Şimdi Ara

___scvhost.exe dosyası deli etti beni___yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar daha önce yine yaşadığım bi sorunla karşılaştım

    connect bağlantıyı kuruyorum pc de ve modem takır takır bişeyler indirmeye başlıyo öyle ufak tefekte değil dk. da 4 mb buluyo nerdeyse belki onlarca kez format attım ve denemediğim şey kalmadı her seferinde net limiteride yükleyip bakıyorum scvhost.exe dosyası bi ıp adresinden bişeyler indiriyor kafayı sıyırtmamak elde değil..

    yani video izlesem download etsem bu kadar hızlı indirme yapmaz ona şaşıyorum bu scvhost.exe dosyasının bi virüs olduğunu biliyorum bi şekilde system dosyalarından engelleyebiliyoduk bi forumdan okumuştum ama bi türlü o forumu bulamadım yardımlarınız bekliyorum...

    pc ustaları bi el atın nasıl engelliyoduk şu ıp leri



  • Ctrl+Alt+del yapıp görev yöneticisinden işlemlerde o svchost.exe dosyasını herseferinde bende işlemi sonlandırdan öldürüyorum bu sayede sistemin yavaşlamasını engelliyorum.
  • Format attığın halde sorun devam ediyosa bence kullandığın cd ler flash diskler hatta xp cd sinden bile şüphe et(virüslü olabilir) .. low level formattan sonra sorun devam etmemesi lazım..

    Güvenli modda anti virüslerle taratıp buldugunuz zararlılar silmekte faydalı olabilir.. HijackThis le loglarınızada bakıp zararlılarıda silebilirsiniz..

    Kolay gelsin..
  • kesinlikle xp cdsinde veya sürücü cdsinde bi sorun olamazdiğer bilgisayarda deniyorum herşey normal

    bunu daha öncedeyaşadım biyerlerden ayarlardan kısıtlama yapııyoyo ıp ler iptal ediliyo bi kaç dosya siliniyo hallediliyodu ama o konu şimdi bulamaıyorum ah bi bulsam
  • Aynı sorunu komşunun bilgisayarında yaşadım. Neden böyle bir sorun olduğunu anlamadım, fazla da araştıracak vaktim de yoktu zaten. Zone alarmın free firewall ını kurdum. scvhost.exe dosyasının internet çıkışını blokladım, sorun çözüldü. İnternette tıkıt-tıkır çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 22 Mayıs 2008; 19:11:24 >
  • Ben de birkaç kez yaşadım ama formattan sonra düzeliyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.