Şimdi Ara

SANSUI SPV 7500 Fiyat düşmüş nasıldır? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
3
Favori
49.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya anladığım kadarıyla bu forumdan shopmar'a sipariş vermiş olup da ürünü eline geçmiş bir arkadaş yok henüz.

    Ürün eline geçen olursa bir zahmet haber verirse sevinirim.

    Ona göre biz de sipariş açalım veya bu sevdadan vazgeçelim.
  • aynen dedigin gibi arkadaşım degişik forumlardada konu işleniyor drum aynı bizim gibi sipariş verenler için çok geç inşallah bir arkadaş alırda umudumuz olur bence siparis vermeden iki kere düşünülsün saygılar..
  • arkadaşlar gittigidiyordan dün 17.00 da ürünüm geldi. sipariş verip ertesi gün ürünü almak çok güzel. ben kurtuldum darısı diğer arkadaşlara. cihaz gayet iyi bence 20-30 tl farka razı olup kafanız ağrımadan benim yaptığımı yapın.
  • Shop mar sitesinde fiyat gene silinmiş sipariş alınmıyor, açıklama felan de kaldırılmış, salı çarşamba istanbuldan direk gelecek demişlerdi gelen giden yok.

    Bunlardan ürün alabilen tek bir kimse yok herhalde ??

    Kimse varsa bir ses versin !

    DH de hala reklamı sabit konu başlığı olarak yayınlıyor, firma 3 haftadır sipariş almış 1 ürün teslim etmemiş DH yöneticilerimiz uyuyormu acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 12 Mart 2009; 11:17:18 >
  • hala daha bir sürü yerde reklamları devam ediyor.yaklaşık 2000 kişiye ürün sattıkları söyleniyor.ama bir kişiye ürün göndermediler.Biz bir kere yandık.ama onlar tınmıyorlar bile dün itibariyle aysun diye bir bayan saat 17.00 ye kadar iptal işleminiz yapıp size tel den dönecem dedi.ne aradı ne de sordu.Ş,mdi arıyoruz.aysun hanım yok mevlüt bey bakıyor ama oda yok.Çıldırmamak içten değil.ne biçim firma bu ya milletin 149.00 ytl leri kursaklarında kalacakmı zannediyorlar.Haber 7 de reklamları devam ediyor.kendi sitelerindede reklamları cabası
  • ben ürünü 3 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Bugüne kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. 80 gb lık harddiski çıkardım 300 gb lık taktım.
    Herkese bu fiyata almasını tavsiye ederim. Mp3 leride atıverdim içine. Uydudan radyo da var. Tam bir media center oldu (iyi bir ses sistemiyle).
    Bu cihazın özelliklerinde yazmayan bi marifetide YPbRb çıkışı olması . Arkasında bu çıkış (Yeşil-Mavi-Kırmızı) olmamasına rağmen scart üzerinden bu çıkışı alabiliyorsunuz ve görüntü bir anda muhteşem oluyor. Bu görüntü formatı bilindiği gibi HDMI'ın bir alt kalitesi oluyor ve RGB ,CVBS ve S VIDEO dan çok daha kaliteli.
    Cihazın çift tuner i sayesinde bir kanalı izlerken diğerini kaydedebiliyorsunuz. Hatta iki ayrı kanalı kaydederken daha önce kaydettiğiniz bir programı izleyebiliyorsunuz.
    Malum şu anki programlarda reklamlar malesef izlenen programdan soğutuyor insanı. Mesela Avrupa Yakası izliycem. Ayarlıyorum başlama saatine yakın bi zamana sonra işleirimi hallediyorum o arada. kayıta bastıktan 1 saat sonra oturuyorum tv karşısına. Basıyorum play e ve izliyorum diziyi. Bu arada kayıt devam ediyor. Reklama mı geldik, hemen ileri sarıyorum ve aynen devam. Kapımı çaldı bas pause a bitir işini gel devam et kaldığın yerden.
    Bence bu fiyata kaçmaaaaaaz.
    Sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım. Herkese kolay gelsin.




