Şimdi Ara

SANSUI SPV 7500 Fiyat düşmüş nasıldır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
3
Favori
49.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aras kargonun sayfasından shop-mar.com kargo teslimat takibine baktım şimdi. sipariş no' mla ilgili bir kayıt gözükmüyor. kargo gönderildi diye mail aldık. ertesi gün telefon açıp hediye gönderdik alın dediler ama aras kargoda kayıt yok. bende kargo gelsin geri göndereyim diye bekliyorum. [simage][/simage]
  • @scyllias internetten alışverişi yıllardır yaparım. eski adı infoshop şimdi ki adı hepsiburada.com dan başka siteden başka yerden yapmıyordum. ve bugüne kadar hiç problem yaşamamıştım. bu adamlar bir garip iptal işlemi için şimdi aradım info ya mail atmamı söylediler. hepsiburada da kargo çıkmadan sistemden iptal yapılabiliyor. bakalım iptali nasıl yaptıracağız.
  • Merhaba,


    Aysun hanım var orada 3-4 gün uğraştım ama yardımcı oluyor.

    Konuşun isterseniz sanırım ürünlerin edariği ile ilgili sorun var.


    quote:

    Orjinalden alıntı: ALPAK

    @excalibur iptal işlemini kolayca yaptırabildiniz mi? acaba bizde mi aynı şeyi yapsak. gittigidiyor dan alsak. belki de bunun önünü kesmek için hediye furyasını çıkardılar. sonuç olarak shop-mar dan ürün teslim alabilen yok anladığım kadarıyla. şu hediye kargoları gelsin iade edelim akabinde de siparişi olsun bitsin ne bu ya.
  • Bu arada bir şey sormak istiyorum ürünün faturası hediyelerlemi gönderiliyor ?

    eğer böyle birşey yapılıyorsa kesinlikle hediyeleri ve kargoyu almayın çünkü ellerinde ürün yoksa faturaları gönderiyorlarsa firmada sorunlar var demektir.
  • sipariş iptali için mail attım. "Göndermis Oldugunuz Mesaj Kaydiniz Alinmistir" diye cevap mail i geldi. inşallah sorun olmadan iptal yaptırabiliriz. telefonları cevap vermiyor. şok kampanya şokladı herhalde. buda bize kapak olsun böyle sitelere yanaşmamak lazım bir daha asla.
  • Hediyeler geldi, beraberinde fatura ve irsaliye falan gelmedi telefon açtım ürünün salı çarşamba istanbuldan direk geleceğini söylüyorlar.

    Bu shopmar şirketinden ürün teslim alabilen bir kimse var mı?


    DH konu başlıklarında reklamları devamlı yayınlanıyor sitedeki şatış fiyatları da tekrar aktif hale gelmiş.

    Ürünleri göndermeyeceklerse neden hala DH 'e reklam veriyorlar. Bu kandırmacaysa DH de bu işe alet mi oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 9 Mart 2009; 15:22:14 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaan08

    İşallah dedikleri gibi çıkar.Bu tip siteler stoklu çalışmazlar.Talep gelir bunlarda tedarikçi firmadan ürünü isterler.Stoklarla sınırlı olayı biraz işin kurnazlığı.Büyük olasılık talep fazla geldi, ürün bulamıyorlar ve kendilerine süre açmaya çalışıyorlar.Tabi bunlar kendi görüşüm dedikleri doğruda olabilir.
    Yine tekrar edeyim işallah cihazlarınız gelir

    Ben demiştim
  • sevgili alpak iptal tabiki çözümlerden biridir umarım bakalım nelerle karşılaşacaksın ben kk ile taksit ypmıştım sen sonucu burda paylaşırsan ona göre hareket ederiz saygılar
  • Bugün Digicom'u arayıp durumu bildirdim. Benim 10 gibi kişi daha aramış. Yetkilinin söylediğine göre Shop-Mar plansız programsız bu işe girişmiş ve aslında ellerinde cihaz yokmuş, bu yüzden gönderimleri yapamıyorlarmış. Sonuç olarak yetkili şahıs aslında doğrudan sorumlu olmamalarına rağmen, gelen şikayetler üzerine Digicom'un Shop-Mar ile temasa geçtiğini ve bu işi en kısa zamanda çözeceklerini söyledi.

