Şimdi Ara

savcıya ifade eksikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben lise zamanında bir iftiraya kurban gittim evet üstünden 2 sene geçti ama hala manevi olarak etkiliyor hem psikolojimi hem de duyulmuş olması canımı sıkıyor...


    konuya fazla girmeden sadece şunu soracağım savcıya ifade verirken savcı benim sözümü böldü ama ekliyeceğim şey belkide ben o zamanlar toy olmama rağmen büyüklerin anlayacağı konunun aydınlanacağı şeydi.

    uzun zamandır bu konudan dolayı stres ve bunalım yaşıyorum herhangi bir hap kullanamıyorum ailem hapa karşı sen deli değilsin yapmıştın diye bana inanmadılar ve geri iftira davası açmadılar.


    sorun şu dediğim gibi diyeceğim şeyde benden para istemişti sorduğumda ise uzak yere gideceğini demişti tabi o zamanlar akıl yok sigara içmek için okula az uzak olan yer vardı oraya gidiyorduk ha sorarsanız pişmansın oraya gittiğin için diye evet pişmanım ve şuan sorunuma çare arıyorum bir avukatı aradığımda soru sorduğumda yüzüme kapanıyor bulunduğum ildeki adalet sarayına mail çekmeme rağmen herhangi bir dönüş alamıyorum da o zamanlar olay ani geliştiği için ücretsiz avukat yönlendirmişlerdi bana onun ismine de ulaşamıyorum cimere yazsam bana o avukatımın bilgilerini derler mi?


    konu kapanmış gibi olsa da tahminimce takipsizlik aldı ama ben haklı olarak bunu kendime yediremiyorum ailemden ve çevremden gördüğüm yoğun sözlü şiddete karşı intihara da kalkışmış birisiyim sadece o gün hiç tanımadığım bir adamın gelip de beni döndürmesinden sonra hayattayım...

    ve o adamın sözü şuydu hayat böyledir güçlü durmazsan yıkılırsın

    bende yıkılmadan hakkımın peşinden gitmek istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz büyüklerim abilerim ablalarım...


    bu olay o kadar yayıldı ki eski orta okul arkadaşlarımdan bazıları bana gelip vay bunu yapmışsın diye anlatıyor ve unutmak üzereyken yeniden hatırlıyorum. ve şuan istediğim şey bu konunun çözüme ulaşıp kendimi rahata kavuşturup hayata daha güzel devam edebilmek lütfen bana yardımcı olun teşekkür ederim.








  • Uyap vatandaş portala giriş yaptığında, dosya sorgulama kısmından ilgili dosyanın son durumunu görebilirsin.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    uyapta gözükmüyorsa ne anlama gelir peki

  • mamideseverler M kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz olay hangi sene oldu? Uyap da gözükmeyen dava dosyası olamaz, belki "dosyayı gizle" tuşuna basmış olabilirsiniz Uyap üzerinden. Detayıyla bilmiyorum açıkcası ama Uyap da gözükmesi lazım. Ya da e devlet üzerinden "dava sorgulama" yazdığınızda ne sonuç üretiliyor ilgili ekranda?

  • Uyapta dosyayı görmüyorsan dava açılmamıştır
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Lise zamanı lise2 3 sene oldu

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Kontrol ettim yok gözükmüyor

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Dediğin bölümde dava dosyası bulunamadı diyor

  • Uyap da görünmüyorsa mesele yok demektir. Uyap da gözükmeyen dava dosyası olamaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.