Şimdi Ara

Scorn [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam Sayfası:
    https://store.steampowered.com/app/698670/

    Scorn [ANA KONU]


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • az önce yaşadığım olaydan sonra alt+f4 çakıp direkt sildim oyunu.


    bu zehir atan yaratıklardan kaçmaya çalışıyordum çok az bir canla. save noktasına geldiğim gibi o zehir atan yaratık dibimde zehir attı ve öldüm. save noktasından tekrar başladığımda en son öldüğüm senaryonun birebir içine doğuyorum. yani karakter spawn oluyor anında zehir geliyor ve ölüyorum. bu döngüden çıkamadım ve oyunun kayıt listesindeki save'i baya gerilerde. bende sinirlendim çıktığım gibi sildim oyunu. bari otomatik save noktaları biraz safe zone olsun. doğdum an az canla hasar alıyorum, kıpırdayamıyorum.

  • 2 yıldan fazladır İstek listemde duruyor. Umarım artık bu yıl çıkar. Merak ettiğim Steam linki ve resimdeki part olayı nedir. Oyun 2 part olarak planlandı da sonradan mı vazgeçildi acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    2 yıldan fazladır İstek listemde duruyor. Umarım artık bu yıl çıkar. Merak ettiğim Steam linki ve resimdeki part olayı nedir. Oyun 2 part olarak planlandı da sonradan mı vazgeçildi acaba.
    Sanırım,başlığı yeniden düzenledim.
  • Oyunu yapan geliştirici firma H. R. Giger (Alien, Prometheus) ve Zdzislaw Beksinski'nin eserlerinden esinlenmiş. Proje 2014'de başlanmış gördüğüm kadarıyla.

    Çıktığı gün Gamepass'te oynanabilir olucak. Net bir tarih yok ama geliştirici firmanın daha önce sorulan soruya 2020'de yetişeceğini çıtlatmış. Tahminen Holiday dönemlerin de çıkacaktır.

    Scorn [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 9 Mayıs 2020; 22:3:53 >
  • 13 Minutes Of Exclusive 4K Xbox Series X Scorn Gameplay


  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Çöp gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scorn [ANA KONU]Cycu1youtube
    SCORN is one of those games that are developed for a very long time and still hasn't been released. As of today the official date was only specified for October 2022. I'd be rather confident that the game arrives eventually, especially hat developers are showing short pieces of gameplay on their facebook page. Here, I put the newest ones in one short clip so you can check how the game looks currently. WHat do you think? Source: https://www.facebook.com/scorngame/videos/?ref=page_internal Cycu1 & NRGeek prezentują - kanał GRANALIZA: https://www.youtube.com/channel/UCD595AzU-cjds_slXwNHgeA Consider supporting my channel for cool bonuses: https://www.youtube.com/channel/UCD3rfp47a3xZuqHhllcIvIA/join Looking good quality gameplay for your own videos? Consider subscribing my other channels to be up to date! Cycu1 Xbox Archive https://www.youtube.com/channel/UCp-l2UOAGLVCHDUACpOPa0Q Cycu1 PlayStation Archive https://studio.youtube.com/channel/UCWdvw2QgaRXOK76mwOTaLPA Cycu1 Nintendo Archive https://studio.youtube.com/channel/UCtiv_Y4j86czF9lfk5KsQ-g Looking for gift cards? PSN: https://amzn.to/3eFkAjM Xbox: https://amzn.to/3gzvsl8 Nintendo eShop: https://amzn.to/2TRMbqf Looking for RTX Graphics Cards? Check on Amazon: https://amzn.to/3dzcGYZ Follow me on Twitter: https://twitter.com/Cyckiewicz Find me on Facebook: https://www.facebook.com/Cycu1YT/ SVP Elegant Lower Thirds" by MrNumber112 https://youtu.be/flOra6F4I0k Cycu1's friends: Jabcook: https://www.youtube.com/user/jabcook juz Easy Unboxing: https://www.youtube.com/channel/UCGvEuEUcKuP2yj5xSLRTrxQ Quick Expert Reviews https://www.youtube.com/channel/UC88hzx1yvz8nm3lPPRq3R6A FA Gamez: https://www.youtube.com/user/MrXboxgamer007 #Scorn #Xbox #XboxGamePass
    https://www.youtube.com/watch?v=U2wnY1vvIAE
  • Konuyu hortlatmışsın hocam. Scorn [ANA KONU] 