    Cihazın güncelleme konusunu da sordu. Bunla ilgili olarak da cihazları merkezde gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra dağıttıklarını belirtti. Ama detayını çok bilmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 9 Mart 2009; 17:55:05 >
  • Evet Arkadaşların başına gelen benim'de başıma geldi.Bir iki basit hediye ve ekran temizleyeci ve fatura,özür mektubu geldi,bu gün 444 lü telefonu aradım karşıma güzel konuşan bir bayan çıktı ve çarşamba günü ürünlerin gönderileceğini söyledi.Artık son durumu Sizlere aktardım fikirlerinizi bekliyorum.Saygılar.
  • @scyllias epey uğraştıktan sonra telefonda aysun hanıma ulaştım. siparişimle ilgili iptal maili attığımı kendilerinden de kayda alındığına dair mesaj geldiğini ilettim. iptal işlemini akibetini sordum. cihaz gelince almayıp kargoyu iade edecekmişiz. iptal işlemini yapacaklarmış.(!) bende zaten problem orada ortada cihaz yok hatta hediye gönderdik dediniz kargo şirketinde öyle bir gönderide yok dedim. ürün tedariki ile ilgili sorun yaşıyoruz dedi.bende gittigidiyor da adamlar satış yapıyor ve aynı gün kargoya veriyorlar dedim. siparişler umduklarından fazla olmuş vs.vs. nereden aradığımı sordu ürününüz bu akşam kargoya verilecek çarşamba günü elinize geçer eğer almak istemezseniz iade edersiniz bende telefonla işleminizi hallederim yetkiliyim filan dedi. hediyenizi alın içindeki fatura ile birlikte gelince ürünü iade edersiniz dedi. yani arkadaşlar ne kadar özetlesemde lafı uzattım biraz ama benim kanaatim şu ortada bence cihaz filan yok. resmen oyalanıyoruz. çarşamabaya kadar bekleyeceğim geleceğini hiç sanmıyorum ama en geç perşembe günü iptal konusunda bastıracağım. gelen hediye ki oda ortalarda yok kesinlikle almayıp kargoyu sipariş ettiğim ürün olmadığına dair tutanak tutturup iade edeceğim. iptal işlememini yapmamaya kalkışırlarsa doğru valiliğe şikayete yasal haklarımı kullanmaya gideceğim. ilk mesajlarımda anlattım sipariş vermeden önce telefon açmıştım ürün stoklarınızda var mı diye aynı bayan şuan stoklarımızda var demişti. günahını almayayım ama çarşamba diye yine oyalıyorlar. shop-markolli yapıyorlar anlayacağınız.




  • şimdi aras kargonun sayfasından tekrar sipariş no ile kargo takibe baktım yine kayıt yok. hani bugün kargo yapılıyordu(?) shop-mar kimseye ürün göndermeden sipariş almaya devam ediyor. sayın donanım haber yetkilileri biz yandık başkaları yanmasın artık şunların anonsunu durdurun lütfen.
  • Ayıp, Çok ayıp,
    İnsanları İnternet Alışverişinden sogutuyorlar.
    Bende ürünün özelliklerini ve fiyatını görünce şok olmuş, Elimde Redline 18500 olmasına rağmen birde bundan almayı düşünmüştüm, iyiki almamışım.
    Bir de cihazın bazı yazılım sorunları var diye duyduk, ünlü bir ülkemizde(turkey) SAT forum sitesi var. sansui başlığına tıklayıp çözümleri görebilirsiniz
  • Az önce digicom'dan bir yetkili ile konuştum. Cihazlardaki yazılım probleminin düzeltilmeden gönderilmeyeceği bilgisini verdi. Henüz gönderilen herhangi bir receiver da yokmuş ve bir tarih veremedi oradaki kişi bana. Shop-mar ise kafadan sallıyor engeç çarşamba, en geç cuma şeklinde.
    Bence satın alanlar bir şekilde iptal yoluna gitmeye çalışsınlar. Ben öyle yapıyorum ama bir muhattap bulamadım halen. Aysun Hanım yada mevlüt beye ulaşmaya çalışacağım gün içerisinde.
  • az önce bende aysun diye bir bayanla görüştüm ürünleinzi cumartesine kadar eliniz de olcak diyor.resman oyalıyor ve hala daha sipariş alıp satıyorlar.bunlara kimse dur demiyecekmi.hertarafta reklam ı var.bence en azından sipariş alma işini durdurmaları gerekiyor.oysa eliniz de ürün varmı diye de ist.444 numaralarına sormuştum.evet hemen gönderiyoruz demişlerdi.keşke gitti gidiyor dan alsaydım.
  • @turfur aynı hikayeleri bende yaşadım. şimdide iptal ettirmekle uğraşıyoruz. mail attaım muhatap yok. öğleden sonra yetkili dönermiş vs. galiba dolandırılıyoruz. hep oyalama hep oyalama
  • arkadaşlar nihayet siparişi iptal ettirdim. yardımından dolayı aysun hanım a teşekür ederim. kartıma para iadem yapıldı. gittigidiyordan bugün sipariş verdim. bakalım orada durum ne olacak.
  • gittigidiyor dün siparişimi kargo yapmış yarın bana ulaşır herhalde.
  • Sn.ALPAK,
    Cihazı gittigidiyordan (Komisyon vs alıyorlarmı) kargo dahil kaça aldınız?Kredi kartı ile alabilirmiyiz?Selamlar.
  • kargo dahil 159 tl kargo hariç 149 tl ben 149 tl olandan aldım mng kargo ile gönderiyorlar kargo ücreti 6 tl . taksit seçeneği var ama fiyat değişiyor. 12 ay taksit seçeneğinde 180 tl civarı oluyor. karta peşin çekerseniz 149 tl + 6 tl kargo sayfasından bakın detaylı bilgi alırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.