Şimdi Ara

SAMSUNG NP370R5E CORE I5 3230M 2.6GHZ-4GB-500GB-2GB HD8750M-15.6''-CAM-BT-WIN8 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
12
Favori
71.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Ayarlanabilir seçeneklerden giriyorum oyunu buluyorum.Çift tıklıyorum çekiyorum alta atıyorum ata diyorum uygula diyorum olmuyor..Ata ile uygula tuşları inaktif sanki..Ama prize takılıyken en yüksek performans moduna getirdim şimdi deniyorum.Sonucu yazıcam birazdan..Arkadan açtım 60 küsürleri gösteriyordu en son.tek işlemci 69 a çıkmış.Window moddayım.Arkaya dönüp sıcaklığa bakmaya dahi fırsat olmadan 1-2 sn içinde kapandı.Oyun tanıtımı yeni geçmiş araç kontrolünü bana yeni vermişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 8 Kasım 2013; 2:07:47 >
  • Bilgisayarı firmaya geri gönderdim.Onlarda gerekli yere göndereceklermiş.Pazartesi yada salı günü..Bakalım ne olacak..Aslında bilgisayarı çok sevmiştim
  • Beyler inceleme yapacak var mı :)
  • Asus K56CB-XO029D Ultrabook ya da Samsung NP-370R5E-S07TR alacağım. İkisi de kolay kolay bulunmuyor. Bir iki internet sitesinde 1500 civarına buldum. Yarın da mağazaları dolaşırım hangisini denk getirirsem alırım.

    Asus çok şık duruyor ama işlemcisi U serisi. Samsung'un işlemcisi de M ama ekran kartı AMD. Hiç AMD kullanmadım hep uzak durdum. Lakin piyasada laptop yok mecburen alacağım gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nén-El -- 11 Kasım 2013; 22:51:12 >
  • chuckavla kullanıcısına yanıt
    istediiğiniz test fln varsa yaparım bu arada battlefield4 hight ta oynadım arada 1-2 saniye kasıodu ama 30-40dk dan sonra ısındıgı içindir. sıcaklık ise 80derece civarı engec 1-2 güne cod ghostuda deneerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hmenn

    istediiğiniz test fln varsa yaparım bu arada battlefield4 hight ta oynadım arada 1-2 saniye kasıodu ama 30-40dk dan sonra ısındıgı içindir. sıcaklık ise 80derece civarı engec 1-2 güne cod ghostuda deneerim

    Özellikte istediğim bir test yok oyun performansını merak etmiştim ve gayet iyi gibi duruyor.Genel olarak bilgisayarın ısınma sorunu olduğunu okudum ne derece doğrudur siz çok ciddi bir ısınma sorunu yaşıyo musunuz ?
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. 2 gün önce bu makinenin s07tr modelini aldım. Şimdiye kadar beklentilerimi karşıladı diyebilirim ancak iki sorum var :

    1- GPU-Z programı bir türlü çalışmadı, çalıştırdığımda ekrana başlarken gelen küçük kutu geliyor ve o şekilde kalıyor. En son sürümünü deniyorum bunun nedeni ne olabilir?
    2- Sadece interneti kullanmama rağmen klavyenin sol tarafı hissedilir derecede ısınıyor bu durum beni rahatsız etmeye başladı altına soğutucu koydum artık o şekilde kullanıyorum biraz toparlanma oldu. Sizler de böyle bir sorunla karşılaştınız mı normal midir bu kadar ısınma ?
  • Insegnante I kullanıcısına yanıt
    Ben de s07tr modelini bugün aldım. Isınma dediğiniz gibi bende de oluyor. Kucaktayken de hissediliyor ısınma. Ki güncelleme yapmaktan başka birşey için kullanmadım daha.

    Benim makineden şikayetim ise beklediğimden yavaş olması. Mesela masaüstündeki bir simgeye sağ tıkladığımda seçeneklerin gelmesi 4-5 saniye sürüyor. Bunun gibi yavaşlıklar. Windows güncellemelerini yaptım. Başka yapılması gereken birşey var mı?

    Bir de Windows 8 yüklü geldi. Bunu windows 8.1'e güncelleyebiliyoruz sanırım. Klasik başlat menüsü 8.1'de mi geliyor?
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    Zamanla seri hale gelir güncelleemleri düzenli yapın sw update programıyla sürücüleri güncelleyin diz üstünde kullnırken ısınması doğal altında fazla hava kanalı yok onlarıda tıkıyorsunuz düz zeminde kullnmaya özen gösterin ince kasa olduğu için içerde sıcak havayı hapsederseniz ısınır ilk etapta incelemeler neticesinde ısınma olabilir 70 derecelere kadar dayanıyor incelemenin durumuna göre oyunlarda denedim ağır oyunları genelde yüksek ayarlarda oynadım 87 derece gördü işlemci ekran kartı 80 birçok kasası kalın makineye göre normal bir performans bu kasa inceliğinde gayet iyi denebilir gerekirse soğutucu alınabilir.Başlat menüsü 8.1de geliyor ben güncelelemyi henüz denemedim biraz daha sonra kurun sürücü sıkıntısı yaşamama açısından acele etmeyin.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevaplar için. Soğutucu vardı geçen haftalarda aldığım. Oyunlarda onu kullanmayı düşünüyordum zaten. Windows'u da dediğiniz gibi birkaç hafta sonra güncelleyeyim.