    Kaç yıldır beklemekten kök saldık artık, çıkarsınlarda oynayalım şu oyunu doya doya. Scorn [ANA KONU] 

  • VenomSV kullanıcısına yanıt

    bu akşam kesin haberini alırız. Scorn [ANA KONU] 

  • Scorn [ANA KONU]Xboxyoutube
    Explore a mesmerizing labyrinth this Halloween! Scorn will release on 21st October 2021. You awaken in the middle of a desolate and decayed hellscape; a once industrious civilization now lay in ruin. Surrounded by nightmarish, biomechanical contraptions, you must explore your environment to progress. Your nightmare is about to begin…Available to play on Xbox Series X|S and day one with Game Pass.
    https://www.youtube.com/watch?v=o-oDqL-UP_0&feature=youtu.be
  • Türkçe olarak geliyor. Scorn [ANA KONU] 


    SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:


    MİNİMUM:

    İşletim Sistemi: Windows 10

    İşlemci: QuadCore AMD Ryzen 3 3300X / Intel Core i5-8400

    Bellek: 8 GB RAM

    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 (3 GB)

    DirectX: Sürüm 12

    Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

    İlave Notlar: SSD (Solid State Drive)


    ÖNERİLEN:

    İşletim Sistemi: Windows 10/11

    İşlemci: AMD Ryzen 5 3600/Intel Core i7-8700

    Bellek: 16 GB RAM

    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 2070 (8 GB)

    DirectX: Sürüm 12

    Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

    İlave Notlar: SSD (Solid State Drive)

  • Oyun yarın çıkıyor fakat konuda hiç hareket yok. İlk günden Gamepass geliyor diye mi saldı millet acaba. Hoş benim de son izlediğim demo ile beklentim düşmüştü. Etail keyleri çok geç olmadan tanımlar umarım.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Bunun sebebi geliştiricilerin hype'ı yükseltememesi hocam. Şu güne kadar doğru dürüst bir tane gameplay yayınlandı ki o da yürüme simülatöründen hallice. E haliyle oyunun kendini öne çıkarttığı şey görselliği de olunca sönük geçiyor çıkışı. Keyifli oyunlar bu arada. Yorumlarınızı merakla bekliyorum :)

  • ben indirdim, yarın kaçta açılıyor oyun gamepass'de?

  • Ürüng ayıng toyon ortalıkta yok,5 yılda hypeı kalmadı oyunun.

  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    saat 13:00'te açılacak yazıyor ms store'da.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Oyun duyurulduğunda Atomic Heart ile birlikte beklediğim indie oyunlardandı. Uzun süre sessiz kalmaları, sürekli aynı görüntüleri yayınlamaları şüpheye düşürmüştü. En son Cohh'un yayınında demosuna denk geldim, ki yeni bir Firewatch vakası diyebilirim. Yürüme Simülatörlerine de özel bir nefretim yok oysa. :) Neyse deneyip yorumlayacağız, teşekkür ederim hocam.

  • Scorn [ANA KONU]
    Scorn [ANA KONU]Nibeltwitter
    “SCORN early review scores GamingNexus 9 The Guardian 4/5 Press Start 7.5 IGN 7 EGM 4/5 Windows Central 3.5/5 GameSpot 4 Xbox Era 4 VGC 2/5 MC 72 (35 critics) https://t.co/28QBoE8Tia OC 70 (19 critics) https://t.co/kRnbxKm4OS”
    https://twitter.com/Nibellion/status/1580872891838521344
  • Puanlar kötü değil beğenirim gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.