  • Merhaba bende bu cihazı yeni aldım. ATV kanalı yok. Yazılım güncellemek gerekiyormuş sanırım. Yazılımı da buldum fakat garanti kapsamından çıkmasın diye yazılım ggüncellemeden ATV yi nasıl eklerim.
  • Merkezi sistem kullanıyorsanız bildiğim kadarıyla yapılabilecek fazla birşey yok. Cihazın tek olumsuz yanlarından birisi merkezi sistemlerde bazı kanallarda sorun çıkarabiliyor olması. Fakat şahsi uydu anteniziz varsa bu sorunun olmaması gerekiyor.
  • Y#8364;NG#8364;Ç, takdığınız diskin markası nedir? bende de 300 gb IDE samsung marka disk var. bunu cihaza takabiliyormuyuz. ayrıca sadece diskleri değiştirmekle iş bitiyormu yani yeni diski fat32 formatlayaıp takmak yeterli mi?
  • @Archi 67 cihaz geldiğinde türksat 3a ayarlı değildi. öncelikle kanal ayarlarından mevcut müm kanalları sildim. kurulumdan kanal aramaya gelip uydu olarak turksat 1c yi seçtim turksat 3a değerlerini girip network aramayı aktif hale getirdim tüm kanalları buldu. atv de dahil.
  • Sadece hard diski değiştirdim. Cihazı çalıştırıp menüden biçimlendirdim o kadar. IDE harddisklerin hepsi oluyor. SATA bağlanamıyor ama.
    Cihazın hızını etkilemiyor bu olay.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF2BE0CDA -- 13 Mart 2009; 14:53:09 >
  • ALPAK
    @Archi 67 cihaz geldiğinde türksat 3a ayarlı değildi. öncelikle kanal ayarlarından mevcut müm kanalları sildim. kurulumdan kanal aramaya gelip uydu olarak turksat 1c yi seçtim turksat 3a değerlerini girip network aramayı aktif hale getirdim tüm kanalları buldu. atv de dahil.

    Tüm kanalları sildikten sonra Türksat 1C yi seçip 12731 3333 girip kendi tüm kanalları mı buldu yada Türksat3A ayarlarını girdim dediğiniz değerler nedir daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz.

    Y#8364;NG#8364;Ç
    Merkezi sistem kullanıyorsanız bildiğim kadarıyla yapılabilecek fazla birşey yok. Cihazın tek olumsuz yanlarından birisi merkezi sistemlerde bazı kanallarda sorun çıkarabiliyor olması. Fakat şahsi uydu anteniziz varsa bu sorunun olmaması gerekiyor.

    Evet merkezi sistemden uydu izliyorum inşallah dediğiniz gibi olmaz. Avrupa yakası nı kaydetmeyi özellikle istiyordum. Olmazsa TP yazılımını kullanmaktan başka çare kalmıyor.




  • aynen öyle 12731 3333 değerlerini kullanarak şebeke arama açık şeklinde.
  • arkadaşlar kaç gündür kimseden ses seda çıkmıyor shop-mar sitesinde bir açıklama yapmış bu bir oyalama taktigi olabilirmı shop-mar la görüşen arkadaşlar durumu burda paylasırsa iyi olacak saygılar
  • Ben Digicom ile görüştüm ve iade istedim. Anlaşma falan olmamış , ürünleri gönderemeyecekler.
  • [size=2] Herkese selamlar.....

    Bu cihazı yeni aldım. daha önce nexstar kullanıyordum bu cihazı takınca bir anda görüntü ve ses kalitesi değişti Bilgisayar gibi birçok özelliği var çok keyifli ve kaliteli bir ürün....

    Sansui SPV-7500 hakkında bilgi edinebilmek amacıyla arama yapıyordum. Forumda yazılanları gördüm ve hemen üye olarak sizinle bildiklerimi paylaşmak istedim...

