta sonuna kadar indirim olacağını söylediler.




  • Egemen dün akşam getirip 32S81 imi teslim etti.. Bu arada ben yanlış anlamışım, istanbul bilişimle alakası yokmuş...

    Tv gerçekten cok şık, odanın çehresini değiştirdi resmen, ama crt den sonra alışmak biraz zaman alıcak...

    Bu arada tv de cok azda olsa backlight problemi var ama açıkçası beni rahatsız etmedi, yinede takıntısı olan arkadaşların bir kez daha düşünmelerini tavsiye ederim...
    Onun dışında renkler ve görüntü inanılmaz canlı, kaliteli, ki ayarlarını daha doğru düzgün yapmadım..

    Birde bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak, scartım arızalı olduğu için S-Video girişinden bağlantı yaptım.. Kaliteli bir scartla daha iyi görüntü elde edermiyim acaba, yoksa böyle kalsınmı?..
    Malum daha Hd-Rip ler için pc bağlantısı, dijital ses kartı gibi ihtiyaçlarım var...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ssesli

    arkadaşlar bu gün artık şu karar vardım. samsung 40S81 malesef sadece 1024*768 çözünürlük destekliyor. ama anlamadığım 1366*768 bir tv nin neden daha düşük bir pc çözünürlüğü desteklediği. pc bağlantısı kuracaklara kesinlikle bu tv yi almamanızı öneriyorum.



    bende bu televizyon var, çözünürülüğü de 1366*768 destekliyor, ekran ayarlarında bir sorun olmalı senin, bu televizyondan da çok memnunum, alacaklara tavsiye ederim.
  • nasıl destekliyor yahu. tv vga üzerinden kesinlikle 1024*768 destekliyor.belki siz hdmi dan bağlamışsınızdır da ondan desteklemiştir. destekliyorsa dediğiniz gibi bağlantıyı nasıl yaptığınızı belirtirseniz sevinirim.
    ben tv yi pc veya laptopa bağlayacaklar için dedim zaten yoksa uydu görüntüleri gayet başarılı.

    valla yardımcı olun yoksa 1 haftalık tv yi satacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssesli -- 16 Kasım 2007; 8:44:36 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.