Şimdi Ara

Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.238
Cevap
19
Favori
37.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sasua S kullanıcısına yanıt
    Hocam hoparlörler idare eder çevresel sesi de iyi veriyor ama bas konusunda sınıfta kalıyor bence

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doğrudur hocam ben pek ses konusundan anlamıyorum. Beni tatmin etti days gone, bf2042 gibi oyunlarda ama bilgi sahibi arkadaşları etmeyebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt
    Evet, hiçbir sıkıntı yok gerçekten.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sasua S kullanıcısına yanıt
    Çok pahalı olması dışında hiçbir sorun yok hocam. Ben yurtdışından getirmeyi düşündüm başlangıçta ama baktım Almanya fiyatıda 1500 euro civarında, değmeyeceğini düşündüğüm için burdan aldım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Texaslı kullanıcısına yanıt

    1300 euro idi sanırın ingiltere için, Almanya 200 euro daha pahallıya gitmiş o zaman


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Texaslı kullanıcısına yanıt

    Öyle hocam pahalı bir monitör. Garanti mevzusu can sıkıcı olabilir değmez hiç. Samsung çıkamasaydı bende Bulgaristan'dan dell getirmeye düşünüyordum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, DH nicki @Sasua ve @Esnaf_TV olan kullanıcılar büyük ihtimalle bu monitörden bir kazanç elde ediyorlar ve her forumda yalan yanlış bilgiler vererek "Yalan pazarlama" yapıyorlar. Samsung G8 Oled güzel bir monitör olabilir fakat özellikle DH Nicki : Sasua olan şahıs rakibi olarak gösterilen Dell AW3423DW modelini nedense her konu altında baltalamaya çalışıyor ve akla mantığa sığmayan tamamen kendi uydurma bilgileriyle. Nedenini biraz merak edip araştırdım ve ne tesadüftür ki burada da bu ikiliye denk geldim. Neyse ki kısa sürede niyetlerini anladım, bu iki kafadar büyük ihtimalle Samsung Distribrütör'ü, bu yüzdendir ki sadece kendi monitorlerini pazarlamak veya deneyimlerini paylaşmak yerine aynı zamanda kusursuz olan rakipleri AW3423DW modelini yerden yere vurmaya çalışıyorlar, kısaca algı operasyonu ve "yalan pazarlama" diyebiliriz.

    Bir ürün incelerken çok dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum, çünkü forumlarda bu yalan dolan taktiklerle çok fazla kendi monitorunu satmaya çalışan bir takim gruplar mevcut. (Bu işten para kazananlar) Daha çok yabancı forumlarda araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

    https://www.technopat.net/sosyal/konu/dell-alienware-aw3423dw-tuerkiyeye-gelecek-mi.2072784/

    DH nicki Sasua ve Esnaf_TV olan kullanıcılar, yukarıda linkini bıraktığım forumda bahsettiğim olayları hiç birbirlerini tanımıyormuş gibi yapıyorlar. Baştan sona okumanızı tavsiye ederim!

    Sasua = Sabura48 / Esnaf_TV = hasangencer

    Saçmaladıkları sadece 1 tane ek bırakacağım, daha fazlasını yukardaki linkten takip ediniz hayırlı akşamlar, esenlikle kalın efendim!

    Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Voyager3333 kullanıcısına yanıt

    Pardon ama sizce bir ürüne bu kadar para veren insanlar gerekli araştırmaları yapmadan sadece birkaç kişinin galeyanına gelerek ürünü satın mı alıyorlar sanıyorsunuz. Bu ürünü sadece bilenler uzun zamandır bekleyenler bu fiyata alır. Bu söylediğiniz bu ürünü satın alan herkese hakaret olmakta. Türkiye'de şu an satışta olan, daha kaliteli ve ucuz bir monitör söyleyebilir misiniz? Bu zamana kadar g-sync modüllü monitörler kullandım, ilk kez modülsüz olan bir monitör kullanıyorum tearing mearing yok. E o zaman ben neden bu zaman kadar g-sync modüllü olan monitörlere bu kadar para verdim, ısınma ve fan sesi muhabbetine katlandım ya da güncelleme alamama gibi problemlerle uğraştım. Bu gibi problemler nedeni ile kullanıcı dönüşlerini değerlendiren dell zaten gsync içermeyen modeli daha ucuza piyasaya sürdü. Keşke dell modelleri de tr de satılsa da insanlar daha ucuza kaliteli monitörler kullanabilse. Samsung un bu modeli kesinlikle 1500 dolar olmamalıydı, 1200 dolar max olmalıydı kanaatimce. Bence monitörün eleştirilebilecek tek tarafı fiyatı o da şu an rakipsizlikten ki ben dell ya da msi ın modellerinin de geldiklerinde tr de bu fiyatlara yakın satılacağını düşünüyorum.