    Bu arada NumLock kapalı olarak açılıyor bilgisayar. Onun ayarını Bios'tan düzenliyorduk değil mi? Bir de klavyede tek tuşla ses açma/kısma ve kapama olsa daha kullanışlı olurmuş, Fn ile değil. Önceki laptopumda öyleydi, yokluğunda kıymetini anladım.
  • Ben recovery alanı fln her seyi silip hard diski sıfırlayıp temiz w8.1 kurdum . Gayet stabil 8.1 için tüm güncellemeler swupdate de var. ısınma sorununa gelirsek normal kullanımda 47-52derece arası agır oyunlarda 70-85 arasını gördüm. gayet normal . abartılacak derecede bir ısınma sorunum yok. Son olarak battlefield4 ve assassins creed 4 te hiç sorun yok oyunu high ta oynuyorum. 8750m gercekten iyi kart
  • hmenn kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarla beraber gelen win 8'e güncellemeleri driver güncellemeleri falan yaptım ama sistemde bi optimizasyon sorunu var. Akıcı değil, çözemedim. O kadar para verdim ama eski 2 yıllık Packard Bell laptop bundan daha performanslı çalışıyor. Ayrıca ekran kartı da HD8750'ye geçmiyor.

    Msconfig ile başlangıca baktığımda onlarca program gözüküyor. Windows-Microsoft'un özellikle bilgisayarın her hareketine tanımlı uygulama var. Hangilerini kapatmalıyım onlar yavaşlatıyor olabilir mi?
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    Msconfig'deki uygulamalar özellikle başlangıcı yavaşlatır.Bazı ana programlar aktifse onları da kapatın ben hepsini kapatmıştım antivirüs dışında sıkıntı olmaz özellik çalışmaz diye düşünmeyin çalışır aktif oluyor zaten.
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    malesef aynı sorun bendede vardı.Bu sorunların kaynagı ilk alınan pc lerde gereksiz yazılımların olması recovery yapsanız bile tekrar yüklenecektir.en iyisi temiz bir format w7 yada w8
  • Bilgisayarı kullandıkça aldığıma pişman olmaya başladım.
    Nén-El hocam aynı sıkıntılar bende de var athlonII işlemcili bilgisayarım bundan çok daha akıcı çalışıyor. Ayrıca ekran kartı ile ilgili de bir sorunum var. Değiştirilebilir grafiklere girip yüksek performansı atadığım uygulamalar açılmıyor. F1 2013 yükledim 20-30 dakikalık oynamadan sonra bilgisayar aniden kapanıyordu değiştirebilir grafikleri yapılandıra girdiğimde herhangi bir şey atanmadığını gördüm ve yüksek performans seçeneğini seçtim. Bu sefer oyun açılmıyor diğer uygulamalarda da denedim onlarda da da aynı durum meydana geliyor. Ekran kartı driverları güncel nedeni ne olabilir? Bir hevesle aldığım bilgisayardan her geçen dakika daha da soğuyorum.
  • hmenn kullanıcısına yanıt
    Çok sinir oluyorum bilgisayarın bu haline, yepisyeni bilgisayar bi de. Birkaç gün daha uğraşırım olmazsa sıfırdan kendim windows kurarım. Elektronik dünyasından tiksinmeye başladım hiçbir işim rast gitmiyor artık.
  • Nalet olsun nerden bulaştım şu işe, driver silip yüklerken bilgisayarı mahfettim şimdi de windows açılmıyor, samsung logosu falan geçiyor sonra siyah ekran. Sadece mouse var ekranda o oynuyor. Kafayı yemek üzereyim okuyup da yardım edebilecek olan bi baksın lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    Dahili ekran kartı sürücüsünü silmiş olabilirsin,önemli bilgilerin varmıydı recovery yapın samsung logosu geldiği an f4 tuşuna üstüste basın başlatır tam geri yükleme modunu kullnın ilk aldığınız haline geri döner keşke söyleseydiniz uzaktan yardımla gereksiz programları silmenize yardımcı olurdum.Bu bilgisayrın aynı donanıma sahip farklı bir modeli arkadaşıma aldırdım ayar ettim canavar gibi oyunları da takır takır oynatıyor
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de öyle bir yardıma ihtiyacım var. F4 ile recovery yapıldığını öğrendim yaptım. İlk geldiği haline döndükten sonra sadece SW Update ile AMD kartını ve FX ile ilgili olanı güncelledim. Windows güncellemelerini bile yapmadım. Bundan sonrası için yardım ederseniz çok sevinirim. Şu bilgisayarı da adam edelim bir daha elektronikle ilgili ekstra şeyler denemeyeceğim, benim boyumu aşıyormuş.
  • İşteyim sabaha kadar boşum team weawer programını kurun id ve şifreyi bana pm bölümünden atın.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.