Şimdi Ara

SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.082
Cevap
83
Favori
286.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, özellikle kordon değişimiyle birlikte aşık oldum kendisine)

  • sorrento kullanıcısına yanıt

    Hocam 6000 TL gibi bir fiyata aldım,evet siyah renk.Tesekkur ederim.

  •  SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA
     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADAhttps://www.teksaat.com/
    SEIKO SRPH89K1 Erkek Kol Saati | Tek Saat
    https://www.teksaat.com/seiko-srph89k1-erkek-kol-saati

    SRPH89K1 için ne dersiniz arkadaşlar? Yeşil kadranlı bu tip bir model bakıyorum. Aslında Citizen Tsuyosa'ya niyetlendim ama 5 atm olması vazgeçirdi beni. Bu hem 10 atm hem de 4500 lira daha ucuz. Videolarda fotoğraftakinden daha güzel duruyor.



     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADAJeweler Van Damyoutube
    Take a look at this watch: https://www.juweliervandam.nl/seiko-automaat-srph89k1.html Hi guys, Thank you so much for watching this video We, Juwelier van Dam, are expert in Japanese timepieces like Seiko, Casio and Citizen. Subscribe on our channel for more content! We upload daily unboxing video's of the latest watches. Of these amazing japanese watch brands. In this video we are looking at the newest Seiko Automatic SRPH89K1. This amazing watch will be the latest in te seiko lineup. Link to this beautiful watch: https://www.juweliervandam.nl/seiko-automaat-srph89k1.html SOCIAL MEDIA 📱: https://www.instagram.com/juwelier.vandam https://www.facebook.com/juweliervandam Music used in the video: Awakening by Steffen Daum Wrist Size Model: 17 cm Seiko Automatic SRPH89K1
    https://www.youtube.com/watch?v=Q8BViEGyGjw




  • s0ft kullanıcısına yanıt
    En son üye olup TEKYUZDE10 yazarsanız fiyatta %10 inidirim yapıyordu. Model güzel ben de yeşil ve fosforlu olduğu için srpd61 modelini aldım hocam eğer sadece yeşil olsun derseniz ona da bakmanızı tavsiye ederim.  SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

    En son üye olup TEKYUZDE10 yazarsanız fiyatta %10 inidirim yapıyordu. Model güzel ben de yeşil ve fosforlu olduğu için srpd61 modelini aldım hocam eğer sadece yeşil olsun derseniz ona da bakmanızı tavsiye ederim.  SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA

    Güle güle kullanın hocam. Ben hem klasik hem gündelik kullanılabilecek metal kordonlu bir model bakıyorum.





  • s0ft kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bu da metal de ben değiştirdim :) klasikse en güzel modellerden birisi baktığınız.
  • Selam arkadaşlar. Bir saatçiden Seiko marka saat aldım. Kutudan sadece ithalatçı firmanın bilgileri ve kullanma kılavuzu çıktı. Saatin resimleri aşağıdadır. Sizce bu saat orijinal mi?



     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA


     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA




  • Merhaba ilk defa bir otomatik saat almak istiyorum yıllardır gschok kullanıyorum. Çelik bilezikli lacivert kadranli uygun fiyatlı bir otomatik saat arıyorum tavsiyeniz var mıdır?
  • Sari sitede 2500 3000 civarına seiko 7009 lar var eski saatler ama çok güzel duruyor alınır mı sizce ?
  • TLamir kullanıcısına yanıt

    Eski otomatikleri çok dikkatli kullanmak gerekir. Yeni mekanizmalar gibi dayanıklı değillerdir, kurma ağırlıkları küçük çarpmalarda bile genellikle eğilir. Yine de eski 7009'ları yeni 7S26'lardan daha çok beğeniyorum. Mekanizmdan dolayı değil aslında, ama bu eski serier arka cam olmadığı için 1-2 mm daha alçak, daha ince, daha zarifler bence. Kullanımda fark ediyor.

  • Arkadaşlar Seiko srpg27 saati sipariş ettim. Bu saate safir cam takarak yükseltme yapmak istiyorum. Bu konuda yurtiçi onerebileceğiniz bir site var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 1 Aralık 2023; 21:10:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tiglera Beta

    Arkadaşlar Seiko srpg27 saati sipariş ettim. Bu saate safir cam takarak yükseltme yapmak istiyorum. Bu konuda yurtiçi onerebileceğiniz bir site var mı?

    Belki sirkecideki hanlar gezilirse bulunabilir ama en rahatı başta aliexpress olmak üzere yurtdışı alışveriş siteleri.

  •  SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA
  • arkadaşlar seiko otomatik saat satın aldım. 1 gündeki zaman değişimini ölçmek istediğimde 1 günde yaklasık 17 sn ileri gittiğini gördüm. bu konuda ne yapmam gerekir ya da bu normal midir.

  • yorgundemokrat06 kullanıcısına yanıt

    Güle güle kullanın, normal, bi sorun olmaz.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    bunu minimuma indirmek için ne yapmamı önerirsiniz?

  • yorgundemokrat06 kullanıcısına yanıt

    Saati açıp ayarlamaktan başka yolu yok.



     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADATally Ho Techyoutube
    A video on how to adjust the timing regulation of a automatic wrist watch. Carried out on a Seiko 5. The cheapest bargain high end (ticks all the boxes of being high end) watch you can get for under $100. -~-~~-~~~-~~-~- Please watch: "Dell XPS 13 Kaby Lake REVIEW 9360 Simply the Best" https://www.youtube.com/watch?v=SU6wL0Q8sxY -~-~~-~~~-~~-~-
    https://www.youtube.com/watch?v=Ui_QnDKciBU
  • yorgundemokrat06 kullanıcısına yanıt

    Yeni bir saati bence en az bir ay ellemeyin. Bir 'otursun', yeknesaklık kazansın ...ve otomatik bir mekanizmayı açmadan önce en az bir hafta ölçmek lazım. Otomatikler düşük enerjiyle çalışmak için optimize edilmiş kurma yayı kuvvetleri düşük mekanizmalardır, ilk bir kaç harekette çalışmaya başlayabilirler ama tam kurulmaları üç dört günü bulabilir ve bu yarım ve tam kurulum arasındaki farkları da elle kurulan sert yaylı mekanizmalara göre daha yüksektir. Dolayısıyla günden güne daha fazla varyans verebilirler.


    Başlangıç için +17sn / gün fena bir değer değil. Biraz daha gözlemleyin. Eğer memnun değilseniz uzun süre sabit bir sapmayı gözlemledikten sonra müdahale etmek daha doğru.

  • seiko saatler tissot saatler gibi çok küçük boyutta oluyor biz beğenmiyoruz kalın bilekliler olarak bize fossil casio daha çok hitap ediyor.

  • casioya bişi diyemem ancak seikonun yanında fossilin adının anılması bile hakarettir diye düşünüyorum

  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.