  • krtlkDr89 kullanıcısına yanıt
    G8 Oled ile ilgilenmiyorum hocam, nasıl bir monitör olduğu da açıkçası beni zerre alakadar etmiyor, çünkü içerisinde G-sync modülü yok! G-Sync ile Free-sync farkını anlamayan adam bana göre Muz ile Salatalığın da farkını anlamaz, 30k verip bir monitör alacaksam G-sync monitör alırım. Herneyse konu bu değil zaten, konu şu: "Ben aw3423dw aldım, kesinlikle G8 oledden her anlamda daha iyi, hem g8 oledin panelinden ara sıra tavana doğru bir şimşek çakıyor bunu Samsung bile kabul etti!" Gibi saçma sapan, akla mantığa aykırı, asılsız, bilgi niteliği dahi taşımayan "yalan pazarlama" ile AW3423DW konusu altında insanları kandıramam! Al kullan eyvallah, kimi muz sever kimi hıyar! Hem hıyar yiyip hem muzu neden kötülüyorsun? İnanılmaz yav, meğerse pazarlama elemanı imiş. Durumu umarım izah edebilmisimdir👍 Evet şuanda muadili stoklarda yoksa bu da distribütörlerin kendi aralarında anlaştığı ve fahiş fiyattan ürün satma çabasından ötürüdür.Önce hıyarları muz niyetine pazarla, muadili yok diye ettiğinden fazla fiyata koy kazıkla, sonra muzu her türlü satarsın zaten taktiğidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 15 Şubat 2023; 2:1:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Distribütör olabilir, inceleme yapabilir ve paylaşabilir. Anlattıkları doğru olduğu sürece sorun yok. Bu monitörü inceleyen bir sürü kaynak var. Birden fazla yoruma bakarım her zaman. Ayrıca, G-sync modülü yok ve bende de herhangi bir yırtılma vs oluşmuyor. Var deseler güzel çalışıyor derim o derece 😊 ayrıca ısı yok, fan yok, ses yok, ekran jelatini ile geliyor, Aw ye göre buraları + ları zaten. Fiyatı evet uygun değil. Qd Oled 34” 175hz + smart özelliği bu fiyatın uygun olamayacağını zaten belirliyor. Ayrıca arkadaş garanti belgesini özelden bana sordu. Sonrasında samsung ile görüşüp 3 yıl panel garantisi teyidini almış, bunu da sağolsun bana özelden yine belirtti. Satın almasam uğraşsın da satın almış birisi için iyilikten başka birşey değildi. Onun sayesinde panel garantisinin daha uzun olduğunu öğrenmiş oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crash_35 kullanıcısına yanıt
    Derhal şu bilginin kaynağını istiyorum kendisinden, Dell kabul etmiş ya! İnanılmaz yav.

    Yırtılmayı heralde ekranın ortadan ikiye ayrılması falan zannediyor kullanıcılar, bu da çok garip. Bizim insanımız maalesef bilmediği konu hakkında konuşmakta uzman olmuş sadece hatta daha ötesine geçmiş hayal gücünden element uydurmaya başlamış!

    Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Akıllara zarar yahu, biraz mantık biraz! Hıyar yemeyi ne çok seviyo bizim milletimiz.

    Fan yok ısı yok çünkü içinde çalışan bir zımbırtı yok! Haaalen neden üretiliyo bu zımbırtı hocam neden neden! Neden NVIDIA halen üretiyo, neden Monitör üreticileri de halen alıyo takıyo aklım hayalim almıyor. Fan yok ne demekse onu da anlamıyorum, çıkarın hocam CPU üzerindeki fanı da o da olmasın ne gerek var demek gibi birşey! İş gören birşey varsa ısınır ve soğumaya ihtiyaç duyar, monitör bu monitör buz dolabı mı napacaksınız bira mı soğutmayı planlıyosunuz içinde? Fan sesini gerçekten kasanın sesinin yanında duyabiliyor musunuz? E o zaman tüplü monitör kullanın Oled panele ne gerek var? Inanılmaz yav

    Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 15 Şubat 2023; 1:1:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Yırtılmanın ne olduğunu biliyorum hocam. Bugüne kadar pek çok monitör kullandım ve bu sorunu net gözlemleyebildim. Bu monitörde böyle bir sorun ben yaşamadım. Bunu demek istemiştim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crash_35 kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun hocam 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gsync vs Freesync yazdığınız anda neden haftanın ilk günü Pazartesi değişmez bir gerçekse, G-sync'in Free-Sync ile kıyaslanamayacak kadar üstün olduğu gerçeği hakkında kimse neden en ufak zıt bir argüman sunamıyor neden? Kullanıcı yorumları kıyaslama niteliğinde bile değil "G-sync kullanan kişi tekrardan Free-Sync monitöre geri dönemez" şeklinde tek atan yorumları neden kimse çürütemiyor en ufak bir argüman sunamıyor lütfen beni aydınlatın.. Adam çıkmış diyor ki ben farkını hissedemiyorum, göreceli kavram o zaman bu demek ki bu adam muzla salatalığın rengini bile ayırt edemiyor edebilse zaten çıkar argüman sunar, ekranı bile göremiyor ki adam gözleri bozulmuş kör olmuş, hani aldığı monitör içerisinde g-sync modülü olan monitöre kıyasla 10.000 TL ucuz olsa diyeceğim ki ucuza almanın sevinciyle plasebo etkisine girmiş stutter-tearing görse de görmezden geliyor o da yok her iki monitörün de fiyatı aynı adam haalen g-sync olanı neden almazzzzzz? Hadi almadın, bir hata yaptın daha ne diye hıyarını tuzlayarak yemiyosun da muzu kötülüyosun? Yok NVIDIA bile kabul etmişmiş ben insanları kandırıyorum hehee enayiler falan demiş, ordan Dell atlamış konuya Nvidia gardaşım ne diyosa haklıdır sizi fena kekliyoz falannn filannn adam yalanı yaşıyor yawww yaşıyor abiiiii!

