Şimdi Ara

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
31
Favori
59.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ekran hoşuma gitti birde samsung ekosistemi güzel çalışıyor eski telefonum s10 bir kenarda duruyordu. kulaklık da var aralarında iletişim hızlı ve sorunsuz oluyor. kulaklığı açar açmaz bağlanayım mı diye soruyordu. hoşuma gitti. telefonun da dex modu iyi entegre oldu. tek sorun bazen bt kulaklıkta kesik kesik geliyor.

    renkler ve ara yüz güzelmiş. tizenden beklemediğim bir performans.

    monitörü fhd çektiğimde fazla bozulma olmadı. aptal notbook 4k 30fps çıkışı var en fazla. dahili intel ekran kartı hdmi üzerinden 1050 kullanmama izin vermiyor.

    va panel görüntü bozulması korktuğum gibi değil. belli bir açıdan renkler aynı. cs oynadım yırtılma olmadı. ama ekranı küçültüp oynadım.


    aslında monitör ihtiyacım yok bunu anladım ama fiyat ve taksit yüzünden değişim istedim.


    sinir eden tek birşey var ekran ban sormadan otomatik mod değiştiriyor. ben parlak ve canlı renk seviyorum. filim açıyorum bir anda filim moduna geçiyor yada oyun moduna geçiyor. benim ayarları kullanmıyor. birde ayak yamuk duruyor.

    birde kesinlikle oyun için renkler soluk. ips çok daha iyi renk veriyor oyunda. benim gözler ips renklere alışmış. ama masa üstü iyi. beğendim.





  • Graphist G kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bu mod ayarını bir türlü bulamadım monitör ayarlarında, rica etsem tarif eder misiniz
  • Tam 1 sene oldu alalı,odama tv amaçlı olarak almıştım gayet memnunum
  • murat ergull M kullanıcısına yanıt

    Ekran kartı paneli üzerinden yapılıyor bu ayarlar.

    AMD kullandığım için benimki aşağıdaki kısımdan ayarlanıyor.

    Zaten varsayılan olarak YCbCr şeklinde gelmesi gerekiyor.


    Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör
  • Tv olarak kullanırken ghostingi en aza indirmek için görüntü netliği ayarlarını nasıl ayarlamalıyız, lütfen bilgisi olan aydınlatabilir mi
  • amazon değişimi için 1 hafta oldu göndereli. hala ses soluk yok. aradığımda bayramdan önce çözülür dediler ama 3 gün geçti.

  • Arkadaşlar ben bu cihaza uygun bir soundbar düşünüyorum ama 1- gerek var mıdır ses seviyesi nasıl dizi/YouTube için 2- ne önerirsiniz
  • Merhabalar bu monitörde ekranda jelatin var mı, daha önce tecrübe etmiş olan varsa yazabilir misiniz rica etsem
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Merhabalar rtingten indirim dediğiniz dosyayı hangi uygulama ile açabilirim telefona indirdim ama açmıyor yardımcı olabilir misiniz

  • Merhabalar, TV+ uygulaması üzerinden maç yayını izlerken top hareketleri akıcı değil. Bunu çözebileceğimiz bir ayar var mı?
  • Uncharitable U kullanıcısına yanıt
    Akşam size yazacağım
  • IPTV izlerken bazı dizilerde yayın sürekli donuyor. İnternet hızım 500 mbps. Tablette ve diğer cihazlarda sorun yok. Dizinin her zaman aynı saniyesinde oluyor donma. Sorunj nasıl çözebilirim?
  • murat ergull M kullanıcısına yanıt
    bir gelişme var mı hocam :)
  • En doğru, en iyi HDR Renk Ayarlarını paylaşabilecek bir babayiğit arkadaşımız var mıdır acaba? Normal ayarları Yazılımcı Online arkadaşımızın dediği gibi yaptık ama HDR'de normal görüntü ayarları uyar mı bilemedim. HDR'nin renk ayarları kalibresinin farklı olması gerekebilir.
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt
    Hdr ı kullanamıyoruz standart renk kalibrasyonunu bilmediğimiz için zaten. Umarım biri yardımcı olur
  • Grafik tasarımcı bir arkadaş olması lazım ki en iyi ayarı bulup paylaşsın, doğru kalibrasyonu bulmak için uzman olmak lazım.
    @Yazılımcı Online arkadaşımız öyle olduğu için en doğru ayarları bizlerle paylaşmış zaten. O ayarların üzerine daha çıkılmaz sanıyorum. HDR'de farklı bir renk dinamiği olduğundan, Standart'ın ayarlarını birebir girsek doğru olmayabilir. Ah hocam, keşke satmasaydın monitörü. HDR'de default ayarlara kaldık. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 22 Nisan 2024; 17:31:58 >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    menüleri ve etki ediş tarzını unuttum yazılımının ama pc'den yola çıkarsak HDR kalibrasyonu yapılması biraz zor hatta çoğu hdr diye satılan monitörün geniş renk gamut renk profili de bir işe yaramıyor. Nastive renkleri veriyor sadece. HDR'da bütün renk gamutunu kullandırıyorlar yani. Zaten amaç içerik tüketme olduğu için kalibrasyon da pek gerekli değil. Göze hoş gelen şekilde ayarlanır yeterli olur.


    Hem laptop Legion(650niit) Hem de harici 27" DELL var 2k 400nit HDR. İkisinde de widegamut renk profili native renkleri veriyor.


    Ben yyanılmıyorsan renkleri SRGb ye göre ayarlamıştım kalibreli monitörü baz alarak gözyordamı ile. Hemen hemen doğru güzel renkleri veriyor olması lazım, HDR'da anormal bozulma olmuyorsa onu kullanabilirsiniz, tabi monitörü HDR moduna alınca renk profilleri değişmiyorsa.

  • Uydu alıcısı ile kullanan var mı? Çünkü cihaz 4K panele sahip ve uydu yayınları 1080i olduğu için görüntülerde netlik sorunu olma ihtimali var. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Ben denedim pek verimli olmadı tv box ile tv+ tivibu go izliyorum daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.