    Ben bu cihazı Gittigidiyor.com da gördüm satıcının bursadan olduğunu görünce iletişim kurdum elden almak istediğimi belirttim. adresi aldığımda benim yıllardır alışveriş yaptığım mağazaları olan bursanın bilinen güvenilir mağazalarından biri çıktı hemen gittim 1 adet mağazadan aldım. hemen bir kaç tanıdığıma tavsiye ettim onlarada almaya gittim tabi bu arada internette yazılanları görmüştüm ve merak ettim mağazada bulunan ilgili arkadaşa konu hakkında birkaç soru sordum. Bana söylediği aynen şuydu bu üründen digicom' un elinde 2700 adet olduğunu ve tümünü kendilerinin aldığını şu anda tüm ürünün depolarında olduğunu digicom un elinde istesekte şu anda ürün olmadığını belirtti. Doğrudur benim bir mağazada gördüğüm ürün adeti aşağı yukarı 300 adet civarıydı... Bu arada alacak arkadaşları uyarayım şu anda bu ürünün yarısından fazlası tükenmiş durumda. Bursadan alacaklarıda uyarayım mağazaya gidince birşey değişmiyor fiyatla ilgili indirim yapmıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flex_16 -- 15 Mart 2009; 0:38:48 >




  • shopmarın neden gönderemediği belli oldu
  • Cihazı az önce ben de aldım fakat Turksat uydusundan sinyal kalitesi sıfır geliyor nedense. Bu yüzden daha kanal aramaya bile başlayamadım. Öte yandan Hotbird ise %99. Oradaki kanalları hemen buldu. Tamam benim bağlatıda biraz sorun var ama Next 2000 Super plus %49 kalite alıyor Turksat'ta. Sinyal seviyesi iksinde de % 60'larda. Bir gariplik var, yarın çatıya çıkıp kabloları biraz düzelteceğim, yine çekmezse iade etmeyi düşünüyorum. Bu cihazın çekişi biraz zayıf olmasın ?

    Bir de kimsenin bahsetmediği birşey, cihaz kanala girince harddisk bir iki kez çızırtı yapıyor. Otomatik kayda geçtiğinden sanırım. Kanalları da bulamayınca sessiz ortamda bu ses biraz rahatsız etti beni.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Seko92

    Cihazı az önce ben de aldım fakat Turksat uydusundan sinyal kalitesi sıfır geliyor nedense. Bu yüzden daha kanal aramaya bile başlayamadım. Öte yandan Hotbird ise %99. Oradaki kanalları hemen buldu. Tamam benim bağlatıda biraz sorun var ama Next 2000 Super plus %49 kalite alıyor Turksat'ta. Sinyal seviyesi iksinde de % 60'larda. Bir gariplik var, yarın çatıya çıkıp kabloları biraz düzelteceğim, yine çekmezse iade etmeyi düşünüyorum. Bu cihazın çekişi biraz zayıf olmasın ?

    Bir de kimsenin bahsetmediği birşey, cihaz kanala girince harddisk bir iki kez çızırtı yapıyor. Otomatik kayda geçtiğinden sanırım. Kanalları da bulamayınca sessiz ortamda bu ses biraz rahatsız etti beni.

    hocam durumda bir gariplik var
    bende de keyfine kalmış bazen sinyal alıyor bazen almıyor
    sinyali aldığında da öyle zayıf falan almıyor
    kanal taramayla 37 kanal buldu
    diseqc sevmemiş olabilir dedim yeni diseqc taktım aynı
    digital tv kartları kafayı yediremedi bana ama bu yedirecek.




  • BU ALETTİN İLANINDA YAZILAN HDD NİN ANLAMI YAYIN OLARAK HD DEĞİLDİR.BURADAKİ HD HARDDİSK ANLAMINDADIR.ARKADAŞLAR YANILMAYIN----HD YAYINI YAPAN BİR UYDU ALICISI DEĞİLDİR.SEVGİLER
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.