    Dolara ne gerek var? Devalüasyon'a ne gerek var düşşşmana ne gerek var böyle sahtekar distribütörler varken lütfen beni aydınlatın rica ediyorum lütfen!!!!


    Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 15 Şubat 2023; 2:9:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Gitmişler iki kafadar birbirini tanımıyo gibi Technopatta "AW3423DW" konusu altında sahtekarlık peşindeler. Bir de buradan tanıştıkları adamlarla Aw3423dw stoklarını öğreniyorlar gelecek mi gelmeyecek mi diye sözde kullanıcılar tamamen yalan, içleri dışları sahtekarlık olmuş bunlar hadi distribütör değilse bana lütfen olan biteni birisi açıklayabilir mi taaa ilk mesajımda zaten bahsettiğim sitenin linkini verdim. Lütfen birisi bana izah etsin durumu planları aşağıdaki görseldeki gibi değil tamamen iyi niyetliler desin ama açıklasın 2 tane mantıklı cümle kursun sadece!


    Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 15 Şubat 2023; 1:50:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar boşuna yormayın kendinizi arkadaş troll. @skynet hocam da bilir. Dell'in yurtdışında gysnc fan sesinden rahatsız olan kişilerin monitörünü değiştirdiğine dair yorumlar var. Eğer ki Dell değişimi kabul ediyorsa demek ki fan sorununu kabul ediyor demektir. Ayrıca bu trol arkadaşımız ile tehnopatta birkaç yazışmam oldu.

    Arkadaş Samsung G8 oledin parlaklığını kendi kendisine kıstığını, monitörün ayarını değiştiremediğinizi, monitörün uykudan uyanması için kablo çıkarıp takmak gerektiğini filan zırvaladı saçma sapan kronik sorunları var dedi. Video ile yanıt verdim böyle sorunların olmadığına dair bu sefer gysnc yok gysnc hdr ile bile çalışıyor kekeleme ve tearing sorunu var freesync de dedi. Bilgisizlik burada zaten freesync premium pro ile hdr açmayan var mı aranızda?

    Arkadaş gysnc ile freesync karşılaştırıyor ama bilmiyor ki freesync premium pro var bu monitörde. Gerçi bu arkadaş freesync premium pro ile freesync'i de aynı sanıyor herhalde.

    Sonra technopattaki başka bir kullanıcı da bende öyle sorunlar yok diyince o arkadaşı da benim alt hesabım filan diye yazmış komedi yemin ediyorum 15 yaşındaki çocuk gibi :) hayır eksiye eksi yazmışım monitör pahalı, akıllı TV ye gerek yoktu, rekabetçi oyunlar için kötü, metin tabanlı işlerde burn in yaşanabilir bir de disbritör filan zırvalıyor :) disbritör olsam monitöre para mı veririm sağlık camiasında çalışan bı adamım ben :)
    Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim

    Boş verin buradan da engelliyorum iyi oldu yazması :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 15 Şubat 2023; 3:20:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sasua S kullanıcısına yanıt
    Yoo Dell bunu hiçbir zaman sorun olarak görmedi ve Dw modeli g-sync iken, içerisinde g-sync chipi olmayan dwf monitörü daha ucuz maliyetle düşük bütçeli kullanıcılara sundu. Haliyle g-sync chipi yoksa fan da olmaz. Sen neden artısı yok eksisi var Dell bile bunu kabul etti dedin ve bunca çaban neden? Cevabını şuanda her 2 forum da biliyor 😌🕶️🤏



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 15 Şubat 2023; 2:34:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca Dell monitörü neden kötüleyeyim redditte ne gördüysem onu yazıyorum
    Dell aw3423dw Türkiye'ye gelsin diye her yere talep açan insanım. 24-25 bine dell Türkiye'de olsa Samsung'un yüzüne bakmazdım 28-29 bine olsaydı Samsung alır geçerdim.

    Bak anlamak ve anlaşılmakta zorluk çekiyorsun diye tekrar ediyorum 24-25 bine olsa Dell alırdım ve ya MSI qd-oled. 28-29 a Dell olsaydı yine gidip Samsung alırdım!

    https://www.technopat.net/sosyal/konu/senetic-com-tr-guevenilir-midir.2358655/#post-18563067

    https://www.technopat.net/sosyal/konu/dell-alienware-aw3423dw-yenilenmis-monitoer-alinir-mi.2258213/


    Itopya,Amazon hatta jumbuma bile talep açtım Dell için :)


    Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim

    Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim
    Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 15 Şubat 2023; 12:27:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.