Şimdi Ara

Schengen vizesi hakkında sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar ben agustos ortası gibi interraila gitmeyi planlıyorum. On gün içerisinde de italya konsolosluğundan schengen vizesine basvurucağım. Gerekli belgeleri topluyorum su anda. Aklıma takılan bi kaç soru var. Ben üniversite öğrencisiyim. Babamın kendi iş yeri var yani iş veren konumunda oluyor. Aile fertlerinden babamı sponsorum olarak göstericem. Babamın hangi belgeleri bana gerekli ve kolaylık sağlar ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: apotefe

    Merhaba arkadaslar ben agustos ortası gibi interraila gitmeyi planlıyorum. On gün içerisinde de italya konsolosluğundan schengen vizesine basvurucağım. Gerekli belgeleri topluyorum su anda. Aklıma takılan bi kaç soru var. Ben üniversite öğrencisiyim. Babamın kendi iş yeri var yani iş veren konumunda oluyor. Aile fertlerinden babamı sponsorum olarak göstericem. Babamın hangi belgeleri bana gerekli ve kolaylık sağlar ?

    İşverenler için Schengen belgesi evrakları hazırlamanız gerekli. Forumun birçok yerinden veyawww.kesfetsene.com/schengen sayfasından sorularınıza cevap bulabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.